- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.501
2 li değer ciktiysa yukselme olabilirmi acaba:26: gec dollenme olduysa şayet :26:
slm kızlar bugün çok yoruldum bütün evi temizledim dip köşe ooh şimdi miss gbi oldu heryer ama bende bittim
ben geldimm kızlarr evimi sildim lavoboyu yıkadım çamaşır astımm mutfağımı topladımm çok yoruldumm şimdi oturdumm ve icetea içiodumm kii bi baktımm ben bugünn 1.5lt icetea içmişimmmmmmanyak mıyım neee şimdi farkettimm
ohh ellerine saglik tatlim gule gule kirlet:)
cnm sende bnm gibi gec yumurtlamis olmayasin?? akintinin oldugu gunlerde calistinizmi? ayy yoksa bi mucize dahami geliyo:)
kızlar yarın sabah bi test yapsam mı ki acaba belli olurmu :26::26::26::26:
canım çok sevindim demek çatlamış yumuoların hadi hayırlısı olsun gülüm inş bu ay bebeğin göbişine konar eee sizde çalışmaları hızlandırısınız artıkinş. canım kendini suçlama ama o senin mucizen ve bence sana sıkıca tutunacak.bugün doktordaydım soldaki yumurtam çatlamış sağdaki çatlamaya hazır dedi inş. bu ay tutunur bebişim... arkandan gelirim bende...
canım inş kızların dediği gibi olr geç döllenme olmuştur hakkında hayırlısı canımbence de bekleme stresi hormonları etkiliyor ve adet olacağın varsa da olmuyorsun,benim 4 gün geçti hala yok,kan testi negatif,2 li bi değer çıktı,bakalım daha en kadar gecikecek,kesinikle kafaya takmamak gerek...
kizlaaarrrrrrrrrrrr selammm.. ayyy ozledim sizi valla yaaaaa...
haftasonu pek sakindi buralar.. nihancacim tatlicadicim ;renewalcim ve hlycimi gordum ara ara..
insallah super bir hafta geciririzz.. hadi bakalim BIsmillahh...
kuppecim ve nihancacim inanin sizler kadar bizde merakla bekliyorumz sonucu insallah sper haberler verirsiniz olmasada hep beraberiz canlarimmm.. insallah olanakadar beraberizzzz....
solee bi goz atimmmm bakim nevar neyok arkalardaa
sabirsizlasmaya basladinn diimiii nihancimmm....
ben olsam yapardim herhalde... 4 gunde gecti zaten senin batindan... insallah cift cizgiyle donersin...
kızlar yarın sabah bi test yapsam mı ki acaba belli olurmu :26::26::26::26:
canım çok sevindim demek çatlamış yumuoların hadi hayırlısı olsun gülüm inş bu ay bebeğin göbişine konar eee sizde çalışmaları hızlandırısınız artık
haklısın canım ya net bişey söylemek doğru değil zaten sabah yaparım eğer adetiö 1 hafta daha gelmezse dr gidicem kuzumnihancim yap bence cikabilirde cikmayabilirde... eger cikmazsada kirmizilari gorene kdr uzulmek yoook
evet canım çatlamış bakalım bu haftayı iyi değerlendirmek lazım.:26::26::78::78:
sendende sabah güzel haberler bekliyorumdoktorada gidecek misin yarın...
selam kızlar ben geldiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?