- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.221
kizlar cok tesekkür ederim valla nasil sevincliyim anlatamamsimdi gidip büyük kardesime pantolon alcam daha önce de almistim cok begenmisti.. kücüge bi canta sey aldim zaten.. anneme de alman kurabiyesi babam benim tir soförü o yüzden geliyor bu tarafa.. ilk geldiginde aglamistim yaa cok garipti, misafir gibi gelip gidiyordu babam.. simdi alistim ya garip gelmiyor...ben fazla vakit kaybetmeyeyim kuzular.. gidip islerimi halledeyim.. öptüm hepinizi cooooooooooooooooooookkkkk
menbetacim perde konusunda anlastik... bir sey olursa yine konusuruz.. ama sen o sislik neyle onu ihmal etme bak sislikler cok önemli buluntulardirgecmis olsun tatlim..
hlycım sana bir soru daha sormustummmmmm
sempatiğimmm evet benim saçım hep düz pırasa gibi ondan sönük ve cansız duruyorr uzun saç bnde seviorum ama kociş kısa saçımı çok seviyorr haberi yoktu gidip onun için kestirdimm süpriz yapmıştımm içeri girer girmez beni kucağınd tura çıkarmıştı düşün yanii o akdar çok beğendii
şimdi bide perma yaptırcam ben o zaman daha dolgun gözükücek daha güzel olur ...
bu arada benim biraz işim varr patron yani kociş bana iş verdi bi tane daha ara ara bakar yazarımm öptümm
hımm anladım canımm.. ne guzel bende hep pırasa gıbı coook dolgun saclarım olsun ısterdımmm.. 3 kele yetecek kadar sacım varı bonus gıbı.. sımdı sadece bana yetecek kadar sacım var..gene kabarık ve sekılsız.. dısarı cıkacakken ya baglıyorum yada mecburen duzlestırıyorumm.. anıden cıkmam gerektı mı dusunun yanıı.. ıstedıgım gıbı kullanamıyorum sacı mı.. neyse ıs kadını sen ısıne bak. sonra perma nın ayrıntılarını anlat bana... bende yaptırsam kullanabılır mıyım acaba.. bılgı alam senden.. sen bılırsın..
kızlar dün kan tahlili yaptırdım 229 çıkıtı reglden 1 gün geçdi
doktor güzel değer haftaya gel keseyi görürüz dedi
sıkma canınıııııııııııı Allah kolaylık verir canım benimm :)
canımm eminim bizimde çocuk olunca öle olurr normal yani o :) beni unutmadığınız için saolunn ucuzlarımmm benimmmmmmmmmmmm
kankitommm benimmm yirim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii can cannnnnnnnnnnnnnhaftaya pazar uygun mu?
bal böceğemmmmmmmmmm yemin ediyorummmmmmmmmm vallahaaaaaa bnde bunu dinliodum şimdiiiiiiiiiiiii
bnde dolgun kabarık saçım olsun çok istiyorum böyle sönük cılız saç bana göre değil ondan arada perma yaptırıyorum şimdi yine yaptırcam bana 6 ay kadar gidiyor yıkıyorum çıkıyorum bi köpüklüyorum tamammmmm mis gibi kıvır kıvır saç daha ne olsunn ccanımmm... sor beklerim yardımcı olabilirsem ne ii :)
canımmmmmmmmmmmmmm adaşımmmmmmmmmmmmmmm hadi gözün aydın kesinleşti seninkiii Alalh tamamına erdirsin cnaım çok sevindim darısı başımızaaaaaaaaa ayyyyyy çok sevindimm vallaaaa maşallahhhhhhhhhhhhh
güzelim benim benim için farketmez tabikide pazar ayarlarım olur büyük ihtimal ama diğerlerinin pazar eşleri evde uygun olurlarmı bilemedim.
işte ahanda hamilesin hayatımmmmmmm. tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.
çok teşşekür ederim kızlarr allah razı olsun
en kısa zmanda darısı başınıza
hamile kalmak sorun değilde allahım yüzünü göstermeyi nasip eder inş
sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur inş
çok korkuyorum ilk bebeğimin kalbi durdu
aynı şeyin olmasından
allahımm sen koru
çok teşşekür ederim kızlarr allah razı olsun
en kısa zmanda darısı başınıza
hamile kalmak sorun değilde allahım yüzünü göstermeyi nasip eder inş
sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur inş
çok korkuyorum ilk bebeğimin kalbi durdu
aynı şeyin olmasından
allahımm sen koru
Allahiimm yerlerdeyiimmmmhımm anladım canımm.. ne guzel bende hep pırasa gıbı coook dolgun saclarım olsun ısterdımmm.. 3 kele yetecek kadar sacım varı bonus gıbı.. sımdı sadece bana yetecek kadar sacım var..gene kabarık ve sekılsız.. dısarı cıkacakken ya baglıyorum yada mecburen duzlestırıyorumm.. anıden cıkmam gerektı mı dusunun yanıı.. ıstedıgım gıbı kullanamıyorum sacı mı.. neyse ıs kadını sen ısıne bak. sonra perma nın ayrıntılarını anlat bana... bende yaptırsam kullanabılır mıyım acaba.. bılgı alam senden.. sen bılırsın..
kızlar dün kan tahlili yaptırdım 229 çıkıtı reglden 1 gün geçdi3
benimde kocam pazarları evde herhallllllll ama ben göze aldım onu taam mıııııı
canım hemen kötü düşünme Allah tan hayırlısını istee kötü düşünceyi çekme dur bakalım aaaaaaa !
benım sacım dalgalı, tel tel ayrılan kulagımın ust tarafından boyle kıvır kırvır cıkan saclarım var.. yani bu dogal halıyle kullanmam mumkun değil.. cooook ıgrencc. şimdi bende perma yaptırsam tabi coook kıvırcık olmayacak sevıyede bu sac tıpıne gıder mı canım benım.. bunu merak edıyorumm. aslında kuafore sorsaydım ıyı olurdu lazer yaptırırkene ama hıc aklıma gelmedı.. bende yıka ve cık yapmak ıstıyorummm..
canım perma yaptırabilirsin snde böylece buklelerin belirgin olur yıka bi köpükle çık işte tmmm ... ama kuaföre sor yinede bnce :) saç tipini tam anlayamadım çünkü
Allahiimm yerlerdeyiimmmmyikiliyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... 3 kele yetecek kadar sacım varı bonus gıbı..
nasii guldum yaaaaaaaaaaaaa..... Allah iilini versin... benimde kuzenim vardi oyle hugo derdim bende ona... tolga abinin hugosu varya.... ofalan geldi aklima bayildim resmennn..
masallah... hamilelik kesinlesti .Allahin izniyle keseyide gorup,kucagina da almak nasip olsun insallah canim...
canım perma yaptırabilirsin snde böylece buklelerin belirgin olur yıka bi köpükle çık işte tmmm ... ama kuaföre sor yinede bnce :) saç tipini tam anlayamadım çünkü
ben anladım menbetacım. kalıcı saç şekildermesi yapıyorlar canım bide bazı bakım üzünleri var elektriklenmeyi ve kabarıklığı önlüyo.
ben röfle yaptırıyorum iyice sarıya dönüyo saçım ama çok güzel oldu. bide saçlarım çok benimde ve uzundur genelde. güzelim eger bişey kullanmazsam çok kabarıyo aslan yelesi gibi sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?