2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canimin ici bunun adi kiskanclikkk.. eminim ve emin olun onunla evlenmis olsaydi bir baska kisiyle yakistiracakti kardesini ve baska bahanelerle yipratacakti... ha bu ayni kadin da benimle evlenmesi icin esime israr eden bole iste...
evet bu resmen kiskanclik... gorumcen evli mikiiii, bekarsa belki ondan karisiyordur bu kadar...:26::26:

iste o derece biliyorum tatlim
aaaa, olmazzz kiii... senin hep aklina gelecek bunlarrr...
esin kac yasinda regencimmm senin....:26:

bende hikaye yok kizlar... benden oncesi yok... herhalde bunun sebebi esimin benden ay farki buyuk olmasi... bisi yapcak zamani olmadan, kaptim onu...
guzelll isteeee....
azaldikkk...

benim de cokk uykum geldiii.... listeyi gonderiiimmm...

evet dagilalim yavastan belim agridi benimde.... genede fena deildik iii ceneledikkkk...
yarin konu monu beklemeyin benden kizlar sizden gelsinn...

simdiden iii gecelerkizlarrr Allah a emanettt............

evet bu resmen kiskanclik... gorumcen evli mikiiii, bekarsa belki ondan karisiyordur bu kadar...:26::26:

yok hayatim aslinda bu tespit ilk senden gelmiyor bu derece olduguna gorebekardir diolar ama evli ve 2 cocukluuu.. ama cok sallantili evliligii olduu..ama simdilerde iyide esiyle pek sarmiyorrrr bizeee....

regencim yaa hiicc takmaaa onlarin amaclarina ulasmalarina izin verme.. bilirim ben onlariiii

Son düzenleme:
guzelll isteeee....
evet dagilalim yavastan belim agridi benimde.... genede fena deildik iii ceneledikkkk...
yarin konu monu beklemeyin benden kizlar sizden gelsinn...

simdiden iii gecelerkizlarrr Allah a emanettt............

bence de iyiydikkk, daha da iyi oluruz insallahhh...
ben sozde ev designi yapan program arastircaktim internetten... buraya takildim kaldimmm...
simdi de uykum geldi.. yarina kaldi....

hadinnn iyi gecelerrrrr....

canım çok şükürki görümcem yok görümceler biraz kısknaç oluyor dedğin gibi bende yok ama çevremden gözlemledğim kadarıyla öyle

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC cicek2154 TEBRIKLER!! | ?? | 26 Nisan|
fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis|
sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis|
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis |
xtuqcex TEBRIKLER!! | 24 | 4 Mayis|
reyyan_TEBRIKLER!! | 28 | 6 Mayis|
happylife TEBRIKLER!! | 27 | 7 Mayis|
karyaa48 TEBRIKLER!! | 27 | 16 Mayis |
62sinem TEBRIKLER!! | 23 | 18 Mayis|
feryal_efe TEBRIKLER!! | 26 | 23 Mayis|
Sevgi Kelebegi TEBRIKLER!! | 25 | 27 Mayis|
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
nihanca| 25 | 3 Haziran| bekliyoruz neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Haziran| bekliyoruz menbeta | 23 | 10 Haziran| Temmuza insallah.
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran
regen| 23 | 15 Haziran
hakem | 28 | 15 Haziran
leplepi | 21 | 17 Haziran
azra3434| 30 | 18 Haziran
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
derya78_40 | 29 | ??
|||

kizlar yarin mayis hamilelerimizi, hamile listesine aktaracagimmmmm, ve biz haziran listesiyle devam edecegiz insallahhhh...

bence de iyiydikkk, daha da iyi oluruz insallahhh...
ben sozde ev designi yapan program arastircaktim internetten... buraya takildim kaldimmm...
simdi de uykum geldi.. yarina kaldi....

hadinnn iyi gecelerrrrr....
ole oluyorr evet..halledersinama sen tempoya alisiksinn...
canım çok şükürki görümcem yok görümceler biraz kısknaç oluyor dedğin gibi bende yok ama çevremden gözlemledğim kadarıyla öyle

canim bende gorumceyim ama Allah buyuk ya zerre kadar aklima artniyetgelmez amagenelinde var o duyguuuu... napalim idare etcez... ne demisler..

ya bu deveyi gudecen, ya bu diyardan gidecen...... bunuda regencime itaf ediyorummm

niye yaaaa?????? :44::44::44::44::44::44:

ney niye tatlimmm... ya esinin ailesini idare edecen ben gibi yada eketi alip gidiccen..yasadiklarimiza istinaden dedim yanniiii

yooo ben niye gidiyorum onlar gitsin sadece sinirlerim cok fazla geriliyor, aklima gelince... bugünki durgunlugumun sebebi onlar degil ama... acaba uykum mu geldi de böyleyim?? daha kalkip kocise canta hazirlicam sabaha...

Canım herkes senin gibi iyi niyetli olmuyor gerçekten o kadar çesşit insan varki eşim ailesinde eşimi sevmesem asla katlanmam onun ailesi(dayısı,teyzesi v.s.) okadar farklılarki evlerine gidesim gelmiyor zaten her gördüklerinde bebek yokmu,beceremiyomusunz gibi saçma sapan lafları çok sinir bozucu bebek olsa ya göbeğimde olur ya elimde ben ailemden görmediklerimi gördükçe çok tuhafıma gidiyor allah herkesin yardımcısı olsun ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…