- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.581
kizlaaarrrrr kocisime atki ormek istiyoruuummmm amaben ki bu yasima kadar eline ne sis ne igne almis biriyim.. heveslendim gecenleri sis ve ip aldim.... hadi bana yardim edin.....internette baktim, nasil baslandigini duz ve ters orguleri biliyorum henuzzz....
kendi kendime konusuyorummmmmmmmmmmm bu gunnnn....
hlycimmm ne guzell sende esine cok asikmissinn Allah hicbirimizi ayirmasin insallahh meyvelerimizi gondersjn :)
silacimmm bende esime atki örüyorumm ama düz örgu bi ters bi duz :) cnku esim atkidan pek hoslanmiyoo vee beyaz renk incecik bebe yununden örmustum gcen senee bu senede siyahini öruyorum bitmek uzere hatta :)
günaydın hepinize arkadaşlar :))günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın hepinize arkadaşlar :))
günaydınnnnnn hayatımmmmm
sabah toplantısı var fırsatdan istifade burdayım şimdilik. amma siyaset yapmışsınız yahuuu. breshkacıma katılıyorum kızlar. davasında haklı ama yanlış anlatmış veya yanlış anlaşılmış olabilir. hatta farklı görüşlerde bile olabiliriz. neyse kapatalımmmmm. dün akşamda görümce sinir etti beni kızdım ona hemde çokkkkk
hly bitanem geçmişe baktım ama ver mı bi havadis haber falan. sende heyecanlısın demekki hadi hayırlısı. dün akşam yumurtam çatlamış benim, harika bi akıntım vardı ama malesef yapacak bişey yok
günaydın canımmm
ahh be kuzumm özleştik valla görüşemiyoruz... ama yarınnnnnnnn kavuşuyoruzzzzzzzzzzzzzz
kuzumm ben yürüyüşle alakalı konuştum.. taksim ve kadıköy gibi yerlerde böyle bir atmosferde eşim yürüyüşe katılmamı istemez.. ama tabiki burda tuzlada falan olsa katılırım.. ben sadece bunu söyledim yanlış anlaşılcak bii olmadı yaniii kankitoların sultanıııııııııııııııııııı
bi havadis yok canım zatenn gördüğün üzre topik genelde boş.. nartanesiniin kardeşine kız istemeye gidecekler heycanları var.. bitek bu
ayy canımm yaa sen kocana söle paket yapıp göndersin sen monte edersinn,
şaka bi yana kuzum zaman geçiyor çabucak az kaldıı bitanemm
görümcen naaptı sanaaaaaaaaaaa !
ahhhh öle göndemek gibi bi teknoloji olsa çok iyi olurdu ama neyyyyyssseeeee sabrediyorum.
deli görümcem taşınıyo sabiha gökçen havaalanının oraya. ben işten çıkıyorum 7 de. eve gel 7:30. yemek ye 8:00. oraya gidene kadar saat olur 9:00. o saatten sonra ev temizlicekmişizzzz. kafayı yemiş yaaa. pazarteside konuştuk kova ve deterjanları bırakır döneriz temizlik yapılmaz bitmez çünkü ben sabahları 6:30 da kalkıyorum. akşam gittim temizlik malzemelerini götürcektik bu içerdeyken kaynana demez mi temzilik de yapcaksınız, kalp hastası eltim var onu da alcakmışız temizliğekendide gelmiyo heee. kayınpeder de ordan 3 karı ne var 3 saatde bitirirsiniz diyo. bende susmadım tabiki bu saatten sonra yapılcak işmi o konuşmadık mı malzemeler bırakılcak sadece diye. ben mutfaktayken sölemiş kaynana görümceye o da orsp bi arkadaşı var ailecek hiç hazetmeyiz. onu aramış banada gerek yok biz eşyaları bırakıp gelcez dedi. bende niye böle yapıyosun konuşmadık mı önceden dedim. o da çok gerginim kırıldım kırmak istemiyorum dedi. bende hem kırıyosun hemde kırılıyosun malesef dedim. aldım kızı çıktım geldim.
ayyyyyyyyyyyyyyy gerizekalı yaaaaaaaaaaa.. o saatten sonra harbiden iş mi yapılır hayret bişi yaa.. çok temizlik yapmak istiyosa tutsun bi kadın sabahtan gitsinler yapsınlar temizliği canım alla alaaaaaaaaa... yani heryeri sen mi yetişcen canımm alla alllaaaaa ... bak çok sinirlendim gerizekalıya... ayrıca neye kırılmış ne var kırılcak bunda ya...
canım yaa boşversene sen şunu.... garipler ya valla.. salla gitsin canım..
kızzz kankitommm yarın ne giycennnnnnn
sorma valla yaa cuma cumartesi boş gitsin temizlesin evini. pazarda eşyaları gelicek. akşamda beni sinir etti ama hiççç kafama takmıyorum.
valla hayatım gayet spor giyinmeyi düşünüyorum. hafta sonralarını bu sebepten sabırsızlıkla bekliyorum. topuklu giymicem yani. kot badi kahve rengi bi ayakkabım var deri çeketimi giyerim bide herhalde. :))))) sen ne giycennnn ????
aynennaparsa yapsınn o hazetmediğiniz insana gitsin mübarek olsunlar beraber
valla bnde elbise giymeyi planlıyordum ammaaaaaa mademki kankitom deri giycek sportik olcak o zamn bnde çekerim derimi çekerim kotumu gelirim
kahve derimi siyah deri mi giycenbnde ona göre giycem
kız sen ne tatlısın yaaaa
kahverengi canım. ne elbisesi yaaa rahat edemezsin en iyisi kot. sen bilirsin tabide
ayy ben senin için tatlıyım böleeeeeehımm o zamn ben siyah giyeyim pişti olmamak adına ya elbisem rahattı aslında ama sen kot giiyceksen bnde giycem :d body ne renk
bilmiyorum kiii hiç öle ayarlama yapmamıştımya siyah olurr yada koyu gri veya koyu mavi tonu gibi olabilir.
offfffffffffffffffffffffffff nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa
cnmmm ben geldimm... cok hastayimm yatagimdan katiliyorum suan topige :)) gece esimde hic uyuyamadi bnm yuzumdenn btun kemiklerim agriyoo kaburgalarima kdr yaaa yatarken surekli saga sola dönüyorum oda uyanip üstumu örtuyodu( sikildim yatmaktan yaa aklim arkadasimin kinasindaa iyilesmem lazim kalkip gitmem lazimmm cnku en yakin arkadaslarimdan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?