- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.361
ay canim sen bilerek inadina demedinyaa... daha dogrusu sen demedin.. Allah biliyor icinde fesatlik olmadigini... Allah ona da bize de en kisa zamanda nasip eder insallah... bekleyise gectik cogumuz bakalim... isin en zor kismida bu... simdi atesimle ugrasiyorum.. inecek mi cikacak mi??? insallah hamisimdir de hic düsmez....
neyse kuzular ben bugün erken gitcem.... gelince görüsürüz... son 3haftam kaldi iste sonra yaz tatili giriyo tabi kurs da kapaniyor... dolayisiyla da is bitiyor.. ama hamis olursam okullar acilinca gitmicem oraya... bugün nasil caliscaz bilmiyorum... benim evim ferah olmasina ragmen iceride nefes alinmiyor.. calistigim yer cok daha beter hic hava almiyor... onca cocuk... neyse aksama sag saglim görüsürüz insallah... hepinize kocam kocam öpücükler
cm tebrik ederim çok sevindim senin adına.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
canımm inşallahhh gelmezlerr de hamişş haberini verirsin bizeeeeee
ben müzelere saraylara çok meraklıyımm canım.şimdiye kadarr baya gittim gitmediklerim çok azz miniatürk kaldı ,oyuncak müzesi falan tarihi yerler diil zaten bunlarda :)
belki bigün beraber gideriz canımm belli mi olurr
Öyle canım Allah herkesin yardımcısı olsun ama ben çok bunaldım hem kendim çırpınmaktan hemde etrafın baskısından bir süre hiç düşünmek istemiyorum şu izin zamanım bi gelseydi biran önce belki biraz kafamı dağıtırdım ..
kendimi onun yerine koydum regencim yaa... bide biz normal yollarla deniyoruz kadin tup bebek icin 10 milyara yakin para harcamis ve bebek tutunabilsin diye 2 hafta izin almis calistigi yerden( Allah yardimcisi olsun hepimizin...
Buarada hepinizin sonucunu merakla bekliyorummm insallah hepinzi kutliycamm:)
renewalllcimmm, umarim benim ismim de aklina gelmistir o zaman...:26::26:
canımmm ilk sen aklıma geldin zaten o gün senle baya konuştuğumuz için15 kişi fln geldi işte gelmeyenler içinde genel dua ettim tabi herkes gibi
screamaway hamis mi yoksa?????????? atesi ucusa gecmis
azracim hamis olunca ates daha yüksek oluyor degil mi?? biliyor musun ne zaman basliyor ates yükselmesi??? belli bi deger var mi yoksa bünyeye göre degisiyor mu???
kendimi onun yerine koydum regencim yaa... bide biz normal yollarla deniyoruz kadin tup bebek icin 10 milyara yakin para harcamis ve bebek tutunabilsin diye 2 hafta izin almis calistigi yerden( Allah yardimcisi olsun hepimizin...
Buarada hepinizin sonucunu merakla bekliyorummm insallah hepinzi kutliycamm:)
aminnn canım ini hepimize
sen hiç etrafını dert etme canım kimsenin hayatını etkilememsine izin verme ağzı olan konuşuyo işte boş boş yaşayan ve çeken sensin onlara ancak susumak düşer
cnm bnm kendini bu kdr yipratma yatamam cok haklisin esinin sigara icmemesi gerekiyor ama cogu insan sigaradan kolay kolay vazgecemior, hatta uzuldugnde daha cok tuketiyor... esinin cok ustune gitmeden azalttirmaya cals cunku birden birakamaya bilir... hem biktim tozu fln var cok etkiliymis sigara birakma konusunda onu bi deneseneze.? sen moralini yuksek tutki esinede destek verebilesin tatlim...
ay sorma hyl.. 3 gündür ses seda yok.. nazar değdirdik
selamm canlarım nasılsınız???
nihancım...çiçekcim..breshkacım...
ne var ne yok???
bikaç gündür topiğimiz çok sessizzz hayırdır:26::26::26::26:
valla artık kimseyi de takmıycam çocuk için de uğraşmıycam . eşimin durumu düzelirse Allah kerim olursa olur ne yapayım çok istedim Rabbim vermedi nasip değilmiş o kadar bunaldım ki artık ..
zaten canım bu tedavi sürecinde bebek düşünmemen daha iyi olur hem kendini de iyi hissedersin canım eşine de destek olursun beraber el ele aşarsınız bu durumu
hiç belli olmaz canım rabbim hiç ummadığın bi anda gönderir bebişkonu
Kızlar benim ilişki sırasında ağrılı kramplarım artık hiççççç kalmadı kendiliğinden geçti zaten neden ve niçin olduğunu da anlamamıştım da neyse
Ayyyyy çok şükür kuzular kocişle ben pek bi sevindirik olduk
HOŞGELDİN cnm :) ne güzel bende senin gibiyim ilişki sırasında acı duyuyordum şimdi o acı yok Allaha şükür son 2 aydırinşallah bundan sonrada olmaz
ben giremedim haftasonu cokkk yogundummmm... simdi yine topigi hareketlendiririzzzz bizzz beraber...
nerdeydin sen bakimmmm
hesap ver hemen
KuPPe 27 9 Haziran bekliyoruz
ben buna cokkkkk sevindimmmmm....
insallah dualarinin hepsi gerceklesir renewallcimmmm.....
amin cnm inşallah hepimizn duaları gerçekleşir
benimdeee aynı sizin gibiiii yaaa..ağrıdan eser yok artıkkkkkne oldu ki bize
bi de kızlarrr bu hafta benim haftammm dua edin banaaa ya..
benimdeee aynı sizin gibiiii yaaa..ağrıdan eser yok artıkkkkkne oldu ki bize
bi de kızlarrr bu hafta benim haftammm dua edin banaaa ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?