2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

pardon arkidişlerim ama bu simse ne? kim? ne oyunu? nerde? 5n 1k

ordan bide koca mı buldunuz oyundan tüüüüüüü

canikom face de süper bi oyun aile kuruyorsun arkadaş ziyaretleri sosyal aktivite falan gel snde katıl

kız ne kocasııı kendi kocalarımızı oynatıoruzzzzz oyunda da kocamız olsun diye gidioz öpüyoz sarılıyoz falannnnnn

ordan bide koca mı buldunuz oyundan tüüüüüüü

ayy yok kızz Allah iyiliğini versinn .. facede eşimin hesabından kendime arkadaş ekledim eşimii..oyunda da arkadaşlarının arasından kendine sevgili seçiyosun, ben öz ve öz kocamı sevgili seçtim canım, dünyada ahirette oyunda dahil olmak üzere kocamdan vazgeçememmmm vallahi

hülyacımm bu arada jakuzili havuzum sayende bitti, son gerekliii olan gift senden geldi, keyifle jakuzili havuzumu kullanabilirsin..siftahını yap istersen

Allah iyiliğinizi versin emi. ala ala merak yaptım bende şimdi

Allah da ayırmasın hayatım. bende çok seviyorum şarkı sölemeyi. sesi boşver yaa iyi veya kötü amannn kimin umrunda.
bakacam o oyuna birazdan

ayyy bnde anca who hoo yu yapabildimmm attım adamı yatağa sonundaaaaaa gülmekten yarıldım bnde kocişe de dedimm oda akşam kim kimi atacak görücez dedi

bnde şarkı sölemeyi çok seviorum canikom ama sesim ince benim o yüzden pek güzel olduğunu düşünmüorumm bu yüzden de kimsenin yanında söylemem ama kocişimin sesi güzeldir çok da güzel şarkı söyler bigün bana daha çıkarken sahilde kulağıma bi şarkı söylediiiiii (ilk defa )ahhh ahhhhhhhh çok etkilenmiştim o zamn o zaman asıl kocişe aşık oldum ben tam anlamıylaa çok etkilemişti beni

ama ben sesinin güzel olduğunu eminimm sendeki o potansiyeli hissettim ben

hülyacımm bu arada jakuzili havuzum sayende bitti, son gerekliii olan gift senden geldi, keyifle jakuzili havuzumu kullanabilirsin..siftahını yap istersen

ohhh hayırlıı olsunn kuzummm bende senin sayende who hoo yu yaptımm yatağım senin gift le bitti

vallaha yaptımm keyifi ben fun yükselik sandım ama hygiene yükseldi olsunn o da güzell

gel anam gel snde arkidişimiz ol mesela kuppecim benim best friend im

ben facede hülyada ekliyim, beni de ekle istersen canımmm..oyuna birlikte devam ederizz..

karaokeye gelinceee bağıra çağıraaaa söylüyom vallahiii hiçbirşey umrumda olmuyo çokk zevkli

aaaa çok sevindimmm..ben şimdi bi oda daha almak istiyorum ama çalı çırpıyı temizlemeye üşeniyorum

aaaa çok sevindimmm..ben şimdi bi oda daha almak istiyorum ama çalı çırpıyı temizlemeye üşeniyorum

çok sağol fıstığım Allahımmm en kısa zamanda kocişinle kavuştursun seni dee canım benimmm..
akşammmm yandın o zaman sennn hlycimmm..woohoolar seni bekliyo

gerçekten romantik bi an olmuş..ne güzelllll..benim eşimin sesi pek güzel diiildir ama dün benle karaoke yaparken o kadar tatlıydı kiiii..çok güldükk, iyi ki onunla evliyim yaaa, dünyam o benimmm..

sormaa canımm bu ara yımırtlama dönemleri akııntı falan var değerlendirelim dedikk belki tüpe gerek kalmadan son fırsatta hamiş olurumm belli olmaz Allah ın hikmetii bunu bana saolsunnlar sılacım ve menbetacım da demişlerdi..

evet romantiktii vallaha... ayy ne güzell canımm Allah kocalarımızlan bizi birbirimize daha çok bağlasın ayırmasın aşka boğsunn bebekle taçlandırsın yuvalarımızı inşallah canımmmmmmmm...

bnde dua ederim şükrederim kocama Allah ondan razı olsunnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyy bak burnumun direği sızladıı yeminlenn

tabiii sen çalışmalarını yap yine, Allahın işi bu hiç belli olmaz, ne zaman isterse o zaman verir tatlımmm..bencede değerlendirrr sen, akıntı da varmış inşallah sonuçç istediğimiz gibi olur..

öylle canımm ya, şükürler olsun..kendimi çok şanslı hissediyorum, benim en büyük destekçim..tam anlamıyla hayat arkadaşım..o olmasa ben o zaman mafolurum işte, Allahım başımdan eksik etmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİN

biz elimizden geleni yapalım da dediğin gibi kuzum gerisi Allah tan ... hayırlısı olsun inşallah

ne güzell canım benimmm bu bi şans bnce bu şekilde denk gelmeyen çok insan varr şükür ki bizler bulmuşuz dengimizi aşkımızı herşeyimizi

ay nysee çok ormantikleştik ayoll yeterrrrrr

kızlarrr resmimi silemiyorummmmm o yüzden lüffen alıntı yapmayınız rica ediorumm... tühhh yaa napcam şimdiii !

Eklentiler

• $Image4.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 17
  • $Image5.webp
    3 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
oofff yaaaaaaaaaaaaaa su herkesin postlarina cvp yaziptaaa sonra yollamadan silinmesi ne gicik yaaa....

imreal,kuppe,breshka,kardaiz.... size yazmistim kizlarrr((

ayy yerim kız senin gözlüklerini ne kadar yakışmış

canimmmm, insallah.. bakalim.. ekim basinda ogrencem insallah... bende kilo almaya basladimm... hamilelikten sonrada beraber kilo verme topigi kurariz artik...

imrealcimmm, senle pek karsilasmadik topikte, ama gecikmeli olarak aramiza hosgeldin diyim... silaya hikayeni yazmissin, bende ogrenmis oldum.. bence de her iki tarafin da istegiyle olmali cocuk, insallah en kisa zamanda bu gunleri atlatirsin... kac yasindaydin canim sen bu arada? yasin da kucukse, hiccc acele etme bence...

tatllimmmmmm, progestron yuksek ciksa ne olurmus kiii? sakincasi neymis..? anlamadim ben... dur bakalim, uzulme hemen... 10 gun sonraki tahlilinde durum cokk normal cikabilir sonucta...

Kuppecimmm, bende aynen senin gibiyim, herseyi fazlasiyla kafaya takiyorum.... ama artik kendimi rahat tutmaya calisiyorum... karaoke yapmana cokkkk sevindim, seni rahatlatir, kafani dagitmis olursun...bu 3 ay, guzelcene dinlenip hazirlanirsin insallah..

ayyy hlyaa Allah seni davul etmesin ii mii!!! neguldum yaaaaaaaa........ fotoyu silemiyom napcam ben simdi dioooo..... paatt die kaldin orda herkesler gorecek simdiiii .....kuzum yaaaaaaa amma varya supersinnn... masallah... canim senin saclar uzun deil miydi yaaaa.....!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…