2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay oyle mi kız sımardım simdi.. samimi miyim ben??(bu kelimeyi yazarken 3 kez tekrar ettim) yaaa ne sanslı kız

yoook kız ferıha sozu gecınce gelmıs sormus, farklı nıyet yok ki anamm.. diğeride bence bizleri samimi buldu o yuzden boyle konustu.. ne kotusun sen bugun yaa.. sinirli hatunnn.. yerin seni...

ay menbetacımmm sen çok yaşa emi bulduğun topiği okuyorum Allahım neler varmış yaaaa
sorma bende gece gece buldum okudum gunduzde devam ettım.. ay benım basımda boylesı yok Allah tan..
Hayirli cumalar kizlar
ggogom ya dün giremedim uyuz oldum sana özelden yazdim ama o bile bu sabah gelmis sana galiba.
bu arada kimse yok bu ne ya aaaaaaa olmuyor böyle kizlar nerelerdesiniz

ay gogoli sorma yaa, bende konusuruz dedım. senınkı arıza yaptı.. yok canım gece gelmıste ben cıkmıstım. sabah cevap verdim sana..

olur canım kırala bana evet canım fıyat ucuk geldı, gelirinize gore haklısın ne dıyebılırım.. gonlune gore bulursun ıns.. yazdıklarını okudum senı cooook ıyı anladımm..
sizinle ilgili bir problem bir puruz mu var cook merak ettım acıkcası.. yoksa cocugum kendı ayakları ustunde dursun kendı yagında kavrulsun dıye mı dusunuluyor.. handi destekcı olarak benı gormesınler bagbında... yani bunu anlamıs değilimmm.. benımde cocugum olcak elbet.. yani ins.. benım cocugum benım param oldugu halde neden zorlanıcak ki.. neden hesap yapıcak ki... neden ben ona yardım etmıcemm.. bilemiyorummmm... Allah akıl fikir hidayet versinn..

Bir acı var kördüğüm boğazımda
Tadım yok biraz bu aralarda
Dağıttım birazda son zamanlarda
Yüreğim artık beni yormasana

Gönül gözüm kapandı sesim çıkmaz
Artık bu odalarda
Heves ederdimya eskiden artık gücüm yok bu hayata
Çekip gidesim var artık yalan dünyadan

Önüme çıkıp duran sahte yüzlerden
Hiç bir söz bir nefes kesmiyor beni
Nedense bikaç gündür gidesim geldi
Çekip gidesim var artık yalan dünyadan...............

he he he sor kuzum sor ben kaynanamdan aliskinim her seyin sorulmasina senin bu sorularin daha neki???
babam cok uzun kalamadigi icin kayinbabamla karsilasamadilar da sadece tel.de konustular.. o calisiyordu, ama gittik tabi, kaynanam Allah var simdi ekmek felan alisverisini yapti, türk bakkalinda calisiyorya, biraz da indirimli aliyor babama ödetmedi.. sonra onlara gittik cay ictik felan..

keske gelebilmis olsam yaa.. o zaman da hic cikmazmisim senden.. senin prensesine daha neler alirdim ben...

kuzum cikolata almadim cünkü taze baba zavalli arkadasima her seyi yedirmiyor yaa... onu yeme gaz yapar bunu yeme gaz yapar cay kahve icme uykusu kacar,dr sunu dedi ebe hemsire bunu dedi.. cikolata da bunlarin icinde.. ebe demiski, cocugu 3-4 saatte bir emzirin, en az 1saat younca emsin.. mübarek yedek depoyu felan dolduruyor sanki 1saat boyunca... o yüzden bebege süt vermediler 2aylik oldu kuzu.. daha iki kilo aldi.. arkadasin annesi de kizmis herkes kizmis ama dinlemedigine pisman oluyor simdi..

ama ikizim görmelisin nasil sevindiler ya.. aldigim seyleri biliyorsun iste.. tamam ucuz almadim ama cooook pahali seyler de degillerdi, bi görseydin kari koca hallerini, karisi birakiyor kocasi aliyor, kocasi birakiyo karisi aliyo, aaa bu ne güzel, aayyy suna bak yaa, ilk kislik elbisesi, ilk atki-beresi, ilk küpesi felan filan... gözleri isiladi ikisinin de.. adamin abisi, ablasi geldi, ikis de evli cocuklu.. ablasi sadece kücük altinla iki yasindaki cocuga olacak elbise getirmis.. arkadas diyorki, iki yasina göre almiski o zamana kadar bi daha bir sey almayim diye abisi de sadece yazlik elbise getirmis, benim de cenem durur mu hic... hani gecen ay c&a da sezon sonu indirim ayiydiya, ben bunlari orda gördüm deyiverim.. gercekten hatta ayni tshirtten kendi kardesime de almistim, arkadasim nasil gülüyor ama ucuzcu bunlar diye adam dediki, regen cok sagol ya ilk defa sen uzun kollu bir sey getirdin, herkes kisa kollu getirmis diye, ama kendi de herhalde farkinda neden yazlik elbise oldugunun sonracimaaa küpe cooook hoslarina gitti, minnacik küpe ya alt tarafi.. ellerinden gelse hemen kulak delip takacaklardi ne bileyim onlari öyle görünce ben daha cok sevindim

kuzum lojman dedigin su yüksek evler mi??? yoksa burda böyle 3katli birbirine yapisik, birbirinin ayni evler var yanyana onlar mi??? kaynanamlarin ki ondan hiiiic sevmiyorum.. burda kiralar coooooook pahali yaa... ama iste yine de en ucuzu bu dediklerim.. mesela bu evlerde oturanlara , dedigin gibi siniflandirmak icin demisyorum, tövbe hasaaa, ama iste cingen, hirsiz, alkolik, ne bileyim asosyal felan diyorlar.. bu sifatlar türkceye cevirince anlami hafifliyor aslinda burda daha da assagilayici anlamda kullaniliyor.. yani pek almanlar oturmaz oralarda, olanlarina da alman cingeni diyorlar zaten..

günaydınnnnnnn canikolarrrr

Günaydın herkese bugün cumartesi yine herkesler gezmelere gitmiş sanırım. Kimsecikler yok

günaydin kizlarr.....

Son düzenleme:

oy kuzum kiyamam sana ben, ne oldu sana da gözler dolup geri akiyor?? hayirdir insallah nerden geliyor bu duygusallik..

Kızlar nolur bana bi fikir verin napim ben
şimdi kayınpeder iş kurdu 2 ay önce eşim 25 kaynım 20 bin kredi çektiler kayınpederde bi elden 10bin falan buldu ödeme bu ay gelicek die rahattık ama şirket ödeme şeklinden dolayı karın tamamını bize ödemedi sadece 6bin ödedi ve önümüzdeki ayda 40 falan ödicek ama bu ay işçi parası ödenmesi lazım bi 20bin falan olmalı mutlaka ama herkes hakkını kullandı ve para yok. şimdi beklediğim büyük son eşim benim altınlarımı isticek napmam gerekir nolur bi yardım edin bana

bu arada ben ve eşim annemin yanında yaşıyoruz çünkü bu işler yoluna girsin öle ev alalım dioduk.

Yardım lütfen ben şimdi napıcam

ay kuzum cok ters bi durum, iki ucu da b..lu degnek iste :26::26::26::26: hani tamam vermemek en dogal hakkin, ama anlattigin sey de öyle inat edilecek bi durum degil.. sen de sunu teklif et o durumda.. senin altininin oldugu kadar digerlerinin de vardir ya da ne bileyim bi birikimi.. kaynanan da eltin de esit derece de versinler o zaman haksizlik olmaz, sana nede yüklensinler ki??? sonra sana geri ödeyecekleri kesinse, güveniyorsan sorun yok, ama yok emin degilsen en azindan onlarin da katkisi olsun ki bütün ortaklardan esit pay katilmis olsun ödenmezse onlarinki de ödenmez.. bir de sunu düsün, eger ayni durum da olan sen, abin, baban olsaydiniz esin ne derdi altinlari vermeye??

kayınvaldemin altını yok. Eltiminkileride almışlardı 1.5 sene önce hala ödeyemediler. Ama eltime ev aldılar evlenirken. Benimde düğünde altınlarımı aldılar sadece bileziklerim var. Ve versem ne zaman gelir allah bilir bu kadar borç varken sen en yakınsın bi ara öderiz olur. Bide eşim ilk iş kurulurken istedi benden vermedim geri ödenmez ole çok uzar kredi çek nasılsa taksit taksit boynumun borcu der aybaşı geldimi ödersin ama altınlar öle olmaz toplu verilmesi gerekicek dedim. Ve eşim kredi çekmesine ramen kıçları toplanmadı şuan bilmiyorum belki cesaret edemez ama isterse ne yapıcam çok kötü oldum yaa

napıyım fıstığım adamla bozuştuk gitti yattı bende geçmişe bakıyorum bittimi senin dizi ?

ay kıyamam hayırdır canım ne oldu???? benım dizi bitmişti ama aksam cooook vukuatlı gectı..

hepinize tunaydınlar kızlar temızlık felan ancak geldımm.. ne yapıyorsunuz alttakıler.. sılacccccımmm sana bısey sorucamm. biliyorsandur ins..

imreal canım gercekten coooook zor bır durummm.. Allah yardımcın olsunnn.. kendi kararını sen ver ve asla pişman olma...

Son düzenleme:
hlyaciimmmm,oyle bitanem iste.... ama bosveriyorum. zaman zaman aklima gelior boyle celalleniyorum ama yapacak bisey yok..
simdi menbaticimda sormuss,neden yapmazlar etmezler die... bunun adi, yani benim gordugum ve yorumladigim tek adi kiskanclik...... bukadar basit... ben iyi olursam,ben rahatedersem,benim luks bi hayatim olursa dellenirler... yaa esim oglunu severken kiskanan tipler iste.. benim aklim almiyo ve karakterlerini analiz ettikten sonra artik takmiyorum.. onunla yasayamam.. ama dedimya hereyin bi zamani var... bekliyorum.. ilahi adalet yerini bulacaktir... valla icim cok rahatliyo bole dusununce.. gun olur devran doner.. altin kapinin gumus kapiyaisi duser... bakalim o kiymetli,herseye karar veren iki cocugundan mi hayir bulacak yoksa koselerinde sessiz sessiz oturan, dislanmis diger iki cocugundan mi??? menbata sende daha iyi anlayabildin mi canim durumu??

super yaa harika .... Allah razi olsun sizden.. Allah da seni sevindirsin canim benim..valla kalbine gore versin Allah.. baksana amca,hala olacaklar burunlarinin ucuyla yapmislar yapacaklarini... bide 7kat yabanciya bak... haa guc,imkan meselesi ama hlyamin soyledigine kesinlikle katiliyorum ve bende elimden geldigince oyle yapmayacalisiyorum.... yani kendine layik gormedigini baskasina almamak gibi ve hatta daha iyilierini yapmak gibi....
gule gule kullansin insallah ,hediyelerini her kullandiklarini sana dua etsinler.Allah seninde guldursun yuzunu ve tosun pasa versin sana....

ayyyyneeeen lojman tarin o bitanemm..hani ben basta isimlendirmek istemedim hani onyargili veya baska turlu mu dusunuyorum diye.. zaten bunlar bizim dusunduklerimiz deil gercek olanlar.... bide cok haklisin turkcede bahsettigimiz sifatlar cok hafif.... isteee oyle yerlere, onlarin arasinda olmaya layik goruyorlar..ben cok icerliyorum ki ama... ah oldu bende... gorumcemdden cok duydum.. ben oralarda yasamam diye.. simdi bize diretiyorlar.... dusmez kalmaz bi Allah... yinede hersey kotu deil sukur esim herseyin farkinda ve gucu kuvveti yerinde...

nese daha fazla moralimizi bozmayalim icim karardi havada yalandan gunesli cikip gezcem biraz... ii gelir...

ahh canim yaaa ne aksi bi durum....ama bana vereceksin elin mahkum gibi gelio tatlim yaa.... cidden can sIkIci durum ama regenin dedigi gibi neden sadece sennn..... bence herkes esit biseyler koymali... ve sen verdiginde altinlarini sana geri odenmeli... borc gibi anliyomusun...

hayirdir bitanem.. yaramazli yok insallah vukuat falan????

sor tatlim biliyorsam seve seve yanitlarimmm

egerr ellerinde verecek birseyleri yoksa borc harc bulsunlar canim o zaman a aaaa !!! kizdimmm hep bizi bulur bole durumlar demi yaa....

hayirdir bitanem.. yaramazli yok insallah vukuat falan????

sor tatlim biliyorsam seve seve yanitlarimmm

sılacım ben dun yazdıklarından durumu anladım canım.. cunku bır benzerı bızım basımızda.. sabır etmekten baska care yooookk.. nasıl yapmazlar etmezler derken benımkılerıde ısın ıcıne katarak soyledım canımm.. ama coook sukur sankı bırseyler yoluna gırmeye basladıı.. Allah tan her zaman hayırlısını ıstedıkk.. bakalım zaman gosterıcek neler olacagını.. gün gelir devrann doner.. esim hep boyle soyler.. sabır sabır sabır.. ins hersey yoluna girer canımm..

yok canım yaa onemli bir durum yokk.. dun gece bıraz hareketlı gectı. buradakı bir akrabamız acilik olmus bizde gittik felan. onemli bisey yok cok sukur..

canım ya sen becerikli bir hatunsun ya, beyaz lahana tursusu yapıyor musun sen, havucla felan karısık olanlardan.. netten bıraz arastırdım ama soyle canlı canlı yapan bırınden tarif alsam diyorum.. bunu soracaktım yanı bilmiyorsanda sorun değil canımm.. optummmm senı kocaman....

bende birazdan kalkıcam.. dolaba taze fasulye atıcam 5 kilo fasulyebenı beklıyor....

yaa vallaaaaaa ben bayadır bizim tarafın oyunlarından oynayamadımmmm bi cumbus falan olursa çağırsana kankitom benide beraber döktürelimmm valal bnde çok seviorum :)

canım egerki öle bir durum olurda eger istersen seni götürürüm ciddiyim hee ona göre. ohhhh oynarız kızzzz

canım yaa ben buna bişey demiyim zati yaralıyım. koca tarafı dedin mi şalterler atıyo yani. sen daha iyi bilirsin ama kendini garantiye al o kadar diyim.

menbetacımmmm, sılacımmmmm napıyonuzzzz.

tamam canim anlasildi ozaman...

ahh bebegiimmm yaaa keske daha once sahsen yapmis olsaydim... ama annecim yapardi.... anneme sorayim istersen anlatirim sana ve hatta bende yapayiim..esim cok sever.... valla kiz bende yapayiimmm... hadi sivayalim kollari...

egerr ellerinde verecek birseyleri yoksa borc harc bulsunlar canim o zaman a aaaa !!! Kizdimmm Hep bizi bulur bole durumlar demi yaa....

ah kuzum ahh biyerden bulunucak olsa ooo bunların daha öncedende elden borçları falan var nerden alıcaklar kimse vermez.

valla canım allah sonumuzu hayretsin benim eşimle huzurum bozulmasın garantiye almak için zaten onlar köşede duruyodu ama eşim mutsuz olucaksa beni mutsuz edicekse neyi garantilemiş olucam ki
Daha eşimle oturup konuşmadık bi konuşalımda bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…