2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

allla allaaaa regencimmmm, napcan o tabloyu, iyi yapmissin vermissin.... sen kendi fotonu cek koyy...

screamcımm eğerr süreklii günlükk oturduğunuz bi yerse kesinlikle açık renkk olsunkii daraltmasın sizi boğmasınnn benim fikrimcee :))

tesekkur ederim hulyacimm, evet surekli oturacagimiz bir oda olacak sonucta... siyah diil, gri tonlarina kaccam ben sanirim...

Son düzenleme:
güzel kai tablosu nedemek canım:26:

ayy cok özür yaa... kadin yazicaktim.. ayip bana ya esim ona öyle diyordu, iste insanda yer ediyo laflar... ya uzanmis bi kadin tablosu.. öyle ciplak felan degil ama rengide kirmiziydi, gercek boyaydi bir de tüller arasinda uzanmis bi kadin, o yüzden hos duruyordu...

mpb+,
azra3434+,
bikere_sevdim+,
screamaway+,
regen+,
hly7+

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler bol muhabbetler malum bugün çok zor bi gündü benim için yarı görüşürüz kuzularrr

allla allaaaa regencimmmm, napcan o tabloyu, iyi yapmissin vermissin.... sen kendi fotonu cek koyy...

tesekkur ederim hulyacimm, evet surekli oturacagimiz bir oda olacak sonucta... siyah diil, gri tonlarina kaccam ben sanirim...

canim nolur su kari bölümünü editle yaa....

mpb+,
azra3434+,
bikere_sevdim+,
screamaway+,
regen+,
hly7+

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler bol muhabbetler malum bugün çok zor bi gündü benim için yarı görüşürüz kuzularrr

iyi geceler tatlimmmmm...

tullerin uzerine sen uzan regencimmm, esin de ceksin fotoyu...

Son düzenleme:
canımm iyi gecelerr rahat uyursun bu gece inşallah...benimde zor bir gündü canımm ve o kadr başım ağrıyokiii bugün çok ağladımm başımın ağrısı geçmedi valla...bnde birazdan çıkıcam yatayım ii gelir uyumakk...görüşürüz tatlımm

ay hatta çıkıyorumm bnde kızlarrrr çok öpüyorumm iyi gecelerr ....kocamm beklio daaaaaaa :

Son düzenleme:
evet azracim cok güzel bi mutvagin var.... insallah söyle yumak gibi bi oglun olur da her tarafini batirir
oğlummmuuuuuuu ama ama ben allahim nasip ederse kizim olsun istiyordumgerci olsunda cinsiyeti farketmez artik... onceden kiz kiz diye tutturuyordum simdi hic aklima gelmiyo bile yeterki ikinci cizgiyi gorebiliyim eşimin 3 erkek kardesi var hic kiz yok onlarda
iyi oldu azracimmm, listeyi gonderdiginnn, polyannanin degerini merak ediyorum... bugun kirmizilari gordu...

bu arada azracimmmmm, mutfagina bayildimmmmmm...

tesekkur ederim tatlim mutfak benim istegimle boyle oldu cok arastirdim masa koymaya yerim yoktu mermer kestirip hep set hem masa olcak bisey uydurdum
polyanna kirmizilarimi gordu aaa ben kacirdim galiba orayi.. kac dereceyle gormus bi bakim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…