- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.601
kuzumm benimmmm.... uzulme desemde zaten uzulmussunnnn... ama artikuzulme emii!!! bak canim batin bugun zaten bekleyelim olmamissada insallAllahobur aya gulumm.. ama uzulmek iinerken olabilir bekleyelim
ne bileyim gülüm ya bişey dürttü işte gittim yaptım ve ağzımın payını da aldımgeçen hamileliğim de 2 gün varken çıkmıştı yine öyle düşündüm silik bişey bile yok yani resmen dibe vurdum ev başıma çöktü sanki işte insan bi umutla bekliyo ama yok yok yok yok
bu ay yine umutlarım bitti eşime bile test yaptığımı söylemedim üzülmesin diye yazık o dabi hevesle bekliyo işte hangi birine üzüleyim kocama mı bebeişin yokluğuna mı:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ya ne bileyim gülüm ya hiç bişey düşünmek istemiyorum artık madem herşey bu kadar yolunda peki niye olmuyo ya niyeeee çıldırcam valla :84::84::84:
bak neşelikız dün akşam yaptı çıktımış hem onun batı yarın bnimki fossss çıktı be gülüm yeminle kahroldum valla annemler bi yandan haber bekliyo kociş bi yandan ne yapacağımı şaşırdım :26::26:
yine çok küçük te olsa bi olasılık var daha adetim gelmedi belki havalardan geçişmiştir offfff ya :84::84::84::84:
ne biliyim canım ya bekle bekle nereye kadar sabrım doldu taştı artıkcanım benim yaaaa
üzülme ne olur belki geç tutunmuştur. umudunu kaybetme bak pazartesiyi bekliyoruz beraber.
sters, sıkıntı yapmaolucak inşallah
haklisin bebegimm suanda umutsuzlugun tam ortasindasinn.. kizlarda diyolardiya bak canim hamile kalabildigini biliyorsun enazindan gebelige engel bidurum yokk daha rahat hii balimm...Alahin izniyle bugunlerde gececek ve bizim icinde dogacak guness
kızlarr ben geldim şimdi eve kocacım da geldii beni yanlız bırakmamk için destek olmak içinn canımmmm yaaaa
Ay bak görüyyormsun. esinin kiymetini bil. sen üzme canini. sükret esin iyi biri
canımm benimm seni çok ii anlıyorumm bugünn bndee dibe vurdum çok haklısın canımm ama yapacak bişi yok takdir ilahtan... seninn olmaması için hiç bir engel yok canım o yüzden avantajlısın tatlım ama ben pko varr yumurtlama yok gelişme yok hiçbişi yok ya ben napiim..biribirimize destek olarak bugünlerinde üstesinden gelicez canım..biz hep yanındayız ve biliorumki sizde benim yanımdasınızz
ya ne bileyim gülüm ya hiç bişey düşünmek istemiyorum artık madem herşey bu kadar yolunda peki niye olmuyo ya niyeeee çıldırcam valla :84::84::84:
bak neşelikız dün akşam yaptı çıktımış hem onun batı yarın bnimki fossss çıktı be gülüm yeminle kahroldum valla annemler bi yandan haber bekliyo kociş bi yandan ne yapacağımı şaşırdım :26::26:
yine çok küçük te olsa bi olasılık var daha adetim gelmedi belki havalardan geçişmiştir offfff ya :84::84::84::84:
nihancacım tatlım üzülme desek de biliyoruz ki kaç aydır aynı şeyleri bizde yaşıyoruz. Şu mübarek üç aylar hürmetine RABBİM hayırlı olanı versin bize. sen ne zaman düşük yaptın canım. ben atlamışım o konuyu
öyle bitanem ya ama inan çok yoruldum artık can sıkıcı bi duruma geldi iş ama yapacak bişey yok
ağustos ayında gülüm 2 ay sonra 1 sene olcak
bende düşünmeye başladım.. acaba ikinci meleğim hemen gelmek istemeyecek mi??? düşük sonrası bi ayağı içerdedir derlermiş eskiler.. ama bizi bulamadı daha.
öyle bitanem ya ama inan çok yoruldum artık can sıkıcı bi duruma geldi iş ama yapacak bişey yok
ağustos ayında gülüm 2 ay sonra 1 sene olcak
yok canım valla o sözlere artık hiçç inanamıyorum yok adet geçikince rahim kendini hamileliğe hazırlıyomuş falan filan işte hepsi boş muhabbet
valla canım ben hiçç inanamıyorum o cift çizgiyi görüpte hamile olduğuma oofffff oofff umutsuz vakayım vesselam
canım ya bozma moralini bize moral bozmak yasak.
doktordan geldim o koca göbişleri gördükçe içim gitti ama yapacak bir şey yok gün gelecedk bizde öyle olucaz...
canım ya ben dün test yaptım ama hiç bişey çıkmadı öğleden sonra yapmıştım olsaydı çıkardı dimi canım
o zaman adetim niye gelmedi :44::44::44:
bimez miyim canımm bilmez miyimm Allah razı olsun cocamdann çok iidir
ben zaten eşim için üzülüyorumm bu kadarr o da çok istiyorr çünküü yine hayal kırıklığıı yaşadığı içinnn çok mutsuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?