- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.161
yok hamileligi kastetmemistim canimmm zaten...
bazilari evlilik ticker filan yapiyorlar ya, onu demistim....
sat o zaman 27 Mayismiydi?
ve nasil bisiler istersin bana fikir ver...
kızlarrrrrr geçmişi okuyamadım ama bir mesaja takıldım screamaway canım saçını boyatcakmışsın sanırım, ilk aylarda saç boyatmak aşırı ama aşırı derecede zararlı hele ki evde yapılan boyalar, sakın şimdi boyatma sacını, anca ilerleyen zamanlarda bitkisel boya ile boyatabilirsin saçını onu da, derine değmeyecek şekilde yaptırmalısın..boya çoook zararlıııı yaa ileride bebekte kan kanserine neden oluyor..lütfennnnnnnnnnnnn boyatma kuşummm..boyatırsan da bitkisel boyalar ile boyatmalısınnn..ayrıca ev tipi kutu boyaların kimyasalları daha farklı oluyor, benim kuaförüm çok iyidir bu konuyu çok konuştuk biz onunla, çok yakın bir arkadaşımdır kendisi..bu ev tipi kutu boyaların bazılarında hata olabiliyor mesela, değil hamile olan, hamile olmayan insanlara bile telafisi imkansız zararlar veriyor..ben asla evde saçımı boyamam..o kadar cesur değilim yani..zaten bebek düşünmeye başlayınca saçımı kendi saç rengime boyattım..biliosunuzzz çok sevdiğim bir saç rengim vardı ondan vazgeçmeme neden olduuu bu bebek bekleyişi..sakın kendini riske atma screamawaycimm..
kızlarrrrrr geçmişi okuyamadım ama bir mesaja takıldım screamaway canım saçını boyatcakmışsın sanırım, ilk aylarda saç boyatmak aşırı ama aşırı derecede zararlı hele ki evde yapılan boyalar, sakın şimdi boyatma sacını, anca ilerleyen zamanlarda bitkisel boya ile boyatabilirsin saçını onu da, derine değmeyecek şekilde yaptırmalısın..boya çoook zararlıııı yaa ileride bebekte kan kanserine neden oluyor..lütfennnnnnnnnnnnn boyatma kuşummm..boyatırsan da bitkisel boyalar ile boyatmalısınnn..ayrıca ev tipi kutu boyaların kimyasalları daha farklı oluyor, benim kuaförüm çok iyidir bu konuyu çok konuştuk biz onunla, çok yakın bir arkadaşımdır kendisi..bu ev tipi kutu boyaların bazılarında hata olabiliyor mesela, değil hamile olan, hamile olmayan insanlara bile telafisi imkansız zararlar veriyor..ben asla evde saçımı boyamam..o kadar cesur değilim yani..zaten bebek düşünmeye başlayınca saçımı kendi saç rengime boyattım..biliosunuzzz çok sevdiğim bir saç rengim vardı ondan vazgeçmeme neden olduuu bu bebek bekleyişi..sakın kendini riske atma screamawaycimm..
canımmmm buldun mu beni... Bende ayarlarımı gizlemiş olabilirim... Face deki resim kısa saçlı....
Kızlar bu arada saçımı kestirdim hemde bayağı kısa.....
yok canımm yok ben faceee kaç zamandır doru dürüst girmiyorumm artıkkburaya takılıyorumm sizden kopamıyorumm
ayyy canımmmmmmmm çok saolll mersiii danke şönn thank youu..ay başka bilmiorumm
kızz şaka yaptımm bana hayrann kaldılarr diyee kimse alınmamıştır inşallahh :26::26:
ama ama ben seni göremedimm çok mrakk ediorummmmmm
evet canim sat 27mayis. ama canim ben hamile olup olmadigimi bilmiyorum. vallaha sen takil kafana göre. ben raziyim.
bat 24haziran
sat 27mayis
dongu 28
evlilik yildönümü 26haziran2008
aaa az kalmis yildönümüme. o gün mirac kandili ve benim test yapacagim gün eger adet olmazsam
yaa Kuppecimmmm, baska carem yok... Kendi rengime boyatcam bende... Cok farkli bisi olmicak... Koyu kahve yapcam...
Amonyaksiz denicem... Cok uzun dayanmasa da olur.. Onemli diil yani.... Dugunden sonra aksin gitsin....
ayarlayip yine koyarim bir ara insallah hulyacimmmm....kimse alinmamistir, neden alinsin ki... guzelsin sonucta yaaaani....
kiz, ne demek simdi bu anlamadimmmm, ovulasyon tickeri istemiyormusunnn, evlilik yildonumunu neden verdin..?:44::44:
bilmiyorum oralarda yapıolar mıı bitkisel boya diye birşey var, senin amonyaksız dediğin boya ile aynı sanırım canımm..türkiyede yaptırman daha iyi olmaz mı, hem bu boya çok çabuk akan bi boya olduğu içinnn düğüne yakın yaptırmış olursun türkiyede olması bu yönden daha iyi olur senin açından..onu da yaparken kuaförüne tembihleyeceksinnnn derime çok fazla değmesin diee..o yüzden kendin sakın ve sakın yapma, her yerine bulaştırırsın evde kuzucummm..
ayyyyyyyy screamcımm canımm yaaa yine üzüldünn napıcaksınn pekii:26::26:
Garnierin bitkisel boyalari var... Belki ondan alirim...
Tr'de yaptiramam... Anneme hamile oldugumu soylemem gerekir... Neden duzgun kalici boya yaptirmiyorsun diye dolanir duru obur turlu...
Ben yapmicam, Kuppecimmm, benimkine boyattircam bu gece insallahhhh... Baska carem yokk...
ayyy hulyacim sormaaa, tam kararim kesinlesiyor, yine kafam karisiyor... ama boyle bir durumum olmasa boyatmazdim kesinlikle...
tamam canim oldu screamcigim.sagol
canım o zaman sen bilirsin..umarım kötü birşeyle karşılaşmazsın..ben yine son sözüm yaptırma diyorum, annen de anlamaz zaten, kuaför çok övdü bu boyayı ondan yaptırdım bi daha da hayatta yaptırmam dersinhiçbirşey bebişinden daha kıymetli ve önemli olamaz zaten..tabi son karar senin..iyice düşün canımm..
:126::126::126::126::126::126::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?