2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hem de 3. kat.. bende bundan korkuyorum canim iste... 1 aya kadar eve geccem... bahce tarafindan kapi acilip girilebilir, ohhhh cok rahat...
bir de burda girenler sirf hirsiz olmuyor bagimli oluyorlar genelde...:26::26: bizim alarm filan almamiz gerek galiba...:26::26:

Valla canım bana sorarsan muhakkak alarm taktır,hatta ne önlem varsa hepsini al,baştan önlem almak en önemlisi.Ben bu hırsızlık olayından sonrada bir sürü hikaye dinledim ondan daha çok paranoyak oldum,dediler seni günlerdir takip etmiştir,evde olmadığını bilip girmiştir falan,sonra işte işemişmidir tükürmüş müdür gibi şeyler işteee,şu anda tam bir paranoyağım,bazılarının saçma olduğunu bildiğim halde beynim kabullenmiyor işte...

11 kisi sirffff okuyor...

# karyaa48
# neşelikız
# xtuqcex
# kardaiz81
# mpb
# KuPPe
# tatlicadi1
# renewal
# sila38
# hly7

Son düzenleme:
11 kisi sirffff okuyor...

# karyaa48
# neşelikız
# xtuqcex
# kardaiz81
# mpb
# KuPPe
# tatlicadi1
# renewal
# sila38
# hly7

ohh allah bereketimizi arttirsin :))

biz her sene akdenize gidiyorduk... bu ara esimin isi icin surekli yalovaya geliyrz evimiz deniz kenarinda evimiz simdilik burayla yetiniyrz:) ama bu sene ben otele gitmek istemiyorumm tura fln katilmak istiyorum ama uzun yolda tehlikeliymis napicaz bilmem

Kuppecimmmm, sana cok az kaldi canimmmm....

test ne zaman yapmayi dusunuyorsunn, bilirim sen cok bekleyemezsin...

yaa benim canım arkadaşım beni çoook iyi tanır yaptııım yaptııım amaaaa kocaman bi negatiffffffffffffffffffffffffff ne zamandır görmüyodummmm özlemişimmmmm
amaa ilk idrar ile yapmadım, öğleden sonra yaptımmmmmm..bi de 4 saat beklemedim 3 saat bekledimmm..ama yinede herşeye rağmen kasıklarım ağrıdıği içinnnn netice olarak adet olacağımı hissediyorumm..durum budur screamawaycimm..

kızlar dün doktordaydım.bebeğimi ve minicik kalbinin atışını gördüm.daha 8mm :))Allahım herkese nasip etsin bunu.hepiniziz kocaman öpüyorum siz de dualarınızı eksik etmeyin hepimiz için.

KUppecimmm, senin daha 3 gunun yokmu? 9uydu senin bat... daha erken.. olsa bile cikmayabilir.. bekle bakalim daha ne olacak... insallah o tek cizgi, cifte donusurrrrrr......

bu arada seni iyi taniyormusummm gercekten...

kızlar dün doktordaydım.bebeğimi ve minicik kalbinin atışını gördüm.daha 8mm :))Allahım herkese nasip etsin bunu.hepiniziz kocaman öpüyorum siz de dualarınızı eksik etmeyin hepimiz için.

karyacimmmm, Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasipo etsin tatlimmm...
biz de senin dualarini bekliyoruz...

kızlarrr ben şimdii çıkıyorumm malumm kociş benii yemeğe çağırdıı onun yanına gidicemm taaa tuzladann leventeee ama olsunn sonunda kocişş varr fizana bile giderim bennn

bu arada tatil mevzusuna gelince geçen sene eşimmin işleri çok yoğunduu malesef gidemedikk bi kaç kez haftasonu ve havuzla yetindik malesef...şimdii de araba aldık 1 ay olduu bu yaz da herhaldee bundan dolayıı gidemicezzz

geçen sene para vardı zaman yoktuu bu sene zaman bol para yokkkkkkkkk

nysee yinede belli olmazz hayırlısı inşallahh

hadii öptümmm siziiii anca yarınn sabah görüşürüzz artıkkkk hoşçakalınnnnnnnnn mutlu kalınnnnnnnnnnnnnnnn kk yla kalınnnnnnnnnnnn

canım daha zamanın var, du bakalım. gün doğmadan neler doğar.
moralini yüksek tut.

ohhhhh keyfini çıkar hayatım. iyi eylenceler sanaaaaaa

tatile giden yok galiba....

bu arada sen anlatsana renewallcimmm, sen nereye gitcen?

valla ben bu sene 1 hafta trabzon bi hafta italya istiodum ama bnmki ye iç yat kalk tatilci olduu için iki hafta gezme tatili istemedi o yüzden kemere gidices bi haftada inş... ama ben otel tatilinden nefret ediorum balayında bile sıkılmıştım ... gezme tatili istiorum ben :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…