2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet ya... lila böyle güzel tonlari ama... mürdüm de cekici bi renk.. kadinsi böyle.. kirmizi da tabiki vazgecilmezim ama yatak odasinda

İnşallah canım inşallah mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbin sana bebeğini bağışlasın,inşallah doktora gittiğinde ultrasonda gör,kalp atışlarını duy ve sağlıkla kucağına al tatlım

birkere sevdim tatlim bana dogum tarihini de gonder sen bakimmm, ozel mesaj hakkim bitti ordan yazamiyorum 10dk....

ve normalde dongulerin ortalama kac gun suruyor?:26:

evet ya... lila böyle güzel tonlari ama... mürdüm de cekici bi renk.. kadinsi böyle.. kirmizi da tabiki vazgecilmezim ama yatak odasinda

kirmizi benim rengimmmmmmmmmm oturma odamda avizemden tutta halim lcdim herseyim kirmizi tonlari abim girince bu odaya icim bi tuhaf oluo diyo herseferinde

Son düzenleme:

canim vallahi tv ünitesinin arkasi koyu olunca inanilmaz güzel oluyo ama karanlik memleket dedinyaa, o zaman sen daha iyi bilirsin.. ben en üst katta oturuyorum, bir de camlarim büyük, karsimda da hic bina yükselmiyo.. yani salonuma ögleden sonra isik düsüyor..gerci kisin cok bogucu oluyor..hic bir yer Türkiyem gibi güzel degil... güzel koyu gri, altin rengi desenleri olan cok hos bi kagit aldim ben.. indirimden

valla kızlarr bnde mor hastasıyımm hmde öle böle değill...eviminn heryerinde mutlaka mor detay vardırr bütünüylee hiç biyer yok ama genelde heryerde varrrr
bnde kırmızıyı sadece yatak odamda nevresimlerimde kullandımm o kadar benimde pek aram yok yanee

bahce tarafina bakiyor bu tv olcak oda... yani ozellikle kisin karanlik olabilir... malesef ust kat filan diill...

bende oyle dusunuyorum aslinda... siyah diil de, biraz daha gri tonlari kullanayim ben bulabilirsem... cunku siyah cok koyu kaccakk...:26:

sen bir ara resimleri gonder ayarlayabilirsen merak ettim...

kirmizi benim rengimmmmmmmmmm oturma odamda avizemden tutta halim lcdim herseyim kirmizi tonlari abim girince bu odaya icim bi tuhaf oluo diyo herseferinde

kirmizi tabi tuhaf eder adamin icini
ben iki rengi de cok sevdigim icin vazgecemedim ama secim yaptim... baktim burda herkesin salonu kirmizi.. bende kirmizi yatak odasina layik gördüm... yatakodasinda da güzel bi kadin tablosu vardi, onu da kayinbabam begendi diye ona verdik... keske vermeseydik

Son düzenleme:

screamcımm eğerr süreklii günlükk oturduğunuz bi yerse kesinlikle açık renkk olsunkii daraltmasın sizi boğmasınnn benim fikrimcee :))

güzel kai tablosu nedemek canım:26:

ben evimi anlatayım

evim çook büyük oturduğum oda yosun yeşili .kanepelerim koyu kahve yanları deri taban da krem ama ben mürdüm rengi örtü kullanıyorum halılarım da mürdüm ile lila beyaz karışık yemek masam var tv sehpası plazma ve tek aynalı konsol var perdelerim beyaz kendiliğinden ışıltılı yanlar da fonlar var küçük orta sehpam var ve odanın her yerde melek heykelleri şamdanları var artı resimler çiçekler falan zaten taşınan biri olduğumuz için çok fazla eşya alamıyoruz

işte benim de evim böyle

aaaaaa simdi aklima geldi kizlar gecen sene ben bir topic acmistim evimizle ilgili evi dekore ederken oraya bakmak isterseniz linkini veriyim

kuzum yenileyim de öyle yollayim.. simdi ben de emanet oturuyo hissediyorum kendimi zaten... esim iki hafta sonra izine cikacak... o zaman cökücem basina... tv ünitesinin yeri de degisecek yeni plana göre... o da duvara asmasi zor, ama bana ne yapsin bi arkadasiyla felan kirada oturuyoruz diye adam hic bir sey yapmak istemiyor, ama biz de sonucta icinde yasiyoruz... ben sevmem öyle ruhsuz evleri...

aminnnn bitanem amiiinnn allahım şu mubarek aylarda hepimizin duasını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…