- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.661
Umutlarım şuan itibariyle gelecek aya kaldı
Offff çok stres yapmaya başladım, ben bi süre uzak kalıcam arkadaşlar. hepiniz çok iyisiniz ve iyiki varsınız. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Offff çok stres yapmaya başladım, ben bi süre uzak kalıcam arkadaşlar. hepiniz çok iyisiniz ve iyiki varsınız. Hepiniz Allah'a emanet olun.
ayy regencimm canım yaa napiimm ağlamadan rahatlayamıyorum benn..ağladım rahatladım geçti gitti iiyim şimdiiinşallah perşembeye büyürlerrr
SENİ TEBRİK EDERİM CANIM HADİ HAYIRLISI DARISI BAŞIMIZA:)))
neselikizzzcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, tebrikkkkk ederimmmm canimmmmmm.. cokk sevindimmmm...
darisi basimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhhh.....
ne bileyim gülüm ya bişey dürttü işte gittim yaptım ve ağzımın payını da aldımgeçen hamileliğim de 2 gün varken çıkmıştı yine öyle düşündüm silik bişey bile yok yani resmen dibe vurdum ev başıma çöktü sanki işte insan bi umutla bekliyo ama yok yok yok yok
bu ay yine umutlarım bitti eşime bile test yaptığımı söylemedim üzülmesin diye yazık o dabi hevesle bekliyo işte hangi birine üzüleyim kocama mı bebeişin yokluğuna mı:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
neşelikız tebrikler canım ,darısı başımızA
screamaway,
canım benim yeni tarihim 4 temmuz. hadi bakalım hayırlısı
scream ı goremedık bıııı
evet bitanem dördüm ecrinle canım battaşım neşelikızn aradında kalmışım ben inş bana da bulaşır onlardan gülüm ya sabırsızlıkla bekliyorum valla :18::18:
gerçi ben dün test yaptım ama malum karışıklıktan yazamadımkocaman bi tek çizgi çıktı o yüzden gülüm hiçççç umudum yok silik bişey bile çıkmadı :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
beni de eklermisin listeneyaş 27 bat 21/06
kizlarr simdi 2. testimi yaptim veeee yine pozitiffff :)) hemen cikti bu testtede hic beklemeden
ilk testin markasi acon du 2. baby time diye bi marka
iyi hadi simdi icin rahatlamistir... kiz varya sen zengin ettin bu gebelik testi firmalarini ama degdi sanirim
canım tebrik ederimm Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kusura bakma anca topladım canım kendimi ondan yazamadımmm
ay kizlar... bu kocam beni deli ediyorsakalina cizgi yaptim... sacini kestim... ense felan derken yoruldum... ay kuaför oldum ben...
ayy süper canımmm: bnde cocamın ense traşını yaparımm vede çok mutlu olurummmmmmmmmmmmmm
ayy süper canımmm: bnde cocamın ense traşını yaparımm vede çok mutlu olurummmmmmmmmmmmmm
tabiki canim.. onun icin bir sey yapmak cok güzel bir sey... simdi cikti dustan cocuk gibi seviniyor
ay kizlar... bu kocam beni deli ediyorsakalina cizgi yaptim... sacini kestim... ense felan derken yoruldum... ay kuaför oldum ben...
tabiki canim.. onun icin bir sey yapmak cok güzel bir sey... simdi cikti dustan cocuk gibi seviniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?