- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.301
anliyorum canimm... hayirlisi olsun hakkinda sIkIlma desemde biliyorum zor.. insallah mucizen gelir... biraz dinlen iyi gelecek insallah toparlanmak lazim birazki yeniden kalkip saglamca kosalimmmkızların hamılelegınden haberım var canım.. cok sevındım onlara..
bende napim klomen iki ayydır kullanıyorum.. bır 3 gun gecıkme bı 4 gun gecıkme. acaba hamılemıyım dedğilmiyim diye diye yedım kendımı.. dehset haldede hıc yasamadıgım kasık batmaları yasadım.. ve sonunda kırmızılar gozuktu.. kılo aldıgımla kaldım anlayacagınn..
şimdi ara verdım klomene.. yanı rahım fılmı cekılecem ama o nuda 1-2 ay sonra.. boyle bırden yuklenınce ve sonucta olumsuz olunca daha cok yıpranıyorumm..
havalar ısındı.. bıraz denız bıraz surtmek ıyı gelecek ınş..
Allah bızı bekletmesın.. tez zaamanda gondersın bebeıslerımızı...
silacimmm, yok ingilz sirketi... projedeki hintliler pek bisi beceremedi, simdi de topluca bizim basimiza patladi...
sen nasilsin? calismalar devam ediyor dimi senin... daha ov. gecmedi hatirladigim kadariyla....
kadin dogum doktoru, diyetisyene git kilo ver, ve bu halde gozume gorunme mi dedi...
ne kadar kotu davranmis yaa... ona ne..
kilolu olan nice hamile var..
ne isinn varrr elin sirketlerinde bacimmm.. hakkaten burdacalisanlardan biliorum sirketlerde elin kahrini cekmek daha bir can sIkIcI... Allahkolaylik versinn....
valla tatlim benim dongu 40 gun oldugu icin son 3-4aydir bize hergun ovulasyon.... ben guvenci Allah koyup devam ediyorum canim ya rutin calismaya..calisma aralari pekuzamaz bizde zatenn
Allah buyuk ...insallah cok beklemeden kavusuruz bebislerimize hayirlaaa
ewet bende düzgün konusun bu sekılde konusmazsınız dedım dıe cık dısarı dıe bagırdı sanada muanenede kalmadım dedım kapıyı wurup cıktım
selam kızlar bende aranıza yeni geldim tedavı goruyorum bu ay 0 yumurta wardıgelecek ay ne olack bılmıorum dr hıc ılac wermedı adet ol gel dıo ya
cnm adet duzensızllıgı we bebek tedawısı ıcın gıttım duphaston werdı 5 gun kullan adetın 3 gunu gel dedı hormon testım yapıldı guzel cıktı adetın 21 gunu pregestron yapıldı o.85 cıktı ne ılac ne bısey det olunca gel tedawıye baslayalım o arada dıyetısyene gıt kılo wer bu halde gozume gorulme dedı off dr deısmeyı dusunuorum 2 yıllık ewlıyım 1 yıldır bebek için tedawı goruorum
ahh be guzelimm Allah yardimcin olsunnn gercektennn.. sen dr unu degistir istersen gercekten dr coook onemli ve en kisa zamandasonuc alirsin insallah...
aaaa, silacimmm, sen 40 gun mu hesaplayip bana soylemistin dongunu?:26::26::26::26:
normalde boyle mi suruyor ki? 30 gun filan suruyorsa, senin ov. gecmis bile olabilir...:26::26:
ayyy cok sınır bozucu bır durum gamze... bayan mıydı doktor ??? genelde onlar cok cadı oluyor...
screamaway haklı sen doktorunu degıstır canım..
evet tatlim 40hesaplayip verdim sana garantiliolsun die... lakin canim ben ovulasyonu hem 30gunluk donguye gore hesaplayip calisiyorumm hemde 40gunluk donguye gore hesaplayip calisiyorum... hangisinden cikarsa artik bahtima..
ay inş cnm inan moralim dünden beri çok bozuk içerde benle beraber 4 kişi daha wardı neye ugradığımı bilemedim inanki
hakkaten dzengesizce... bakin hatunlar kafiri savunmayi ovmeyi sevmiyorum ama burda aslaa boyle bi durum yasamazsiniz .. yasasaniz bile sounda hakkinizi alirsiniz... sikayet bile edebilirsinizzz..
bizim ilerleyemeyisimizin sebebi cokk kibirliyiz sanki toplumca.... neyse konuyu dagitmayimda..
sen moralini yuksek tutmaya calis canim..yas kac? pko falanmi varda tedavi goruyorsun yoksa...???
22 yaşındayım tatlım hyr pko yok sadece adet olamadım 3 4 ay duzensız gıttı neden oldgunuda bılmıolar sadece ılk drum yumurtalıkların yavas demıstı....
sen ne kadardir deniyordun canim?
, hem menbetacimmm, hem de sen, cok risksiz saglam hesap yapiyormussunuz megersemmmm... ben herseyi gunu gunune yapiyorum, sonra da boyle bir sonraki aya kalip kalip duruyorum...
, hem menbetacimmm, hem de sen, cok risksiz saglam hesap yapiyormussunuz megersemmmm... ben herseyi gunu gunune yapiyorum, sonra da boyle bir sonraki aya kalip kalip duruyorum...
evlendgm gunden beri korunmadık canım olur die ama şu 1 yıldır tam anlamıyla istioruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?