- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.541
Ben geldim kizlar
aaaaa, azracimm evden girebilmis galiba...:81::81::81::81::81::81:
hangi anlamda canlanalim tatlim
gelirlerrr artik bi aciliss yapalimmminsallah nihancimmmmm... yarin sabah senden guzel haberler bekliyoruzzz...
tempoooo temmpoooo, ama sen nerdesinnn silacimmm, millet nerde...
hosgeldin tatlimmm, bende 5 dk once geldim...
tempocu silacimmm da gelmiss...
arzummmcummmm, gunceli mi okuyorsun yoksa gecmisi mi okuyorsun bilmiyorum ama, nasilsin tatlimmm?
devam etmeye karar verdin mi? yoksa hala dusunmuyormusun bebegi bir sure...?:26:
ben geldımm :)))
hosgeldin tatlimmm, bende 5 dk once geldim...
tempocu silacimmm da gelmiss...
canımmmmmmmmmmmm biraz geçmişe baktım. Bu ay çok yoğunum ben Temmuzda sınav var ona çalışıyorummm...Bi de işyeri taşınıyo onunla uğraşıyoruz....
Korunmadık ama bu ay hiç bişey de yapmadım.Az biraz çalışma oldu...... ben hep diyorum kısmet bu işer.... Allah ne zamana yazdıysa o zaman olacak inş....
Yumurtlama ya bu aralar ya da oldu bilmiyorum... Bu yoğunlukda bat ı hatırlarsam bakıcam bakalım sonuç nolucak...
Çok özledimmmmm sizleriiiiii...............
Siz de beni özlediniz mi......:44::44::44:
Tuğçemi de tebrik ederimmmmmmmm. Minik mucizesini allah anne babasına bağışlasınnnnn..... Çok sevindimmmmmmmmmmmmmm...............
gelirlerrr artik bi aciliss yapalimmm
pek bi guldum... ohh buralardayim ben konu acalimm patlatalimmmmm hadi temoooo
insallah nihancimmmmm... yarin sabah senden guzel haberler bekliyoruzzz...
inş canım ya bu kez çizgiler çiftlenmiştir bende muradıma ereri artık
sanki inanamıyorum ya çıkarsa şok olurum heralde hiç olmayack gibi geliyo bana hadi inş RABBBİM SEN BÜYÜKLÜĞÜNÜ HİKMETİNİ GÖSTER
canımmmmmmmmmmmm biraz geçmişe baktım. Bu ay çok yoğunum ben Temmuzda sınav var ona çalışıyorummm...Bi de işyeri taşınıyo onunla uğraşıyoruz....
Korunmadık ama bu ay hiç bişey de yapmadım.Az biraz çalışma oldu...... ben hep diyorum kısmet bu işer.... Allah ne zamana yazdıysa o zaman olacak inş....
Yumurtlama ya bu aralar ya da oldu bilmiyorum... Bu yoğunlukda bat ı hatırlarsam bakıcam bakalım sonuç nolucak...
Tuğçemi de tebrik ederimmmmmmmm. Minik mucizesini allah anne babasına bağışlasınnnnn..... Çok sevindimmmmmmmmmmmmmm...............
canim benim ozlemez olurmuyuz aradi durdi gozlerim seniiiii...... biliyormusunnn Allah alim buay hamileligi yakalama yuzden daha fazlaa yuzde 70lerde falansin.. gecmiste gorduysen regen bi felsefik aciklama yapmis..... desekte elbette nasip kismet meselesi bu isler...canımmmmmmmmmmmm biraz geçmişe baktım. Bu ay çok yoğunum ben Temmuzda sınav var ona çalışıyorummm...Bi de işyeri taşınıyo onunla uğraşıyoruz....
selammmmmmmmmm:79:
hadi bi konu bulalimmm silacimmmmm, aklinda bisi varr mi?
zaten daha cok boyle zamanlarda hamile kaliniyor, aklindan atarsan hamile kalmak daha kolay diyordu herkes... belki sende de oyle olur arzumcummmmm...
canim benim ozlemez olurmuyuz aradi durdi gozlerim seniiiii...... biliyormusunnn Allah alim buay hamileligi yakalama yuzden daha fazlaa yuzde 70lerde falansin.. gecmiste gorduysen regen bi felsefik aciklama yapmis..... desekte elbette nasip kismet meselesi bu isler...
hoşgeldin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?