2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ahh canım ne ıyı olur.. ona gore alırım malzemelerı ne varsa.. benım annem sırke katmadan yapardı.. az da olsa baksam fena olmazdı ama.. şimdi sordum nasıl yapılacagını anladım ama hanı dıyorumki gene bi yapan olsa kendime mi guvenemıyorum bilemiyorumm.. benımde esim coook sever...

saol kuzummm..

napalım canım yaa camasır yıkıyom asıyomm. Allah tan iki kişiyiz. bu ne camasırdır anlayamadımmm. bitmiyor anacımm.. yerlermide sildim süpürdüm.. şimdi fasulye ayıklıcam canımm. kısa hazırlık basladı..

sen nasılsın canım

oy kuzum kiyamam sana ben, ne oldu sana da gözler dolup geri akiyor?? hayirdir insallah nerden geliyor bu duygusallik..

ayy ne biliim dün bi duygusallık çöktü ağladım geçti

imrealcımm canımm kusura bkma ama ben biraz realist konuşacağım...yani siz yapacağınızı yapmışsınız kredi çekmişsiniz daha yapacağınız bişi olmamalı bnce .. şöyleki siz de zaten şu anda annenin evinde kalıyorsunuz yani bu durum da öyle kolay bi durum değil onların size yardımcı olması gerekir asıl...hayır etmiolar madem bari size yük olmasınlar derim...bence hiççççççç altınlarını falan verme canımm siz ev alcanız madem orda kullanırsınız kimse kusura bakmasın herkes bu hayatta kendine baksın canım kimse kimseye güvenerek bi işe çıkmasın yani ! biraz sert oldu kusura bkma ama ben olsam vermezdimm !

sılacımmm canımmm benimm sabretmek çok güzel boşver sabredelimm Allah ım görüyor ! bnde yine buna benzer şeyler yaşamıştım şimdi gördüler kaynım mı kocam mı diye ! bak yine sinirlencemm şimdii amannnnnn boşverrrrrrrr...

hani kıskançlık demişsin ya canımmm.. sizi kıskananlarrrrra ithaf ediyorummm.... sizi çekemeyen halay çeksin , sizi çekemeyen uydu taksın taamm mıııııııııııııı

canikomm valla eğer uyarsa gelmek isterim inan ki ayy süper olur kıssssssssss

kızlarr ben şimdi kalkıp eve girişcemm sonrada annişkoma gidicemm sizleri öpüyorummm hoşçakalınnnnn:80::80::80:

valla güzelim sen dedin annemde oturuyoruz, farkındaysan herkesin tuzu kurumuş kavınvalidenin altını yok, eltine borçları var ama ev almışlar ona, zaten 25 bin tl kredi çekilmiş, bide altınlar ohhh valla. kendi psikolojimle düşünüyorum gerçi seni etkilemiyim ama
tamam haklısın huzurun bozulmasın diye ver tabi ama eşin senin değerini bilsin onlara ezdirmesin hakkını yedirmesin. bilmem anlatabildim mi.
bak benimkine aldı başını gitti gemisine ben durumu kurtarmaya çalışıyorum bide ne hakaretlerle. yani iş eşinde canım.

bak biz topic olarak ne kadar hemfikirizzz ??? herhalde herkesin bir sekilde içi yanmıs.. herkesin bir tecrübesi var.. sende yasayarak tecrübe edeceksin.. ama sana dediğim gibi.... ... iyi düsün tasın.. iyi karar ver... asla pişman olma...

neyse ben kactımm.. kendinize iyi bakın.. bana kolay gelsin.. opuldunuz.. hoscakalınn..

sempatigim bugun bana slm vermedi ama olsunnn..

oooo yapın bakalım hazırlıkları benim de annecim ayvalıkta yapıyo. heyemekte üstünüzü mü kirletiyosunuz canım bu ne 2 gündür bitmedi çamaşırrrr
nasıl olsun işteyim akşamda arkadaşın düğünü var o hele hepten hiç gitmek istemiyorum.
pazar günüdü de komşunun oğlu evleniyo :95::95::95: asla gitmicemmmmmmm

neyse ben kactımm.. kendinize iyi bakın.. bana kolay gelsin.. opuldunuz.. hoscakalınn..

sempatigim bugun bana slm vermedi ama olsunnn..

sempatiğim aşk olsunnn herkeşlere günaydın dedimmmm.... sonra da bnde kaçıorum iş güç dedimm aaaaaa zaten akşam feriha çok saçma sapandı (süper alaka dimi )

Ah kuzular valla hepiniz ucundanda olsa bunu yaşamış tecrübe etmişsiniz nasıl bi çelişkidir bilirsiniz bunu benden direk kaynanamlar istese vermem ilerdede bana istediklerini desinler ama bunu eşim isterse ben yarın öbürgün tartıştığımızda vermedin altınlarınıda bana destek olmadın derse yıkılırım. Zaten ilk istediğinde vermedim artık bu çooook zora düşme durumu oldu. şimdi bi yandanda düşünüyorum kayınpederde bu işi kendine kurmadı çocuklarına gelecek olsun die kurdu sonuçta. Belki kendince yapması gerekiyodu ama evlat olmak zor şimdi kendi ailelerimiz böle zora düşse naparız die bi düşününcede hak veriyorum ama off çok karışığım ama sonunda eşim karşıma geçip isterse sanırım vericem . Yarın öbür gün bana destek her konuda eşim desin bana yeter . Napalım batarsakta hep beraber batıcaz biraz zorluk çekicez sonunda elbet çıkıcaz yeterki birlikte olalım

karar senin tatlim, verdikten sonra kimseye hesap soramazsin bunu unutma.. ben ne altin koydum ne bir sey.. zaten cok birikmemisti, para öyle arada harcandi gitti (bana degil tabiki) kücük altinlari ile lira künye yaptirdim, onlarin taktigi bilezikleri de banka borcuna yatirdim yani benden isteyecekleri bir sey koymadim.. cünkü esim araciligiyla istendi ben vermedim ondan sonra da zulümleri basladi zaten baktilar ben artik katlanmiyorum ya bu yuvayi bozacaklardi ya da geri cekileceklerdi, artik geri cekildiler.. para konusu pis konudur cancagizim, insan karsisindakini alisveriste tanir ancak..

ayy kuzum Allah razi olsun senden, insallah Allahim hayirlisiyla bebisimi bana ulastirir.. aksam benimkini bi görseniz nasil bakiyor bebege öyle bi ifade daha önce hic görmedim yüzünde eve geldik diyorki insan elinden gelse daha cok sey yapar, nasil da sevindiler amaaaaaaaaa ben bebege bi tulum bakayim dedigimde kac sey götürcen de emmim degil dayim degil de vs vs diyordu ama insanlarin o halini görünce kendi de sevindi.. küpeyi ona verdirdim, cantayi ben verdim ((halbuki ikisinin parasi da benim maastan gitti )) yavas yavas pisiyor, olgunlasiyor o da sanirim.. yani senin ve hüllosumun dedigine geliyor iste..

arkadasin dedigi oturdu icime.. bana ilk hediye getiren sen oldun dedi yazik kiza kimi kimsesi yok böyle insanlar da iste kendilerini adam yerine koymadiklari icin, gelin ya hani, onu da önemsemiyorlar..

kuzum bosver sen onlara ne bakiyorsun.. esin de farkindaysa kuzularinin öyle yerlerde büyümesine izin vermez zaten.. adamlara bak ya.. cocuklarini nerelere layik görüyorlar.. sanirim canim, yanlis anlama da o ailenin garibani da senin esin git yaa... bosver onlarin demesiyle degil..esin de biliyor, orda yetisenlerin ne gibi psikolojik baskaltinda olduklarini, sonradan o cocuklara neler oldugunu.. oralarda resmen adami suca tesvik ediyorlar.. sen bildigini yap canim, o zaman onlar da sinir olur otururlar

naber regencimmm
babanla hasret gidermişsin ne güzelll. Allah kavuştursun bi daha sefere inşallah.
benim canım sıkkın yine amannnn ben işte sıkıldımmm

aslinda durum sahsi bi olay deil.. ucu sana da dokunan bi durum... ben su pozisyonda olsam verirdim.....

sen ver Allah da sana kat kat geri versin insallah.....

kardaizzz benden iyilik canim... borek ve pide hamuru yogurdumm:94: biraz disari cikayim gezintileyim geldimde onlara girisecem.... oyle iste....

senden naber? dugun nasil gecti?? bak bide aklima ne geldi simdi sen dugundeyken guzel kizcen napar??

kardaizzz benden iyilik canim... borek ve pide hamuru yogurdumm:94: biraz disari cikayim gezintileyim geldimde onlara girisecem.... oyle iste....

senden naber? dugun nasil gecti?? bak bide aklima ne geldi simdi sen dugundeyken guzel kizcen napar??

ohhhh marifetli arkadaşım benim maşallah sanaaaaa
canım düğün bu akşam. gayet kötü geçecek gibime geliyo malüm ardahan kars düğünü. gerçi meraktayım bakalım nasıl oluyomuş. kızçem gelmek istemiyor ama büyük ihtimal gelicek ya da halasına bırakabilirm.

Kızlarrr nerdesinizzzzzzzzz kimsecıkler kalmamıs yıne... Ben hala temızlıkle ugrasıyorumm hergun bi iş yaptıgım için işler bitmiyoo :) Bi tek halılarımın silinmesi kaldı o kadarr evi yerleştircem artık :) Bgn ellerım bez sıkmaktan yara oldugu ıcın ara verdımm acayıp gezesım varrr nerelere vursam kendımı bılmıyom :)
Herkezler iyimiiiiiiii

ohhh ne güzel senınde annen yapıyor. benımkide yapıyor hem kendine hem bana.. ama benım gelen gıden cook oldugu ıcın dolabı doldurayım dedim canım..
çamasır konusuda canım ben günde 2-3 kere üstümü değiştiririm kocam zaten hergun ıste. o da oyle canımm.. haliyle camasırda cooook birikiyor.. sadece giysimi anacım nevresimdir havlulardır falan filan yani ben işimi bitiremiyorumm.. ugrasmakta hosuma gidiyor..

ayy gelince düğünle ilgili havadisleri anlat bize.. merak ederim ben.. süslü pakize sanada düğünlerden gına gelmiş :97:

sempatiğim aşk olsunnn herkeşlere günaydın dedimmmm.... sonra da bnde kaçıorum iş güç dedimm aaaaaa zaten akşam feriha çok saçma sapandı (süper alaka dimi )

evvet süper bagladın canımm.. heyecanla gormek istediğim sahneyi en son verdiler... şimcik heyecanım haftaya kaldı :90:

peki oyle olsun bakalımmm...
menbata tamam bebegim anneme soracam.. insallah hemen gecmemissindir basina.. yani bi fikir alirsin bendende ....
yok tatlım fasulyelerımı hazırladım ben.. zaten malzemem yok elimde. nasıl yapılır neler lazım alıcam.. burada hemen lahana bulmam mumkun değil pazar günüzümüz beklemem gerek.. bide suan fiyatları yuksek.. biraz düşsün sende yap ben oyle yapıcam :26:

ben geldimmm.. misafirim vardı azonce gitti. ortalıgı topladım ve pc basına geldımm.. birazdan kalkıcam pilav ve cacık yapıcamm kocam gelicekkkk..

sende masallah kuzum benımm temızlık hastasıı.. yerim seni. dikkat et kendine canımm.. bosver bu evin işleri hıc bitmez.. dinlene dinlene yap.. halı silerkende dikkat et canım. merak ettim simdi elle mi silicen yoksa halı yıkamayla felan mı cektircen.. kendini zorlama dicektimm...

naber regencimmm
babanla hasret gidermişsin ne güzelll. Allah kavuştursun bi daha sefere inşallah.
benim canım sıkkın yine amannnn ben işte sıkıldımmm

evet canim yaa yok iyi oldu, cok tesekkür ederim...
senin neyin var?? her zamanki krizlerden mi?? olur öyle arada bir hepimize geliyor sIkma canini...

hoşgeldın menbetacımm ama sımdı yıne yoksun ohh menunde guzelmiş afıyet bal olsun sıze :)
bu yaz camlarım hep acıktı evın her yerı battı o yuzden mecbur temızlık yapıyorum cnm yaa Halı yıkama makınam yok maleseff elle silicem ama cok ıncelemıycemm cunku dogma yakın yıkamaya verıcemm yeter daha ne olsun :)

saol canımm..

anladım canım.. sen genede dıkkat et kendıne.. zorlanma.. yardım edebılecek bırı varsa beraber yapın.. dediğin gibi doguma yakında yıkattırırsın ohh mis gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…