- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.521
ahhh gülüm ya bu güzel dileğini rabbim duysun inş yarın buraya bende size güzel haberler veririmnihancim bitanem yarin sabahbi test daha yap bakalim canim..insallah cizgiler ciftlenecekkkk
hosbuldum kizlar... ya ben geldim herkes gitmis yaaa :95::95::95::95: aksama kadar 20 sayfa birikmis, ama simdi kimseler yok... hem de yalnizim evde... kocis yine firardasonra o gelecek, kizlar da toplanacak... sonra ben yine sohbet edemicem...
nihanca fistigim sen bugün test mi yaptin???
ahhh gülüm ya bu güzel dileğini rabbim duysun inş yarın buraya bende size güzel haberler veririminş inş inş
bu gece benim kociş yine nöbetçi yine yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
ama iyiki siz varsınız arkideşlerim
canim gunceligini yitirmis bir haber olsada yazayim yeni gordum cunku kaynamis gitmisss.... aklia geldigim icin sevindirik oldum canimmayy canımm hoşgeldin öncelikle...maçıda izledimm ve inan hep aklıma sen geldinn acaba sılacım orda mıdır falan diyeee valla bakkayrıca sormaa çok kötü oynadıkk valla rezil oldukk yani bize hiç yakışmadıı
selam kızlar ben geldiiiiiim
selam yavrucaklar regeniniz geldi
dayanamadin di mi???
hosgeldiniz gulguzelleriii... anlatinbakalim nevar neyok... topici performansa dondurme cabalarindaydikkkk.... ordan burdan surdan attik tuttuk... canlanalim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haydii tempoooooooooo
hemde nasıl
yok bitanem ya inş bişey vardır ki hemen dr gideyim önlemimi alayım diye belki biliyosundur ilki dış gebelikti rahim dışında yerleşmişti o yüzden şimdi çok korkuyorum:18::18: yine aynısı olur diye rabbim bidaha göstermesin yaşatmasın da inşallah
selam kızlar ben geldiiiiiim
selam yavrucaklar regeniniz geldi
yok canim benim her defasinda ayni sey olacak diye bi kural yokki... sen icini ferak tut... batin gecti mi tatlim??
kızlarrr ben geldim
bu yumurtlama günleri tam olarak nasıl hesaplanıyo bana bi yardımcı olurmusunuz bu ay tutturmam lazım artık yaaaa:84::84::84:
inş canım ya şeytanın kolunu bacağını kırarım bu kez
evet bitanem geçti 3 hazirandı
hic gecikir miydi peki???
sabırsızlık bi yana da canım bu beliriszlik beni mahfediyo aslında yarın sabah bidaha yapıcam bakalım zaten evde testim var sabah ilk idrarla daha iyi sonuç oluyomuş :44::44::44::44:
inş gülüm ya o çift çizgiyi görürüm bende
hosgeldiniz gulguzelleriii... anlatinbakalim nevar neyok... topici performansa dondurme cabalarindaydikkkk.... ordan burdan surdan attik tuttuk... canlanalim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haydii tempoooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?