- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.001
guzelım benımde bu ağrılarım periyoduma yakın zamanlarda oluyor.. ağrıdan ilişkiye giremiyorumm.. 3-5 gun surmedende reglım gelıyor. burdan anlayabılıyorum..
ama canım bu kişiden kişiye değişir benim ilk kez böyle bişey oldu o yüzden neden diye çok merak ediyorum zaten hep olan bişey değil ama bak senin hep oluyomuş benim öyle değil işte allahım hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin gülüm
screamaway tatlimmm belli olmazzz kirmizilar gelmedennn... dur bakalim [B .!.:nihancacimmm[/B], bekle daha insallah gelmez kirmizilarrr.. hem belki senin gec dollenme filan olur, ondan cikmyiordur testlerde...
sağol gülüm ya allah razı olsun bende bekliyorumm zaten daha gelen giden yok belki dediğin gibi canım geç döllenle olmuştur ondan daha belli değildir :44::44::44::44::44:
tak umudum adetimin gelmemiş olması bi hayalle bekliyorum işte
benim de BAT perşembeydi,gribim ,ilaç almak için sabah test yaptım bişi çıkmadı,hastanede çalışan ve 6 haftalık hamile arkadaşımı aradım negatif çıktı diye,biraz daha bekle idrar testleri çok güvenilir değil,hemen 2 günde çıkmaz herkesde ,en az 1 hafta beklemek gerek kesin sonuç için dedi,pazartesiye kadar regl olmazsan gel kan testi yaptr emin ol sonra ilaç kullan dedi,bakalım bekliyorum.sol Kasığım hala batıyor yaa,hatta özellikle bi iki kere oturup kalktım,çömeldi kalktım falan psikolojik mi diye daha çok batma oldu,hala da sızlıyor,geçen ay ultrasonla falan muayene olmasam kist mist var ,bişi var dicem ama temiz hepsi,anlamadım gitti yaaa...Muayene olduğumda sağdan yumurtlayacaktım geçen ay regl oldum bu ay soldan yumurtladım muhtemelen,o nedenle de kafam karışıyo,sol taraf batınca,daha önce hiç böyle batma olmamıştı yaa, gene ilaç kullanamadan bekliyorum bakalım kırmızıları....4 tl lik test olunca insan emin olamıyor,pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptırayım bari de normal yaşantıma geri döneyim,ilk işim grip ilacı içmek olacak zaten sonucu alınca,üfff yaaa
aynen bitanem bende anlamış değilim bu drumu neden olduğunu en iyi dr gitmek galiba güzelim ya inş canım dediğin gibi olanlar bebiş yüzündendir valla öyleyse o kadar ağrı çektiğime sevinirim bile yani inşallahhhnihanca m ewet canım benım her ay olur. nadırdır olmadıgı.. ıltıhaptan cok cekmıstım. doktorlarım ona yordu hepp..
senın ılk kez boyle bısey olmus. ben bunu gormedım canım. pardon.. acaba rahımmı buyuyor bebıs mı var dersınn.. hadi inşş.. bır doktorada danısabılırsın..
benim de BAT perşembeydi,gribim ,ilaç almak için sabah test yaptım bişi çıkmadı,hastanede çalışan ve 6 haftalık hamile arkadaşımı aradım negatif çıktı diye,biraz daha bekle idrar testleri çok güvenilir değil,hemen 2 günde çıkmaz herkesde ,en az 1 hafta beklemek gerek kesin sonuç için dedi,pazartesiye kadar regl olmazsan gel kan testi yaptr emin ol sonra ilaç kullan dedi,bakalım bekliyorum.sol Kasığım hala batıyor yaa,hatta özellikle bi iki kere oturup kalktım,çömeldi kalktım falan psikolojik mi diye daha çok batma oldu,hala da sızlıyor,geçen ay ultrasonla falan muayene olmasam kist mist var ,bişi var dicem ama temiz hepsi,anlamadım gitti yaaa...Muayene olduğumda sağdan yumurtlayacaktım geçen ay regl oldum bu ay soldan yumurtladım muhtemelen,o nedenle de kafam karışıyo,sol taraf batınca,daha önce hiç böyle batma olmamıştı yaa, gene ilaç kullanamadan bekliyorum bakalım kırmızıları....4 tl lik test olunca insan emin olamıyor,pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptırayım bari de normal yaşantıma geri döneyim,ilk işim grip ilacı içmek olacak zaten sonucu alınca,üfff yaaa
zaten bu beliriszlik bizi yıkıyo resmen şu an hep kurup duruyoruz acaba var mı yok mu diye :26: inş canım hepimiz seviniriz sen de bende ve diğer bekleyenler güzel sonucu alırız
bende artık salı günü yaparım test tabi eğer kırmızılar gelmezse gülüm
püff canım sıkıldı:97::97:
napsamki bu akşam...
burdada muhabbet olmuyor
aynen canım ya çook can sıkıcı
bende pazara gittim sıcak bi yandan gebe karılar bi yandan bütün moralim bozuldu hemen kaçtım eve geldimm
ayy bnde gelip gelip baktımm ama kimseeciklerr yokkkk
nyseki gelmişsiniz canlarımmm
eee ne var ne yok??
valla otur otur daraldım tatlım.. yumurta üstüne otursam bu kadar şimdiye civcivim olurdu... çocuk yapamıyoz bari civciv çıkarak
ay sorma canımm bnde oyun oyunuodumm nette durmadanvakit geçmdi bi türlü
ama canım ben çok özeniyorum ya niye bede öyle değilim diyorum içim gidiyo içim ahhhh çekmekten artık bıktım usandım valla kuşum offf yaniayy onlar heryerdeler artık,hiç dışarı çıkmasakmı ne
bende otur otur içim bulandı. bi markete gidim abur cubur alim diyodum...
ayy bnde gelip gelip baktımm ama kimseeciklerr yokkkk
nyseki gelmişsiniz canlarımmm
eee ne var ne yok??
allah seni ne etmesim emi güldürdün beni allahta seni güldürsün gülümvalla otur otur daraldım tatlım.. yumurta üstüne otursam bu kadar şimdiye civcivim olurdu... çocuk yapamıyoz bari civciv çıkarak
ay sorma canımm bnde oyun oyunuodumm nette durmadanvakit geçmdi bi türlü
aynı ben..
oyun oynuom kaç saattir.
sen ne oynuyordun? ben nesne bulma oyunlarına taktım bu aralaryeni bide oyun keşfettim,poliscilik oynadım:82::82:
ama canım ben çok özeniyorum ya niye bede öyle değilim diyorum içim gidiyo içim ahhhh çekmekten artık bıktım usandım valla kuşum offf yani
hadi gel canım beraber gidelim gezelim biraz nasılsa kocişler de yok
aynen canım bende hep gözüm burda birileri var mı yok mu diye
ne olsun bitanek ya hep aynı bugün bizim burda pazar vardı oraya gittim vakit geçti yani biraz
ama yarın pazar ve kocişim evde inş hava güzel olursa acısını çıkartacağım
aynı ben..
oyun oynuom kaç saattir.
sen ne oynuyordun? ben nesne bulma oyunlarına taktım bu aralaryeni bide oyun keşfettim,poliscilik oynadım:82::82:
bende 2011 de hamile kalmak istiyorum..hadi bakalım gelsin 2012 civcivleri..allah bereket versin.:118:
allah seni ne etmesim emi güldürdün beni allahta seni güldürsün gülüm
kızlarr bende hiçç oyun oynamam hemen çabucak sıkılırım çoook tez canlıyım ben ya
bende 2011 de hamile kalmak istiyorum..hadi bakalım gelsin 2012 civcivleri..allah bereket versin.:118:
ama canım ben çok özeniyorum ya niye bede öyle değilim diyorum içim gidiyo içim ahhhh çekmekten artık bıktım usandım valla kuşum offf yani
hadi gel canım beraber gidelim gezelim biraz nasılsa kocişler de yok
aynen canım bende hep gözüm burda birileri var mı yok mu diye
ne olsun bitanek ya hep aynı bugün bizim burda pazar vardı oraya gittim vakit geçti yani biraz
ama yarın pazar ve kocişim evde inş hava güzel olursa acısını çıkartacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?