2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlicadi1+ xtuqcex+ menbeta+
ii aksamlar hatunlarrrr durulduk solee biii....ne oldukiiiiiiiii bizeee..

menbata canim yoktun sanirim bikacgundur ya da kacirmis olabilirim... enson kirmizilar gelmistiiii sanirimmm

Son düzenleme:
herkes nerde ya

kimse kalmamış :44::44:

aaa hayalet gibi olduk canimcimm....yemekfaslida bitmis olmasi lazim... hurrem gunu bugun ordalarmi acepp???

bu arada senin yaptiracagin sac hurremin saclari gibi olcak.. bende seyrek dalgali seviyorum... sudalgasi denedim birkere iyiydi ama istedigim kadar olmamisti... daha dogal bukle mi dalgi mi herneyse iste ondan istiyoruuummmm....

aynen canım hiç bu kadar sessiz olmazdı burası nazar değdi topiğimize

bende senin gibi galda seviyorum canım çok ta yaptırmak istiyorum bakalım bi gidip konuşayım ne diyecek nasıl olacak

Kizlar ben geldim ne var ne yok iki gumdur giremedim cok merak ediyorum neler oldu ama gecmisli okuyamiycam yemek hazirliyorum yiyelim yemeklerimizi doncem yine

regencimi merak ediyorum morali bozuk gibiydi biraz... iki laflamak istiyodum onla.....

benim dusunce giciyle isaret ise yariyooo.... yolluyorum ..bakin 5dk kaya burda regennn...

eskiden hamile kalip, hamileligin sonunda dogru izin alip, dogum ve bebek hazirliklari yapmayi hayal ederdim...

simdi hayalim degisti...

artik biran once hamile kalip, mumkunse az biraz sIkIntili, ama riskli degil! hamilelik gecirmeyi ve doktordan bol bol yatak istirahati alabilmeyi, ve su sirketten biran once uzaklasabilmeyi hayal ediyorum...

neymis efendim isler yetismiyormus, gece kalip, hatta bir de uzerine ctesileri de gelecekmisizzzz..!!! hadiii ordannnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…