- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.041
hoşgeldin gülüm
bugün burası çok sessizdi canım ya yeni haber fala da yok şimdilik
tabi haftasonu herkes kocişle gezmelerde ohh sende iyi yapmışsın
fistikkklarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyimisiniz..ben iki gündür çok fazla ilgilenemedim topiğimizlee..işlerim vardı, bugünde kocişleee gezdikkkkk..ancaa gelebildim topiğimize..var mı bi değişiiklikk..
ilk gebeliğimde düşük tehlikesi vardı ilk 3 ay sancılıydım ama sağlıklı geçti çok şükür..
şuan da hamile değilim zaten son günümdeyim..
ben diyorum ki hergün az az günde 2 defa yürüsem iyi olur nedersiniz?:18:
tühh keşke güzel haberler olsaydıııı..hadi bakalım önümüzdeki günlerde inşallah..yarın kocişin mesaisi varr mecburrren bugün doyasıya gezdikkk..hava çoook güzelll, deniz çok güzell..insanlar çokkk güzelll..egeyi çoook seviorummm
gittim kan vitamin ve folik asit içeren bir hap verdi gebe kal gel dedi..inş.
inş bitanem allahım nasip edrse burda söylemeyi daha ne isterim ki ben
bizde yarın inş kuşadasına gideceğiz miss gibi deniz havası alırız benim ki bugün nöbetçi bende yarın acısını çıkartacağım canım
kızlarr kusura bakmayın yemeğe daldımm...nysee tatlıcadımm canımm kıskanmana ne hacett varr aaaa kocacın gelincee sizde gidersinizz gezersinizzz
kuppecim hoşgeldin canımmm özledim valla senii.....regencim snde hoşgeldinn tatlımmmm....nihancımm senin yerine de gezer hatta foto çeker seni photoshopla oraya koyarızz gitmiş kadar olursunnnnnnn
nysee kızlar ben şimdi çıkıyorumm kocişimlenn balık tutmaya gidicezzz çok öpüyorumm siziiii...hadi bizee rastgelsinnnnn
hoşgeldin canım..nie ağlıyosunnnnn :26:mehaba kızlar ben geldimmmm....:84::84::84:
kızlarr kusura bakmayın yemeğe daldımm...nysee tatlıcadımm canımm kıskanmana ne hacett varr aaaa kocacın gelincee sizde gidersinizz gezersinizzz
kuppecim hoşgeldin canımmm özledim valla senii.....regencim snde hoşgeldinn tatlımmmm....nihancımm senin yerine de gezer hatta foto çeker seni photoshopla oraya koyarızz gitmiş kadar olursunnnnnnn
nysee kızlar ben şimdi çıkıyorumm kocişimlenn balık tutmaya gidicezzz çok öpüyorumm siziiii...hadi bizee rastgelsinnnnn
mehaba kızlar ben geldimmmm....:84::84::84:
ooooooooooo baliga gidiyolarrr ne güzel... hadi rast gele......... :104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
hoşgeldin canım..nie ağlıyosunnnnn :26:
teşekkür ederimm canımmmm..hoşbuldummm..hadi rastgele sana
saol regencimmm ilk tuttuğumuzz balığaa senin adını vercemmmmm
saol tatlımmm :)
merhaba kızlarrrr naslsınızz ya be su kılo çizelgemi yapmayı başaramıyorum olmuyor hata verıyor sürekli kayafı yiyecem hiç bir topikten yardım alamadım belki bizim kızlar bana yardım eder dedım kılomu yazsam bana yaparmısınızz??
hoşgeldin canım niya ağlıyosun niye üzgünsün :26::26::26::26::26:mehaba kızlar ben geldimmmm....:84::84::84:
ahhhh inş gülü ya inşş allah duysun sesimiz artık canıminşallah o günleri de görcez kuşummm..az kaldı Allahın izni ile..kuşadasınııı çok seviyorum canımmm..zeus mağarası var ordaa biliosundur belkiii..buz gibi suyu var..orda yüzmeyi de çoook seviorum ben..kimse cesaret edip içine giremiyoooodu
AZ önce hastanede çalışan arkadaşım aradı,oradaki ebeye sormuş,o da beklesin idrar testleri hemen göstermez demiş,ya da kan testi yaptırsın ilaç almadan demiş,beklicem yine ilaç alamadan kızlar,hayır sonunda büyük ihtimal hamiş çıkmıcam ama bekle bekle sıkıldım valla
ben geldim kızlaaaaaarbütün gün ev temizledim arkasından da babamla ev bakmaya gittik bütün ilçeyi dolandım ayaklarıma kara sular indi daa yeni eve gelebildim şimdi kociş gelio dışarı çıkmak istermisin dio... bnm içim sıkılıo bugün kızlar yaa nie böleyim bilmiorum ne dışarı çıkmak ne de evde durmak istiorum napmam lazım
hiç yapmadım kilo ama deneyeilirim. nasıl bişey istiyorsun büşracım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?