- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.741
slm canım bende dış gebelik geçiridm senin gibi
slm canım bende dış gebelik geçiridm senin gibi
İyi akşamlar canım bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim bizlerede dua et
amiiiin canım. doğumumda dualarım tüm bebek bekleyenlerle olacak
yok bitanem daha anlatmadım yazrım birazdannihancacimmmm, yapma boyle... takilma, dusunme bunlari...
hadi sen evini anlatmadin di mi? anlat bekliyoruzzz...
çok geçmiş olsun canım acısının nekadar zor olduğunu tahmin edersin nekadar oldu senin
ayy kızlarr bu aradaaa benim 2 kalbim olduuu ve menekşee oldummm
nyse konuyu dağıtmayımm ama ben yazdım anlatıım salonumuuuuu
ben yemek yiyorum kocamı beklim derken bu saate kaldım.. oda gelmedi yine yalnız yiyorum...neyse görürüşürz sonra iyi sohbetler.
regen bizi korkutmus, konu dagilmasin diye korktuk ikimizde...
tatlicadicimmm, sen evinden bahsetmeden kactinnn, hem seninki de yokmus neden kactin kii ben anlamadim..:26: ben yemegi bile bilg. basinda yiyorum da..
yok bitanem daha anlatmadım yazrım birazdan
evet canım sana da çok geçmiş olsun tam 9 ay oldu senin ne kadar oldu canım :26::26: bide benim sağ tüpüm de zarar gördü
regen bizi korkutmus, konu dagilmasin diye korktuk ikimizde...
tatlicadicimmm, sen evinden bahsetmeden kactinnn, hem seninki de yokmus neden kactin kii ben anlamadim..:26: ben yemegi bile bilg. basinda yiyorum da..
ayy kızlarr bu aradaaa benim 2 kalbim olduuu ve menekşee oldummm
nyse konuyu dağıtmayımm ama ben yazdım anlatıım salonumuuuuu
ben çok beğendim canım evin de güle güle mutlu bi şekil de oturun gülüm ağız tadıylasimdi canim kuzum, benim salonum siyah beyaz ve lila... morun tonlarini dekorasyon amacli, yani hali perde gibi, kullandim koltugum koyu gri ama cok tatli bi kumasi var öyle mat degil... tv ünitesi beyaz camlari ve cekmeceleri siyah.. sonracima takimi dolap var iste sideboard, türkcesi neydi sen bilirsin... ayna, orta sehpasi ve tabiki dügün resmim...duvarlar kagit vitrinin arkasi desenli.. ama onlari degistircem.. bi duvari koyu renge boyayim vitrinin yerini degistircem..desenli duvar kagidini da yenilicem...ay o zaman daha güzel olucak...
pekii o zaman başliim ben :)
şimdii öncelikle benimm ilk evimm daha büyüktü orası daha güzeldii ordan geçen anlattığım üzere mahkeme olayları yüzünden 1 haftaiçinde acill taşındımm ondn bu eviimi hiç sevmedim sevmiyorum ve sevmeyeceğimmmönce onu söleyimm şimdi başliimm :))
yemek odamla salonum ayrı benimm çünkü oda 3 tane ama küçücük küçücük içi dolu fıçıcıkk: ayy çok uzattım nyse salonumda sadece koltuk takımım varr oda şu şekilde yanları deri kahverengi orturma yerleri de krem rengi..halım kendiliğinden desenli krem rengi halıı..tülümm pullu işlemeleli krem rengi ...bi tane koyun postumuz varr oda kremm :d... bi plazma tv miz varr cam sehpalıı...bide ikili vitrin var içide süs eşyaları resim vs. dolu iştee bu kadar salonumm bu işareti yapıorum çünkü hiç sevmiyorumm burayıı çok biçimsiz ve kullanışsızzz eşyalarım ayrı ayrı ama hamiş olmayı bekliodum taşınmak içinn eğer yoksa bu ay belkide taşınırım hemen belli olmaz benim işimm :))
kizlar ben hepsini okuyorum... hadi yazin güzel güzel tarif edin.. belki bana da bi fikir cikar.. mesela hosunuza giden ufak detaylar var mi??? ya sunu yaptim cok güzel durdu diyebileceginiz... ben salonumu degistirecegim icin fikir lazim bana da... benim salon cok büyük.. cocuk oynama alani bile var.. ama cocuk yok
Tatlım lütfen öncelikle üzülme inanıyorumki bizde sağlıklı hamilelik yaşıycaz ve inşallah sende şuan hamilesindir canım
benimde 6 ay oluyo canım benimde sağ tüpümdü ben ameliyat oldum çünkü doktorum beni çok oyaladı iç kanama geçirdim çok şükür tüpüm alınmadı tüpünde hasar düzelmiştir canım 9 ay olmuş sen için ferah tut
ben taniyorum parpalimi ceyiz toginden o yuzden cok rahat sordumkizmaz o bana
kizlar ben hepsini okuyorum... hadi yazin güzel güzel tarif edin.. belki bana da bi fikir cikar.. mesela hosunuza giden ufak detaylar var mi??? ya sunu yaptim cok güzel durdu diyebileceginiz... ben salonumu degistirecegim icin fikir lazim bana da... benim salon cok büyük.. cocuk oynama alani bile var.. ama cocuk yok
nihancim bikeresevdim kizlar buyuk gecmis olsun allah birdaha yasatmasin insallahhhhh kizlar
ayy niye kızayım cnm lazcayı seviyorum farklı gelir hep bana şarkılarıda öyle rahmetli kazım koyuncuyu hala dinlerim konu dağılmasın neyse...
kızlar benim salonum krem kooltuklarımız kenarları kahve deri sırt yastıklarının bir tarafı deri bir tarafı krem kumaş halımda kremli şal desenli gibi.. seviyorum salonumu wenge rengide mobilyalarım oda koyu kahve gibi bir renk işte
Tatlım lütfen öncelikle üzülme inanıyorumki bizde sağlıklı hamilelik yaşıycaz ve inşallah sende şuan hamilesindir canım
benimde 6 ay oluyo canım benimde sağ tüpümdü ben ameliyat oldum çünkü doktorum beni çok oyaladı iç kanama geçirdim çok şükür tüpüm alınmadı tüpünde hasar düzelmiştir canım 9 ay olmuş sen için ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?