2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kendimi onun yerine koydum regencim yaa... bide biz normal yollarla deniyoruz kadin tup bebek icin 10 milyara yakin para harcamis ve bebek tutunabilsin diye 2 hafta izin almis calistigi yerden ( Allah yardimcisi olsun hepimizin...

Buarada hepinizin sonucunu merakla bekliyorummm insallah hepinzi kutliycamm:)

inş bitanem ya bu kez hiç gelmez kocişime en güzel babalar günü hediyesi vermiş olurum

bende aynen çok sevirim öyle eski yaşanmış şeyleri keşke nasip olursa bi gün hepberaber gezmek gezip görürüz

cnm bnm kendini bu kdr yipratma ya tamam cok haklisin esinin sigara icmemesi gerekiyor ama cogu insan sigaradan kolay kolay vazgecemior, hatta uzuldugnde daha cok tuketiyor... esinin cok ustune gitmeden azalttirmaya cals cunku birden birakamaya bilir... hem biktim tozu fln var cok etkiliymis sigara birakma konusunda onu bi deneseneze.? sen moralini yuksek tutki esinede destek verebilesin tatlim...

tuğçecimm canımm yaa sana o kadar sevindimkii valla
canımm çok haklısın öyle hissetmektee bizde ne kadar uraşıyoruzz biliyoruz nasıl bi süreçte olduğunu ve bizde nasıl hamile birini görünce acayip hissediyorzz oda aynı şekildedir ama bu şekilde kendini üzme harab etme canımm..inşallahh o bayanında bizimde en yakın zamanda bebişimiz olurrrrr

renewalllcimmm, umarim benim ismim de aklina gelmistir o zaman...:26::26:
canımmm ilk sen aklıma geldin zaten o gün senle baya konuştuğumuz için 15 kişi fln geldi işte gelmeyenler içinde genel dua ettim tabi herkes gibi

ben buna cokkkkk sevindimmmmm....
insallah dualarinin hepsi gerceklesir renewallcimmmm.....

screamaway hamis mi yoksa?????????? atesi ucusa gecmis
azracim hamis olunca ates daha yüksek oluyor degil mi?? biliyor musun ne zaman basliyor ates yükselmesi??? belli bi deger var mi yoksa bünyeye göre degisiyor mu???

evet regencimmm adetime daha var ama atesim bu ara yuksek... hem de stabil devam ediyorrr... tatlicadiya cokkk ozendimmm galiba, benim de stabil oldu...

canım az önceki yazını okudum ama cvp yazamadım

ama bitanem orda senin bı suçu yok ki kendini suçlama sen bilerek yapmamışsın ki en çok bu süreci sen biliyodun ne kadar zorlu ve sıkıntılı olduğunu canım rabbim inş o bayana da en yakın zaman da nasip eder kavuşur yavrusuna

allah hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte bebişlerimiz bizlere göndersin

aminnn canım ini hepimize

sen hiç etrafını dert etme canım kimsenin hayatını etkilememsine izin verme ağzı olan konuşuyo işte boş boş yaşayan ve çeken sensin onlara ancak susumak düşer

valla artık kimseyi de takmıycam çocuk için de uğraşmıycam . eşimin durumu düzelirse Allah kerim olursa olur ne yapayım çok istedim Rabbim vermedi nasip değilmiş o kadar bunaldım ki artık ..

canım bende sigara içiyorum ama eskiye oranla çok çok azalttım eşim bugün bıraksa bende bırakacağım ama ben bırakınca malesef evde o da içiyor diye tekrar başlıyorum. Eşiminde morali bozuk anlıyorum ama o kadar çok çocuk isteyen birisi ki anlatamam sokakta gördüğü çocukların yanaklarına yapışıyor o derecede madem bu kadar çok istiyorsun biraz çaba sarfet dimi ben ona kızıyorum. Aylardır neler çekiyorum ben benim yüzümden mi olmuyor ya eşime hiç çocuk veremezsem diye düşünmekten kafayı yedim o hala işin kolayına kaçıyor şimdi de tüp bebek nasıl olur olmazsa tüp yaparız diye onu araştırıyo kendinden hiç ödün vermiyor ... destek olmak için elimden geleni yapıyorum ama birazda çaba sarfetmesini istiyorum

ay sorma hyl.. 3 gündür ses seda yok.. nazar değdirdik

selamm canlarım nasılsınız???

nihancım...çiçekcim..breshkacım...

ne var ne yok???

bikaç gündür topiğimiz çok sessizzz hayırdır:26::26::26::26:

ben giremedim haftasonu cokkk yogundummmm... simdi yine topigi hareketlendiririzzzz bizzz beraber...

valla artık kimseyi de takmıycam çocuk için de uğraşmıycam . eşimin durumu düzelirse Allah kerim olursa olur ne yapayım çok istedim Rabbim vermedi nasip değilmiş o kadar bunaldım ki artık ..

zaten canım bu tedavi sürecinde bebek düşünmemen daha iyi olur hem kendini de iyi hissedersin canım eşine de destek olursun beraber el ele aşarsınız bu durumu

hiç belli olmaz canım rabbim hiç ummadığın bi anda gönderir bebişkonu

Breshkacimmm, nihancaya katiliyorum... Bence deesin tedavi olsun, ve sen bebegi dusunme bir sure... Biraz ara ver.. Insallah tedaviyi kisa surede atlatip, denemelere yine baslarsiniz....

İnşallah canım artık oluruna bırakıcam bende zaten başka yapabileceğim bişey de yok ...

HOŞGELDİN cnm :) ne güzel bende senin gibiyim ilişki sırasında acı duyuyordum şimdi o acı yok Allaha şükür son 2 aydır inşallah bundan sonrada olmaz

benimdeee aynı sizin gibiiii yaaa..ağrıdan eser yok artıkkkkk ne oldu ki bize

bi de kızlarrr bu hafta benim haftammm dua edin banaaa ya..

KuPPe 27 9 Haziran bekliyoruz

hoşgeldin kuzummmm

aynen canım ya bende de maşallah tık yok inş bebeşkon benimledir

hadi gülüm dualarımız seninle inş seninki de yolda geliyodur

aman bşver nolduysa oldu ama iii oldu 1.5 senedir işkenceydi bnm için ama artık değil Allaha şükür dualarımız seninle bitanem inşallah inşallah sendende nihancadanda güzel haberler alıcaz bu hafta :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…