- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.441
tamam canim anlasildi ozaman...
ahh bebegiimmm yaaa keske daha once sahsen yapmis olsaydim... ama annecim yapardi.... anneme sorayim istersen anlatirim sana ve hatta bende yapayiim..esim cok sever.... valla kiz bende yapayiimmm... hadi sivayalim kollari...
oy kuzum kiyamam sana ben, ne oldu sana da gözler dolup geri akiyor?? hayirdir insallah nerden geliyor bu duygusallik..
Kızlar nolur bana bi fikir verin napim ben
şimdi kayınpeder iş kurdu 2 ay önce eşim 25 kaynım 20 bin kredi çektiler kayınpederde bi elden 10bin falan buldu ödeme bu ay gelicek die rahattık ama şirket ödeme şeklinden dolayı karın tamamını bize ödemedi sadece 6bin ödedi ve önümüzdeki ayda 40 falan ödicek ama bu ay işçi parası ödenmesi lazım bi 20bin falan olmalı mutlaka ama herkes hakkını kullandı ve para yok. şimdi beklediğim büyük son eşim benim altınlarımı isticek napmam gerekir nolur bi yardım edin bana
bu arada ben ve eşim annemin yanında yaşıyoruz çünkü bu işler yoluna girsin öle ev alalım dioduk.
Yardım lütfen ben şimdi napıcam
hlyaciimmmm,oyle bitanem iste.... ama bosveriyorum. zaman zaman aklima gelior boyle celalleniyorum ama yapacak bisey yok..
simdi menbaticimda sormuss,neden yapmazlar etmezler die... bunun adi, yani benim gordugum ve yorumladigim tek adi kiskanclik...... bukadar basit... ben iyi olursam,ben rahatedersem,benim luks bi hayatim olursa dellenirler... yaa esim oglunu severken kiskanan tipler iste.. benim aklim almiyo ve karakterlerini analiz ettikten sonra artik takmiyorum.. onunla yasayamam.. ama dedimya hereyin bi zamani var... bekliyorum.. ilahi adalet yerini bulacaktir... valla icim cok rahatliyo bole dusununce.. gun olur devran doner.. altin kapinin gumus kapiyaisi duser... bakalim o kiymetli,herseye karar veren iki cocugundan mi hayir bulacak yoksa koselerinde sessiz sessiz oturan, dislanmis diger iki cocugundan mi??? menbata sende daha iyi anlayabildin mi canim durumu??
super yaa harika .... Allah razi olsun sizden.. Allah da seni sevindirsin canim benim..valla kalbine gore versin Allah.. baksana amca,hala olacaklar burunlarinin ucuyla yapmislar yapacaklarini... bide 7kat yabanciya bak... haa guc,imkan meselesi ama hlyamin soyledigine kesinlikle katiliyorum ve bende elimden geldigince oyle yapmayacalisiyorum.... yani kendine layik gormedigini baskasina almamak gibi ve hatta daha iyilierini yapmak gibi....
gule gule kullansin insallah ,hediyelerini her kullandiklarini sana dua etsinler.Allah seninde guldursun yuzunu ve tosun pasa versin sana....
ayyyyneeeen lojman tarin o bitanemm..hani ben basta isimlendirmek istemedim hani onyargili veya baska turlu mu dusunuyorum diye.. zaten bunlar bizim dusunduklerimiz deil gercek olanlar.... bide cok haklisin turkcede bahsettigimiz sifatlar cok hafif.... isteee oyle yerlere, onlarin arasinda olmaya layik goruyorlar..ben cok icerliyorum ki ama... ah oldu bende... gorumcemdden cok duydum.. ben oralarda yasamam diye.. simdi bize diretiyorlar.... dusmez kalmaz bi Allah... yinede hersey kotu deil sukur esim herseyin farkinda ve gucu kuvveti yerinde...
nese daha fazla moralimizi bozmayalim icim karardi havada yalandan gunesli cikip gezcem biraz... ii gelir...
ahh canim yaaa ne aksi bi durum....ama bana vereceksin elin mahkum gibi gelio tatlim yaa.... cidden can sIkIci durum ama regenin dedigi gibi neden sadece sennn..... bence herkes esit biseyler koymali... ve sen verdiginde altinlarini sana geri odenmeli... borc gibi anliyomusun...
canım egerki öle bir durum olurda eger istersen seni götürürüm ciddiyim hee ona göre. ohhhh oynarız kızzzz
canım yaa ben buna bişey demiyim zati yaralıyım. koca tarafı dedin mi şalterler atıyo yani. sen daha iyi bilirsin ama kendini garantiye al o kadar diyim.
menbetacımmmm, sılacımmmmm napıyonuzzzz.
ah kuzum ahh biyerden bulunucak olsa ooo bunların daha öncedende elden borçları falan var nerden alıcaklar kimse vermez.
valla canım allah sonumuzu hayretsin benim eşimle huzurum bozulmasın garantiye almak için zaten onlar köşede duruyodu ama eşim mutsuz olucaksa beni mutsuz edicekse neyi garantilemiş olucam ki
Daha eşimle oturup konuşmadık bi konuşalımda bakalım hayırlısı artık
napalım canım yaa camasır yıkıyom asıyomm. Allah tan iki kişiyiz. bu ne camasırdır anlayamadımmm. bitmiyor anacımm.. yerlermide sildim süpürdüm.. şimdi fasulye ayıklıcam canımm. kısa hazırlık basladı..
sen nasılsın canım
neyse ben kactımm.. kendinize iyi bakın.. bana kolay gelsin.. opuldunuz.. hoscakalınn..
sempatigim bugun bana slm vermedi ama olsunnn..
kayınvaldemin altını yok. Eltiminkileride almışlardı 1.5 sene önce hala ödeyemediler. Ama eltime ev aldılar evlenirken. Benimde düğünde altınlarımı aldılar sadece bileziklerim var. Ve versem ne zaman gelir allah bilir bu kadar borç varken sen en yakınsın bi ara öderiz olur. Bide eşim ilk iş kurulurken istedi benden vermedim geri ödenmez ole çok uzar kredi çek nasılsa taksit taksit boynumun borcu der aybaşı geldimi ödersin ama altınlar öle olmaz toplu verilmesi gerekicek dedim. Ve eşim kredi çekmesine ramen kıçları toplanmadı şuan bilmiyorum belki cesaret edemez ama isterse ne yapıcam çok kötü oldum yaa
hlyaciimmmm,oyle bitanem iste.... ama bosveriyorum. zaman zaman aklima gelior boyle celalleniyorum ama yapacak bisey yok..
simdi menbaticimda sormuss,neden yapmazlar etmezler die... bunun adi, yani benim gordugum ve yorumladigim tek adi kiskanclik...... bukadar basit... ben iyi olursam,ben rahatedersem,benim luks bi hayatim olursa dellenirler... yaa esim oglunu severken kiskanan tipler iste.. benim aklim almiyo ve karakterlerini analiz ettikten sonra artik takmiyorum.. onunla yasayamam.. ama dedimya hereyin bi zamani var... bekliyorum.. ilahi adalet yerini bulacaktir... valla icim cok rahatliyo bole dusununce.. gun olur devran doner.. altin kapinin gumus kapiyaisi duser... bakalim o kiymetli,herseye karar veren iki cocugundan mi hayir bulacak yoksa koselerinde sessiz sessiz oturan, dislanmis diger iki cocugundan mi??? menbata sende daha iyi anlayabildin mi canim durumu??
super yaa harika .... Allah razi olsun sizden.. Allah da seni sevindirsin canim benim..valla kalbine gore versin Allah.. baksana amca,hala olacaklar burunlarinin ucuyla yapmislar yapacaklarini... bide 7kat yabanciya bak... haa guc,imkan meselesi ama hlyamin soyledigine kesinlikle katiliyorum ve bende elimden geldigince oyle yapmayacalisiyorum.... yani kendine layik gormedigini baskasina almamak gibi ve hatta daha iyilierini yapmak gibi....
gule gule kullansin insallah ,hediyelerini her kullandiklarini sana dua etsinler.Allah seninde guldursun yuzunu ve tosun pasa versin sana....
ayyyyneeeen lojman tarin o bitanemm..hani ben basta isimlendirmek istemedim hani onyargili veya baska turlu mu dusunuyorum diye.. zaten bunlar bizim dusunduklerimiz deil gercek olanlar.... bide cok haklisin turkcede bahsettigimiz sifatlar cok hafif.... isteee oyle yerlere, onlarin arasinda olmaya layik goruyorlar..ben cok icerliyorum ki ama... ah oldu bende... gorumcemdden cok duydum.. ben oralarda yasamam diye.. simdi bize diretiyorlar.... dusmez kalmaz bi Allah... yinede hersey kotu deil sukur esim herseyin farkinda ve gucu kuvveti yerinde...
nese daha fazla moralimizi bozmayalim icim karardi havada yalandan gunesli cikip gezcem biraz... ii gelir...
ahh canim yaaa ne aksi bi durum....ama bana vereceksin elin mahkum gibi gelio tatlim yaa.... cidden can sIkIci durum ama regenin dedigi gibi neden sadece sennn..... bence herkes esit biseyler koymali... ve sen verdiginde altinlarini sana geri odenmeli... borc gibi anliyomusun...
Ah kuzular valla hepiniz ucundanda olsa bunu yaşamış tecrübe etmişsiniz nasıl bi çelişkidir bilirsiniz bunu benden direk kaynanamlar istese vermem ilerdede bana istediklerini desinler ama bunu eşim isterse ben yarın öbürgün tartıştığımızda vermedin altınlarınıda bana destek olmadın derse yıkılırım. Zaten ilk istediğinde vermedim artık bu çooook zora düşme durumu oldu. şimdi bi yandanda düşünüyorum kayınpederde bu işi kendine kurmadı çocuklarına gelecek olsun die kurdu sonuçta. Belki kendince yapması gerekiyodu ama evlat olmak zor şimdi kendi ailelerimiz böle zora düşse naparız die bi düşününcede hak veriyorum ama off çok karışığım ama sonunda eşim karşıma geçip isterse sanırım vericem . Yarın öbür gün bana destek her konuda eşim desin bana yeter . Napalım batarsakta hep beraber batıcaz biraz zorluk çekicez sonunda elbet çıkıcaz yeterki birlikte olalım
kardaizzz benden iyilik canim... borek ve pide hamuru yogurdumm:94: biraz disari cikayim gezintileyim geldimde onlara girisecem.... oyle iste....
senden naber? dugun nasil gecti?? bak bide aklima ne geldi simdi sen dugundeyken guzel kizcen napar??
oooo yapın bakalım hazırlıkları benim de annecim ayvalıkta yapıyo. heyemekte üstünüzü mü kirletiyosunuz canım bu ne 2 gündür bitmedi çamaşırrrr
nasıl olsun işteyimakşamda arkadaşın düğünü var o hele hepten hiç gitmek istemiyorum.
pazar günüdü de komşunun oğlu evleniyo :95::95::95: asla gitmicemmmmmmm
sempatiğim aşk olsunnn herkeşlere günaydın dedimmmm.... sonra da bnde kaçıorum iş güç dedimm aaaaaa zaten akşam feriha çok saçma sapandı(süper alaka dimi )
yok tatlım fasulyelerımı hazırladım ben.. zaten malzemem yok elimde. nasıl yapılır neler lazım alıcam.. burada hemen lahana bulmam mumkun değil pazar günüzümüz beklemem gerek.. bide suan fiyatları yuksek.. biraz düşsünmenbata tamam bebegim anneme soracam.. insallah hemen gecmemissindir basina.. yani bi fikir alirsin bendende ....
Kızlarrr nerdesinizzzzzzzzz kimsecıkler kalmamıs yıne... Ben hala temızlıkle ugrasıyorumm hergun bi iş yaptıgım için işler bitmiyoo :) Bi tek halılarımın silinmesi kaldı o kadarr evi yerleştircem artık :) Bgn ellerım bez sıkmaktan yara oldugu ıcın ara verdımm acayıp gezesım varrr nerelere vursam kendımı bılmıyom :)
Herkezler iyimiiiiiiii
naber regencimmm
babanla hasret gidermişsin ne güzelll. Allah kavuştursun bi daha sefere inşallah.
benim canım sıkkın yine amannnn ben işte sıkıldımmm
ben geldimmm.. misafirim vardı azonce gitti. ortalıgı topladım ve pc basına geldımm.. birazdan kalkıcam pilav ve cacık yapıcammkocam gelicekkkk..
sende masallah kuzum benımm temızlık hastasıı.. yerim seni. dikkat et kendine canımm.. bosver bu evin işleri hıc bitmez.. dinlene dinlene yap.. halı silerkende dikkat et canım. merak ettim simdi elle mi silicen yoksa halı yıkamayla felan mı cektircen.. kendini zorlama dicektimm...
hoşgeldın menbetacımm ama sımdı yıne yoksunohh menunde guzelmiş afıyet bal olsun sıze :)
bu yaz camlarım hep acıktı evın her yerı battı o yuzden mecbur temızlık yapıyorum cnm yaaHalı yıkama makınam yok maleseff elle silicem ama cok ıncelemıycemm cunku dogma yakın yıkamaya verıcemm yeter daha ne olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?