- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.721
ayyy canım maşallha maşallahnice yıllara sağlıkla mutlulukla ağız tadıyla allah nasip ederse avlatlarınızla kutlarsınız inşallah gülüm
screamaway'cığımın evlilik yıldönümü için
:
benim taaaaaaaaaa ceyiz topiginden kalma resimlerim vardi sanirim herkes gordu bizim evi
simdi canim kuzum, benim salonum siyah beyaz ve lila... morun tonlarini dekorasyon amacli, yani hali perde gibi, kullandim koltugum koyu gri ama cok tatli bi kumasi var öyle mat degil... tv ünitesi beyaz camlari ve cekmeceleri siyah.. sonracima takimi dolap var iste sideboard, türkcesi neydi sen bilirsin... ayna, orta sehpasi ve tabiki dügün resmim...duvarlar kagit vitrinin arkasi desenli.. ama onlari degistircem.. bi duvari koyu renge boyayim vitrinin yerini degistircem..desenli duvar kagidini da yenilicem...ay o zaman daha güzel olucak...
benim sanal hayal gucum hic iyi değildir he okuyorum ya gozumde hic canlanmiyo meselaresim yuklesen keske daha güzel olurdu gozumuz gonlumuz acilirdi tatlim
evet tatlim gecengün konusacaktik screamaway yasakladi... bugün de epeyce kalabaligiz.. o zamanda dikkat cekmisti konu.. bugün konusalim dedik... buyrun kizlar anlatin sira sizlerde...
evet tatlim gecengün konusacaktik screamaway yasakladi... bugün de epeyce kalabaligiz.. o zamanda dikkat cekmisti konu.. bugün konusalim dedik... buyrun kizlar anlatin sira sizlerde...
benim 6 sene oldu kizlar evlilikkk zaten hepiniz biliyorsunuz.... ondan once de 2 sene filan taniyordum...
bu arada bu pazarrr evlilik yildonumumuzzzz...
parpalm
bikere_sevdim
ezgimEE
regen
hly7
tatlicadi1
nihanca
wifeofdemon
screamaway
herkese iyi akşamlar kocişler maç izliyor bizler nette toplandık desenize
yeni hamiş haberi alan arkadaşlarıda kutluyorum allah isteyene tez zamanda nasip etsin inşlh
parpalm
bikere_sevdim
ezgimEE
regen
hly7
tatlicadi1
nihanca
wifeofdemon
screamaway
yeni hamiş haberi alan arkadaşlarıda kutluyorum allah isteyene tez zamanda nasip etsin inşlh
herkes evinin salonunu anlatıyor sanırımkonu ne kızlar:26:
benim taaaaaaaaaa ceyiz topiginden kalma resimlerim vardi sanirim herkes gordu bizim evi
canim nikinin altindaki slogan kisminda yazanin anlami nedir her seni gordugumde okumaya calisiyorum
iyi akşamlar canım, topikleri geziyordum uğradım öyle..herşey gönlünüzce olsunparpalm
bikere_sevdim
ezgimEE
regen
hly7
tatlicadi1
nihanca
wifeofdemon
screamaway
canim nikinin altindaki slogan kisminda yazanin anlami nedir her seni gordugumde okumaya calisiyorum
iyi akşamlar canım, topikleri geziyordum uğradım öyle..herşey gönlünüzce olsun
lazca cnm o "seni seviyorum kelebek sevgilim"demek
Nice mutlu senelere canım
Bizde eşimle 19 ay oldu evleneli 4 yıllıkda sevgili dönememiz birbirimizi okadar tanımışızki evlenmeden evlenince bişi kalmadı
Ben evlilik yıldönümümde hamileymişim meğer ama malesef dış gebelikti inşallah birdahaki evlilik yıldönümümü koca göbüşümle kutlarım içi bebekli olandan
onu ben de merak ettim ama sormaya cekindim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?