2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

heyyy kızlarrr,
bugün benim evlilik yıldönümüm :). ayyyy içim daraldı yineee ...

evet canim yaa yok iyi oldu, cok tesekkür ederim...
senin neyin var?? her zamanki krizlerden mi?? olur öyle arada bir hepimize geliyor sIkma canini...

aynen öle tatlım her zamanki krizden di. içime çöküyo bazen nefes almak bile zorlaşıyo.

günaydınnnnnnnnnnnn canikolarrrrrrrrrrr

günaydınnnnnn hayatımmmmm

kankitommmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnnnnnnnn daha nice yıllar sağlıkla aşkla huzurla beraber olun inşallahhhhhh

günaydın kızlaaaaaaaaar.. bnmde dün evlilik yıldönümümdü ama evde oturarak geçirdim hastalıım saolsun... kocamda hiçbişi almadı etmedi oda ayrı mesele... bu arada kızlar galiba erkek anası olucam :)

günaydın kızlarr... ne kadar durgunuz bugun..

kardaiz
canım. evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canım.. sağlıkla huzurla hep beraber nice mutlu senelere insAllah..

canımmm sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnn uzun yıllar aşkla birlikte olasınız inşallah

bu arada galiba erkek anası derkennnnnnnnnn sen kontrole mi gittin detay ver bakimmmm

saolun kızlar... c.tesi gün ikili teste gittim... doktor ölçüm yapmak için bizimkini kaç sefer sarstı ama bizimki hiiiiiiiiiiç banamısın demedi hiç istifini bozmadı valla ... sadece 6. seferde bi kolunu oynattı o kadar... doktora dedim napsn garibim annesi pşbden cumaya kadar 36 saat uyumadı bütün gün çıkardı bi günde 1.5 kilo verdim cuma günü çok kötüydüm tabi çocukta da hal kalmadı napsın garibim dinlenio :d sora işte cinsiyetide göstermedi ama büyük ihtimal erkek dedi .... göstermedii için kesin değil tabi ama bu doktor eltimdede bilmişti bakalım hayırlısı... banada erkek gibi gelio zaten kız istiodum ama sağlıklı olsunda erkek olsun 2. kız olur inş :)

Herkeşlere günaydın

Hafta sonunu tekirdağda geçirdim yine ay her yerim ağrıo kociş bidaha beni götürmez herhalde Kendi gider. Dün mahvoldum o da gördü kayınvaldem dakkada bi bana seslenip durdu bütün gün peşinde döndürdü eşimde gördü zaten akşam nasıl nerde yattım belli değil.

canım sizinde evlilik yıl donumunuz kutlu olsun..

sempatiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nassın canımmm ?

iyim canım saol.. alelacele topladım ortalıgı. geldım bırsey kacırmayayımç sımdı bunlar muhabbet ederler dıye. kımsecıkler yok.. iş kadınlıgına devam dimi ??? sen nasılsın, nasıl gectı haftasonu..

hadi bakalım hayırlısı ins.. bazı doktorlar erkende olsa anlayabılıyorlar canım..

günaydın canım hosgeldın..

gene tekırdaga gıttın.. bu sefer neden.. kazandıgı para yollarda bıtecek kuzumun.. neler oldu anlat bakımm.. ayy cok canım sıkıldı bıraz dınleyeyım senı

kardaizcimm evlilik yildonumunuz kutlu olsunn cnm arkadasimm nice nice yillara insallah :)

renewalcimm sizinde evlilik yildonumunuzu kutluyorum cnmm:) cuma gunu cok kotu olmussun uzuldum valla bende o gunlerden gectigim icin hatirlamak bile istemiyorummm... seninkide erkek olabilirmiss Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah cnmm bende kiz istiyodum ama hayirli olan icin cok dua ettim sansima erkek cikti :) seninki daha kucuk heran cinsiyeti degisebilir ama umudunu kaybetme :) ben 16. haftada ogrenmistim ama esim dru cok sikistirmisti belgelerle kanitlayin bana diye inanmam diye :) kadinda saolsun butun organlarini detayla anlatti ona

kankitommmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnnnnnnnn daha nice yıllar sağlıkla aşkla huzurla beraber olun inşallahhhhhh

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım benim cümlemizin inşallah.

ay maşallah renewalcimmm ne güzellllll. gözün aydın olsun, hayırlı evlat olsun inşallah.
Allah banada nasip etsin.

günaydın kızlarr... ne kadar durgunuz bugun..

kardaiz
canım. evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canım.. sağlıkla huzurla hep beraber nice mutlu senelere insAllah..

amin canım benim hepimizin duasını Allahım kabul etsin. çok teşekkür ederim.

günaydın canım hosgeldın..

Gene tekırdaga gıttın.. Bu sefer neden.. Kazandıgı para yollarda bıtecek kuzumun.. Neler oldu anlat bakımm.. Ayy cok canım sıkıldı bıraz dınleyeyım senı :d

valla kuzum ne olmadıki sabah kayınvaldemin sesiyle uyandık 8de komşunu annesi ölmüş koşun kalkın köye gidioruz die
sonra yolladık hepsini eltimle ben kaldık bide kaynanamın şizofren annesi 1 saat sonra eşimle kaynım geri geldi. Anane altına işemiş kolduk sandalyeye oturmuş sonradan gördük eltimde hamile bende aldım altını değiştim koltuğu söktüm makinaya attım kılıfı süngerini banyoda yıkadım sandalyeyi aldım yıkadım tabi üst katta iş yapılıo dedim öğlen gelirler aç bi on kişilik yemek yaptım salak gibi ıspanak yapmayı seçtim yıka yıka bi hal oldum sonra kaynanam geldi hadi bahçeden bişeler topladık ıvır zıvır işllere kaynanam seslenip durdu git gelden bittim bi üst kata bi alt kata in çık akşamda düğün vardı oraya gittik 12de falan istanbula döndük. Valla herhalde yorgunluktan gece bacağım kasıldı kaldım eşimi uyandırdım ovdu falan dersini almıştır o anesi çağırıyo oda yüzüme bakıp gülüyo bişe demim diye. Neyse gün bitti ama bende bittim bi izin günü daha heba oldu gitti

ayy maşallah canımm hadi gözün aydın topiğimizinn 2. paşasıı geliyorrrrr

günaydın canımm.. yine dolu dolu geçmiş haftasonuın

canım bnde napiim c.tesi iş yaptım sonra akşam anneme gittik yemeğe.. pazarda kaynanama gittik kahvaltıya ordan da akşam üstü geldik işte evdeydik kocişle böyle geçti.. siz naaptınız ?

ayy çalışıorum müşterileri arıyorum da dönemedim size kusura bakmayın .. 13 tane kaldıı sonra size döncemmm

benim burda gun hala aydin:)) guzel bi haftasonu gecirdim,bitti sukur... insallah haftamda boyle guzel gider ve haftasonuna cok guzel haber alirim!!!

menbataciimm,kusum iyimisin... navar ne cok?? tatliim cumartesi gunu annemi aradim sordum hemen lahana tursunu..ama buraya girip yazmaya firsatim olmadi...
simcik sekerim, lahana,havuc,sarimsak,sirke,tuz ,limon tuzu ve su ihtiyacimiz olan... biliyosun lahanalari ayirip yikayip havuclarida aynen yikayip dograyip (ben kabuklarini soycam) kullanima hazir hale geriyoruz... sonra kullanacagin kaba lahana havuc koyup sarimsak ekliyosun(bi iki dis kadar,onuda 2ye 3 bol) onra yine lahana ve havuc ve sarimsak.. malzemen bitene kadar ayni islem... sonra suyunu hazirliyoruz... gerekli olan miktarsa su+sirke+tuz(cok kacmasin!) lahanalarin uzerine dokuyoruz sivi karisimi... en uste de limon tuzu biraz ve kapiyoruz kapagini... 4-5 dun sonra kullanima hazir....

tatlim valla lahanalar pahali deil burda cok.. marketlerde 1€ bile bulmuyoo.. keza havucta ole.. bende ilk firsatta alip yapcam hatta ben yesil kalem veya sivri biberde eklemeyi dusunuyorum... bakalim...

tugceecimm canimmm bukadar yuklenme kendine guzelimm... hersey hallolur valla hersey is guc gibi olsa.... pasamizi yormaaa

hlyaaaa,naber yavru,?? hersey yolundami bitanem... iki hafta kadar ise devam demistin.. alistin sanirim... haftasonun nasi gecti??? sen ugrardin buralara ugramamissin sanirim.. faaliyetteydin!!!!

kardaizz
,eee senden naber canim...?? nasildi bakalim dugun,meraklandik kiss anlat azicik... oyle canini falanda sIkMa bebegim... hiic bisey degismiyo!!! bu arada super mutlu,iki cocuklu(3.yu yapmazsin die dusundum ama kismet tabi!!) evlilik diliyorum!!!

renawalllll hoobaa ikinci pasamiz geliooo.... masallah keyfide yerindeymis pasamizin ama tatlim sen iyi gecirmemessin pek haftasonu.uzuldum inan... peki dr bu duruma bi yorum yapmadimi?? simdi yine istesin demi?? ah ah kendine dinlenme firsati vermedin.bi an evvel rahatlarsin insallah...
sanada. evliliginin kalan yillarinda mutluluklar diliyorum canim cocuklarinizla birlikte nice nice guzel yillara!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…