- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.101
canimmmm, insallah.. Bakalim.. Ekim basinda ogrencem insallah... Bende kilo almaya basladimm... Hamilelikten sonrada beraber kilo verme topigi kurariz artik...
imrealcimmm, senle pek karsilasmadik topikte, ama gecikmeli olarak aramiza hosgeldin diyim...Silaya hikayeni yazmissin, bende ogrenmis oldum.. Bence de her iki tarafin da istegiyle olmali cocuk, insallah en kisa zamanda bu gunleri atlatirsin... Kac yasindaydin canim sen bu arada? Yasin da kucukse, hiccc acele etme bence...
Tatllimmmmmm, progestron yuksek ciksa ne olurmus kiii? Sakincasi neymis..? Anlamadim ben... Dur bakalim, uzulme hemen... 10 gun sonraki tahlilinde durum cokk normal cikabilir sonucta...
kuppecimmm, bende aynen senin gibiyim, herseyi fazlasiyla kafaya takiyorum.... Ama artik kendimi rahat tutmaya calisiyorum... Karaoke yapmana cokkkk sevindim, seni rahatlatir, kafani dagitmis olursun...bu 3 ay, guzelcene dinlenip hazirlanirsin insallah..
banane ben bida isterim banane banane:84::84:
bende yeniden isterimmmoofff yaaaaaaaaaaaaaa su herkesin postlarina cvp yaziptaaa sonra yollamadan silinmesi ne gicik yaaa....
imreal,kuppe,breshka,kardaiz.... size yazmistim kizlarrr((
[/B]Kuppecimmm[/B], bende aynen senin gibiyim, herseyi fazlasiyla kafaya takiyorum.... ama artik kendimi rahat tutmaya calisiyorum... karaoke yapmana cokkkk sevindim, seni rahatlatir, kafani dagitmis olursun...bu 3 ay, guzelcene dinlenip hazirlanirsin insallah..
ayyy hlyaa Allah seni davul etmesin ii mii!!!neguldum yaaaaaaaa........ fotoyu silemiyom napcam ben simdi dioooo..... paatt die kaldin orda herkesler gorecek simdiiii .....kuzum yaaaaaaa amma varya supersinnn... masallah... canim senin saclar uzun deil miydi yaaaa.....!!!!!
Hulyacimmmm, cok hossun...
albumunden gidip silemiyormusun resimleri? onun bir album olusturmus olmasi gerek...
ayyyyyyyyyy sılaaaaaaa hem güldümmmm hem utandım yaaaaaavalla ben ordan kaldırabiliyoruz sandım mesaj düzenleme panelinden ama olmadıııııııı... ama mersiii beğenine ayrıca saçımı bayramdan önce kestirmiştimm ayrıca geçen gün albümüme baksydın görürdün sıla hanımmmmmmmmm sıla hanımmmmmmmmmmmm
ayy saol tatlımm da ben albüm yapmadım mesaja direk eklentilerden ekledimm yani albüm falan yok o yüzden silemiyorummmmmmmmmmmmmmm :18::18:
havadaa ask kokusu var kizlarrr.... ne guzel masallah.. Allah mutlulugunuzu,mutlulugumuzu daim etsin.... bende aska geldim simdiiiiiiiiiiiiiiii... aksama biguzellikyapiim bariiii....:86::86:
bizde de sevgiyi anlatmanin telafuzu YARIMIMgecer.. yarImIm o benim ,bende onun ......
valla canım öle benim daha vaktim çok kıss 23 yaşındayım valla kocacım kendi derdine yanar ilerde 31 yaşında (haha valla tam yaşında ama bilemem )
ayy saol tatlımm da ben albüm yapmadım mesaja direk eklentilerden ekledimm yani albüm falan yok o yüzden silemiyorummmmmmmmmmmmmmm :18::18:
23isen daha cokkkk vaktin var canimmm.. hem de hamile kalabildigini biliyorsun... seninkinin 31 olmasinin bir onemi yok, onlar cokkk gec yaslara kadar aktif kalabiliyorlar..
hulyacimmmmmmm, mesaj duzenleme kismindan ekleri filan goremiyormusunnnn??? gelismis duzene filan tikla.. orda cikar belki... ama acele et tatlimmm, aradan yarim saat filan gectikten sonra mesajini duzenleyemiyorsunnn diye biliyorum ben...
canim zaten sen cogu seyi hatta herseyi asmis durumdasin masallah.....artik onumuze bakiyoruz... sarki olayina gelince sesin guzel veya deil onemli olan senin bununla egleniyor olman,mutluolman..zaten hayatimizin yarisi baskalarinin hakkimizda ne dusundunu dusunup,ona gore sekil alarak devam ettiriyoruz...artik terk etme vakti bunu...bende yeniden isterimmm
hiçççççççççç takmaaaaa, hayatta herşey olacağına varıyorsa ne diye dert ediniriz bilmembomba gibi olcam 3 ay sonraaa..Allahın izniyle, merak etmeeeyin kızlar
ayyyyyyyyyy sılaaaaaaa hem güldümmmm hem utandım yaaaaaavalla ben ordan kaldırabiliyoruz sandım mesaj düzenleme panelinden ama olmadıııııııı... ama mersiii beğenine ayrıca saçımı bayramdan önce kestirmiştimm ayrıca geçen gün albümüme baksydın görürdün sıla hanımmmmmmmmm sıla hanımmmmmmmmmmmm
bayaannn hemen itiraz ediyorummm ben o albume baktimm taammiiiii....simdi hatrima geldiii..... en son aklimada dugune giderken pembeli cekindigin foton kalmis nader hosuma gittiyseee........
utanacak ne varmis guzelim.. aksinie kendine olan guvenine ve sevgine hayranim senin....
canikommm şimdii mesaj düzenleme paneline girdim ama resim kalkmıyor ordan... sonra kontrol panelinden eklentileri buldum resmide buldum ama malesef ordan da kalkmıyor
yazariz tatlimm... Evet dogru hatirliyorrmusumm...dusuk yapan ve simdilik ara verenin sen oldugunu.... Bi ara dedim acaba o muydu baskasimiydi ama emin oldum simdi...fotolarinida hatirliyoruum kiss sende 23luksun bizdensin.....
Canimbenim diledigin zamanda gonlune gore hayirli evlatlar nasip etsin allahim insallah sana....
Ayrica olanlara,yasadiklarina fazla takilmamaya bak canim inan hepimiz o yollardan gectik,geciyoruz ben bunu ogrendim ve uygulamada artik.. Ozelliklede 6aydir bu topicinde etkisi cokoldu... Kimse senden daha degerli deil... Ve kimsenin hakkinda ne dusundukleride onemlideil... Sallayacaksin gececek... Yoksa yaslanir gidersin guzelim.. 6yillik tecrubelerimle soyluyorum..... Hayat yasanara ogreniliyor,yaslanarak deil...hani yasim genc ama idrakedebilmis bulunuyorum bazi seyleri.... Icine atma paylasmak istediklerini yaz bize......
23isen daha cokkkk vaktin var canimmm.. Hem de hamile kalabildigini biliyorsun... Seninkinin 31 olmasinin bir onemi yok, onlar cokkk gec yaslara kadar aktif kalabiliyorlar..
hulyacimmmmmmm, mesaj duzenleme kismindan ekleri filan goremiyormusunnnn??? Gelismis duzene filan tikla.. Orda cikar belki... Ama acele et tatlimmm, aradan yarim saat filan gectikten sonra mesajini duzenleyemiyorsunnn diye biliyorum ben...
canim zaten sen cogu seyi hatta herseyi asmis durumdasin masallah.....artik onumuze bakiyoruz... sarki olayina gelince sesin guzel veya deil onemli olan senin bununla egleniyor olman,mutluolman..zaten hayatimizin yarisi baskalarinin hakkimizda ne dusundunu dusunup,ona gore sekil alarak devam ettiriyoruz...artik terk etme vakti bunu...
bide sunu yazmistim.. neselikizihatirlarsin dusugunden sonra 3 ayin gecmesini bile beklemeden hammilekaldi simdi prensesini bekliyor..... dedigin gibi hersey olacagina variyor bizler sebep yapip takdiri Allaha birakiyoruz ama cikan sonuca razi gelmiyoruzbazen... ya da anlamak zaman aliyor dielimm... velhasilkelamhersey guzel olacak....
yarinlarda yarinlarda guzel gunler var... aglama yooook gulmek var.. dusmanlik yoookkk sevmek var .. yarinlarda yarinlarda guzelgunlervarr
eyvah eyvahhh.... pekicanim o postu komple silemiyor musunnn??
sizin ask kokunuzda guzelmis canim beniimmm...insallah balbebetonuz da araniza katilir yakinda...
selam kıslarrr
ooooo sılacımmm bunlar netde bile bi oyun bulmuş orda bilenem aşk yaşıyolarrrr. sorma valla yaa zaman çabuk geçsede herkesler hamile kalsada hamile olanlar doğursada benimki gelir o zaman bende hamile kalsam dimi amaaaaaaa. ne var canım o kadar da değil.offff canım sıkıldı yaaaa
yok be güzelim silinmiyorr ... amann nysee boşver arkada kaldı zatii
aminn canımm cümlemizin inşallahhhhhhhhhhh
kankitommm vallahaaaa kıskandım seni o ne güzellik taş gibisin taşşşşşşşşşşşşşş maşşalahhhhhhhhhhhhhhh
ay aşk güzel bişi her yerde her şeyde yaşamak lazım sadece ikili ilişkilerde değilll mesela ben memleketime de aşığımmmmmmmmm
ay çokkkkk mersi hayatım. aman nazar değmesin totomu kaşımayyyy aklıma bişey geldi yazmıyım
bende istanbulu seviyorum birde ayvalığı. sarımsaklı değil ama ayvalık :)
sende çok hoşsun hele gözlüklü silinmeyen foton harika. ama yinede sölim uzun saç sana yakışıyo kesme bi daha.
nerdesin sen geldin mi eve ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?