- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.341
selamm canlarım nasılsınız???
nihancım...çiçekcim..breshkacım...
ne var ne yok???
bikaç gündür topiğimiz çok sessizzz hayırdır:26::26::26::26:
Kızlar benim ilişki sırasında ağrılı kramplarım artık hiççççç kalmadı kendiliğinden geçti zaten neden ve niçin olduğunu da anlamamıştım da neyse
Ayyyyy çok şükür kuzular kocişle ben pek bi sevindirik olduk
hayırdır?? ne oldu?
hayırdır canım niye moralin bozukMerhaba kızlarmoralim çok bozuk bügün
ne var ne yok???
canım üzme kendini bu kadar herşeyin çaresi bulunur allah dermansız dert vermesin gülüm.inş herşey yoluna girer de bu çekilenlenler unutulurEşim bugün doktora gitti doppler ult. için tanı kesinleşti varikosel varmış ama hala sigarayı bırakmıyorşimdi haftaya iki tane daha spermiyogram istediler daha da azalma varmı diye bide önümüzdeki haftayı bekliycem ...
HOŞGELDİN cnm :) ne güzel bende senin gibiyim ilişki sırasında acı duyuyordum şimdi o acı yok Allaha şükür son 2 aydırinşallah bundan sonrada olmaz
Eşim bugün doktordaydı yine sonuçlar kötü birazSonuçlar çıkmadan varsa da olsun en azından ameliyat olur da biter bu sıkıntılar diyordum bir umut belki bişey çıkmaz diye ama şimdi öğrendikten sonra iyice moralim bozuldu
ne var ne yok???
ay sorma hyl.. 3 gündür ses seda yok.. nazar değdirdik
Eşim bugün doktora gitti doppler ult. için tanı kesinleşti varikosel varmış ama hala sigarayı bırakmıyorşimdi haftaya iki tane daha spermiyogram istediler daha da azalma varmı diye bide önümüzdeki haftayı bekliycem ...
slm canım hoşgeldin sende
iyilik canım ne olsun işte dün de bende yoktum kocişle gezdik biraz
ve hala kırmızıları görmedim gelmez daha inş hiççççç gelmez
iyilik canım ben hep evdeyim ama bakıyorum kimseler yok benim de hic halim yok birsey yiyemiyorum istahsizlik var bir yandan da ev topluyorum tasınacağız o zaman daha cabuk yoruluyorum
canım üzme kendini bu kadar herşeyin çaresi bulunur allah dermansız dert vermesin gülüm.inş herşey yoluna girer de bu çekilenlenler unutulurama elinde sigarayı bıraksın canım o zatn sperme azlığına sebep gülüm aman sakın
sende hoşgeldin canım :92:
yok bitanem benim sadece 2 kez oldu hep olan bişey değil di zaten çok şükür de geçti zaten diğer arkadaşlar rahim aşağıya geldiğin için onun ağrı yaptığını söylediler ama ne gelen var ne giden canım hakkımız da hayırısın neyse o olsun
NİHANCA - hayırdır canım niye moralin bozuk
Eşim bugün doktordaydı yine sonuçlar kötü birazSonuçlar çıkmadan varsa da olsun en azından ameliyat olur da biter bu sıkıntılar diyordum bir umut belki bişey çıkmaz diye ama şimdi öğrendikten sonra iyice moralim bozuldu
canım zaten biliyordun,neden şimdi böyle yapıyorsun..beterinbeteri var de canım,çaresiz değil sende söylüyorsun işte amel. olur dye. inşallahh düzelir tez zamanda. sen kafandan bebeği bir süreliğine uzaklaştır canım bence. sanki korunduğunuzdaki gibi davran,sakin ol ve kocana destek ol canım
Allah iilik versin canım...aman dikkat et kendini yorma eşin gelince beraber yaparsınız...ilk aylarrr önemli mazallahh koru kendinii canımmm...
ayyy canım benim de ennnn çoook görmek istediğim yerlerden biri ben hürremin kitabını 2 sene önce okumuştum o zaman bile çok etkisinde kalmıştım bende çok meraklıyım öyle tarihi olaylara keşke görme imkanın olsa belki ileride bir gün belli olmaz
ini bitanem ya şu adı batasıca kırmızılar 9 ay boyunca hiiiç gelmez
gelme kırmızı gelme gitt gittttt
yoruldum artık ya hiçbişey yapmak istemiyorum cuma akşamı feryal_efe'nin dediği gibi arı sütü bal poleni de aldım iki gündür umutla yediriyordum ama bugün hiç bişey yapasım yok
aynen canım vallla nazar değdiibizii kimse ayıramazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım çok geçmiş olsunn..en kısa zamnda ii haberler alırsınız inşallah..sigara konusunda baskı yapma bnce yoksa ters teper daha çok içer stresten..ılımlı zamanlarınızda güzelce konuş ve istersen yardım alalım falan diye önerilerde bulun...inşallahh canımm ii haberler alırsınızzz
ohhhh ii yapmışsınızzz valla..bizde dünn topkapı sarayını harem dahill 5 saate anca gezdik..ama muhteşem harika ötesii bir yapı yani kelimeler yetmezz ...o zamanda orada yaşamayı çok isterdim vallabenim hürremden neyim eksik ayoll cilveyse cilve zekasa zeka çok şükürr valla bnde o zamnlarda yaşasaydım çok istedim....hele harem varya süperdiiiiiiiiiiiiiiiii cariyelerin olduğu yer gözdelerin olduğu yer falann yanii kesinliklee gidip görülmesi geereken en önemli tarihi yer bnce...bikaç resim çektimm çünkü çoğuu yerde yasaktı...kızlarr bi mücevherler varrrrr anlatamma yaaa harikaa...sonra HZ.MUHAMMED(sav) Peygamberimizinn ve diğer Peygamberlerinn kutsal emanetlerini görmekk tüylerimi diken diken yaptıı Allah ım nelere sahipmiişiz de haberim yokmuşş diye kendime çok kızdımm kesinlikle gitmenizi şiddetle tavsie ederim...hele benim gibi eskiyi sevenler ve merak edernler varsa
canikom bu arada inşallah kırmızılarr gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzdefolunn kırmızılarrrrrrrrrr
aynen canım bizde de ne sabır kadı ne bekleyecek zaman kaldı ama elden bişey gelmez ki sadece bize düşen rabbimize dua etmek gülüm
ayyy canım benim de ennnn çoook görmek istediğim yerlerden biri ben hürremin kitabını 2 sene önce okumuştum o zaman bile çok etkisinde kalmıştım bende çok meraklıyım öyle tarihi olaylara keşke görme imkanın olsa belki ileride bir gün belli olmaz
ini bitanem ya şu adı batasıca kırmızılar 9 ay boyunca hiiiç gelmez
gelme kırmızı gelme gitt gittttt
Öyle canım Allah herkesin yardımcısı olsun ama ben çok bunaldım hem kendim çırpınmaktan hemde etrafın baskısından bir süre hiç düşünmek istemiyorum şu izin zamanım bi gelseydi biran önce belki biraz kafamı dağıtırdım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?