- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
- #12.261
günaydin kizlar sabahin köründe pazar pazar ilk günaydininiz benden olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin kizlar sabahin köründe pazar pazar ilk günaydininiz benden olsun![]()
gunaydın kızlarr.. kimsecıkler kalmamıs..
benım umutlarım bugun ıtıbarıyle bıdahakı aya kaldı...
Allah sizlere nasip etsın bu ay..
günaydın regencimm canımmm benimm yazdıklarına çok güldüm...sabah sabahhh
canlarımm ben bugün akşamaaaaaaaaaaaaaaaa kadar yokummmm kocişle gezmelerde olcammmakşama gelirimm inşallahh hepinize ii pazarlarr çok öptüm sizlerii hoşçakalnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
gunaydın kızlarr.. kimsecıkler kalmamıs..
benım umutlarım bugun ıtıbarıyle bıdahakı aya kaldı...
Allah sizlere nasip etsın bu ay..
kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm![]()
tebrikler canım,çok sevindim![]()
belirtiler nelerdi?kaç gün gecikti BAT ın canım?idrar testinde mi çıktı?yaa ben 3 gündür regl olmadım ,belirti falan da yok,hafif kasık batması dışında,gribim ilaç alıcam arkadaşım bekle alma diyo,bana da hamişim gibi gelmiyo hiç,bi kırmızılar gelse de rahatlasam,sinir oldum yaaa
hayirdir canim kirmizilarimi gördün
noldu caim benim?? kirmizilar mi geldi?? olsun üzme canini.. Allahim ne zamana uygun gördüyse o zaman gelecek bebislerimiz.. hepimiz sabirsiziz ama iste her seyin zamani oldugu gibi onun da var.. biz her aya umut dolu baslayalim ki, inanalim ki gercek olsun![]()
![]()
ewet kızlar regl oldum.. umudum bıtıyor artık.. gecen ay 3 gun adetım gecıktı. b u ay 4 gun.. sağ kasıgımdaki batma bugun ağlatcak sevıyeye getırdı benı.. acaba kıst mı olustu klomenden dolayı.. doktor bu ay kontrole cagırmamıstı.. yumurtalarımın durumunu bıle bılmıyordum.. sımdı bu ay tekrar kullanmam gerekıyor 3 aylık tedavı demıstı cunku..
konusucam telefonda kullanmak ısgtemıyorum hapı bu ay.. hep umutlanıyorumm hep umutlanıyorumm bu sekılde oluncada tukenıyorumm..
keşke en basından rahım fılmı verseydı.. en azından ne nedır cıkardı ortaya.. klomen kullandırarak benı ıyıce tukettı.. ara vermek ıstıyorum herseye... cok daraldım cok bunaldımm.. Allah ım sen yardım et...
ınsallah bana tutunamayan melekler sızlere tutunur.. kımse uzulmesın kımse yıpranmasın bu ugurda.. Allah kımseyı cocuksuz bırakmasın...
regencım saol canım soyledıklerın ıcın...
ewet kızlar regl oldum.. umudum bıtıyor artık.. gecen ay 3 gun adetım gecıktı. b u ay 4 gun.. sağ kasıgımdaki batma bugun ağlatcak sevıyeye getırdı benı.. acaba kıst mı olustu klomenden dolayı.. doktor bu ay kontrole cagırmamıstı.. yumurtalarımın durumunu bıle bılmıyordum.. sımdı bu ay tekrar kullanmam gerekıyor 3 aylık tedavı demıstı cunku..
konusucam telefonda kullanmak ısgtemıyorum hapı bu ay.. hep umutlanıyorumm hep umutlanıyorumm bu sekılde oluncada tukenıyorumm..
keşke en basından rahım fılmı verseydı.. en azından ne nedır cıkardı ortaya.. klomen kullandırarak benı ıyıce tukettı.. ara vermek ıstıyorum herseye... cok daraldım cok bunaldımm.. Allah ım sen yardım et...
ınsallah bana tutunamayan melekler sızlere tutunur.. kımse uzulmesın kımse yıpranmasın bu ugurda.. Allah kımseyı cocuksuz bırakmasın...
canımm cok saol.. yanımda oldugun ıcın.. ilk gunum boyle kotu gecıyor.. tam vasat.. daha esımın haberı yokk.. nasıl dıcem ona.. gozumde yas durmuyor.. ıster ıstemez duygusala bagladımm..
kadere inanırım olacak olacak.. ınsallah canım ınsallah.. cok tsk ederımm...
Canim peki kan testin negatif olduktan sonra calismaniz varmi yani o testten sonraki denemenizden sonrami tuttu yoksa kan testindemi yanislik oldu acaba
tebrikler canım,çok sevindim![]()
belirtiler nelerdi?kaç gün gecikti BAT ın canım?idrar testinde mi çıktı?yaa ben 3 gündür regl olmadım ,belirti falan da yok,hafif kasık batması dışında,gribim ilaç alıcam arkadaşım bekle alma diyo,bana da hamişim gibi gelmiyo hiç,bi kırmızılar gelse de rahatlasam,sinir oldum yaaa
canim kan testi yaptirdi tugce en son.. idrar testi bi pozitif bi negatif sonra pozitif cikmisti yanlis hatirlamiyorsam.. belirtiler de gögüs ucu hassasiyeti demisti..daha yeni ya belirtiler anca 1ayi doldurunca basliyormus...
ben dr'uma sormustum erken belirtileri... o da bana dedi ki en önemli belirti adet gecikmesi... orda hadi canim diyesim geldio da adet gecikmesi sadece hamilelige bagli olmuo diye ekledi, en iyisi, adet gelmezse biraz bekleyip test yapip, sonuca göre dr'a basvurmakmis...
dedim kendi kendime bizim kk kizlari senden daha cok yardimci oluyor![]()