2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende gittim dr a ve bana transfer yapamıcağını 2 ay daha beklemem gerektiğini söyledi.doğumdan sonra boşalan vitamin depolarını doldurman gerekio dedi.vitamin verdi.ben yaparım transferi ,tutar ama bebek beslenemezse tekrar bi kayıp yaşarsın daha kötü olursun dedi.2011 de hamiş kalamıcam galiba (( aslında çokta problem değil üzüldüm ama kucağıma alacaksam eğer ben 2 ayı seve seve beklerim

cnm sağlıklı bir hamilelik geçirmek için 2 ay beklemek çok değil. Allah'ım yardımcın olsun. inşallah bebişine kavuşursun.

amin canım aminnn cok saoll güzel dileklerin için...

bu arada hanı sen face accaktın.. ask olsun sana...

cnm mesajını aldım. tşk ederim. inşalla okuyacağım. bugün kan testi de yaptırdım. sonucum 1608 çıktı. darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.
masallah tü tü tü.. Allah tamamına erdirsin canımm. kac haftalıktır acaba minik sey :)))

Hanımlar moralim çok bozuk yaaa 2.5 yıllık evliyim artık 7 aydır bebek düşünüyoruz ama tık yok Sanki hiç bebişim olmayacakmş gibi geliyor.

ahanda bitane daha menbeta.. dur guzelım bır tahlıllerınız felan yapılsın ona gore umudunu kesersın :)))) şaka bi yana daha senın pes etmen ıcın cok erken.. fazla beklemek ıstemezsen baska doktora gıdıp 1,5 yıldır denıyoruz felan de...

senı anladım canım... peki sunu diyeyım.. esin istanbulda calısıyor dimi?? yani işi istanbulda... bu durumda neden tekırdaga yerleseceksınız bunu anlayamadımm... tekırdagda esıne aıt bır daıre bır ıs var mı guzelım.. illede sizi oraya istemelerinin nedeni ne..

evlenirken nerede oturacagınız konusulmus muydu?????

ne meraklıyım dimi...

evlenirken ben bunu eşimle konuştum o tekirdağda yaşıodu gelip istanbula yerleşirsen evleniriz dedim o da geldi. orada ev yok şuan varda iş yeri yaptılar orayı kayınpederim iş kurdu eşimede tayin aldırtmaya çalışıolar bankada çalışıo eşim müdürlükte tanıdık var seb dilekçe ver biz hemen aldırtıcaz seni diolar . büyük ihtimallede size ev kurana kadar bizle kalın derler hamile kalmadan önce istanbuldan ev aldırtıp düzen kurmak istiyorum bide hamile kalırsam istemediğim bi hayata mahkum olmak istemiyorum...

durum anlasıldı canımm...

o zaman senın ıcın tek cıkar yol, hıc vakıt kaybetmeden esınle konusup kalıcı bır karar almanız.. eger ki bu karar istanbulda kalmaksa guzel bıryere yerlesıp ondan sonra bebıs icin calısmalara baslamanız.....

efeeeeet bende bunu eşimle konuşmalıyım sanırım onu biraz içirip:89: sonra

İltahap var bende o da olmamasını etkiler dedi,ilaç verdi kullan sonucuna göre başlarız tetkiklere dedi

itihap mi var??? canim bendede iltihap var ama bu hamilelige engel degilmis öyle dedi doktorum. sadece gebe kalindiktan sonra tedavisi zormus diye biliyorum ben ya. acaba o yüzdenmi gebe kalamadim iltihap yüzünden???

itihap mi var??? canim bendede iltihap var ama bu hamilelige engel degilmis öyle dedi doktorum. sadece gebe kalindiktan sonra tedavisi zormus diye biliyorum ben ya. acaba o yüzdenmi gebe kalamadim iltihap yüzünden???

naber gogom nasilsin??

bilen varmi kizlar iltihap varken gebe kalma sanisi cokmu düsük veya hicmi yok??

iyim canım sen nasılsın?? hayırdır sen nıye hep gecelerı gırıyon bakiiimmmm?

şimcik şoyle oluyor hanımlar.. bende iltihaptan dolayı tedavi gordum dun konustuk gogom senle... banada doktorum bu sekılde hamıle kalman cok zor hatta mümkün değil gibi bisey demıstı.. ama iltihaplıykende hamıle kalan var diye bılıyorum.. belkıde dusuk tehlıkesı yaratıyordur.. tam bılemıyorum yani.. o yuzden bılen bırı cevaplar canlarım..

anlamsiem canim ben gece kusu oldum canim ya. napim esim 1haftadan beri uazkta iste sali aksami geliyor bende annemlere gidip geliyorum böyle aksam olncada uyuyaiyorum iste.
ah su fitil isi aaahhh. ben maydonozlu süt bharina oturcam gerci süte kiyamiyorum o ayri bi konu. senin dedigin gibi fitili kullanamiyorum canim ya. malesef biz ailece yapamiyoruz bu tür isleri NO FITIL

Allah iyiliğini versin kız ben ozelden yazıyorum hanımefendıye o burda yazıyor sus ayıp

hım 3 gun sonra yanında esın.. annenlerde almanyada mı canım ne guzel.... bence sen fıtılı kullan salı gunu baslarsın sutede yazık yaa bıskuvı pastası yapardın

canim kim anladiki benim ne demek istedigimi ayol kimse cakmamistir. evet ailem burda almanyada. yok yani kullanabilecegimi bilsem alirim onada bosuna para vermim diyorum. gerci fitil kaygan olur belki kolay yaparim.
evet ya süte yazik sütlacda yapilir mis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…