- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.881
hayirdir canim sende aksamlari buralardasin yoksa benimi takip ediyorsun
canim kim anladiki benim ne demek istedigimi ayol kimse cakmamistir. evet ailem burda almanyada. yok yani kullanabilecegimi bilsem alirim onada bosuna para vermim diyorum. gerci fitil kaygan olur belki kolay yaparim.
evet ya süte yazik sütlacda yapilir mis gibi.
evet canım duyum aldım nartanesi topice goz kulak olurken canı sıkılıyormus ben de yettım gayrı dıyerekten gelıvereyım dedım..
dun aksam camasır yıkadım o yuzden bekledım :)) yıkananı asıp diğerlerini attım canım.. bu aksamda uykum yok gibi gibi. bide reglımye tur da yalan oldu o yuzden yatmıyorum canım...
Allah iyiligii versin emi Allah sana bol cocuk versin emi
bizim topigin duasi hehe Tur yalan oldu. olsun be yalan olsun. güya bizim tur regl bittimi hemen baslanacakti ama tura cikamiyorumki yarinda reglim bitiyor.
amin amin ne güzel dua ettın sen oyle. bol bol cocuk.. Allah isteyen herkese nasip etsin..
salı cıkarsın tura yavrum. ohhhh.. :))))
güzelim ben gideyim ufaktan. bak nedicemm.. biz kızlarla facede bulusuyoruz haberın var mı?? grup kuruldu orda konusup duruyoruz.. eger sneınde facen varsa katılabılırsın bıze...
Amiiinnn canim Insaallah.
benim face yok canim ya yillar oldu kapatali facemi.cocamda istemiyor acmami.olsun be gülüm ben burda beklerim sizleri.
hayirli geceler.
Menbata ve azra teşekkür ederim kızlar gerçekten söyledikleriniz doğru ama benim önce ev işini halletmem gerek birde eşim var konuşmam gereken önce hayatımızı nasıl devam ettirmek istediğimize karar vermemiz lazım onun aklını çok karıştırdılar tekirdağ diye önce ondan vazgeçirmem gerek onu sonra bi ev işini halletmek ve çocuk . Doktor sölediğinde çok kötü oldum insanın aklına birsürü şey geliyor. Bide benim gibi problemleriniz varsa daha zor. Eşimden emin olabilsem beni sevdiğini biliyorum şüphem yok. Ama tekirdağ işi yüzünden sürekli kavga ediyoruz cuma günü sabah doktora gidicektim. Tartıştık yine tekirdağ yüzünden . Baktım eşyalarını topluyo bende farketmemiş gibi çıktım gittim bi geldim evde hala kardeşi geldi almaya paketlediği eşyaları almadı giderken bıraktı sonra tekirdağa gitti hafta sonu için hiç bişe demedim bende niye topladın diye. Gidince aradı bişe olmamış gibi muhabbet ediyo telefonda benle. Ama biz bu yüzden kavga ettiğimizde bigün ya giderse. Yada daha kötü olursa o kadar kafamı karıştırıyo ki bunlar çok güzel evliliğim varken bu duruma düştüm sırf orda yaşamaya gitmek istemediğim için aileside ona ordan baskı yapıo biliyorum daha çok üzerime geliyo hem onu anlamaya çalışıyorum hem çözüm arıyorum daha bizim durumumuz bile ne olacak belli değilken ben bi çocuk yapıp onun günahına nasıl girerim diyorum. Off ooooff bilmiyorum.
nedemek fistigim yaaa.. sagol. Allah razi olsun temennilerin icin. Rabbilm hepimizin yuzunu guldursun.sılaaa canım doğum gününmüş kusura bakma o gün topice gelemedim Rabbim eşin oğlun ve ailenize yeni katılacak kızınızla beraber hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin gülümmm çok öpüyorum seni
günaydin kizlar yahuuu... kimseler yok ama olsunnasil geciyor haftasonunuz???
vallahi sinirlerim ayaga kalkti sabah sabah tatlim.. bastan gelmis yanina, isini gücünü bulmus calisiyor simdi gitmek nereden cikti?? hayir ne demeye aklina sokmaya calisirlarki?? bi kere tekirdag ile istanbul asiri uzak yerler degil, firsat buldukca gidersiniz esinle, illa diplerinde olmaniz mi gerekiyor sanki?? insanlar sunu bilmiyorlar.. tekirdagi tanimama istanbuldan cok kücük oldugu kesin.. büyük sehirden cikip kücük sehire iden bi bayan sudan cikmis balik gibi oluyor.. örnek ben.. yeri geliyor hapiste hissediyorum kendimi.. kücücük bi carsi tamam bitti.. dön dolas ayni yerler.. madem diyorum buraya gelecektim, keske köyden geldeysim o zaman zorlanmazdim.. ve iste bunu kimse anlamiyor.. Allah yardimcin olsun bitanem.. bunun icinde düzenini bozmaya kalkiyorsa cok inatci demektir.. senden ödün vermeni bekliyor baksana.. ay bu erkekler :95::95::95::95::95:
menbeta canımmm naber hsg ye karar vermişsin şükür
vallahi sinirlerim ayaga kalkti sabah sabah tatlim.. bastan gelmis yanina, isini gücünü bulmus calisiyor simdi gitmek nereden cikti?? hayir ne demeye aklina sokmaya calisirlarki?? bi kere tekirdag ile istanbul asiri uzak yerler degil, firsat buldukca gidersiniz esinle, illa diplerinde olmaniz mi gerekiyor sanki?? insanlar sunu bilmiyorlar.. tekirdagi tanimama istanbuldan cok kücük oldugu kesin.. büyük sehirden cikip kücük sehire iden bi bayan sudan cikmis balik gibi oluyor.. örnek ben.. yeri geliyor hapiste hissediyorum kendimi.. kücücük bi carsi tamam bitti.. dön dolas ayni yerler.. madem diyorum buraya gelecektim, keske köyden geldeysim o zaman zorlanmazdim.. ve iste bunu kimse anlamiyor.. Allah yardimcin olsun bitanem.. bunun icinde düzenini bozmaya kalkiyorsa cok inatci demektir.. senden ödün vermeni bekliyor baksana.. ay bu erkekler :95::95::95::95::95:
nedemek fistigim yaaa.. sagol. Allah razi olsun temennilerin icin. Rabbilm hepimizin yuzunu guldursun.
sanada ayginlik gunler ikiz......... valla benim bu haftasonum durgun ve sIkIntili geciyor.. ziril ziril agliorum resmeennnn... 1.sorun ev olayiii. gundemin ilk maddesi bu ve bununla dogan sonuclar.... bide bide bi tandidik hamileymis ikinciye ilklerimzberaberdiii...
halen kimseler yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?