- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.221
gerçekten pes yani allahın hikmeti işte
yorumsuz :122::122::122::122::122:
sılacımmm çok mersii canımmm
beni tanıyan herkess öyle olduğumu söylerr...Aminnnn inşallahh...Allah cümlemizin neşesini bozmasın...şunu söyleyebilirim kii içimde fırtına bilee kopsaa kısa süreer ben hemenn neşeli halime geri dönerimmm..ne olursa olsun n gülerim güldürürmm yaniii
canikommmm beni bulamadınn galibaaaaaaaaaaaa
bebeği öğrenene kadar Allah korur derlerya dogru galıba...
kıslar ben çıkıyorum uzancam biraz sonra görüşürüz kendinize iyi bakın by...
hep neşeli ol hep gül canım arkadaşım allahım hep iyi şeylerle karşılaştırsın emii
kırmızılarrrrrrrrrrrr hadi çabuk gelin deee, yeni bir döneme başliyiiiimmmmmmmmm yaaaaa
kizlarrr yasin okudum simdi hepimiz icin dua ettm.bebisim saglikli olsun ve arkadaslarimada saglikli bebisler nasip etsin Allahim diye dua ettmmm.
:84::84::84: kızlar ben hasta oldumm yaa.
kızlarrrr hıc bıseye takılmayın ... mr tomografı vs... Neden dersenız soyle anlatayım ... Geçen bı hamıle kadınla karşılaştım demıstım yaa o zmn ben hamiş oldugumu bılmıyodm. Söktürücü içtiğimi söledımm hıc takma dedı ,düşseydı benım bebegım duserdı nıye dersenızz... rahımden amelıyat olucakmıs kan testı negatıf cıkmısss neyse bu narkoz almıs,amelıyat olmuş sonra antıbıyotıkler ıcmıs fln ama hıc hamıle oldugunu düşünmüyomuşşş sonra bı bakmışki hamileee
aminnn canımmm aminnnn çok saoll valla Allah razı olsunnn oyyyyy yirimm ben seniiiii
canikom bu arada yolla da bakayım ben sana bulayım senii
evet yaaaa,ben de 7 gündür bekliyorum gelen giden yokkkkkkk
sağol gülüm ya allah razı olsun sayeniz de iyi oldum toparlandım şoku atlattım geçti artık
tabi ki bitanem yaptırayım resim koyarım canım görürsünüz :98::98::98:
tamam gülüm
canim hly ile ne bulmaya calisiyonuzzz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?