- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.861
Hanımlar moralim çok bozuk yaaa2.5 yıllık evliyim artık 7 aydır bebek düşünüyoruz ama tık yok Sanki hiç bebişim olmayacakmş gibi geliyor.
cnm umudunu kaybetme. Allah'ın izniyle olacaktır inşallah. Hiç dr.a gittn mi
bende gittim dr a ve bana transfer yapamıcağını 2 ay daha beklemem gerektiğini söyledi.doğumdan sonra boşalan vitamin depolarını doldurman gerekio dedi.vitamin verdi.ben yaparım transferi ,tutar ama bebek beslenemezse tekrar bi kayıp yaşarsın daha kötü olursun dedi.2011 de hamiş kalamıcam galiba(( aslında çokta problem değil üzüldüm ama kucağıma alacaksam eğer ben 2 ayı seve seve beklerim
Dün gittim,5 ay daha bekleyelim 1 yıldan sonra tetkiklere başlarız dedi.
cnm sen ne zamandır deniyorsun hamile kalmayı
7 aydır canım.....
genellikle 1 yıl denemelerde hamilelik olmuyorsa tetkiklere başlıyorlar. cnm başka bir dr.a gidip 1 yıldır deniyoruz sonuca ulaşamadık desen.
naparsiniz be ya.... yagmurlu ve soguk bi sonbahar(girdikmi sonbahar trarihene??) gunundeyim bende artik mevsim dondu bi hos duygular icerisindeyim..zaman zamanne cabuk geciooo.....
dundende yorguunumbiraz.. is guc yapasimdda yo oturuyom ole... kardaizcim canim evide sormussun canim pzrtsi biyere daha bakcaz artik karar vercem.. aslinda kaldim bu evden yana hadi bakalim!!!
tugceciiimm. sagol findigim sinemin haberini yazmissin cidden ara ara aklima geliodu napti ne etti die....benhamis olsamda tabi terketmem siziiiiii.....burayii ..yuvamiz burabizimm..
amaan ole iste kizlar dungelen misafir "kilo almissin geliin , hamilesin yoksaaa""" .............. dedi naparsin,nerelere gidersiinnn..... sanki hamile olsam solemicem... nasi bi mantikkk... kayinvalidede var ,gozleri acildi faltasi gibisole oldu... amaannnn yaaa hamile olmak istiyorummmm:84::84::84::84::84: hayirlisi insallah...
ben,menbeta,bikeresevdim,hlya,wifeofdemon suan faal olan... masumiyetten haber yok epeydir hamile belki.... birde mpb dondu geri aramiza....wifeofdemondandahaber yok kaldik mi 4 kisiiiiiii....yaziiik bize yaa
zamani geldiginde baslayacak olan,regene,azraya,kardaize,breshkaya ,kuppeye, imreala, nihancaya, hlyayi burayada ekliim insaallahhhhh versin Rabbim bebislerini hayirla... artikolsunnn insallah,biiznillah..
masallah tü tü tü.. Allah tamamına erdirsin canımm. kac haftalıktır acaba minik sey :)))cnm mesajını aldım. tşk ederim. inşalla okuyacağım. bugün kan testi de yaptırdım. sonucum 1608 çıktı. darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.
Hanımlar moralim çok bozuk yaaa2.5 yıllık evliyim artık 7 aydır bebek düşünüyoruz ama tık yok Sanki hiç bebişim olmayacakmş gibi geliyor.
Menbata ve azra teşekkür ederim kızlar gerçekten söyledikleriniz doğru ama benim önce ev işini halletmem gerek birde eşim var konuşmam gereken önce hayatımızı nasıl devam ettirmek istediğimize karar vermemiz lazım onun aklını çok karıştırdılar tekirdağ diye önce ondan vazgeçirmem gerek onu sonra bi ev işini halletmek ve çocuk . Doktor sölediğinde çok kötü oldum insanın aklına birsürü şey geliyor. Bide benim gibi problemleriniz varsa daha zor. Eşimden emin olabilsem beni sevdiğini biliyorum şüphem yok. Ama tekirdağ işi yüzünden sürekli kavga ediyoruz cuma günü sabah doktora gidicektim. Tartıştık yine tekirdağ yüzünden . Baktım eşyalarını topluyo bende farketmemiş gibi çıktım gittim bi geldim evde hala kardeşi geldi almaya paketlediği eşyaları almadı giderken bıraktı sonra tekirdağa gitti hafta sonu için hiç bişe demedim bende niye topladın diye. Gidince aradı bişe olmamış gibi muhabbet ediyo telefonda benle. Ama biz bu yüzden kavga ettiğimizde bigün ya giderse. Yada daha kötü olursa o kadar kafamı karıştırıyo ki bunlar çok güzel evliliğim varken bu duruma düştüm sırf orda yaşamaya gitmek istemediğim için aileside ona ordan baskı yapıo biliyorum daha çok üzerime geliyo hem onu anlamaya çalışıyorum hem çözüm arıyorum daha bizim durumumuz bile ne olacak belli değilken ben bi çocuk yapıp onun günahına nasıl girerim diyorum. Off ooooff bilmiyorum.
amin canım aminnn cok saoll güzel dileklerin için...
bu arada hanı sen face accaktın.. ask olsun sana...
masallah tü tü tü.. Allah tamamına erdirsin canımm. kac haftalıktır acaba minik sey :)))
ahanda bitane daha menbeta.. dur guzelım bır tahlıllerınız felan yapılsın ona gore umudunu kesersın :)))) şaka bi yana daha senın pes etmen ıcın cok erken.. fazla beklemek ıstemezsen baska doktora gıdıp 1,5 yıldır denıyoruz felan de...
senı anladım canım... peki sunu diyeyım.. esin istanbulda calısıyor dimi?? yani işi istanbulda... bu durumda neden tekırdaga yerleseceksınız bunu anlayamadımm... tekırdagda esıne aıt bır daıre bır ıs var mı guzelım.. illede sizi oraya istemelerinin nedeni ne..
evlenirken nerede oturacagınız konusulmus muydu?????
ne meraklıyım dimi...
evlenirken ben bunu eşimle konuştum o tekirdağda yaşıodu gelip istanbula yerleşirsen evleniriz dedim o da geldi. orada ev yok şuan varda iş yeri yaptılar orayı kayınpederim iş kurdu eşimede tayin aldırtmaya çalışıolar bankada çalışıo eşim müdürlükte tanıdık var seb dilekçe ver biz hemen aldırtıcaz seni diolar . büyük ihtimallede size ev kurana kadar bizle kalın derler hamile kalmadan önce istanbuldan ev aldırtıp düzen kurmak istiyorum bide hamile kalırsam istemediğim bi hayata mahkum olmak istemiyorum...
durum anlasıldı canımm...
o zaman senın ıcın tek cıkar yol, hıc vakıt kaybetmeden esınle konusup kalıcı bır karar almanız.. eger ki bu karar istanbulda kalmaksa guzel bıryere yerlesıp ondan sonra bebıs icin calısmalara baslamanız.....
İltahap var bende o da olmamasını etkiler dedi,ilaç verdi kullan sonucuna göre başlarız tetkiklere dedi
itihap mi var??? canim bendede iltihap var ama bu hamilelige engel degilmis öyle dedi doktorum. sadece gebe kalindiktan sonra tedavisi zormus diye biliyorum ben ya. acaba o yüzdenmi gebe kalamadim iltihap yüzünden???
naber gogom nasilsin??
bilen varmi kizlar iltihap varken gebe kalma sanisi cokmu düsük veya hicmi yok??
iyim canım sen nasılsın?? hayırdır sen nıye hep gecelerı gırıyon bakiiimmmm?
şimcik şoyle oluyor hanımlar.. bende iltihaptan dolayı tedavi gordum dun konustuk gogom senle... banada doktorum bu sekılde hamıle kalman cok zor hatta mümkün değil gibi bisey demıstı.. ama iltihaplıykende hamıle kalan var diye bılıyorum.. belkıde dusuk tehlıkesı yaratıyordur.. tam bılemıyorum yani.. o yuzden bılen bırı cevaplar canlarım..
anlamsiem canim ben gece kusu oldum canim ya. napim esim 1haftadan beri uazkta iste sali aksami geliyor bende annemlere gidip geliyorum böyle aksam olncada uyuyaiyorum iste.
ah su fitil isi aaahhh. ben maydonozlu süt bharina oturcam gerci süte kiyamiyorum o ayri bi konu. senin dedigin gibi fitili kullanamiyorum canim ya. malesef biz ailece yapamiyoruz bu tür isleri NO FITIL
Allah iyiliğini versin kızben ozelden yazıyorum hanımefendıye o burda yazıyor sus ayıp
hım 3 gun sonra yanında esın.. annenlerde almanyada mı canım ne guzel.... bence sen fıtılı kullansalı gunu baslarsın sutede yazık yaa bıskuvı pastası yapardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?