2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hayirdir canim sende aksamlari buralardasin yoksa benimi takip ediyorsun

evet canım duyum aldım nartanesi topice goz kulak olurken canı sıkılıyormus ben de yettım gayrı dıyerekten gelıvereyım dedım..

dun aksam camasır yıkadım o yuzden bekledım :)) yıkananı asıp diğerlerini attım canım.. bu aksamda uykum yok gibi gibi. bide reglımye tur da yalan oldu o yuzden yatmıyorum canım...

yaniiii aslında kolay kullanırsın ama işte ne diyeyim

Allah iyiligii versin emi Allah sana bol cocuk versin emi
bizim topigin duasi hehe Tur yalan oldu. olsun be yalan olsun. güya bizim tur regl bittimi hemen baslanacakti ama tura cikamiyorumki yarinda reglim bitiyor.

Allah iyiligii versin emi Allah sana bol cocuk versin emi
bizim topigin duasi hehe Tur yalan oldu. olsun be yalan olsun. güya bizim tur regl bittimi hemen baslanacakti ama tura cikamiyorumki yarinda reglim bitiyor.

amin amin ne güzel dua ettın sen oyle. bol bol cocuk.. Allah isteyen herkese nasip etsin..

salı cıkarsın tura yavrum. ohhhh.. :))))

güzelim ben gideyim ufaktan. bak nedicemm.. biz kızlarla facede bulusuyoruz haberın var mı?? grup kuruldu orda konusup duruyoruz.. eger sneınde facen varsa katılabılırsın bıze...

Amiiinnn canim Insaallah.
benim face yok canim ya yillar oldu kapatali facemi.cocamda istemiyor acmami.olsun be gülüm ben burda beklerim sizleri.
hayirli geceler.

Amiiinnn canim Insaallah.
benim face yok canim ya yillar oldu kapatali facemi.cocamda istemiyor acmami.olsun be gülüm ben burda beklerim sizleri.
hayirli geceler.

hımm peki canım :)) gorusuruz o zaman.. kendine iyi bak.. iyi geceler.. optumm byeeeeee...

sılaaa canım doğum gününmüş kusura bakma o gün topice gelemedim Rabbim eşin oğlun ve ailenize yeni katılacak kızınızla beraber hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin gülümmm çok öpüyorum seni

mpb hayatım aşolama yaptırmışsın çok sevindim inşallah başka denemeye gerek kalmaz ilk seferde gelir bebeğin dualarım seninle canım

deryaaaaaaaaaa canım ya o kadar sevindimki anlatamam rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. hastaymışsında dikkat et kendine geçmiş olsun

azracım
canım çok geçmiş olsun kaç gündür senden haber bekliyorduk çok şükür operasyonunuz güzel geçmiş bundan sonra herşey güzel olacak inşallah

saddece breshka gelmiş.. kimsecikler yok.. hulyacıkta bugun gelır herhalde...

herkeseee hayırlı pazarlar....

vallahi sinirlerim ayaga kalkti sabah sabah tatlim.. bastan gelmis yanina, isini gücünü bulmus calisiyor simdi gitmek nereden cikti?? hayir ne demeye aklina sokmaya calisirlarki?? bi kere tekirdag ile istanbul asiri uzak yerler degil, firsat buldukca gidersiniz esinle, illa diplerinde olmaniz mi gerekiyor sanki?? insanlar sunu bilmiyorlar.. tekirdagi tanimama istanbuldan cok kücük oldugu kesin.. büyük sehirden cikip kücük sehire iden bi bayan sudan cikmis balik gibi oluyor.. örnek ben.. yeri geliyor hapiste hissediyorum kendimi.. kücücük bi carsi tamam bitti.. dön dolas ayni yerler.. madem diyorum buraya gelecektim, keske köyden geldeysim o zaman zorlanmazdim.. ve iste bunu kimse anlamiyor.. Allah yardimcin olsun bitanem.. bunun icinde düzenini bozmaya kalkiyorsa cok inatci demektir.. senden ödün vermeni bekliyor baksana.. ay bu erkekler :95::95::95::95::95:

günaydin kizlar yahuuu... kimseler yok ama olsun nasil geciyor haftasonunuz???

nedemek fistigim yaaa.. sagol. Allah razi olsun temennilerin icin. Rabbilm hepimizin yuzunu guldursun.

günaydin kizlar yahuuu... kimseler yok ama olsun nasil geciyor haftasonunuz???

sanada ayginlik gunler ikiz......... valla benim bu haftasonum durgun ve sIkIntili geciyor.. ziril ziril agliorum resmeennnn... 1.sorun ev olayiii. gundemin ilk maddesi bu ve bununla dogan sonuclar.... bide bide bi tandidik hamileymis ikinciye ilklerimzberaberdiii...

Merhaba hanimlar nasilsiniz. Silacim gecmis dogumgunun kutlu olsun tatlim nice senelere insallah.

Screamawaycim tatlim gercekten senin yazdiklarini kacirmisim tatlim cok birikmisti sayfalar atlayarak okudum cogunlukla acil cikmam gerekiyordu. İnan bana hastane sirket arasi mekik dokudum gecen hafta 3 gunu hastanede yattik cok yoruldum konsantrasyonum cok dusuk kusuruma bakmadin insallah guzel temennilerin icin tesekkur edrim canim

aynen öle canım allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum napalım bekliyorum zamanla herşey yoluna girecek diye umuyorum

menbeta canımmm naber hsg ye karar vermişsin şükür

ben coktan karar vermıstımde, işte hayat bıze ızın vermedı... Allah ın ıznıyle bu hafta bıtecek ıns...

evet o benımmmmm...

ev meselesı ne oldu cnaım karar veremedınız mı o ev hakkında yoksa baska dusundugunuz yerlerde mı var..

diğer konu hakkında da canını sıkma demekten baska bısey bulamıyorumm.. hep bırlıkte hayırlı zamanı beklıyoruz guzelım....

slm kizlarrr istanlda bgn hava berbattt yagmur yagiyoo karanlik bende kendimi artk temizlikci ilan ediyorumm :) bebisimin odasindaki tadilatt evi mahfetti Allahtan bgn bitti artk evi duzeltmeye basliycamm. kuzenimin eside bana yardima gelicek saolsunn yoksa tek basima basedemem kocacigimda geceleri sabaha kadar yardim edeyim sana diyorr ama kiyamam onaa sabahta kalkip ise gidicek bide

Azracimm ugramiss cok gecmis olsun cnmm insallah degerleriniz duzelmistirr Allahim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah kiyamam ikinizede

demek istanbulda havalar bozuldu. buralar acık bu seferde.. :)) kendini zorlama fazla.. kuzenının esının gelmesıne sevındım.. boyle gunlerde bırbırınıze yardımcı olmanız guzel...

bende bas bas sarkı dınlıyorumm.. birazdan apartman toplanır basıma.. napim herzaman yapmıyorum arada olur dimi.. stres atayım bıraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…