• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

benim regenimi ikizimi cicegimi gulumu balimi kuzumuuuu kim uzmuste boyle depresife baglamis... gel annem gel hele senn anlat yavruu.... film muhabbeti bitti zatiiii baska bi konuya gececem esrarengizzz...:52::52::52::52:

Hayırlı geceler arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir inşallah :16:

Screamaway canım beni 2 temmuz olarak yazarmısın listeye. durumum belirsiz kalmasın hiç değilse..

Sizleri özledim, günceli bilmiyorum ama bi süre uzak kalmak inşallah iyi gelecek :58::58::58:

tabi buldu fistigiiiii..........
canim ok benzesmiyor aslindaa esim hafiften murat yildirimi andirirrrr

ayyy neden ben kimseyi tanimiyorummmm, her soylediginiz ismi internetten aratippp, sonunda hee buymus oluyorum....:1::1::1::1::1:

yok yavru ceylanim, anlatcak öyle büyük bir sey yok... dedigim gibi bekleme süreci stresi sanirim ya da ben öyle yorumluyorum :44::44::44: siz konusun ben okurum yaa.. :1::1::1::1::1:

regencimmm, 15iymis batin.. 15ine cokkk varrr.. simdiden kendini bu kadar sIkma bence...:20::20: birak bebek rahat rahat tutunsun... stres yapma...

Hayırlı geceler arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir inşallah :16:
Screamaway canım beni 2 temmuz olarak yazarmısın listeye. durumum belirsiz kalmasın hiç değilse..

Sizleri özledim, günceli bilmiyorum ama bi süre uzak kalmak inşallah iyi gelecek :58::58::58:

tatlimm hosgeldinnnn...:71::71::71::71: guncelliyim seni listede ama sen de cok uzak kalma, cok ozletme kendini...:16::16::16::16:

kızlar bu gece benden bu kadar.. eşimin pantalonu kalmamış hiç:37: en azından 1 tane ütüleyeyimm... yarın grşrz:80:

kolay gelsin canimmmm...:16:

biz de cok izlerdikk, ama artik haftada bir bile izlemeye firsat bulamiyoruzzz... :26::26:
hele bide cocuk olsunnnn..
kızlar bu gece benden bu kadar.. eşimin pantalonu kalmamış hiç:37: en azından 1 tane ütüleyeyimm... yarın grşrz:80:
aha benden bitane dahaa.... sepet dolapta bekliyor taksit taksit yapiyorum guya evdeyimmm... bura daha eglenceliii:66::66:
ayyy neden ben kimseyi tanimiyorummmm, her soylediginiz ismi internetten aratippp, sonunda hee buymus oluyorum....:1::1::1::1::1:

coooook buyukbir eksiklik deil canim meraklanmaaa

benim regenimi ikizimi cicegimi gulumu balimi kuzumuuuu kim uzmuste boyle depresife baglamis... gel annem gel hele senn anlat yavruu.... film muhabbeti bitti zatiiii baska bi konuya gececem esrarengizzz...:52::52::52::52:

regencimmm, 15iymis batin.. 15ine cokkk varrr.. simdiden kendini bu kadar sIkma bence...:20::20: birak bebek rahat rahat tutunsun... stres yapma...

iyiyim canlarim cok sagolun ilgilendiginiz icin.. bu arada havalr pek bi kötü burda yaa... yapis yapis.. evet ayin 15ine de pek bi cok var... ne konusalim yaa ne istersiniz.. benim bugün aklima oek bir sey gelmiyor.. :44::44::44::44::44::44::44:

esaretin bedeli cok tavsiye edilmisss... arattim ingilizce ismini buldummm sonunda...:1::1::1:

evet bu film de guzeldi... ama fazla depresif degil miydi?:26:

bu arada 500 days of summer benim cokkkk begendigim baska bir filmdir... ve great expectations... psikolojik filmlerden gidiyorum sanirim...:26::26:

valla benimm listemde 1.sırada harika bir filmdi bnce defalarca izlemişimdirrr ...

Fear holds you prisoner. Hope can set you free..

bu arada bnde psikolojikk filmleri severim vee gerilimden de hoşlanırım ama en sevdiğimm filmin sonunda anlaşılıyor ya ne olduğuu (bknz.esaretin bedeli) :60::60::60: işte öle filmleri çok severimm:34:

iyiyim canlarim cok sagolun ilgilendiginiz icin.. bu arada havalr pek bi kötü burda yaa... yapis yapis.. evet ayin 15ine de pek bi cok var... ne konusalim yaa ne istersiniz.. benim bugün aklima oek bir sey gelmiyor.. :44::44::44::44::44::44::44:

gecen hafta gunluk guneslikti... haftasonu yapmaya basladi burdada... bugun de yagdi hep...:97::97:

ayy bende sIkIldimmmmm kizlar yaaaa....:26::26::26:

kizlarr suan uykunun baskisi altindayim:) ben kaciyorum yrn gorusuruz cnm arkadaslarim hepinizi opuyorummm:54::54:

buarada nihancimmm sabah test sonucunu hemen yaz bizeee insallah pozitif cikarrr Allahim duy sesimiziiii

burasida ole bebegimmm ya sorma gitsinnn.... dagitùak kafayi i geliyorr be bebekkk

kizlarr suan uykunun baskisi altindayim:) ben kaciyorum yrn gorusuruz cnm arkadaslarim hepinizi opuyorummm:54::54:

buarada nihancimmm sabah test sonucunu hemen yaz bizeee insallah pozitif cikarrr Allahim duy sesimiziiii

iyi gceler canım allah rahatlık versin :16:

tabi ki bitanem ilk işim buraya yazmak tabi ilk siz duyun :69::69::69: inş güzel haberler veririm sizlere sağol canım allah razı olsun :71:

Back
X