2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

dhl ile filan yollayabilirsin diye biliyorum ben hulyacimm, ama parasi biraz fazla olur.. normal posta ile yollasan cok guvenli olmayabilir... kolay bir yolu varmidir baska?? hem guvenli hem ucuz? ben de ogreniiimm, ihtiyacim olabilir bu aralarr...

orgu meselesine ise yorum yapamicamm kizlar.... hicc anlamam cunku..

kardaizcimmmmm, ya aksam aksam ne temizligiiii... haftasonu yapsaniz ya temizligi.. cok garip olmuss...

screamaway hanımmmm screamaway hanımmmmmmmmmmm onlinesınızzz biliyorumm ama gelmiyosunuzzzz ( bnde bekçi oldum sabahtan beri kimse gelmiyor.. o yüzden bnde gidiyorum hıh

geldimmmmm canimmm... ya foruma bir giriyorum, gelene kadar zaman geciyor.. burda surekli bolunuyorum... :26:

yaa cok tatlisiniz bu arada... giyilecek kiyafetler bile konusulmus... pazar veya ptesiye de resimler gelir artikkkk...

yaaa ama kimse yokkkkkkkkkkk, nerdesinizzzzzzz

hulyaaaaaa, silaaaaaaa, menbetaaaaa, regennnn, bikere_sevdimmm, tugceeee, kardaizzzzzz, azraaaaaaaa...

tatlicadii ve kuppe hicccc ugramiyo artik zatennnn...

cnmm sabah limonlu cay ve ihlamur ictimm biraz daha iyiyimm simdi taksiye bindim bakirkoyden dnizotobusune binicemm bostancidan arkadasim alicak beni... esim bursaya gitti sabah aksam 7 gibi donucekk donuste beni alicak ordann... gitmemide cok problm yapti arkadasimi fln aramis gelip alicaksin eimi diye

hulyaaaaaa, silaaaaaaa, menbetaaaaa, regennnn, bikere_sevdimmm, tugceeee, kardaizzzzzz, azraaaaaaaa...

cnmm bnde ara ara ugruyorumm ama denk gelemiyruz demekki :) buarada sorucam sorucam unutuyorumm bebisinin hareketlerini hissetmeye basladin dimi??

kardaizcimm gorumcenede pess yani isten gelmissin sabahin körunde kalkip gidiyosun hic insan halinden anlamiyolarr hayret bisey yani... sinirlenmekte cok haklisin cnmm

kizlarre bakirkoydeyim simdi ve burasi acayip karisikk sehitler icin 2 ayri eylem varr , trafik kapanmis durumda, tv kanallarinin hepsi gelmiss havada helikopterler ucusuyoo kim bilir h.sonu nasil olucak nereye gitcezz bizz

tugcecimmm, hissediyorum... cok yeni degil aslinda... baya bir suredir hissediyorum... zaman zaman artiyor, arada azaliyor... sen nasilsin? cok hareketli mi bebegin?

tugcecimmm, hissediyorum... cok yeni degil aslinda... baya bir suredir hissediyorum... zaman zaman artiyor, arada azaliyor... sen nasilsin? cok hareketli mi bebegin?

ooo artik kocaman oldu annesi normalde bazi kisiler 16 haftalikken bile hissedebiliomus ama ben 18. haftada hissetmistim ilkk... ztn 20 haftadan snra hissetmemek mumkun degil dimi :)) bnm bebisim hareketli bayaa ozellikle cok aciktigimdaa:) artk disardanda gozle bakinca gorunuyo hareketleri :)

Kızlar hayırlı cumalar sizlere.. gec kaldım biraz farkındayım...

ben birkacgundur hastaydım. bu yuzden gelemedim... halende tam atlatmıs değilim.. sizlere bakmak istedim.. beni merak etmişsiniz. tesekkür ederim.. kendinize cok iyi bakın...

disardan da goruluyor muuuu? hic dikkat etmedim ama benimkisi gorunmez herhalde.. ben o cokk daha sonraki haftalarda olur diye dusunuyordum tugcecim.. senin kizin da cok hareketli olcak demek... ben genelde evde dinlenirken hissediyorum... normalde is yerinde kosusturma icindeyken anlamiyorum bisi...

menbetacimmmmm gecmis olsun tatlimmm... bu ara herkes hasta.. dikkat et kendine canimmm...

tabi cnmm gorunuyo wrtik disardan :) ama hareket etmeye baslayinca karnimi izleyince gorebiliyorum :)

tabi cnmm gorunuyo wrtik disardan :) ama hareket etmeye baslayinca karnimi izleyince gorebiliyorum :)

valla hem ucuz hem güvenli emin ve kesin bi yer bulursan banada söle canım bide koli olarak göndercem yani küçük paket değil

geldimmmmm canimmm... ya foruma bir giriyorum, gelene kadar zaman geciyor.. burda surekli bolunuyorum... :26:
yaa cok tatlisiniz bu arada... giyilecek kiyafetler bile konusulmus... pazar veya ptesiye de resimler gelir artikkkk...

valla sen geldin ben giitim kankitomla aynı giyincem ben ondan sordum size pazar resimleri koyarızz kızlarr tabi aranızda itirazı olan yoksaaaaa !!! bilmem anlatabildimmi !! sende şekersin :d bide resmini koysan bi kere göreydik iyiydi

tuğçecimm canım dikkat et kendine aman mazallahhh eşin de alması iyi o saatte tek başına hamile hamile dönülür müüü !!

kizlarre bakirkoydeyim simdi ve burasi acayip karisikk sehitler icin 2 ayri eylem varr , trafik kapanmis durumda, tv kanallarinin hepsi gelmiss havada helikopterler ucusuyoo kim bilir h.sonu nasil olucak nereye gitcezz bizz

yaa sen bide taksimi düşün canım dikkat et kendine olayların içinde kalma Allah korusun etrafta provakatör dolu her an herşey olabilir... biz ortaköye dedik en son ama artık bi kesinleştirsek bi konuşsak iyi olacak yani... tuğçecim bana tel nonu verirmisin canım? haberleşmek adına ? eğer gelemicek olursan haberleşelim ona göre kendimizi ayarlarız :)

sempatiğimmmmmmmmmmm çok geçmiş olsunnn merak etmezmiyizz ayol aaaa sen bizim bitanemizsinnnn

karaizim.. caniim yaa sanki senin yogunlugun sana yetmiyomus gibiiii......... bide onlami ugrasacakmissin aksam aksam.... bide sunu anlamadim kirilacak ne durum varmis ortada????? neyse kuzu sende takmiyomussun zaten..oooohooo bunlari falan da takarsak artik evin yolunu bulamayiz....
hlyaciimmm cvanim benim mesela atkiya kac ilmekle baslayim.. bende tugce gibi bi ters bi duz oruyum diorum. mesela tum bi sira duz sonraki sira ters ya da ayni sirada bi duz bi ters hangisi olur???

canimm eguzelll sanada aferin ozaman... bi ara onunda fotosunu koysanda baksam kuzucumm...
ahhh tatliimm kiyamammmm...cook gecmis olsuun.... zor yaaa an itibariyla bende siddetli bogaz agrina tutuldum yani konusamiyorum bile...... ii kinalar ayni zamandada ...

caniimm bugun sabahtan esim ici dr a gittik sonrada simdiye kadar dolastik..yedik ictik.. oglanda okuldaydi ii oldu valla:)))
ahhh bebegiiimmmmmm cok gecmis olsun. acil sifalar versin Rabbim.. sen turlaraada cikamazsindir en cokta onun icin uzuldum haniiiiiisenin adina...

iste hamileligin eeeenn zevkli zamanlari..........masallah mucize prensesimize....

tamam hulyacimmm ben bisi ogrenirsem soolerimmm, sizde sooleyin bir yer bulursanizz... bana da lazimm cunku...

bu arada ben resmimi koydugumda sen vardinnn kiii hulyacimmmm senin gormus olman gerek..:26:

caniimm bugun sabahtan esim ici dr a gittik sonrada simdiye kadar dolastik..yedik ictik.. oglanda okuldaydi ii oldu valla:)))

ooo cok guzel olmus o zamannn, tam keyif yapmissinizzz... haftasonu geldi cok sukur.. ben de dinlencemmm insalllahhh..

ya kizlar son yarim saattir acaipp belim agrimaya basladiii.. dayanamiyorum agrisina... bitse artik bu mesaiii...

sılacımm canım ucuzumm atkıyı eğer ince yapcaksan 50 en fazla 60 ilmek yeter ama bu yüne ve şişe göre değişir canım... bnce aynı sırada bi ters bi düz yap.. yada 1 sıra düz 1 sıra ters de güzel olur.. ikisinide dene hangisi gözüne hoş gelirse öyle yap canım :)

bu arada kadriyecik keseyi görmüşşşşşşşşşşşşşş

tamam canım paslaşırız bu konuda... yalnız canikom ben görmedim seni o gece ben çıkmak zorunda kalmıştım sen biraz geç koymuştun ben de göremedimm

bide listede neden breshka yok canım :26: bide canımm en son en baştaki hamiş listesi renewal de kalmış ay çok şey istedim yorcam seni ama hemen diil bi ara yapar mısın canım ? tşk edeerim :)

beline yastıklardan alıp koysan canım hani oymalı bel şekline uygun yastıklardan ii gelebilir.. geçmiş olsun

huhuhhuh kizlar ben geldimmmmm

dun facede bekledim bekledim kimse gelmedi yarin napiyoruz kizlarrrr:26:

hulyacim nasilsin kuzucum varmi yeni bir gelismeee kadriye keseyi gormusmuuuu o zaman yasasssinnnnnnnn yarin bizimle olucakmi kutlariz yarinnnn

kadriyecim, keseyi mi gormus cok sevindim..

hulyacimmmm, ne demek canimm, ben cok memnun oluyorum boyle istekler geldiginde... liste ile ilgilencem bu gece insallahhh... bir de Breshka sanirim bat vermemisti veya listeden cikmak mi istemisti...? Ancak o zaman cikariyorum cunku...

Kizlar gece girerim.. agriya dayanamiyorum... eve gitcem ben...

hoşgeldin canımmmm bnde face geldim kimse yoktuu :26::26: napacağımız konusunda konuşmamaız şart yaaaaaaa kesinleştirelim artıkkk :18::18::18:
kadriyecik gelemicekmiş ama doktor biraz dinlen demiş kocası da tedirgin olmuş izni geri almışş şimdilik azracım sen ben kardaiz ve tuğçecik geliyor

iyi oazamn ben bi daha rica ederken rahatsız olmadan söleyim breshka şu anda adetli zaten..iğnelere başlıcaktı yarın için bakalım gelince kendi sölesin o zmn :)

sanada geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…