2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy kızlarr bu aradaaa benim 2 kalbim olduuu ve menekşee oldummm

nyse konuyu dağıtmayımm ama ben yazdım anlatıım salonumuuuuu

ben yemek yiyorum kocamı beklim derken bu saate kaldım.. oda gelmedi yine yalnız yiyorum... neyse görürüşürz sonra iyi sohbetler.

nihancacimmmm, yapma boyle... takilma, dusunme bunlari...

hadi sen evini anlatmadin di mi? anlat bekliyoruzzz...
yok bitanem daha anlatmadım yazrım birazdan
çok geçmiş olsun canım acısının nekadar zor olduğunu tahmin edersin nekadar oldu senin

evet canım sana da çok geçmiş olsun tam 9 ay oldu senin ne kadar oldu canım :26::26: bide benim sağ tüpüm de zarar gördü

regen bizi korkutmus, konu dagilmasin diye korktuk ikimizde...

ben yemek yiyorum kocamı beklim derken bu saate kaldım.. oda gelmedi yine yalnız yiyorum... neyse görürüşürz sonra iyi sohbetler.

tatlicadicimmm, sen evinden bahsetmeden kactinnn, hem seninki de yokmus neden kactin kii ben anlamadim..:26: ben yemegi bile bilg. basinda yiyorum da..

kizlar ben hepsini okuyorum... hadi yazin güzel güzel tarif edin.. belki bana da bi fikir cikar.. mesela hosunuza giden ufak detaylar var mi??? ya sunu yaptim cok güzel durdu diyebileceginiz... ben salonumu degistirecegim icin fikir lazim bana da... benim salon cok büyük.. cocuk oynama alani bile var.. ama cocuk yok

tatlicadicimmm, sen evinden bahsetmeden kactinnn, hem seninki de yokmus neden kactin kii ben anlamadim..:26: ben yemegi bile bilg. basinda yiyorum da..

afiyet olsun tatlicadicim yedikten sonnra gel ama
valla bende herbiseyimi bilg basinda yapiyorum. calismalardan sonra bile yatakta aciyorum delimiyim neyim

yok bitanem daha anlatmadım yazrım birazdan

evet canım sana da çok geçmiş olsun tam 9 ay oldu senin ne kadar oldu canım :26::26: bide benim sağ tüpüm de zarar gördü

Tatlım lütfen öncelikle üzülme inanıyorumki bizde sağlıklı hamilelik yaşıycaz ve inşallah sende şuan hamilesindir canım

benimde 6 ay oluyo canım benimde sağ tüpümdü ben ameliyat oldum çünkü doktorum beni çok oyaladı iç kanama geçirdim çok şükür tüpüm alınmadı tüpünde hasar düzelmiştir canım 9 ay olmuş sen için ferah tut

ay dagilirsa dagilsin kizlar... ben yine hatirlatirim merak etmeyin.. o cocuk yaslarimizi hepimiz coktan gectik... simdi cocuk pesinde kosuyoruz... yok benim lafim arada kaynamis, konum dagilmis, sorumu kimse görmemis, beni kimse farketmemis.... amaaaaaaaaaannnn valla yüzsüzlük yapar yine sorarim

ben çok beğendim canım evin de güle güle mutlu bi şekil de oturun gülüm ağız tadıyla bu arra da ben lilaya bayılırım

canım senin de evin çok şirinmiş niya beğenmiyosun ki gülüm aman keşke tek derdimiz ev olsaydı bitanem ya

ben de salonu duzenlicem yeni evde...:81::81:
tv arkasina siyah icinde parlak parlak minik desenler olan kagit kaplatayim dedim, sonra oda cok mu karanlik olur diye dusundum... :26: burasi zaten karanlik memleket... kagidi daha acik secsem daha iyi olur herhalde...:26:

nihancim bikeresevdim kizlar buyuk gecmis olsun allah birdaha yasatmasin insallahhhhh kizlar

ben taniyorum parpalimi ceyiz toginden o yuzden cok rahat sordum kizmaz o bana

ayy niye kızayım cnm lazcayı seviyorum farklı gelir hep bana şarkılarıda öyle rahmetli kazım koyuncuyu hala dinlerim konu dağılmasın neyse...

kızlar benim salonum krem kooltuklarımız kenarları kahve deri sırt yastıklarının bir tarafı deri bir tarafı krem kumaş halımda kremli şal desenli gibi.. seviyorum salonumu wenge rengide mobilyalarım oda koyu kahve gibi bir renk işte

ayy regencimm harikasın yaaaaaaa :))

ben şunu önerebilirm eğer yoksa tabii...bizim her duvarın köşesinde köşe lamba var canım ve hepsi de farklı renktee çok hoş ve loş durduğunu söyleyebilirimm bize gelenlerde o şekilde söledilerr :))

bide ben kirada olduğum için duvarlara bi tane bile bişi çakmadım hiç bişi asmadım o biraz zor ama napalımm.. (aslında kendi evimiz var ama kaynanamların üst katıı biz istemedik orayı kiraya verdik bizde kirada otuuruyoruzz aslında bütün evler benimmm :))) nysee başka bi eve geçicem eğer bu ay hamiş değilsemm orda farklı dekorasyonlar düşünüyorum bnde :))

benimde annemin annesi rizeli kan cekiyor olmali kazimin butun albumleri vardir bende boyle zaman zaman dinlerim ruhum dinlenir

yok canım ya artık çok fazla üzülmüyorum geldi geçti sağlık olsun böylesi nasip kısmetmiş hakkımız da hayırlısı neyse o olsun gülüm rabbim bi an önce yüzümüzü güldürsün

benim de çok geç kalınmıştı erken anlaşılsaydı ilaç ya da iğneyle düşük olcaktı .bende açık ameliyat ve laparoskopi oldum çok şükür şimdi iyiyim 69::allah beterinden korusun şimdi ki halimize şükürler olsun

inş bitanem ya bebişim bu kez benimle ve doğru yerde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…