- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.621
canım ya bozma moralini bize moral bozmak yasak.
doktordan geldim o koca göbişleri gördükçe içim gitti ama yapacak bir şey yok gün gelecedk bizde öyle olucaz...
aminn bitanem yaradana sığındım zaten allahım elbet büyüklüğünü göstercektiryok tatlım yaa hemen umutsuzluğa kapılma.. şu mübarek aylarda Rabbim kabul eder dualarımızı inşallah
tatlim idrar testlerine cok guvenme cunku batin 1 hafta gecince en dogru sonucu veriyor... yani 1 gunluk gecikmeyle cikmamis olabilir. kirmizilari gormeden umudunu kaybetmek yokk hem bak bana gecikmemin 60. gununde bu kadar net 2. cizgiyi gordum
aaaaaaaaaaaaaaa tugce sendemi canim????. INSAALLAH sende hamilesin ozaman Tebrik ederim Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin sanada
nihanca, canım benim çok karamsar oldun bugün, canım benim bi elini yüzünü yıka bi silkelen bir umuttur yaşamak nefes alıyorsak daha hiç bir şey bitmemiş demektir.
mpb, canım hayırdır doktora gitmişsin nasıl geçti.:97:
tuğçeeee nasılsın canım
cnm cok saol daha blli degil bakalim. kahvaltidan snra arkadaslarimin zoruyla testi yaptim cizgiler net cikti bi daha yapcam . ins bbisim bnmldir
nihanca, tatlım çok karamsar oldun bugün, canım benim bi elini yüzünü yıka bi silkelen bir umuttur yaşamak nefes alıyorsak daha hiç bir şey bitmemiş demektir.
tuğçeeee nasılsın canım
şu an hiççç normal değilim zaten bitanem ya yeni ay yeni umutlar dedim ama olmadı gitti
kızlar incir aldım az önce.. sizce içeyimmi?? 15. gündeyim ama geçen ay 38. gün yumurtladım..
bana bi fikir verin lütfen:44:
kızlar incir aldım az önce.. sizce içeyimmi?? 15. gündeyim ama geçen ay 38. gün yumurtladım..
bana bi fikir verin lütfen:44:
canım yumurta takibine gittim 1 tanesi 12. gün için büyüklüğü iyi gibi dedi diğerleri küçük pazartesi tekrar bakacak ama geçen ay daha iyiydi. bakalım pazartesi ne diyecek.
tatlimm cok sukur simdi daha iyiyimm 2. testtede pozitifi hemen gordumm. sen nasilsin ?nihanca, tatlım çok karamsar oldun bugün, canım benim bi elini yüzünü yıka bi silkelen bir umuttur yaşamak nefes alıyorsak daha hiç bir şey bitmemiş demektir.
tuğçeeee nasılsın canım
kizlarr simdi 2. testimi yaptim veeee yine pozitiffff :)) hemen cikti bu testtede hic beklemeden
ilk testin markasi acon du 2. baby time diye bi marka
aminn bitanem yaradana sığındım zaten allahım elbet büyüklüğünü göstercektir
ne biliyim bitanem ya daha hiç bibelirti yok tatlım adete dair dediğim gibi çok ta umutlamak istemiyorum
canım senin ne gibi belirtilerin vardı tatlım :26::26::26:
canım bu konuda bilgim yok valla bilen çıkarsa bende nasiplenirim bakarsın
hay aksi bende inciri sevmem yacanım aslında ben biliyorum ama biraz geç kaldım o yüzden soruyorum. yoksa yumurta büyütmek için incir
kizlarr simdi 2. testimi yaptim veeee yine pozitiffff :)) hemen cikti bu testtede hic beklemeden
ilk testin markasi acon du 2. baby time diye bi marka
hay aksi bende inciri sevmem ya
tatlimm cok sukur simdi daha iyiyimm 2. testtede pozitifi hemen gordumm. sen nasilsin ?
valla canım yine bu kadar dibe vurdum bende anlamadım hormonlarım şaşırdı kendinitatlim bu ne karamsarlik yaa hic yakismiyo sanadur bakalim daha batin yeni geldi ve kirmizilarida gormedin , hem her insanda belirti olmuyorki . Allahim kucagini tez zmnda doldursun
hakkında hayırlısı olsun gülüm umarım herşey en yakın zaman da yoluna girercanım yumurta takibine gittim 1 tanesi 12. gün için büyüklüğü iyi gibi dedi diğerleri küçük pazartesi tekrar bakacak ama geçen ay daha iyiydi. bakalım pazartesi ne diyecek.
güzelim daha kırmızılar gelmedi ki umut hala var.üzülme artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?