2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoşgeldin canımm

yok canım ne kusuru aşkolsun.
doktor da tahliller herşey normal smir de bi akıntı varmış onun için bi ilaç verdi dur bakim adına
cleocin. ovulasyon tarihim haziran 14 Allah yardımcımız olsun.

ayyyy canim insallah, öyle gönülden diliyorum ki, ilk deneme de hamis kalirsin da cooooook rahat bi sekil de kocisin tekrar gidene kadar bayram edersiniz... canim ilk hamileliginide rahat hamile kalmis miydin??? hani kolay hamile kalanlardan isen,, ooo insallah hamile kalirsin hemen...

ayyyy inşallah ağzından bal damladı:))) cümlemiz kavuşuruz bebişlerimize

insallah canim... cocuk sahibi olmak ayri bi duygu ama bazilarimiz icin cok daha farkli anlamlari var.. aylarca deneyip de olmayinca cok sinir bozucu oluyo.. seninki yillarca sürmüs canim, Allah en önce, hemen bu ay, sana verir insallah.. bazilari var cok sinir oluyorum pirt diye hamile kaliyorlar... daha önce de söylemistim kizlara, bi tanidik vardi, hamile kaldi istemedi aldirdi, tam 40 gün sonra yine hamile kaldi ne dogurganmis mübarek... biz istiyoruz istiyoruz halen tik yok... baska biri de calistigim yerde, bi kizi var onun da.. esinden ayrilmis, diyorki bunun babasiyla bi kere yattim hamile kaldim e yuh artik yaaa.... bize de sira gelsin dimi ama

evlendikten sonra 1 kez adet oldum. hemen kaldım yani ama o zaman rahim normalmiydi onu bilmiyorum işte regelcim. ama ben şimdiki halini zaten sorun yapmıyorum.
hastanede biri minicik bebeğini getirmiş, kimi 6-7 aylık hamile kontrole gelmiş. şöle gözleri yukarı diktim kafamın üstünde bir sürü düşünce karamsarlık, ya tutturamazsam, tahlilde ne çıkıcak acaba.
inşallah hemen kalırımda eşimde mutlu gider işine. benim tek sıkıntım zamanımın dar olması....

insallah canim insallah, senin zamanin kisitli iste.. yoksa ugrasir durudun olmazsa bile... ama yine eskisi gibi hemen hamile klirsin bence.. baksana ilkinde bir ay gecmis hamile kalmissin, üstelik dr'a felan gitmeden.. bu sefer dr'a da gidiyorsun, yumurta takibi yaptircak misin?? yoksa sadece saglik kontrolü mü?

yumurta takibi yaptırmıcam. adetim düzenli 28 günde bir. tahliller de herşey normal.
bu ay kalmazsam daha farklı konuşurum doktorla. çünkü doktor bu ay olmazsa eşinizden de tahliller isteriz dedi. zamanımın az olduğunu falan biliyo. eşime de her sabah 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi bide arısütü polen bal karışımı veriyorum. hayırlısı allahtan ...

Son düzenleme:
ayyy ise gec kaldimmmmm.... listeyi de atimmm de gidimmmm...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
nihanca| 25 | 3 Haziran| bekliyoruz neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Haziran| bekliyoruz menbeta | 23 | 10 Haziran| Temmuza insallah.
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
derya78_40 | 29 | ??
|||
mart-nisan-mayis hamileleri icin ilk sayfaya bakiniz...

olanı konuştuk hayatım valla bişey yok, deprem işte.
e hoşgeldin - gülegüle doğru işe ordan bağlan şekerim

tatlim biliyonki psikoloji cok onemli ama sen daha en basindan kafaya takmaya baslamissin yaww... kocisinle bol bol vakit gecir sen insallah 2. meyvenizde gelir hemencik tatlimm

tatlim biliyonki psikoloji cok onemli ama sen daha en basindan kafaya takmaya baslamissin yaww... kocisinle bol bol vakit gecir sen insallah 2. meyvenizde gelir hemencik tatlimm

sorma yaaa
hiç bu kadar takıntı yapacağımı düşünmemiştim. sizden beter oldum resmen halbuki ben gayet sakinim.
etrafımdaki eş dost akraba annemler bile benim beöle bir çaba içinde olduğumu bilmiyor. sizler, eşim ve kızımdan başkası da bilmiyo. bölesi çok daha iyi bi yerde... amin canım inşallah kalırımda sonumuz güzel olur.

Son düzenleme:

merhaba ,
etrafa duyurmamak en doğrusu çünkü her negatif dahada moralmen çökertiyor.kızın kaç yaşında ve kızından sonra hangi kontroller yapıldı?bu arada muhteşem günlere dikkat ediyormusun?

merhaba ,
etrafa duyurmamak en doğrusu çünkü her negatif dahada moralmen çökertiyor.kızın kaç yaşında ve kızından sonra hangi kontroller yapıldı?bu arada muhteşem günlere dikkat ediyormusun?

benim etrafımın duymaması en doğrusu. her kafadan bin tane laf ve bilmiştir eşimin tarafı. olur olmaz yerde konuşuyorlar. kızım 12 yaşında canım. muhteşem günler 14. gün ve devamı canım. dikkatlerimizi ve o günlere toplayacağız....

bizim evlilik yildönümümüzü siz kutlamissiniz canim cok sevindim gercekten

ayy regencimm siz naptınız diye çok merak ettim bnde...bişi aldımı kocan naptınızz:26::26::26:

ayy kardaiz canımm geldim ben depreme kaldığımız yerden devam edeyimmm
bnde diorum ki bizim burasıı neden bukadar sallanıyorr alla allaa bizimki bu kadar şiddettli değildiiiiiiiiiiiiiii dedim ki herhalde bu maltepeden geliyorrrrrrrrr

bu arada sermuhh canım hoşgeldin aramıza Allah hepimizee hayırlısını nasip etsin inşallahhhh

ayy regencimm siz naptınız diye çok merak ettim bnde...bişi aldımı kocan naptınızz:26::26::26:

havuza gitmesi icin geren ne varsa aldim, kücük bi takim yaptim... begendi pasam, giydikleri de güzel yakisti, tam oldu.. o da bana kocaman bi sifir almis unutmus cünkü.. ben de ona küstüm...benden yüzlü cikiyor bir de o kadar üzüldügümü gödü, sonra da gezmeye cikti.. ordan da annesigile gitti, bilgisayar götürmeye.. hemen gelirim dedi.. anca yatmaya geldi.. kaynanam yine basladi ortalik karistirmaya, bi ara iyiydi simdi yine kudurmaya basladi.. sonumuz hayir ola...

ayy canımm yaa üzülmee boşverr biliosunn sen kaynanatörün huyunu nasıl olsa ona takma kafanı da biraz kocana çizgiyi çek bnce seni nasıl üzdüğünüü görsünn...insan hediye beklemiyor ki ayrıca tatlıı söz güleryüz beraber olmak yetiyo biz kadınlara..artı bişi yapınca da artı mutlu oluyoruz o kadar...sende yatmaya geldiğinde yastığı yorganı eline verseydin kızdım şimdi kocana benim canım arkadaşımı üzmüş diyeeee

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık ...olduğunu, evlenmek istediğini... ve tanıştırmak istediğini söyler.
Ama sadece eğlence olsun diye eve 3 kız getireceğini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler.
...Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:

'- Tahmin ettin mi' diye.

Anne duraksamadan cevap verir:

'- Ortadaki kızıl saçlı.'

Oğlan hayretle annesine sorar:

- İnanılmaz, nasıl bildin?..'

Anne cevap verir:

'- Bir tek ondan hoşlanmadım...

kaynanalar böyle işteee

biliyorum da, kocam agizlarina bakmasa... sorun ikimizin arasinda olsa öyle böyle halledilir ya da ciftler birbirine müsemma gösterir, unutur, konuyu kapatir felan.. ama tabiki karsilikli konusarak... hep bi taraf sineye cekerek degil.. ay bu bir de yüzlü cikiyor... hani deseki canim cok yorgunum, cok calisiyorum (hani her zaman calistigini bahane ederya) unuttum özür dilerim.. zaten iste haftaici ikimizde calisiyoruz.. söz haftasonu bir seyler yapariz cart curt... ben kizinca noldu diye artsitlendi.. bugün ne, diye sordum... sali dedi... ya saka gibi, saliymis... tarihi dedim... anlamadi, üstüne bir de terslendi, ben evlilik yildönümü deyince, biz ne zaman evlendik belli degil felan diye sacmalamaya basladi, iyice cileden ciktim.. bizim nikah agustosta oldu, dügün de 10 ay sonra haziranda.. gecen sen de yapti bunu.. dügün zamani nikah tarihidir önemli olan dedi.. nikah zamani da e biz ne zaman dügün yaptik, manyak misin dügün tarihi önemli olan dedi.. gecen sene annesigille birlikte oturdugumuzu bahane etti.. seneye evimizde olursak güzel bir seyler yapariz diye de söz verdi.. sanki birlikte oturunca engel var disari cikmaya.. hic iste yaa deli oldum vallahi resmen delirdim.. unuttuguna degil.. bu yaptiklarina.. beni salak yerine koymasina.. daha da yüzlü cikiyor... insan bi hadi yemege gidelim der en azindan, ama yok diyorki hadi aciktim bana bir seyler hazirla..dün de yemek yapmadim aksam yemege cikariz diye.. yaaaaa :95::95::95::95::95::95::95: dövecem ya silacim da demis, biz özel günler kutlayanlardan degiliz, üzme kendini diye.. ama üzüldügüm, özel günün unutulmasindan ziyade benim odunun tutumu... insan hissetmek istiyor.. özellikle de ben.. ondan baska kimim var benim almanyada?? ''özel günler'' sadece bahane...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…