- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.601
ay ne güzel bende kocacıma atkı örmüştüm.. ve geçen kış hırka örmüştümkendime de atkı şapka şal örmüştüm.. tığdan hiç hoşlanmammmmmmmmm ama şişe bayılırımmm :)
ama ben çok fazla örgü çeşidi bilmiyorum canım yani düz haroşo örgü ve yalancı selanik gibi bişi biliyorum
nasıl yardımcı olcam sana? hangi renk aldın ipi.. nasıl ip aldın kaç numara şiş accık ayrıntı ver ayol :d
screamawaycımm canım ben sılacığıma bişi sormak için özel mesaj attım da onu diyor... aslında sizlere de sorabilirim.. ben yurtdışındaki arkadaşıma hediye göndercem de nasıl göndercem nasıl daha ucuza yollarım gibiprosedür falan yani :d
ahhhh öle göndemek gibi bi teknoloji olsa çok iyi olurdu ama neyyyyyssseeeee sabrediyorum.
deli görümcem taşınıyo sabiha gökçen havaalanının oraya. ben işten çıkıyorum 7 de. eve gel 7:30. yemek ye 8:00. oraya gidene kadar saat olur 9:00. o saatten sonra ev temizlicekmişizzzz. kafayı yemiş yaaa. pazarteside konuştuk kova ve deterjanları bırakır döneriz temizlik yapılmaz bitmez çünkü ben sabahları 6:30 da kalkıyorum. akşam gittim temizlik malzemelerini götürcektik bu içerdeyken kaynana demez mi temzilik de yapcaksınız, kalp hastası eltim var onu da alcakmışız temizliğekendide gelmiyo heee. kayınpeder de ordan 3 karı ne var 3 saatde bitirirsiniz diyo. bende susmadım tabiki bu saatten sonra yapılcak işmi o konuşmadık mı malzemeler bırakılcak sadece diye. ben mutfaktayken sölemiş kaynana görümceye o da orsp bi arkadaşı var ailecek hiç hazetmeyiz. onu aramış banada gerek yok biz eşyaları bırakıp gelcez dedi. bende niye böle yapıyosun konuşmadık mı önceden dedim. o da çok gerginim kırıldım kırmak istemiyorum dedi. bende hem kırıyosun hemde kırılıyosun malesef dedim. aldım kızı çıktım geldim.
screamaway hanımmmm screamaway hanımmmmmmmmmmm onlinesınızzz biliyorumm ama gelmiyosunuzzzz( bnde bekçi oldum sabahtan beri kimse gelmiyor.. o yüzden bnde gidiyorum hıh
ay ben gittim sen geldin canım... off bnde sıkıldım yahuu .. geçmiş olsun tatlım ıhlamur falan içsen sıcak bişiler bide vitamin portakal suyu tavuk çorbası falan çok ii gelir canım.. bu akşam dimi kına ? kocacın mı götürcek nasıl gitcen ?
yaaa ama kimse yokkkkkkkkkkk, nerdesinizzzzzzz
hulyaaaaaa, silaaaaaaa, menbetaaaaa, regennnn, bikere_sevdimmm, tugceeee, kardaizzzzzz, azraaaaaaaa...
tatlicadii ve kuppe hicccc ugramiyo artik zatennnn...
cnmm sabah limonlu cay ve ihlamur ictimm biraz daha iyiyimm simdi taksiye bindim bakirkoyden dnizotobusune binicemm bostancidan arkadasim alicak beni... esim bursaya gitti sabah aksam 7 gibi donucekk donuste beni alicak ordann... gitmemide cok problm yapti arkadasimi fln aramis gelip alicaksin eimi diye
cnmm bnde ara ara ugruyorumm ama denk gelemiyruz demekki :) buarada sorucam sorucam unutuyorumm bebisinin hareketlerini hissetmeye basladin dimi??
kardaizcimm gorumcenede pess yani isten gelmissin sabahin körunde kalkip gidiyosun hic insan halinden anlamiyolarr hayret bisey yani... sinirlenmekte cok haklisin cnmm
tugcecimmm, hissediyorum... cok yeni degil aslinda... baya bir suredir hissediyorum... zaman zaman artiyor, arada azaliyor... sen nasilsin? cok hareketli mi bebegin?
ooo artik kocaman oldu annesi normalde bazi kisiler 16 haftalikken bile hissedebiliomus ama ben 18. haftada hissetmistim ilkk... ztn 20 haftadan snra hissetmemek mumkun degil dimi :)) bnm bebisim hareketli bayaa ozellikle cok aciktigimdaa:) artk disardanda gozle bakinca gorunuyo hareketleri :)
Kızlar hayırlı cumalar sizlere.. gec kaldım biraz farkındayım...
ben birkacgundur hastaydım. bu yuzden gelemedim... halende tam atlatmıs değilim.. sizlere bakmak istedim.. beni merak etmişsiniz. tesekkür ederim.. kendinize cok iyi bakın...
disardan da goruluyor muuuu? hic dikkat etmedim ama benimkisi gorunmez herhalde.. ben o cokk daha sonraki haftalarda olur diye dusunuyordum tugcecim.. senin kizin da cok hareketli olcak demek... ben genelde evde dinlenirken hissediyorum... normalde is yerinde kosusturma icindeyken anlamiyorum bisi...
menbetacimmmmm gecmis olsun tatlimmm... bu ara herkes hasta.. dikkat et kendine canimmm...
disardan da goruluyor muuuu? hic dikkat etmedim ama benimkisi gorunmez herhalde.. ben o cokk daha sonraki haftalarda olur diye dusunuyordum tugcecim.. senin kizin da cok hareketli olcak demek... ben genelde evde dinlenirken hissediyorum... normalde is yerinde kosusturma icindeyken anlamiyorum bisi...
menbetacimmmmm gecmis olsun tatlimmm... bu ara herkes hasta.. dikkat et kendine canimmm...
dhl ile filan yollayabilirsin diye biliyorum ben hulyacimm, ama parasi biraz fazla olur.. normal posta ile yollasan cok guvenli olmayabilir... kolay bir yolu varmidir baska?? hem guvenli hem ucuz?ben de ogreniiimm, ihtiyacim olabilir bu aralarr...
orgu meselesine ise yorum yapamicamm kizlar.... hicc anlamam cunku..
kardaizcimmmmm, ya aksam aksam ne temizligiiii... haftasonu yapsaniz ya temizligi.. cok garip olmuss...
geldimmmmm canimmm... ya foruma bir giriyorum, gelene kadar zaman geciyor.. burda surekli bolunuyorum... :26:
yaa cok tatlisiniz bu arada... giyilecek kiyafetler bile konusulmus... pazar veya ptesiye de resimler gelir artikkkk...
cnmm sabah limonlu cay ve ihlamur ictimm biraz daha iyiyimm simdi taksiye bindim bakirkoyden dnizotobusune binicemm bostancidan arkadasim alicak beni... esim bursaya gitti sabah aksam 7 gibi donucekk donuste beni alicak ordann... gitmemide cok problm yapti arkadasimi fln aramis gelip alicaksin eimi diye
cnmm bnde ara ara ugruyorumm ama denk gelemiyruz demekki :) buarada sorucam sorucam unutuyorumm bebisinin hareketlerini hissetmeye basladin dimi??
kardaizcimm gorumcenede pess yani isten gelmissin sabahin körunde kalkip gidiyosun hic insan halinden anlamiyolarr hayret bisey yani... sinirlenmekte cok haklisin cnmm
kizlarre bakirkoydeyim simdi ve burasi acayip karisikk sehitler icin 2 ayri eylem varr , trafik kapanmis durumda, tv kanallarinin hepsi gelmiss havada helikopterler ucusuyoo kim bilir h.sonu nasil olucak nereye gitcezz bizz
Kızlar hayırlı cumalar sizlere.. gec kaldım biraz farkındayım...
ben birkacgundur hastaydım. bu yuzden gelemedim... halende tam atlatmıs değilim.. sizlere bakmak istedim.. beni merak etmişsiniz. tesekkür ederim.. kendinize cok iyi bakın...
canimm eguzelll sanada aferin ozaman... bi ara onunda fotosunu koysanda baksam kuzucumm...hlycimmm ne guzell sende esine cok asikmissinn Allah hicbirimizi ayirmasin insallahh meyvelerimizi gondersjn :)
silacimmm bende esime atki örüyorumm ama düz örgu bi ters bi duz :) cnku esim atkidan pek hoslanmiyoo vee beyaz renk incecik bebe yununden örmustum gcen senee bu senede siyahini öruyorum bitmek uzere hatta :)
ahhh tatliimm kiyamammmm...cook gecmis olsuun.... zor yaaa an itibariyla bende siddetli bogaz agrina tutuldum yani konusamiyorum bile...... ii kinalar ayni zamandada ...cnmmm ben geldimm... cok hastayimm yatagimdan katiliyorum suan topige :)) gece esimde hic uyuyamadi bnm yuzumdenn btun kemiklerim agriyoo kaburgalarima kdr yaaa yatarken surekli saga sola dönüyorum oda uyanip üstumu örtuyodu( sikildim yatmaktan yaa aklim arkadasimin kinasindaa iyilesmem lazim kalkip gitmem lazimmm cnku en yakin arkadaslarimdan biri
caniimm bugun sabahtan esim ici dr a gittik sonrada simdiye kadar dolastik..yedik ictik.. oglanda okuldaydi ii oldu valla:)))yaaa ama kimse yokkkkkkkkkkk, nerdesinizzzzzzz
hulyaaaaaa, silaaaaaaa, menbetaaaaa, regennnn, bikere_sevdimmm, tugceeee, kardaizzzzzz, azraaaaaaaa...
tatlicadii ve kuppe hicccc ugramiyo artik zatennnn...
ahhh bebegiiimmmmmm cok gecmis olsun. acil sifalar versin Rabbim.. sen turlaraada cikamazsindir en cokta onun icin uzuldum haniiiiiisenin adina...Kızlar hayırlı cumalar sizlere.. gec kaldım biraz farkındayım...
tabi cnmm gorunuyo wrtik disardan :) ama hareket etmeye baslayinca karnimi izleyince gorebiliyorum :)
valla hem ucuz hem güvenli emin ve kesin bi yer bulursan banada söle canımbide koli olarak göndercem yani küçük paket değil
valla sen geldin ben giitimkankitomla aynı giyincem ben ondan sordum size pazar resimleri koyarızz kızlarr tabi aranızda itirazı olan yoksaaaaa !!! bilmem anlatabildimmi !! sende şekersin :d bide resmini koysan bi kere göreydik iyiydi
caniimm bugun sabahtan esim ici dr a gittik sonrada simdiye kadar dolastik..yedik ictik.. oglanda okuldaydi ii oldu valla:)))
tamam hulyacimmm ben bisi ogrenirsem soolerimmm, sizde sooleyin bir yer bulursanizz...bana da lazimm cunku...
bu arada ben resmimi koydugumda sen vardinnn kiii hulyacimmmm senin gormus olman gerek..:26:
ooo cok guzel olmus o zamannn, tam keyif yapmissinizzz... haftasonu geldi cok sukur.. ben de dinlencemmm insalllahhh..
ya kizlar son yarim saattir acaipp belim agrimaya basladiii..dayanamiyorum agrisina... bitse artik bu mesaiii...
huhuhhuh kizlar ben geldimmmmm
dun facede bekledim bekledim kimse gelmedi yarin napiyoruz kizlarrrr:26:
hulyacim nasilsin kuzucum varmi yeni bir gelismeee kadriye keseyi gormusmuuuuo zaman yasasssinnnnnnnn yarin bizimle olucakmi kutlariz yarinnnn
kadriyecim, keseyi mi gormus cok sevindim..
hulyacimmmm, ne demek canimm, ben cok memnun oluyorum boyle istekler geldiginde... liste ile ilgilencem bu gece insallahhh... bir de Breshka sanirim bat vermemisti veya listeden cikmak mi istemisti...? Ancak o zaman cikariyorum cunku...
Kizlar gece girerim.. agriya dayanamiyorum... eve gitcem ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?