2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

nihanca m ewet canım benım her ay olur. nadırdır olmadıgı.. ıltıhaptan cok cekmıstım. doktorlarım ona yordu hepp..

senın ılk kez boyle bısey olmus. ben bunu gormedım canım. pardon.. acaba rahımmı buyuyor bebıs mı var dersınn.. hadi inşş.. bır doktorada danısabılırsın..

aynen bitanem bende anlamış değilim bu drumu neden olduğunu en iyi dr gitmek galiba güzelim ya inş canım dediğin gibi olanlar bebiş yüzündendir valla öyleyse o kadar ağrı çektiğime sevinirim bile yani inşallahhh

ayy onlar heryerdeler artık,hiç dışarı çıkmasakmı ne
bende otur otur içim bulandı. bi markete gidim abur cubur alim diyodum...
ama canım ben çok özeniyorum ya niye bede öyle değilim diyorum içim gidiyo içim ahhhh çekmekten artık bıktım usandım valla kuşum offf yani
hadi gel canım beraber gidelim gezelim biraz nasılsa kocişler de yok
ayy bnde gelip gelip baktımm ama kimseeciklerr yokkkk

nyseki gelmişsiniz canlarımmm

eee ne var ne yok??

aynen canım bende hep gözüm burda birileri var mı yok mu diye

ne olsun bitanek ya hep aynı bugün bizim burda pazar vardı oraya gittim vakit geçti yani biraz

ama yarın pazar ve kocişim evde inş hava güzel olursa acısını çıkartacağım

bende 2011 de hamile kalmak istiyorum..hadi bakalım gelsin 2012 civcivleri..allah bereket versin.:118:

valla otur otur daraldım tatlım.. yumurta üstüne otursam bu kadar şimdiye civcivim olurdu... çocuk yapamıyoz bari civciv çıkarak
allah seni ne etmesim emi güldürdün beni allahta seni güldürsün gülüm
ay sorma canımm bnde oyun oyunuodumm nette durmadan vakit geçmdi bi türlü

aynı ben..
oyun oynuom kaç saattir.
sen ne oynuyordun? ben nesne bulma oyunlarına taktım bu aralar yeni bide oyun keşfettim,poliscilik oynadım:82::82:

kızlarr bende hiçç oyun oynamam hemen çabucak sıkılırım çoook tez canlıyım ben ya

ii yapmışsın canımm..bizde yarın topkapı sarayını gezmeye gidicez..ordan da yerebatan sarnıcı falann biraz kültür gezisi yapacağızz

aynı ben..
oyun oynuom kaç saattir.
sen ne oynuyordun? ben nesne bulma oyunlarına taktım bu aralar yeni bide oyun keşfettim,poliscilik oynadım:82::82:

ayy tatlıcadımm aynı benn bnde sürekli nesne bulmaca sayı bulmaya vs. oynarımm zeka oyunlarını çok severimm beyin jimnastiği yapmışş oluyorum hem hem de eğleniyorumm...:)))

yakın olsak gezerdik valla. nede güzel olurdu...
ben yarında yalnızım
bu yalnızlığın tadını çıkarmak için ne yapabilirim acaba...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…