- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.081
pardon arkidişlerim ama bu simse ne? kim? ne oyunu? nerde? 5n 1k
ordan bide koca mı buldunuz oyundan tüüüüüüü
ordan bide koca mı buldunuz oyundan tüüüüüüü
canikom face de süper bi oyun aile kuruyorsun arkadaş ziyaretleri sosyal aktivite falan gel snde katıl
kız ne kocasııı kendi kocalarımızı oynatıoruzzzzz oyunda da kocamız olsun diye gidioz öpüyoz sarılıyoz falannnnnn
ayy yok kızz Allah iyiliğini versinn .. facede eşimin hesabından kendime arkadaş ekledim eşimii..oyunda da arkadaşlarının arasından kendine sevgili seçiyosun, ben öz ve öz kocamı sevgili seçtim canım, dünyada ahirette oyunda dahil olmak üzere kocamdan vazgeçememmmm vallahi
evettt woohoo! die bişi var, ona basıncaa eşimi yatağa atıyoo kalplar falan çikioo..çok komikk çok güldük ona
ben şarkı söylemeyi çok seviyorummm, sesim çok iyi diiildir ama söylerim yine de, hatta önceden pcden karaoke yapıyodumm, hatta bir kaç şarkıyı eşim arabada dinliyoo, seviyom ben senin sesini diyo..sakın kimsenin yanında açma diyorum, çok utanıyorumm ama abisinin yanında ve yengesinin yanında açtııı deli oğlanonlarda niye utanıyosun güzel söylemişsin diyorlar amaaa içlerini bilmek lazımmmm, gerçekten öyle mi düşündüler acaba
ayy yok kızz Allah iyiliğini versinn .. facede eşimin hesabından kendime arkadaş ekledim eşimii..oyunda da arkadaşlarının arasından kendine sevgili seçiyosun, ben öz ve öz kocamı sevgili seçtim canım, dünyada ahirette oyunda dahil olmak üzere kocamdan vazgeçememmmm vallahi
hülyacımm bu arada jakuzili havuzum sayende bitti, son gerekliii olan gift senden geldi, keyifle jakuzili havuzumu kullanabilirsin..siftahını yap istersen
Allah iyiliğinizi versin emi. ala ala merak yaptım bende şimdi
Allah da ayırmasın hayatım. bende çok seviyorum şarkı sölemeyi. sesi boşver yaa iyi veya kötü amannn kimin umrunda.
bakacam o oyuna birazdan
Allah iyiliğinizi versin emi. ala ala merak yaptım bende şimdi
Allah da ayırmasın hayatım. bende çok seviyorum şarkı sölemeyi. sesi boşver yaa iyi veya kötü amannn kimin umrunda.
bakacam o oyuna birazdan
ohhh hayırlıı olsunn kuzummm bende senin sayende who hoo yu yaptımm yatağım senin gift le bitti
vallaha yaptımm keyifi ben fun yükselik sandım ama hygiene yükseldi olsunn o da güzell
gel anam gel snde arkidişimiz olmesela kuppecim benim best friend im
ohhh hayırlıı olsunn kuzummm bende senin sayende who hoo yu yaptımm yatağım senin gift le bitti
vallaha yaptımm keyifi ben fun yükselik sandım ama hygiene yükseldi olsunn o da güzell
gel anam gel snde arkidişimiz olmesela kuppecim benim best friend im
aaaa çok sevindimmm..ben şimdi bi oda daha almak istiyorum ama çalı çırpıyı temizlemeye üşeniyorum
çok sağol fıstığım Allahımmm en kısa zamanda kocişinle kavuştursun seni dee canım benimmm..Allah iyiliğinizi versin emi. ala ala merak yaptım bende şimdi
bakacam o oyuna birazdan
akşammmm yandın o zaman sennn hlycimmm..woohoolar seni bekliyoayyy bnde anca who hoo yu yapabildimmm attım adamı yatağa sonundaaaaaagülmekten yarıldım bnde kocişe de dedimm oda akşam kim kimi atacak görücez dedi
bnde şarkı sölemeyi çok seviorum canikom ama sesim ince benim o yüzden pek güzel olduğunu düşünmüorumm bu yüzden de kimsenin yanında söylememama kocişimin sesi güzeldir çok da güzel şarkı söyler bigün bana daha çıkarken sahilde kulağıma bi şarkı söylediiiiii (ilk defa )ahhh ahhhhhhhh çok etkilenmiştim o zamn o zaman asıl kocişe aşık oldum ben tam anlamıylaa çok etkilemişti beni
ama ben sesinin güzel olduğunu eminimm sendeki o potansiyeli hissettim ben
çok sağol fıstığım Allahımmm en kısa zamanda kocişinle kavuştursun seni dee canım benimmm..
akşammmm yandın o zaman sennn hlycimmm..woohoolar seni bekliyo
gerçekten romantik bi an olmuş..ne güzelllll..benim eşimin sesi pek güzel diiildir ama dün benle karaoke yaparken o kadar tatlıydı kiiii..çok güldükk, iyi ki onunla evliyim yaaa, dünyam o benimmm..
sormaa canımm bu ara yımırtlama dönemleri akııntı falan var değerlendirelim dedikk belki tüpe gerek kalmadan son fırsatta hamiş olurumm belli olmaz Allah ın hikmetii bunu bana saolsunnlar sılacım ve menbetacım da demişlerdi..
evet romantiktii vallaha... ayy ne güzell canımm Allah kocalarımızlan bizi birbirimize daha çok bağlasın ayırmasın aşka boğsunn bebekle taçlandırsın yuvalarımızı inşallah canımmmmmmmm...
bnde dua ederim şükrederim kocama Allah ondan razı olsunnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyy bak burnumun direği sızladıı yeminlenn
tabiii sen çalışmalarını yap yine, Allahın işi bu hiç belli olmaz, ne zaman isterse o zaman verir tatlımmm..bencede değerlendirrr sen, akıntı da varmış inşallah sonuçç istediğimiz gibi olur..
öylle canımm ya, şükürler olsun..kendimi çok şanslı hissediyorum, benim en büyük destekçim..tam anlamıyla hayat arkadaşım..o olmasa ben o zaman mafolurum işte, Allahım başımdan eksik etmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİN
biz elimizden geleni yapalım da dediğin gibi kuzum gerisi allah tan ... Hayırlısı olsun inşallah
Ne güzell canım benimmm bu bi şans bnce bu şekilde denk gelmeyen çok insan varr şükür ki bizler bulmuşuz dengimizi aşkımızı herşeyimizi
Ay nysee çok ormantikleştik ayoll yeterrrrrr
kızlarrr resmimi silemiyorummmmm o yüzden lüffen alıntı yapmayınız rica ediorumm... Tühhh yaa napcam şimdiii !
ayy yerim kız senin gözlüklerini ne kadar yakışmış
inş canım zaten hiç boş bırakmıorum çünkü aç olunca daa da çok bulanıo midem zaten o yüzden 3 kilo aldım daa şimdidennapcam bilmiorum balina gibi olcam heralde... bu arada senin haftalarında olan bebek cinsiyeti erkek bi sürü tanıdıım var o yüzden kız senesi değil merak etme... bende aksine hep erkek duyuyorum herkesten :) Rabbim hayırlısını versin gerçide genede gönlümüze göre verse daada süper olur tabi :)
hikaye derken tatlım sanırım özet hayat istiosun
Ben haziranda hamile olduğumu öğrendim tatlım öğrendikten 3 gün sonra düşük oldu. Eşimin anne babasıda bizimle yaşıodu zordalar die ben çağırmıştım daha 4 aylık evliyken 7 ay bende kaldılar. Düşük günü yaşadığım uzun ve karmaşık olaylar sonrasında kimsenin bu bebeğe ne hazır nede hakedşyor durumda olmadığını farkettim biraz acı bi şekildede olsa şuan korunuyorum kocam yalvarana kadar çocuk yapmıycam kendim için çooook istiyorum ama doğacak olan çocuğu herkes çok sevmeli babası biz seni çok istedik diye konuşmalı. Bence tabi şuan eşimin ailesi yüzünden evden çıkmak zorunda kaldık ve çıkmışken ev alalım dedik tabi 1 hafta sürede olunca bulamadık boşuna kiraya çıkmayalım bende kendime geleyim diye ( kendine gelme kısmı karışık çünkü düşüğün ertesi günü kayınvalidem sayesinde çok büyük bir kavga çıktı ve ben eşimi boşamaya karar verip annemi çağırdım annem gelince tatlıya bağlandı )benim ailemin yanında kalmaya geldik 2.5 aydır ordayız
şuanda korunuyorum çocuk yapmam şu ortamada çok mantıklıda değil zaten bi evimize geçelim kendimiz yaşayalım aile olabilelim sonrahe bide neden hala ev almadınız dersen eşimin babası iş kurduda 2 aydır sağolsun sermayesiz iş olunca bırak para biriktirmeyi yemeye kalmıo diyebilirim. Onlar ödeme alsın işleri toparlasın diyoruz önümüzdeki aya inşallah kendi evimi alıcam. çok uzun ve karmaşık oldu ama kusura kalmazsın artık
yeni geldim ofise ... ama pek iyi haberler veremiycemsabah kan tahlili yaptılar değerler normalse ilk iğneyi yapacaklardı ama progesteron hormonum adetin 3.gününe göre yüksek çıkmış d.kontol hapı verdi doktor bu şekilde tedaviye başlayamayız dedi ..... 10 gün hapı kullanıcam sonra yine bi tahlil yapılacak duruma göre başlanacakmış .
moralim bozuldu benim işe de geç geldim zaten biraz kendimi işe vereyim ara ara gelmeye çalışırım geçmişe bakamadım kusura bakmayın ... Görüşürüz
canım kürtajdan sonra genelde herkes hamile kalıyormuş zaten..daha kolay oluyormuş, ben bu nedenle biraz daha kendimi rahat hissediyorum, ama herkeste aynı şey olacak diye de bir şey yok..olumsuz düşünmemeye çalışıyorum, inşallahh yeniden bu duyguyu yaşarım screamcimm ya..ne güzel bir ay geriden takip ediyordum ben seni, Allahım sana sağlık sıhhat versin, bebeğine uzun ömürler versin canımmm..çok dikkat et kendine, hiçbir olumsuzluğu da kafana takma, ben kendimden çok başkalarına üzülen bir kişiliğe sahibim, hamileliğimde başka insanlar için o kadar üzüldüm ağladım ki, o yüzden kafana hiçbirşeyi takma, hiçbirşeye sinirlenme sakın tamam mı fıstığım..Allaha emanet olun bebişinle
oofff yaaaaaaaaaaaaaa su herkesin postlarina cvp yaziptaaa sonra yollamadan silinmesi ne gicik yaaa....
imreal,kuppe,breshka,kardaiz.... size yazmistim kizlarrr((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?