- Konu Sahibi screamaway
-
- #11.941
kızlar fatmagülü izliyorum şimdide,mukkaddeste hamileymiş
bi o kalmıştı.. bütün diziler hemile sezonunu açtı sanırım
amin canım sağolasın...
iyi bari yanıma arkadaş buldum bi taneçok sevindirik oldu hee
aynen canım en ara hamile kalıyolar valla anlamadım gitti
en çok ta lale devrinde abartmışlar herkes hamile orda
tatlicadi1+,
menbeta+,
azra3434+,
renewal
slm güzellikler iyi haftasonları olsun hepimize
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
azracım,renewalcım,tatlicadımve nihancacımmm
nasılsınızz güzell bi haftasonu geçirmek dileğiyle başlıyorumm
geçmişi okudum anca geldimm güncele...ttalıcadım çok güzel kedin gözlerine bnde bayıldım maşallahh canım...ben de hayvanları severim yemek koyarım elimden geldiğğince kapıının önündekilere ama evde kedi köpek bana zor gelir..ama bahçeli evim olursaa bigün inşallahh en büyükkk isteğim ve hayalimm sibirya kurdu almakk..bayılıyorum o köpekleree gözlerinden çok etkileniyorumm inşallah bnimde olur b igünn :))) bu arada Allah kavuştursun canım cocana :))
azracım canım ben jeli kullanmaya başladımm ii geldii açıkçasııacaba diorumm ben ovulasyon testlerini ne zamn yapayım çünküü malumm yimirtam büyümedi biri de büyük çatlamamış kist de olabi,lir bilmiyorumm ama doktor bugün yarın p.tesi 12-14. gün yani çalışın dedi..bugün yapiim mi testi napiim karaar veremedim dün canımın sıkıntısıından doktora hiçbişi soramadım valla :50
nihancacım sen nasılsın canımmm..gelen giden yokturr inşallahhh
onu izlemiyorum..
3 tane devamlı dizim var
cemile,hürrem,fatmagül.. şuanda ikisinde hamile var,hürrem zaten 3 tane yaptı yeteri kadar hızlıca
aldığım haberlere göre başka dizilerde aynı böyle.. sormak gerek nasıl kalıyorlar diye.. hiç bacaklarını havaya kaldırdıklarını görmedim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
azracım,renewalcım,tatlicadımve nihancacımmm
nasılsınızz güzell bi haftasonu geçirmek dileğiyle başlıyorumm
geçmişi okudum anca geldimm güncele...ttalıcadım çok güzel kedin gözlerine bnde bayıldım maşallahh canım...ben de hayvanları severim yemek koyarım elimden geldiğğince kapıının önündekilere ama evde kedi köpek bana zor gelir..ama bahçeli evim olursaa bigün inşallahh en büyükkk isteğim ve hayalimm sibirya kurdu almakk..bayılıyorum o köpekleree gözlerinden çok etkileniyorumm inşallah bnimde olur b igünn :))) bu arada Allah kavuştursun canım cocana :))
azracım canım ben jeli kullanmaya başladımm ii geldii açıkçasııacaba diorumm ben ovulasyon testlerini ne zamn yapayım çünküü malumm yimirtam büyümedi biri de büyük çatlamamış kist de olabi,lir bilmiyorumm ama doktor bugün yarın p.tesi 12-14. gün yani çalışın dedi..bugün yapiim mi testi napiim karaar veremedim dün canımın sıkıntısıından doktora hiçbişi soramadım valla :50
nihancacım sen nasılsın canımmm..gelen giden yokturr inşallahhh
al bende de o kadar bacım ya bi öpüşseler gebe kalıyolar herifler ceketi bıraksa onda da kalacaklaronu izlemiyorum..
3 tane devamlı dizim var
cemile,hürrem,fatmagül.. şuanda ikisinde hamile var,hürrem zaten 3 tane yaptı yeteri kadar hızlıca
aldığım haberlere göre başka dizilerde aynı böyle.. sormak gerek nasıl kalıyorlar diye.. hiç bacaklarını havaya kaldırdıklarını görmedim
a s guzelimm.. nasilsin bakalim daha iicemisinn.. yokturinsallah kizmizi ziyaretcilerinnnn
nasilsinizz kizlar dun tr belcika maci dolayisiyla aranizda deildim ucmussunuz masallahh.. kiz bakmadinizmi maca?? zaten irezil oldukkkkk... cok kotu performanstii...
ayy bruksel cok karisikti dun gece neseki sagsaglim evimize girdikkk... kazansalardi varyaaaa neguzel duygu oluyor yaaa burda onu yasamak..nese artikkkkk gicik belcikalilarin dalgasi oldukkkk
canım yumurtanı büyütmeyemi çalışıyorsunn
hemen git kuru incir al.
onu bir güzel kaynat sabah akşam suyunu iç. eğer aynı zamanda çatlaması gereken yumurtan varsada incir havuç kürlerini birlikte uygula. internette araştır bulursun zaten. bulamazsan ben sana bulurum..
kedişim için teşekkür ederiz canım,inşallah seninde hayalin gerçek olur. gerçekten çok güzel köpekler...
nasilsinizz kizlar dun tr belcika maci dolayisiyla aranizda deildim ucmussunuz masallahh.. kiz bakmadinizmi maca?? zaten irezil oldukkkkk... cok kotu performanstii...
ayy bruksel cok karisikti dun gece neseki sagsaglim evimize girdikkk... kazansalardi varyaaaa neguzel duygu oluyor yaaa burda onu yasamak..nese artikkkkk gicik belcikalilarin dalgasi oldukkkk
hoşgeldin canımm sana da iyi haftasonları olur inş
yok canım ne gelen var ne giden var
bu belirsizlik beni öldürecek
hürrem tavsann cinsii azcıkkk... sülümann parmagını degdirse hamile kalıocimile dee öleee o kadarr zamannn yapmadıı bi yaptıı hemidee zorlaa olduuu... yatıı amaa cemileee 1 saat kendine gelemedi yaa spertolarr atamadı kendini dısarıı
kızlarr bana bi akıl verin çok zor durumdayım
ilişki öncesi ve sonrası benim hayatım şu 3 gündür resmen kabusa döndüiliiki sırasında bi baskı ve sonrasın acayip kramp girmesi ve çok şiddetli ağrı dün gece geberdim ağrıdan acile gitmeye de utandım ama böyle bi ağrı ne yaşadım ne gördüm mahvetti beni gece 5 kadar eşimde bende hiç uyumadık ağrıdan iki büklüm oldum
niya böyle oluyo kızlarr allah korusun kötü bişey olmasından çoook korkuyorum
canım işte dün doktora gittim yaa ben bu hafta klomen kullandım sol da yumurtalıkta 3.5 cm lik bişi varr o ya patlamamışş yumurta yada yine pko(( sağ yumurtalıkta da 5-6 tane oluşmuş ama büyümemiş küçücük küçücük içi dolu fıçıcıkkkk ayy sinirlerim bozuldu yineeee
onu izlemiyorum..
3 tane devamlı dizim var
ilişki öncesi ve sonrası benim hayatım şu 3 gündür resmen kabusa döndüiliiki sırasında bi baskı ve sonrasın acayip kramp girmesi ve çok şiddetli ağrı dün gece geberdim ağrıdan acile gitmeye de utandım ama böyle bi ağrı ne yaşadım ne gördüm mahvetti beni gece 5 kadar eşimde bende hiç uyumadık ağrıdan iki büklüm oldum
canımm bnde de o oluyoo bazenn ama sebebini bilmeiyorummm( sanki bıçak saplanıyomuş gibi oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?