2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

artık korunmuyorum yarından itibaren faaliyetlere geçeceğiz
hem sağlıklı hem zayıf bi hamilelik istiyorum hemde ikiz istiyorum ne olacak benim bu halim
3 ü bir arada olmaz biliyorum hayırlısı olsun bakalım..

hem sağlıklı hem zayıf bi hamilelik istiyorum hemde ikiz istiyorum ne olacak benim bu halim

hakkında hayırlısı olsun canımm pekii hiç doktora gittinmii muayene falan oldun mu?? Allah korusun gebeliğe engel bi durumun falan varmı diyee...

yakın olsak gezerdik valla. nede güzel olurdu...
ben yarında yalnızım
bu yalnızlığın tadını çıkarmak için ne yapabilirim acaba...:26:

ahh valla ya keşke gülüm yakın olsaydık ya da şans eseri aynı yerde oturuyo olsaydık çok sevinirdim ben görüşürdük gezerdik bol bol

eved yalnız kalmayı en çok ben ne demek olduğunu biliyorum gülüm ya zaman hiç geçmek bilmiyo

ama kuzum temizlik falan yap vakti geçirmeye çalış ben en çok tatlı yada pasta gibi şeyler yaparım vakit geçsin diye

allah seni ne etmesim emi güldürdün beni allahta seni güldürsün gülüm

kızlarr bende hiçç oyun oynamam hemen çabucak sıkılırım çoook tez canlıyım ben ya

gül gül,gülmek iyidir.
ben acayip oyun oynarım. hergün oynadığım sabit oyunlarım vardır(farmville gibi) bide bilg indirip oynadıklarım. başka türlü zaman geçmiyor her daim evde napim bende bunla eğleniyorum

hyl acayip kıskandım seniiii... çimdi çatlicam o kadar yani
ben çok severim öyle gezileri... iyi eğlen iyi gez...

hoşgeldin:80:
genelde sipariş üzerine olmuyor ama inşallah isteklerin gerçekleşir. bende ikiz hamilelik çok isterim olsun.
sağlıklı ve zayıflıkta senin elinde biraz.. az yiyeceksin,öz yiğeceksin,bide biraz spor iyi geliyor (yürüyüş..vs)

inş canım herşey dilediğin ve istediğin gibi olur

kız pasta böreği kime yedirecem.. senin amacın ne nihanca,çok zayıf gördün heralde beni şişirmek istiyorsunnnnn

Son düzenleme:

hoşbulduk tatlıcadı..
bende tam onu soracaktım gebeliğin ilk günlerine zarar vermeden ne kadar yürüyebilirim..mesela 1 saat çok mu olur?

Son düzenleme:
hoşbulduk tatlıcadı..
bende tam onu soracaktım gebeliğin ilk günlerine zarar vermeden ne kadar yürüyebilirim..mesela 1 saat çok mu olur?

karın kaslarını çalıştırmayacaksın. bacak ve kol kaslarını zorlayabilirsin.. yani yürüyüş dışında şeylerde yapabilirsin. yürüyebildiğin kadar yürü. tabi bunlar riskli gebelik için geçerli değil,normalden bahsediyorum...

wifeofdemon diye bir arkadaşımız var doktor kendisi,bu şekilde söylemişti bize

fistikkklarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyimisiniz..ben iki gündür çok fazla ilgilenemedim topiğimizlee..işlerim vardı, bugünde kocişleee gezdikkkkk..ancaa gelebildim topiğimize..var mı bi değişiiklikk..

canim ne güzel kedi de olsa destek olmus... benim hic bir seyim yoktu.. ay nasil atlattim ben o günleri yaa... anliyorum seni.. neler hissettigini, özlemini..

ilk gebeliğimde düşük tehlikesi vardı ilk 3 ay sancılıydım ama sağlıklı geçti çok şükür..
şuan da hamile değilim zaten son günümdeyim..
ben diyorum ki hergün az az günde 2 defa yürüsem iyi olur nedersiniz?:18:

Son düzenleme:

gecmis olsun canim benim.. benim de agrim olmustu öyle, sabahlara kadar hem de.. ama düsükten.. senin ki baska bir seydendir..

fistikkklarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyimisiniz..ben iki gündür çok fazla ilgilenemedim topiğimizlee..işlerim vardı, bugünde kocişleee gezdikkkkk..ancaa gelebildim topiğimize..var mı bi değişiiklikk..

hoşgeldin gülüm

bugün burası çok sessizdi canım ya yeni haber fala da yok şimdilik

tabi haftasonu herkes kocişle gezmelerde ohh sende iyi yapmışsın

gecmis olsun canim benim.. benim de agrim olmustu öyle, sabahlara kadar hem de.. ama düsükten.. senin ki baska bir seydendir..

sağol bitanem ya geçti çook şükür

ya diğer arkadaşlar adette rahim aşağıya sarktığı için öyle olur diyolar ama benim böyle bişey ilk kez başıma geldi gülüm ya diğer aylar hiç böyle olmamıştı :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…