- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.721
herseyi detaylariyla biliyorsun da, canini sIkacak kadar mi biliyorsunnn...:26::26::26: aralarinda ozel yasanan seyleri de anlatmamalari gerek bence yaniii...
evet bu resmen kiskanclik... gorumcen evli mikiiii, bekarsa belki ondan karisiyordur bu kadar...:26::26:canimin ici bunun adi kiskanclikkk.. eminim ve emin olun onunla evlenmis olsaydi bir baska kisiyle yakistiracakti kardesini ve baska bahanelerle yipratacakti... ha bu ayni kadin da benimle evlenmesi icin esime israr edenbole iste...
aaaa, olmazzz kiii...
iste o derece biliyorum tatlim
guzelll isteeee....bende hikaye yok kizlar... benden oncesi yok... herhalde bunun sebebi esimin benden ay farki buyuk olmasi... bisi yapcak zamani olmadan, kaptim onu...
azaldikkk...
benim de cokk uykum geldiii.... listeyi gonderiiimmm...
evet bu resmen kiskanclik... gorumcen evli mikiiii, bekarsa belki ondan karisiyordur bu kadar...:26::26:
guzelll isteeee....
evet dagilalim yavastan belim agridi benimde.... genede fena deildik iii ceneledikkkk...
yarin konu monu beklemeyin benden kizlar sizden gelsinn...
simdiden iii gecelerkizlarrr Allah a emanettt............
bakin ilginc ve surukleyici bir hikaye daha... guzelmisss...bu bizdede olur morocolar soyleydi boyle yapardi falan.. asmaklazimbazi seyleri gereginden fazla kaale almamak lazimmm dimiii
canimin ici bunun adi kiskanclikkk.. eminim ve emin olun onunla evlenmis olsaydi bir baska kisiyle yakistiracakti kardesini ve baska bahanelerle yipratacakti... ha bu ayni kadin da benimle evlenmesi icin esime israr edenbole iste...
evet bu resmen kiskanclik... gorumcen evli mikiiii, bekarsa belki ondan karisiyordur bu kadar...:26::26:
aaaa, olmazzz kiii...senin hep aklina gelecek bunlarrr...
esin kac yasinda regencimmm senin....:26:
ole oluyorr evet..halledersinama sen tempoya alisiksinn...bence de iyiydikkk, daha da iyi oluruz insallahhh...
ben sozde ev designi yapan program arastircaktim internetten... buraya takildim kaldimmm...
simdi de uykum geldi.. yarina kaldi....
hadinnn iyi gecelerrrrr....
canım çok şükürki görümcem yok görümceler biraz kısknaç oluyor dedğin gibi bende yok ama çevremden gözlemledğim kadarıyla öyle
aaaaaaaa iyi geceler vakti geldi mi????
ole oluyorr evet..halledersinama sen tempoya alisiksinn...
canim bende gorumceyim ama Allah buyuk ya zerre kadar aklima artniyetgelmez amagenelinde var o duyguuuu... napalim idare etcez... ne demisler..
ya bu deveyi gudecen, ya bu diyardan gidecen...... bunuda regencime itaf ediyorummm
niye yaaaa?????? :44::44::44::44::44::44:
ney niye tatlimmm... ya esinin ailesini idare edecen ben gibi yada eketi alip gidiccen..yasadiklarimiza istinaden dedim yanniiii
ole oluyorr evet..halledersinama sen tempoya alisiksinn...
canim bende gorumceyim ama Allah buyuk ya zerre kadar aklima artniyetgelmez amagenelinde var o duyguuuu... napalim idare etcez... ne demisler..
ya bu deveyi gudecen, ya bu diyardan gidecen...... bunuda regencime itaf ediyorummm
ben cözdüm durgunlugumun sebebini, sabahtan beri slowturk dinliyormusum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?