- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.781
kirmizi tabi tuhaf eder adamin icini
ben iki rengi de cok sevdigim icin vazgecemedim ama secim yaptim... baktim burda herkesin salonu kirmizi.. bende kirmizi yatak odasina layik gördüm... yatakodasinda da güzel bi "kadinnnnn"tablosu vardi, onu da kayinbabam begendi diye ona verdik... keske vermeseydik
screamcımm eğerr süreklii günlükk oturduğunuz bi yerse kesinlikle açık renkk olsunkii daraltmasın sizi boğmasınnn benim fikrimcee :))
güzel kai tablosu nedemek canım:26:
allla allaaaa regencimmmm, napcan o tabloyu, iyi yapmissin vermissin.... sen kendi fotonu cek koyy...
tesekkur ederim hulyacimm, evet surekli oturacagimiz bir oda olacak sonucta... siyah diil, gri tonlarina kaccam ben sanirim...
canim nolur su kadinnnnbölümünü editle yaa....
mpb+,
azra3434+,
bikere_sevdim+,
screamaway+,
regen+,
hly7+
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler bol muhabbetler malum bugün çok zor bi gündü benim için yarı görüşürüz kuzularrr
ayy cok özür yaa... kadin yazicaktim.. ayip banaya esim ona öyle diyordu, iste insanda yer ediyo laflar... ya uzanmis bi kadin tablosu.. öyle ciplak felan degil ama rengide kirmiziydi, gercek boyaydi bir de tüller arasinda uzanmis bi kadin, o yüzden hos duruyordu...
mpb+,
azra3434+,
bikere_sevdim+,
screamaway+,
regen+,
hly7+
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler bol muhabbetler malum bugün çok zor bi gündü benim için yarı görüşürüz kuzularrr
sen istersin de editlemezmiyim regencimmmm, ama sen bak istersen yine de nasil editledigime..
Azracım evini çok beğendim çok ferah özelliklede mutfağını
oğlummmuuuuuuu ama ama ben allahim nasip ederse kizim olsun istiyordumevet azracim cok güzel bi mutvagin var.... insallah söyle yumak gibi bi oglun olur da her tarafini batirir
iyi oldu azracimmm, listeyi gonderdiginnn, polyannanin degerini merak ediyorum... bugun kirmizilari gordu...
bu arada azracimmmmm, mutfagina bayildimmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?