- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.461
ayyy ne kadar ayıp... kımse gelmemıss..
evet canim yaa yok iyi oldu, cok tesekkür ederim...
senin neyin var?? her zamanki krizlerden mi??olur öyle arada bir hepimize geliyor sIkma canini...
günaydınnnnnnnnnnnn canikolarrrrrrrrrrr
heyyy kızlarrr,
bugün benim evlilik yıldönümüm :). ayyyy içim daraldı yineee...
aynen öle tatlım her zamanki krizden di. içime çöküyo bazen nefes almak bile zorlaşıyo.
günaydınnnnnn hayatımmmmm
günaydın kızlaaaaaaaaar.. bnmde dün evlilik yıldönümümdü ama evde oturarak geçirdim hastalıım saolsun... kocamda hiçbişi almadı etmedi oda ayrı mesele... bu arada kızlar galiba erkek anası olucam :)
günaydın kızlaaaaaaaaar.. bnmde dün evlilik yıldönümümdü ama evde oturarak geçirdim hastalıım saolsun... kocamda hiçbişi almadı etmedi oda ayrı mesele... bu arada kızlar galiba erkek anası olucam :)
sempatiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nassın canımmm ?
saolun kızlar... c.tesi gün ikili teste gittim... doktor ölçüm yapmak için bizimkini kaç sefer sarstı ama bizimki hiiiiiiiiiiç banamısın demedihiç istifini bozmadı valla ... sadece 6. seferde bi kolunu oynattı o kadar... doktora dedim napsn garibim annesi pşbden cumaya kadar 36 saat uyumadı bütün gün çıkardı bi günde 1.5 kilo verdim cuma günü çok kötüydüm tabi çocukta da hal kalmadı napsın garibim dinlenio :d sora işte cinsiyetide göstermedi ama büyük ihtimal erkek dedi .... göstermedii için kesin değil tabi ama bu doktor eltimdede bilmişti bakalım hayırlısı... banada erkek gibi gelio zaten kız istiodum ama sağlıklı olsunda erkek olsun 2. kız olur inş :)
Herkeşlere günaydın
Hafta sonunu tekirdağda geçirdim yine ay her yerim ağrıo kociş bidaha beni götürmez herhaldeKendi gider. Dün mahvoldum o da gördü kayınvaldem dakkada bi bana seslenip durdu bütün gün peşinde döndürdü eşimde gördü zaten akşam nasıl nerde yattım belli değil.
kankitommmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnnnnnnnndaha nice yıllar sağlıkla aşkla huzurla beraber olun inşallahhhhhh
günaydın kızlarr... ne kadar durgunuz bugun..
kardaiz canım. evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canım.. sağlıkla huzurla hep beraber nice mutlu senelere insAllah..
günaydın canım hosgeldın..
Gene tekırdaga gıttın.. Bu sefer neden.. Kazandıgı para yollarda bıtecek kuzumun.. Neler oldu anlat bakımm.. Ayy cok canım sıkıldı bıraz dınleyeyım senı :d
saolun kızlar... c.tesi gün ikili teste gittim... doktor ölçüm yapmak için bizimkini kaç sefer sarstı ama bizimki hiiiiiiiiiiç banamısın demedihiç istifini bozmadı valla ... sadece 6. seferde bi kolunu oynattı o kadar... doktora dedim napsn garibim annesi pşbden cumaya kadar 36 saat uyumadı bütün gün çıkardı bi günde 1.5 kilo verdim cuma günü çok kötüydüm tabi çocukta da hal kalmadı napsın garibim dinlenio :d sora işte cinsiyetide göstermedi ama büyük ihtimal erkek dedi .... göstermedii için kesin değil tabi ama bu doktor eltimdede bilmişti bakalım hayırlısı... banada erkek gibi gelio zaten kız istiodum ama sağlıklı olsunda erkek olsun 2. kız olur inş :)
Herkeşlere günaydın
Hafta sonunu tekirdağda geçirdim yine ay her yerim ağrıo kociş bidaha beni götürmez herhaldeKendi gider. Dün mahvoldum o da gördü kayınvaldem dakkada bi bana seslenip durdu bütün gün peşinde döndürdü eşimde gördü zaten akşam nasıl nerde yattım belli değil.
canım sizinde evlilik yıl donumunuz kutlu olsun..
iyim canım saol.. alelacele topladım ortalıgı. geldım bırsey kacırmayayımç sımdı bunlar muhabbet ederler dıye. kımsecıkler yok.. iş kadınlıgına devam dimi ??? sen nasılsın, nasıl gectı haftasonu..
hadi bakalım hayırlısı ins.. bazı doktorlar erkende olsa anlayabılıyorlar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?