2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmmm buldun mu beni... Bende ayarlarımı gizlemiş olabilirim... Face deki resim kısa saçlı....

Kızlar bu arada saçımı kestirdim hemde bayağı kısa.....

yok hamileligi kastetmemistim canimmm zaten...
bazilari evlilik ticker filan yapiyorlar ya, onu demistim....

sat o zaman 27 Mayismiydi?

ve nasil bisiler istersin bana fikir ver...

evet canim sat 27mayis. ama canim ben hamile olup olmadigimi bilmiyorum. vallaha sen takil kafana göre. ben raziyim.
bat 24haziran
sat 27mayis
dongu 28
evlilik yildönümü 26haziran2008
aaa az kalmis yildönümüme. o gün mirac kandili ve benim test yapacagim gün eger adet olmazsam

yaa Kuppecimmmm, baska carem yok... Kendi rengime boyatcam bende... Cok farkli bisi olmicak... Koyu kahve yapcam...
Amonyaksiz denicem... Cok uzun dayanmasa da olur.. Onemli diil yani.... Dugunden sonra aksin gitsin....

hadi buyrun burdan :26::26::26:
bencede canım sen iyisimi boyatma yaaa neme lazım

ayarlayip yine koyarim bir ara insallah hulyacimmmm.... kimse alinmamistir, neden alinsin ki... guzelsin sonucta yaaaani....

kiz, ne demek simdi bu anlamadimmmm, ovulasyon tickeri istemiyormusunnn, evlilik yildonumunu neden verdin..?:44::44:

yaa Kuppecimmmm, baska carem yok... Kendi rengime boyatcam bende... Cok farkli bisi olmicak... Koyu kahve yapcam...
Amonyaksiz denicem... Cok uzun dayanmasa da olur.. Onemli diil yani.... Dugunden sonra aksin gitsin....

bilmiyorum oralarda yapıolar mıı bitkisel boya diye birşey var, senin amonyaksız dediğin boya ile aynı sanırım canımm..türkiyede yaptırman daha iyi olmaz mı, hem bu boya çok çabuk akan bi boya olduğu içinnn düğüne yakın yaptırmış olursun türkiyede olması bu yönden daha iyi olur senin açından..onu da yaparken kuaförüne tembihleyeceksinnnn derime çok fazla değmesin diee..o yüzden kendin sakın ve sakın yapma, her yerine bulaştırırsın evde kuzucummm..

ayarlayip yine koyarim bir ara insallah hulyacimmmm.... kimse alinmamistir, neden alinsin ki... guzelsin sonucta yaaaani....

kiz, ne demek simdi bu anlamadimmmm, ovulasyon tickeri istemiyormusunnn, evlilik yildonumunu neden verdin..?:44::44:

evet ovulasyon tickeri istiyorum. birden aklima geldi yazdim iste öylesine

Garnierin bitkisel boyalari var... Belki ondan alirim...
Tr'de yaptiramam... Anneme hamile oldugumu soylemem gerekir... Neden duzgun kalici boya yaptirmiyorsun diye dolanir duru obur turlu...
Ben yapmicam, Kuppecimmm, benimkine boyattircam bu gece insallahhhh... Baska carem yokk...

ayyyyyyyy screamcımm canımm yaaa yine üzüldünn napıcaksınn pekii:26::26:

ayyy hulyacim sormaaa, tam kararim kesinlesiyor, yine kafam karisiyor... ama boyle bir durumum olmasa boyatmazdim kesinlikle...

kızlarr çabuk olunn ekleyinn kapatıcam hemenn şu anda görünürüm..renewal canım msj atamıyorumm dk var..arzum yollasın sana isim soyisim ok :)

canım o zaman sen bilirsin..umarım kötü birşeyle karşılaşmazsın..ben yine son sözüm yaptırma diyorum, annen de anlamaz zaten, kuaför çok övdü bu boyayı ondan yaptırdım bi daha da hayatta yaptırmam dersin hiçbirşey bebişinden daha kıymetli ve önemli olamaz zaten..tabi son karar senin..iyice düşün canımm..

Son düzenleme:
kızlaar ben çıkıorum şimdi eve gidicem yemek fln ortalıı toparlicam ev çok fena ondan sorada kocişle capacitye gidip glces sora girerim inş öpüorum hepinizi kocaman

Kuppecimmmm, yok bitkisel boyayi farkeder annem demek istemedim zaten... O boyarsa belli etmeden kapatamam olayi...
Benimkine boyatcam, diblerine cok degdirmeden.... Keske bundan 2 hafta once filan boyatmis olsaydim... Cokkkk pismanimmmm...

regl olmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…