2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla napiim canımm takılıorumm öle face falan

akşam çok güzeldii kocişimle kanyonda yemek yedikk sohbet falan güzeldi...sonraa yemeğin sonuna gelmiştik tam garson elinde tepsiyle yanımızdan geçicekken yandan birden kız çıktı garsona çarptıı tepsidekiler bizim masaya heryer tuzlabuz olduu vallaaa:18::18::18::18: çok korktumm kocacıma bişi oldu diyee ama Allah tan bişi olmadı..sonra varya restaurantta ne kadar garson varsa etrafımızda pervanee olduuuu tatlılarr geldii yemeklerimiznn aynısı geldii içecekeler falan ne varsa donattılar masayıııı üstüne üstlükk defalarca kez özür diledilerr veeee hesaptann bayaaa indirimm yaptılarrrrrr valla süperdiii yani yemek faslıı

sonrada gezdikk kanyonu ordan çıktık 10 gibi eve doğruu sahil yolundan geze gezegeldikk işteee bu kadarrr

ahahaha herşeyde bi hayır vardır derlerya hakkatn çok ii olmuş cnm yaa ama Allahtan size bişi olmamış. Kanyonda pahalıdır bide ,oh indirimli yemiş içmişsiniz ne güzel

ahahaha herşeyde bi hayır vardır derlerya hakkatn çok ii olmuş cnm yaa ama Allahtan size bişi olmamış. Kanyonda pahalıdır bide ,oh indirimli yemiş içmişsiniz ne güzel

sorma valla dün de dedim benn bizde nazar var diyee:26::26::26: Allah tan bişi olmadıı valla çok korkmuştummm:18::18::18:

valla sorma dedik bugün kendimize kıyak yapalımm şık yerde yiyelimm yoksa mc falan yiyoduk gittik süper yedikk yarı yarıya hesap verdik çıktıkkkkkkkk

Son düzenleme:
kardaizz canımmm....bizim evdede olduğundan anlamamışımm ben sizin sallantıyı kusura bakmaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi yarım saat işim var gelcemm bu onuya devam edelimmmm

bizim evlilik yildönümümüzü siz kutlamissiniz canim cok sevindim gercekten

şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anladın sen onu yavrimuuu

ay utandim yaa simdi de kusura bakma nolur :78::78::78::78::78::78: ama deprem lafi cok hosuma gitti... bizdekiler artci deprem... ufak tefek sarsinti yani cogu zaman hissedilmiyor bile

merhaba,,
2011 umarım hepimize hayırlı gelir 8 yıllık evliyim bir çok tedavi gördüm..2 dış gebelik yaşadım...2011 de hamile kalalım artık yetsin....benimle aynı heddefte olan bir grup çok beğendim umarım arkadaşlarım hedeflerimzie ulaşırız...açıkçası desteğe ,ihtiyacım var....

günaydin canim hosgeldin... insallah her sey gönlünce olur.. burdaki herkesin hedefi bebek... insallah Allahim bu sene isteyen herkese nasip eder de mutlu eder bizi

ay utandim yaa simdi de kusura bakma nolur :78::78::78::78::78::78: ama deprem lafi cok hosuma gitti... bizdekiler artci deprem... ufak tefek sarsinti yani cogu zaman hissedilmiyor bile

yok canım ne kusuru aşkolsun.
doktor da tahliller herşey normal smir de bi akıntı varmış onun için bi ilaç verdi dur bakim adına
cleocin. ovulasyon tarihim haziran 14 Allah yardımcımız olsun.

günaydın canım hoşgeldiiiiiiin

günaydin canim hosbulduk... ay bu sabah neseli uyandim.. kocisi ise az kaldi gec gönderiyorduk saat ötmemis yine de neseli kalktim, bu sefer de hava icimi karartti... bi ne ya, bi ne ya... ayni aksam üstü gibi sanki birazdan isiklari yakicaz :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…