2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamawaycim çok ama çok mutlu oldum canım tebrik ederim Allah ağ salim kucağına almayı da nasip etsin Allah isteyen herkese versin inşallah.

hülyaaaaaaa ben yanlış birini ekledim galiba....

Neyse o da kabul ederse arkadaşım olur..

Benim servisimmmm geldi... Çıkıyorummm ben hadi görüşürüz....

hülyaaaaaaa ben yanlış birini ekledim galiba....

Neyse o da kabul ederse arkadaşım olur..

Benim servisimmmm geldi... Çıkıyorummm ben hadi görüşürüz....

arzucumm beni kimse eklemedii bekledim o kadar..yanlış olmuşş canım..ama snde çıkmadın yani olsan da resimsiz olarak çıkardın..ama hiç çıkmadın..nyse canım hadi öptümm :)

kızlarrrrrrrrrrr....bikaç gündürr kafamı kaldırmakk taşımak falan zor geliyorr...hele bugünn çok halsizim başım dönüyor gözlerim kararıyor...2-3 gündür de bugün tavan yaptı göğüslerim ağrıyoo...ayy heveslenmiim diorumm havalar beni etkilemiştirr diorumm ama ayyyyyyyy ne biliim yaaa..kocam da hamile misin bnce ölesin bilmem ne dioo...offffffffff beklemekk çok zorrrrrrrrrrrrrr !!!

sabır sabır yaaaaa sabır....
bende meraktayım canım ama sabrediyorum, az kaldı bi tanem düşünmeee

hmmmmmm, demek oooleeeee.... ne dusundugumu biliyorsun di mi hulyacimmmm...

varmı hiç planınız bu yaz için.
ay hly eşim diyo ki hafta sonu annenlerin yanına gidelim ayvalığa denize girsem bişey olur mu acaba :26:

canımm biraz zorr yeni araba aldık çünkü...ondan tamamenn duygusall yane ama belli de olmazz haftasonlarını değerlendirirz belkii :)

canım bnce bişi olmazz..ama dikkat et ıslak mayoyla durma denizden sonra hemen değiştir..başka bişi yok aklımda ...

hmmmmmm, demek oooleeeee.... ne dusundugumu biliyorsun di mi hulyacimmmm...

canımmm screamcımm dualarını eksikk etmee bitanemm...inşallahhh güzel haber vericemm...ay bişi dicem bu testler kesin bozuk bnce bak ama cidden içinden geleni söle..

ilk testte 1.çizgi kırmızı 2. çizgide pembe çıkmıştı...
ikinci tstte ise 1.çizgi silikk hatta uzun süre sonra çıktı..2. çizgi hiç yok..

şimdi bunlara göre hareket etmiim ben diye düşünüyorum ama ne dersinn :18:

hımm olsun canım istanbulda var uygun yerler hafta sonları için, olsun sağlık olsun.
ay fazladan mayom var ıslak kalmam. öle yapıyım o zaman. saol canım

sen bosverrr eski testlerde ne ciktigini canimmmm... hiccc acele etme... bekle bakalim batina kadarr.. ondan sonra da test yaparsin... belirtilerin guzel bence... ve eslerde bence onceden anlayabiliyorlarrr... insallahhhhhh sen de bu ay hamile cikarsin tatlim....

inşallahh tatlımm..bu akşam içicem ilaçç bide yarın sabah akşam..sonra bitti..artık ya kırmızılar gelecek...yada bebeğimmmmmmm inşallahhhhhhhhhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…