- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.001
valla guzelimbende kendikendime anlatiyorum die gidiyodum zatennn... kusmeeeeanlat yarinda devam ederiz bulamazsak bisiler... esim gelior 5dk ya faln
benimki dahada beter eşimin kuzeniiiii yani kapıyı yüzüne kapattım mecbur toparlandım içeri aldım
komşu dediğin ne kiiii
kaptannn adınla hitap etmek isterdim isimleri tutma özrüm varda kusuruma bakma :26:
şimbu bu ayda gebe kalmazsam yumurtalık çatlatma hapından bahsetmiştiniz ama ismini unuttum
neyapalım yani doktor bana bekle diyor tedavi vs önerme yok iyice sıkıldım cuma günüde tatile çıkacağız buraya giremem neler yapacaksınız netavsiye edersiniz
biz ozeniyoruz amaaaa...
kime gitti bu yazi bilmiyorum ama, ben cevapliyim....
yumurta buyumesi ve catlamasi icin hap bilmiyorum ama incir kuru iyi diyorlardi damlacim...
hap bilen kizlardan varsa cevaplarlar, ama doktora danismadan kullanma bence canim....
yanlız dondurmanın etkısınde o kdr kalmışımki 2 kere yazmışım :) Biri langırt oynadık olucaktı hıc valla :)
tatlım hadı sızde cıkın dıycem ama kocişin bu aksam yoktu sanırım dımı ? İşiniz olmazsa yarın cıkarsınızzz
sanaydı canım mevzusu geçmişti adetbitiminden 5 gün sonra kullanılıyor hatta sen kullandın yada kullanacan diye biliyorum ama yanılmış olabilirm uzun süre girmememin sonucu
tugcecim evet yokkk benimki bu gece...
yok bence baska birinle karistirdin canim... ben kullanmadim... insallah kullanmaya gerek kalmadan hamile kalirim...
kaptannn adınla hitap etmek isterdim isimleri tutma özrüm varda kusuruma bakma :26:
şimbu bu ayda gebe kalmazsam yumurtalık çatlatma hapından bahsetmiştiniz ama ismini unuttum
neyapalım yani doktor bana bekle diyor tedavi vs önerme yok iyice sıkıldım cuma günüde tatile çıkacağız buraya giremem neler yapacaksınız netavsiye edersiniz
canım hapla yumurta büyütülüp iğne ile çatlatılıyor ama doktor takibi lazım çünkü kist oluşma ihtimali var doktor takibi istemiyorsan screamawayin dediği gibi incir kürünü dene.
kızlar bu incir kürünü prolaktin hormonu yüksek olanların kullanmaması lazımmış bilginize...
neşeli kız gebe kalmış çooooooooooook sevindim çoooooook inş sağlıklı bir gebelik olur liste için teşekkürler
kardaizcigim hayirli olsun esin gelmis.
günaydınnnn canlarımmmmm
günaydın cnm hoşgeldinbizdewn başka kimse yok bugün herkes uyuyo heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?