2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kuzumm benimmmm.... uzulme desemde zaten uzulmussunnnn... ama artikuzulme emii!!! bak canim batin bugun zaten bekleyelim olmamissada insallAllahobur aya gulumm.. ama uzulmek iinerken olabilir bekleyelim

ya ne bileyim gülüm ya hiç bişey düşünmek istemiyorum artık madem herşey bu kadar yolunda peki niye olmuyo ya niyeeee çıldırcam valla :84::84::84:

bak neşelikız dün akşam yaptı çıktımış hem onun batı yarın bnimki fossss çıktı be gülüm yeminle kahroldum valla annemler bi yandan haber bekliyo kociş bi yandan ne yapacağımı şaşırdım :26::26:

yine çok küçük te olsa bi olasılık var daha adetim gelmedi belki havalardan geçişmiştir offfff ya :84::84::84::84:

canım benim yaaaa
üzülme ne olur belki geç tutunmuştur. umudunu kaybetme bak pazartesiyi bekliyoruz beraber.
sters, sıkıntı yapma olucak inşallah

Son düzenleme:

haklisin bebegimm suanda umutsuzlugun tam ortasindasinn.. kizlarda diyolardiya bak canim hamile kalabildigini biliyorsun enazindan gebelige engel bidurum yokk daha rahat hii balimm...Alahin izniyle bugunlerde gececek ve bizim icinde dogacak guness

canım benim yaaaa
üzülme ne olur belki geç tutunmuştur. umudunu kaybetme bak pazartesiyi bekliyoruz beraber.
sters, sıkıntı yapma olucak inşallah
ne biliyim canım ya bekle bekle nereye kadar sabrım doldu taştı artık pazartesiyi beklesem ne olcak yine sonuş negatif
haklisin bebegimm suanda umutsuzlugun tam ortasindasinn.. kizlarda diyolardiya bak canim hamile kalabildigini biliyorsun enazindan gebelige engel bidurum yokk daha rahat hii balimm...Alahin izniyle bugunlerde gececek ve bizim icinde dogacak guness

ahhh canım inan sözün bittiği yerdeyim su an

sağolun bitanem hepinize teşekkürler desteğiniz için ama yine elim kolum bomboş

canımm benimm seni çok ii anlıyorumm bugünn bndee dibe vurdum çok haklısın canımm ama yapacak bişi yok takdir ilahtan... seninn olmaması için hiç bir engel yok canım o yüzden avantajlısın tatlım ama ben pko varr yumurtlama yok gelişme yok hiçbişi yok ya ben napiim..biribirimize destek olarak bugünlerinde üstesinden gelicez canım..biz hep yanındayız ve biliorumki sizde benim yanımdasınızz

Ay bak görüyyormsun. esinin kiymetini bil. sen üzme canini. sükret esin iyi biri

bimez miyim canımm bilmez miyimm Allah razı olsun cocamdann çok iidir
ben zaten eşim için üzülüyorumm bu kadarr o da çok istiyorr çünküü yine hayal kırıklığıı yaşadığı içinnn çok mutsuzummm

aynen gülüm ya burada birbirimiz sakinleştirip dertelerimiz dinliyoruz allah hepimizden razı olsun

canım bende de pko vardı ilk gebelikte beni 8 yada 9 ay uğraştırmıştı sen de hiç üzülme tatlım herşeyin bi kolayı bulunur

benim geçe aylara rağmen adete belirigin bişey de yok anlamadım ki bu durumu acaba çok mu erken test yaptım diye düşünüyorum kendimi öyle kandırıyorum işte umut dünyası

neylerse rabbim eyler gerisi boooşşşşş hep hüsran hep yıkım

nihancacım tatlım üzülme desek de biliyoruz ki kaç aydır aynı şeyleri bizde yaşıyoruz. Şu mübarek üç aylar hürmetine RABBİM hayırlı olanı versin bize. sen ne zaman düşük yaptın canım. ben atlamışım o konuyu

öyle bitanem ya ama inan çok yoruldum artık can sıkıcı bi duruma geldi iş ama yapacak bişey yok

ağustos ayında gülüm 2 ay sonra 1 sene olcak

öyle bitanem ya ama inan çok yoruldum artık can sıkıcı bi duruma geldi iş ama yapacak bişey yok

bende düşünmeye başladım.. acaba ikinci meleğim hemen gelmek istemeyecek mi??? düşük sonrası bi ayağı içerdedir derlermiş eskiler.. ama bizi bulamadı daha.

bende düşünmeye başladım.. acaba ikinci meleğim hemen gelmek istemeyecek mi??? düşük sonrası bi ayağı içerdedir derlermiş eskiler.. ama bizi bulamadı daha.

yok canım valla o sözlere artık hiçç inanamıyorum yok adet geçikince rahim kendini hamileliğe hazırlıyomuş falan filan işte hepsi boş muhabbet

valla canım ben hiçç inanamıyorum o cift çizgiyi görüpte hamile olduğuma oofffff oofff umutsuz vakayım vesselam

canım ya bozma moralini bize moral bozmak yasak.
doktordan geldim o koca göbişleri gördükçe içim gitti ama yapacak bir şey yok gün gelecedk bizde öyle olucaz...

yok tatlım yaa hemen umutsuzluğa kapılma.. şu mübarek aylarda Rabbim kabul eder dualarımızı inşallah

canım ya bozma moralini bize moral bozmak yasak.
doktordan geldim o koca göbişleri gördükçe içim gitti ama yapacak bir şey yok gün gelecedk bizde öyle olucaz...

çok sağol bitanem ya allah razı olsun hepinzden ayrı ayrı iyi ki varsınız

aminn canım inş ama bu ay çok umutluydum gülüm ya kısmet işte

sen ne yaptın bitanem dr ne dedi inş güzel haberler vardır

canım ya ben dün test yaptım ama hiç bişey çıkmadı öğleden sonra yapmıştım olsaydı çıkardı dimi canım

o zaman adetim niye gelmedi :44::44::44:

tatlim idrar testlerine cok guvenme cunku batin 1 hafta gecince en dogru sonucu veriyor... yani 1 gunluk gecikmeyle cikmamis olabilir. kirmizilari gormeden umudunu kaybetmek yokk hem bak bana gecikmemin 60. gununde bu kadar net 2. cizgiyi gordum

zor bi durum canim ama esimiz bizi üzgün görmek istemez. onlara biz destek olmaliyiz. hersey cok güzel olacak buna inan canim. bende bir yil önce düsük yasadim. ve suan okadar hasretimki, eger dünyaya gelseydi 8aylik olacakti. herseyin hayirlisini veren Rabbim. okulumu bitirdim sinavi kazandim, eger hamileligim devam etseydi 1yil ara verecektim okula. kimbilir belki bidaha baslayamazdim.

nihanca, tatlım çok karamsar oldun bugün, canım benim bi elini yüzünü yıka bi silkelen bir umuttur yaşamak nefes alıyorsak daha hiç bir şey bitmemiş demektir.

mpb, canım hayırdır doktora gitmişsin nasıl geçti.:97:

tuğçeeee nasılsın canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…