- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.041
günaydin canim hosgeldin... insallah her sey gönlünce olur.. burdaki herkesin hedefi bebek... insallah Allahim bu sene isteyen herkese nasip eder de mutlu eder bizi
merhaba,,
2011 umarım hepimize hayırlı gelir 8 yıllık evliyim bir çok tedavi gördüm..2 dış gebelik yaşadım...2011 de hamile kalalım artık yetsin....benimle aynı heddefte olan bir grup çok beğendim umarım arkadaşlarım hedeflerimzie ulaşırız...açıkçası desteğe ,ihtiyacım var....
yok canım ne kusuru aşkolsun.
doktor da tahliller herşey normal smir de bi akıntı varmış onun için bi ilaç verdi dur bakim adına
cleocin. ovulasyon tarihim haziran 14 Allah yardımcımız olsun.
ayyyy inşallah ağzından bal damladı:))) cümlemiz kavuşuruz bebişlerimize
evlendikten sonra 1 kez adet oldum. hemen kaldım yani ama o zaman rahim normalmiydi onu bilmiyorum işte regelcim. ama ben şimdiki halini zaten sorun yapmıyorum.
hastanede biri minicik bebeğini getirmiş, kimi 6-7 aylık hamile kontrole gelmiş. şöle gözleri yukarı diktim kafamın üstünde bir sürü düşünce karamsarlık, ya tutturamazsam, tahlilde ne çıkıcak acaba.
inşallah hemen kalırımda eşimde mutlu gider işine. benim tek sıkıntım zamanımın dar olması....
insallah canim insallah, senin zamanin kisitli iste.. yoksa ugrasir durudun olmazsa bile... ama yine eskisi gibi hemen hamile klirsin bence.. baksana ilkinde bir ay gecmis hamile kalmissin, üstelik dr'a felan gitmeden.. bu sefer dr'a da gidiyorsun, yumurta takibi yaptircak misin?? yoksa sadece saglik kontrolü mü?
sabah sabah ne konusmussunuz siz deprem mepremmmm....
ayyyy inşallah ağzından bal damladı:))) cümlemiz kavuşuruz bebişlerimize
olanı konuştuk hayatım valla bişey yok, deprem işte.
e hoşgeldin - gülegüle doğru işe ordan bağlan şekerim
tatlim biliyonki psikoloji cok onemli ama sen daha en basindan kafaya takmaya baslamissin yaww... kocisinle bol bol vakit gecir sen insallah 2. meyvenizde gelir hemencik tatlimm
sorma yaaa
hiç bu kadar takıntı yapacağımı düşünmemiştim. sizden beter oldum resmen halbuki ben gayet sakinim.
etrafımdaki eş dost akraba annemler bile benim beöle bir çaba içinde olduğumu bilmiyor. sizler, eşim ve kızımdan başkası da bilmiyo. bölesi çok daha iyi bi yerde... amin canım inşallah kalırımda sonumuz güzel olur.
merhaba ,
etrafa duyurmamak en doğrusu çünkü her negatif dahada moralmen çökertiyor.kızın kaç yaşında ve kızından sonra hangi kontroller yapıldı?bu arada muhteşem günlere dikkat ediyormusun?
bizim evlilik yildönümümüzü siz kutlamissiniz canim cok sevindim gercekten
ayy regencimm siz naptınız diye çok merak ettim bnde...bişi aldımı kocan naptınızz:26::26::26:
havuza gitmesi icin geren ne varsa aldim, kücük bi takim yaptim... begendi pasam, giydikleri de güzel yakisti, tam oldu.. o da bana kocaman bi sifir almis unutmus cünkü.. ben de ona küstüm...benden yüzlü cikiyor bir deo kadar üzüldügümü gödü, sonra da gezmeye cikti.. ordan da annesigile gitti, bilgisayar götürmeye.. hemen gelirim dedi.. anca yatmaya geldi.. kaynanam yine basladi ortalik karistirmaya, bi ara iyiydi simdi yine kudurmaya basladi.. sonumuz hayir ola...
ayy canımm yaa üzülmee boşverr biliosunn sen kaynanatörün huyunu nasıl olsa ona takma kafanı da biraz kocana çizgiyi çek bnce seni nasıl üzdüğünüü görsünn...insan hediye beklemiyor ki ayrıca tatlıı söz güleryüz beraber olmak yetiyo biz kadınlara..artı bişi yapınca da artı mutlu oluyoruz o kadar...sende yatmaya geldiğinde yastığı yorganı eline verseydinkızdım şimdi kocana benim canım arkadaşımı üzmüş diyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?