2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla canım öle benim daha vaktim çok kıss 23 yaşındayım valla kocacım kendi derdine yanar ilerde 31 yaşında (haha valla tam yaşında ama bilemem )

banane ben bida isterim banane banane:84::84:

yazariz tatlimm... evet dogru hatirliyorrmusumm...dusuk yapan ve simdilik ara verenin sen oldugunu.... bi ara dedim acaba o muydu baskasimiydi ama emin oldum simdi...fotolarinida hatirliyoruum kiss sende 23luksun bizdensin.....

canimbenim diledigin zamanda gonlune gore hayirli evlatlar nasip etsin Allahim insallah sana....

ayrica olanlara,yasadiklarina fazla takilmamaya bak canim inan hepimiz o yollardan gectik,geciyoruz ben bunu ogrendim ve uygulamada artik.. ozelliklede 6aydir bu topicinde etkisi cokoldu... kimse senden daha degerli deil... ve kimsenin hakkinda ne dusundukleride onemlideil... sallayacaksin gececek... yoksa yaslanir gidersin guzelim.. 6yillik tecrubelerimle soyluyorum..... hayat yasanara ogreniliyor,yaslanarak deil...hani yasim genc ama idrakedebilmis bulunuyorum bazi seyleri.... icine atma paylasmak istediklerini yaz bize......

oofff yaaaaaaaaaaaaaa su herkesin postlarina cvp yaziptaaa sonra yollamadan silinmesi ne gicik yaaa....

imreal,kuppe,breshka,kardaiz.... size yazmistim kizlarrr((
bende yeniden isterimmm

hiçççççççççç takmaaaaa, hayatta herşey olacağına varıyorsa ne diye dert ediniriz bilmem bomba gibi olcam 3 ay sonraaa..Allahın izniyle, merak etmeeeyin kızlar

ayyyyyyyyyy sılaaaaaaa hem güldümmmm hem utandım yaaaaaa valla ben ordan kaldırabiliyoruz sandım mesaj düzenleme panelinden ama olmadıııııııı... ama mersiii beğenine ayrıca saçımı bayramdan önce kestirmiştimm ayrıca geçen gün albümüme baksydın görürdün sıla hanımmmmmmmmm sıla hanımmmmmmmmmmmm

Hulyacimmmm, cok hossun...

albumunden gidip silemiyormusun resimleri? onun bir album olusturmus olmasi gerek...

ayy saol tatlımm da ben albüm yapmadım mesaja direk eklentilerden ekledimm yani albüm falan yok o yüzden silemiyorummmmmmmmmmmmmmm :18::18:

kızlar banada yardımcı olurmusunuz lütfen 8 aydır bebek istiyoruz gecen ay agustos 15de gelmesi gereken adetim gelmedi kan tahlili yaptrıdım negatif cıktıı aradan 1 hafta gecti doktora gittim gelmeyince vajinal muayenede kesecige benzer bişey gördüğünü rahim duvarlarımın hamilelik için gerekli kalınlıga ulastıgını yani bebek yerleşmesi için tam müsait oldugunu ama yinede kan tahlili istediğini söledi sonuc negatif..... adetimi getirmek için ilaç verdi falan 30 agustosta adet oldum. bu şekilde batım 28-30 eylül arası bişey olucak ... şöleki son 1 haftadır belim cok agrıyo içim bulanıo sürekli nedensiz anlam veremiorum tabii bu arada gecen haftada kahverengi akıntı geldi acaba adetmi olucam dedim amaa oda gelmedi şimdii bölee acabamı dierekk kafamı kurcalıyorum kendimi kasmiyim diorum oda olmuoo sürekli işlerim dolayısıylaa gecmişide fazla takip edemioyurm aama mutlaka bölee belirtileri olan birilerini görmüşünüzdürr benim gibi basından gecenlere tanık olmusunuzdurr sizdenn bu konuda yardım istiyorumm ...

havadaa ask kokusu var kizlarrr.... ne guzel masallah.. Allah mutlulugunuzu,mutlulugumuzu daim etsin.... bende aska geldim simdiiiiiiiiiiiiiiii... aksama biguzellikyapiim bariiii....:86::86:

bizde de sevgiyi anlatmanin telafuzu YARIMIMgecer.. yarImIm o benim ,bende onun ......

aynen öle olduuu canım havada aşk kokusu var aminnn cümlemizinkini inşallahh..

ben kocama aşkitom derimm genelde oda bana balım der

valla canım öle benim daha vaktim çok kıss 23 yaşındayım valla kocacım kendi derdine yanar ilerde 31 yaşında (haha valla tam yaşında ama bilemem )

23isen daha cokkkk vaktin var canimmm.. hem de hamile kalabildigini biliyorsun... seninkinin 31 olmasinin bir onemi yok, onlar cokkk gec yaslara kadar aktif kalabiliyorlar..

ayy saol tatlımm da ben albüm yapmadım mesaja direk eklentilerden ekledimm yani albüm falan yok o yüzden silemiyorummmmmmmmmmmmmmm :18::18:

hulyacimmmmmmm, mesaj duzenleme kismindan ekleri filan goremiyormusunnnn??? gelismis duzene filan tikla.. orda cikar belki... ama acele et tatlimmm, aradan yarim saat filan gectikten sonra mesajini duzenleyemiyorsunnn diye biliyorum ben...

canikommm şimdii mesaj düzenleme paneline girdim ama resim kalkmıyor ordan... sonra kontrol panelinden eklentileri buldum resmide buldum ama malesef ordan da kalkmıyor

bende yeniden isterimmm

hiçççççççççç takmaaaaa, hayatta herşey olacağına varıyorsa ne diye dert ediniriz bilmem bomba gibi olcam 3 ay sonraaa..Allahın izniyle, merak etmeeeyin kızlar
canim zaten sen cogu seyi hatta herseyi asmis durumdasin masallah.....artik onumuze bakiyoruz... sarki olayina gelince sesin guzel veya deil onemli olan senin bununla egleniyor olman,mutluolman..zaten hayatimizin yarisi baskalarinin hakkimizda ne dusundunu dusunup,ona gore sekil alarak devam ettiriyoruz...artik terk etme vakti bunu...

bide sunu yazmistim.. neselikizihatirlarsin dusugunden sonra 3 ayin gecmesini bile beklemeden hammilekaldi simdi prensesini bekliyor..... dedigin gibi hersey olacagina variyor bizler sebep yapip takdiri Allaha birakiyoruz ama cikan sonuca razi gelmiyoruzbazen... ya da anlamak zaman aliyor dielimm... velhasilkelamhersey guzel olacak....

yarinlarda yarinlarda guzel gunler var... aglama yooook gulmek var.. dusmanlik yoookkk sevmek var .. yarinlarda yarinlarda guzelgunlervarr

bayaannn hemen itiraz ediyorummm ben o albume baktimm taammiiiii.... simdi hatrima geldiii..... en son aklimada dugune giderken pembeli cekindigin foton kalmis nader hosuma gittiyseee........
utanacak ne varmis guzelim.. aksinie kendine olan guvenine ve sevgine hayranim senin....

ne biliiim senin saçın uzun muydu derkennn unuttun sandım nyseee itirazın kabul edildi sıla hanımmmmmmmm teşekkür ederim

ayy valla severim kendimi hmde çok güvenirim de ben kendimi öperim bile be ne diosunnnnnnn

canikommm şimdii mesaj düzenleme paneline girdim ama resim kalkmıyor ordan... sonra kontrol panelinden eklentileri buldum resmide buldum ama malesef ordan da kalkmıyor

eyvah eyvahhh.... pekicanim o postu komple silemiyor musunnn??

sizin ask kokunuzda guzelmis canim beniimmm...insallah balbebetonuz da araniza katilir yakinda...

teşekkür edrim cnm sağol ben 1 yıllık evliyim ama eşimle toplam 7 yıldır beraberiz onun için eşimin çok daha farklı olduğunun bilincindeyim. Aslında çok farklı ama bu sıkıntılar onuda yıprattı biz daha başbaşa yaşayamadık bile sadece 4 ay yalnız kalabildik. Evimize geçtiğimizde çok daha farklı olucak herşey sabır işte canım her şeyin başı sabır

kısss ben ondan demedim Yaşlı baba olcak die dedim

selam kıslarrr
ooooo sılacımmm bunlar netde bile bi oyun bulmuş orda bilenem aşk yaşıyolarrrr. sorma valla yaa zaman çabuk geçsede herkesler hamile kalsada hamile olanlar doğursada benimki gelir o zaman bende hamile kalsam dimi amaaaaaaa. ne var canım o kadar da değil. offff canım sıkıldı yaaaa

Son düzenleme:

canım evet artık bazı şeyleri aştım, yapacak birşey yok, geçmişe dönülmüyor, her zaman ileriye bakmak lazım..hayatımda hep güçlü olmaya çalıştım, bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğim Allahın izniyle..neşelikızı hatırlamaz olur muyum, az mı teselli ederdim onu, ne zaman olumsuz düşünse yakalardımmm onu tamam bi daha düşünmeyeceğim derdi, zaman ne cabuk geçtii vallahi..herşey güzel olacak biliyorum, Allahım hiçbir kuluna ızdırap vermez, yeter ki bir şeyi canı gönülden istemeyi bilelim..dediğin gibi ağlamak yok, gülmek var.. öpüyorum sılacımmmmm seniii iyi ki varsın..

eyvah eyvahhh.... pekicanim o postu komple silemiyor musunnn??

sizin ask kokunuzda guzelmis canim beniimmm...insallah balbebetonuz da araniza katilir yakinda...

yok be güzelim silinmiyorr ... amann nysee boşver arkada kaldı zatii

aminn canımm cümlemizin inşallahhhhhhhhhhh

kankitommm vallahaaaa kıskandım seni o ne güzellik taş gibisin taşşşşşşşşşşşşşş maşşalahhhhhhhhhhhhhhh

ay aşk güzel bişi her yerde her şeyde yaşamak lazım sadece ikili ilişkilerde değilll mesela ben memleketime de aşığımmmmmmmmm

ay çokkkkk mersi hayatım. aman nazar değmesin totomu kaşım ayyyy aklıma bişey geldi yazmıyım
bende istanbulu seviyorum birde ayvalığı. sarımsaklı değil ama ayvalık :)
sende çok hoşsun hele gözlüklü silinmeyen foton harika. ama yinede sölim uzun saç sana yakışıyo kesme bi daha.
nerdesin sen geldin mi eve ???

Son düzenleme:

ayy benim nazarım değmezz kankitoomm başkalarına karşı kaşı sen totonu ne geldi söle çabuk çatlarımmmmmm ...
sarımsaklı değil ayvalık ne demek ayol :26::26:

tşk ederim silinmeyen fotom için bnde uzun saçı seviorum ama saçım çok ince telli ve sönük maleseff şekle girmiyo şimdi kısayken daha ii şekil veriorumm... ay ben aslında perma yaptırcam o zmn daha güzel olacak inşallah

evdeyim canım gldim şimdi yemek yapcam.. sen kaçta çıkcan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…