- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.421
tabiki ayıp değil hayatım. şair olmadım ama ben genelde üstüste 15-20 sefer dinlediğim şarkı sözlerini buraya yazıyorum. bilmem benim hoşuma gidiyo arkadaşlar arada yorum yapıyo öle. bunu da yeni duydum ha bu saate kadar dinledim.
menbetam da yanıtlamış sana gemici canım eşim. aminnnn canım benim çok saol :)
ay senin samimiyetini yerim yaaaa. bu postu okudum bi kahkaha attım valla. cocamın gelmesine 7 ay var canım.
of yaa bugün bi başka vurdu bu hasret arada böle azıyo. canımı sıkıyo işte.
ay hakkatten hee hiç dikkat etmemiştim ben seni gidi seniiiiiiii. ferihada ki şansa bak valla...
HLY tatlımmmm napıyon. bende akşam koltukta sızmışımmmm ay canım benimmm
meraklının biri de sormuş feriha bu akşam mıydı diye
ay oyle mi kız sımardım simdi.. samimi miyim ben??(bu kelimeyi yazarken 3 kez tekrar ettim) yaaa ne sanslı kız
kankitom napiim yaa müşterilerle iletişim halindeyimiş güç işte ekmek parası çalışıoruz
ayy sorma ayol gelmiş buraya ferihayı soruyor töbe töbeeeeeeee... ay bide biri daha geldi yine yok el ele hamile mi kalınırmış yok çok gülmüş yok bilmem ne hayret bişi insanlara ne kadar basit geliyor bazı şeyler ya hayret bişi !
yoook kız ferıha sozu gecınce gelmıs sormus, farklı nıyet yok ki anamm.. diğeride bence bizleri samimi buldu o yuzden boyle konustu.. ne kotusun sen bugun yaa.. sinirli hatunnn.. yerin seni...
sorma bende gece gece buldum okudum gunduzde devam ettım.. ay benım basımda boylesı yok Allah tan..ay menbetacımmm sen çok yaşa emi bulduğun topiği okuyorum Allahım neler varmış yaaaa
Hayirli cumalar kizlar
ggogom ya dün giremedim uyuz oldum sana özelden yazdim ama o bile bu sabah gelmis sana galiba.
bu arada kimse yok bu ne ya aaaaaaa olmuyor böyle kizlar nerelerdesiniz
ay gogoli sorma yaa, bende konusuruz dedım. senınkı arıza yaptı.. yok canım gece gelmıste ben cıkmıstım. sabah cevap verdim sana..
hlyaaaaaaaaaaaaaaaaaa nediim sana bilmem kii yaaaaaaaaaaa... sen cok yasa emiii..... cifter cifter dolsun dobeklerin... ayy yaa ugrasa bakk Allah razi olsun kuzum... valla bu evde gidip oturmayi okadar cok isterimkiii..... inan tahmin edemezsin...
simdi 1.si burasi en ville ,centrum yaniii.. anlasildi degil mi.. tam brukselin gobegi... ha bize cok uzak deil ama centre iste..
2.si guzelim altta bak charge 250 yaziyo yani aydat olarak cevirebilirm ben bunu... yani bu daire toplam 1150euroyo gelio... arti daha elektirik su fala masrafi... yani benim en son gosterdigim evle asagi yukari ayni geliri...
amma ev fevkalede super.... ellerine,emegine saglik......
sana kiralayalim hayatim gelll... ne tatlisiniz yaaa.... en son gosterdigim evi aramis esim 950+150 aydat varmis yani benim aylik verecegim kira 1100+elektirik su dogalgaz....ve kendinizi sIkI tutun benim esimin ayda aldigi 1250 ...... hayat iste...... tabi bide kendi isleri var ama her ay ayni kazanc olmuyor maalesef......
durum bundan ibaret kizlar... darlandim anlianiz....
aslinda baska cozumlerde var ama iste icimizden cikmiyor.... soyle anlatiyim benim kanun kadar param olacak ve ben oglumu kirada ya da zor sartlarda yasamasina musade edicem ve kilimi kipirdatmicam hemiii...... Allaha buyuk konusmayim ama neyim var neyim yook serer,dokerim... hadi bunu gec hic olmadi ucundan tutariim biseylerin... iste...
valla doluyum yaaaaaa.... kusura bakmayin icimdekiler kendiliginden cikiverdi..... ama napalim Allah muhtac etmesin...
olur canım kırala bana
sizinle ilgili bir problem bir puruz mu var cook merak ettım acıkcası.. yoksa cocugum kendı ayakları ustunde dursun kendı yagında kavrulsun dıye mı dusunuluyor.. handi destekcı olarak benı gormesınler bagbında... yani bunu anlamıs değilimmm.. benımde cocugum olcak elbet.. yani ins.. benım cocugum benım param oldugu halde neden zorlanıcak ki.. neden hesap yapıcak ki... neden ben ona yardım etmıcemm.. bilemiyorummmm... Allah akıl fikir hidayet versinn..