2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gercekten canim ama, radyo dinliyorum internet üzerinden.. daha yeni farkettim kanallari gezerken orda kalmisim.. zaten havalar da kötü gidiyor bu aralar hepsi üstüste gelince insan bunaliyor

Birde üzerine bebiş stresi çok iyi anlıyorum seni canım bazen oturup saatlerce ağlayasım geliyor evlilik çok farklıymış gerçekten geçen sene ne kadar mutlu olduğum geliyor aklıma şimdi kafamda bin türlü dert haftaya annemle memlekete gitcem inşallah 1 haftalığına yumurtlama haftama geliyor ama artık düşünmek istemiyorum Allahım çok bekletemeden versin inşallah hepimize

bikere sevdim canim oyle vallahi neyapcan... kendibilmez dolu..sanki kendileri bakipbesleyip buyutecekkk...sen takilmaa onun zamanida gelecek ins

regencim insanin kendini bilmesi iidir balimm.. kapat radyoyu falan cook muzik dinlemek ruhu paslandiriyor hicte gidasi falan deil... "ruhun gidasinamaz kilmaktir".... hayata donmene sevindim ama ii geceler canim

Allah razı olsun canım iyi geceler....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldimmmmmm kızlar dün de izin almıştım iş yerinden cocamla vakit geçirdik biraz.
hadi gelin hepinizi çok merak ettimmmm

ben geldimmmmmm kızlar dün de izin almıştım iş yerinden cocamla vakit geçirdik biraz.

günaydin günaydin... nasilsin??? nasilsin?? vaktin güzel gciyordur eminim... neler yapiyorsun???

günaydin günaydin... nasilsin??? nasilsin?? vaktin güzel gciyordur eminim... neler yapiyorsun???

günaydın canım
işe getirdi sabah beni cocam kızzzzzzzzzz
pazar günü zaten tuhaftı pek kendinde değildi. gece 5 te kalktı bi daha uyuyamadı.
dünde gezdik biraz. ortaköy falan...
kendine gelmesi 3-5 günü buluyo. çok özlemişim çokkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

hly cım nasılsın bi tanem günaydınnnn

çiçek selam canım nasılsınız bakalım

canımmm arkadaşımmm benimmmm tatlmm günaydınnnnn nasılsın dicemmm ama gözümde canlandırdımm senii sölüorumm ağzın kulaklarında geziosunn biri sana kötü bişi bile sölese algılamıyorsunn hala ağzınn kulaklarında devamm ediyorsunnnn o derece mutlusunnnnnnn benim gözümde sen böylesinnnnn canımm inşallahh daha mutlu günler görürsünüzzz cocanlaaa Allah daim etsin inşallahhh umarımm bu sürede de bebiş haberi verirsin bize hayırlısıylaaa

canım yaaaa süpersin. beni harika tarif ettin
amin cümlemize inşallah bebeklerimizi verir.
gelir gelmez eve hazır almıştım keçiboynuzunu verdim hemen içiyo kızzz sesini çıkarmıyo hiç içmem diye
sen neler yaptın. durumlar nasıl. varmı haber.
tuğçe kan testi yaptı mı
nihanca, kuppe bekliyorlardı. listeyi de gördüm ve diğerleri yani haber nasıl. valla 200 sayfa olmuş okuyamıcam

kardaiz okuma canim valla 10-15 sayfayi gecince ben sadece göz gezdiriyorum yorma sen kendini fazla, kocise sakla enerjini

ayyy ayilamadim daha... bi kendime gelseydim, ev islerine baslicam..

aminnn canımm inşallahh :) keçi boynuzunun yanına bide arı sütü ilave et bnce canımm spermlere canlılık veriyorrr

önce arkadaşları söleyimmm

tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nihancacımmm bu sabah test yapacaktııııııııııı inşallahhhh ii haber beklioruzzzzz
kuppecimin de bat 2 gün kaldıı bakalımmm umarımmm ii haber alcaz ondan da bidee bugün fizik tedavisi başlıoo onun inşallahh ii gelirrr

bunun haricinde diğerr kızların hepsii ii hepsi bekleyiş içinde hapimizin hakkında hayırlsıı olsun inşallahh

bana gelirsekk ii haber yok...geçen cuma doktordaydım sol yumurtalıkta 3.5 cm kist.. sağ dada 5-6 tane büyümemiş yumurtaa vardıı 3-4 mm kadarcıkkkkk...perşembe kontrole çağırdıı iştee bakalımm nolmuşş beniimm artık umudum yokkk

ay canım benim tuğçe nin hamileliği kesinleşti demek. şükürler olsun. bak söktürüceye rağmen düşmedi bebeği
inşallah diğerlerinden de hayırlı müjdeli haberleri alırız.
canım arkadaşım benim ne olur umudunu kaybetme. çaresiz değilsin ki sadece biraz sabırlı olmalısın.
kendine iyi bak sağlığına dikkat et. cuma gününü hatırlıyorum beni bile ağlatmıştın deli kız

bak iste tugce bi mucize örnegi... tutunacakbebek böyle yapisiyor birakmiyor iste masallah ne güzel

evett canımm kesinleştii muayene de olduu haftaya keseyii görmeye gidicekk inşallahhh canımm söktürücü bebeğii düşürmezz tam tersii beslermişş...şölekii benim çok samimi arkadaşım bacım dediğim insanın bi çocuğu var ikinciyi istemioduu kazaylan hamile kalmışş testte çıkmamışş adeti gcikmişş buda söktürücü içmişştii hemde günde 3 tanee ilaç bitti bu hala adet olmayınca doktora gitmiş meğersee hamileeymişş yaniii söktürücüü hiçde bebeğe zararr vermiyoo tam tersii besliyoo yani düşünkii söktürüyü bebeği düşsün diyee içti ama olmadıı..sonrada aldırdıı:85::85::85::85:

ayy nysee başka konulara atladım..valla canım ya çok sıkıldım daraldımmm artıkk hiç bişi yapmak istemiyorumm bırakıcam doktoru da biraz kafa dağıtayımm yoksa sıyırcammm

kuzum ben de birakcam her seyi, hatta seyi bile hic yapmicammm... olacak bebek zaten oluyo iste bak... sonra da kocis gelirmis, bu bebek kimden diye... yok neyse o dedigim olmadi..
ya saka bi kenara insan artik bunalima giriyor bir süre sonra.. burda böyle konusmak da etkiliyor olabilir mi?? gerci burda da bebis konusmazda baska seylerden bahsedersek, konu basligi tasinir... gecen hangi arkadasimiz demisti, ben bi süre uzak kalicam diye?? hafizam cok zayif kusura bakmayin, hatirlayamadim hemen...

aynen regencimmm...aslında bişi sölimmii bi itiraff biz cocişlee burası içinnn tartıştıkk kızdı cocam bana burda bütün gün takılısoun hep aynı şeyleri konuşuosunuzz tabiki bunalırsın dediiii biraz da haklıı ama napiim bnde çok alıştım sizeee çok seviyorumm sizi sürekli aklımdasınızzz başka topiğe bi göz atıyorumm hemen çıkıp geri geliyorumm

bnde hatırlayamadım canımm kimdi diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…