2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

insallah kismet olursa evlilik yildönümüne gecikmeli de olsa bebis hediye edebilirm yildönümü bu ayin 7si, ama bat 15i... olmaz ya... neyse nikah yildönümüne... pee o da te agustosda.. neyse bu da tutmadi.. esimin dogumgünü, babalar günü hic birine denk gelmedi...

aayyyyyyyyyyy kizlar hadi konumuza dönelim yoooluurrrr ben aaglarim yoksaa :78::78::78::78::78:

regencimmmm baya guzel bir evin var sanirimmm... hem de benim en sevdigim renkleri kullanmissin... benim de koltugum koyu gri... benim salomun renkleri siyah -gri - pembe.. benimki pembe rengini salonda kullanmamdan hoslanmamisti ama sonunda kabul ettirdim...

benim sanal hayal gucum hic iyi değildir he okuyorum ya gozumde hic canlanmiyo mesela resim yuklesen keske daha güzel olurdu gozumuz gonlumuz acilirdi tatlim

evet resimmm cok guzel olurdu...

evet tatlim gecengün konusacaktik screamaway yasakladi... bugün de epeyce kalabaligiz.. o zamanda dikkat cekmisti konu.. bugün konusalim dedik... buyrun kizlar anlatin sira sizlerde...

ayy ben bu konuyu cokkk merak etmistimm ondan bensiz konusmayin demistimmmm... kizlar da beni kirmadilarr...

parpalm
bikere_sevdim
ezgimEE
regen
hly7
tatlicadi1
nihanca
wifeofdemon
screamaway
herkese iyi akşamlar kocişler maç izliyor bizler nette toplandık desenize
yeni hamiş haberi alan arkadaşlarıda kutluyorum allah isteyene tez zamanda nasip etsin inşlh

evet tatlim gecengün konusacaktik screamaway yasakladi... bugün de epeyce kalabaligiz.. o zamanda dikkat cekmisti konu.. bugün konusalim dedik... buyrun kizlar anlatin sira sizlerde...

pekii o zaman başliim ben :)
şimdii öncelikle benimm ilk evimm daha büyüktü orası daha güzeldii ordan geçen anlattığım üzere mahkeme olayları yüzünden 1 haftaiçinde acill taşındımm ondn bu eviimi hiç sevmedim sevmiyorum ve sevmeyeceğimmm önce onu söleyimm şimdi başliimm :))
yemek odamla salonum ayrı benimm çünkü oda 3 tane ama küçücük küçücük içi dolu fıçıcıkk : ayy çok uzattım nyse salonumda sadece koltuk takımım varr oda şu şekilde yanları deri kahverengi orturma yerleri de krem rengi..halım kendiliğinden desenli krem rengi halıı..tülümm pullu işlemeleli krem rengi ...bi tane koyun postumuz varr oda kremm :d... bi plazma tv miz varr cam sehpalıı...bide ikili vitrin var içide süs eşyaları resim vs. dolu iştee bu kadar salonumm bu işareti yapıorum çünkü hiç sevmiyorumm burayıı çok biçimsiz ve kullanışsızzz eşyalarım ayrı ayrı ama hamiş olmayı bekliodum taşınmak içinn eğer yoksa bu ay belkide taşınırım hemen belli olmaz benim işimm :))

benim 6 sene oldu kizlar evlilikkk zaten hepiniz biliyorsunuz.... ondan once de 2 sene filan taniyordum...
bu arada bu pazarrr evlilik yildonumumuzzzz...

Nice mutlu senelere canım

Bizde eşimle 19 ay oldu evleneli 4 yıllıkda sevgili dönememiz birbirimizi okadar tanımışızki evlenmeden evlenince bişi kalmadı

Ben evlilik yıldönümümde hamileymişim meğer ama malesef dış gebelikti inşallah birdahaki evlilik yıldönümümü koca göbüşümle kutlarım içi bebekli olandan

hosgeldin fistigim, ay evet benimki disarda oh oh.... pc bana kaldi.. eger netten ntv izleyebilseydi maci burdan izlicekti ben de sizden ayri kalcaktim... Allahtan cekmedi bugün ayni zamanda Almanya maci var yandaki komsu az önce bögürüyordu

canim nikinin altindaki slogan kisminda yazanin anlami nedir her seni gordugumde okumaya calisiyorum

benim taaaaaaaaaa ceyiz topiginden kalma resimlerim vardi sanirim herkes gordu bizim evi

ben gormemistimmm, simdi gordum... cok guzelmis evin azracimmm...

bu arada kizlar benim bu evdeki esyam cokkk az, cok fazla bisi almadim... tasinacagim evin boyalarina filan karar vermeye calisiyorum bu aralar... iyi oldu bu konuyu konustugumuzzz, hem de sizden fikir alirim...

iyi akşamlar canım, topikleri geziyordum uğradım öyle..herşey gönlünüzce olsun

slm canım bende dış gebelik geçiridm senin gibi

eeee kizlar yok mu artiran??? bakin scraemaway de fikir bekliyor bizden... ben vallahi azranin salonunu cok begendim.. bir dahaki esyalarimi türk mobilyasindan alicam cok begeniyorum vallahi... buranin esyalari itici geliyo onlari gördükce.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…