2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kuzucummm valla kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer misali... Zaten bunları bi çözsek drlara gerek kalmayacak biz kendi kendimize yeteceğiz....

Belki adaçayı yapmıştır yada üşütmüş olabilirsin.... Bu arada bende de var o akıntı... Şuan olmaması lazım ama var... püfff....

Bi de canım hamile isen de bebişine bişey olmaz zaten olcağı var ise Allah bi şekilde koruyo...

Son düzenleme:
23 yaşındayımm canımm :)) sen beni nasılll bekliodunn??

hülya adı olan arkadaşlarım hep çok zayıf ve esmer oldular ordan esinlendim heralde Maşallah senin kilon gayet güzel çok zayıf değilsin umduğum kadar esmer de çıkmadın denişik oldu yani yaşına göre tipin fıstık gibisin

hımmm anladımm canım :)) ayyy aslındaa zayıftım kızz 55 idealim benimm ama bu ilaçlar benii 60a dayandırdı ummduğun kadar ne ayoll hiç esmer değilim sarışınım benn...malumm boşnakiyim benn :

kim kime ne gonderiyor ya....:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bende anlamadım canım yaaa okuyom öle boş boş

canlarımm yaa faceden ekliyor beni kızlarrr hayran kalmışlarrr da banaaaaaaaaaaaa

ay şaka şaka screamcımm senide göremedimm benn zatennn ( ya b urdan resimleri kaldırdım ben bida kayamam ondan kızlar görmek isteyince faceden bakın dedim bnde

ayyy sonra face'e takilip birakmayin buralariiii... bende kacar giderim valla....

ben seni gormustum sanirim hulyacimmmmm, guzeldin sennnn cokkk... kizlar hakli....

ben de o gunden sonra koymadim daha... o gune ozel oldu o...

kızlarrrrrr geçmişi okuyamadım ama bir mesaja takıldım screamaway canım saçını boyatcakmışsın sanırım, ilk aylarda saç boyatmak aşırı ama aşırı derecede zararlı hele ki evde yapılan boyalar, sakın şimdi boyatma sacını, anca ilerleyen zamanlarda bitkisel boya ile boyatabilirsin saçını onu da, derine değmeyecek şekilde yaptırmalısın..boya çoook zararlıııı yaa ileride bebekte kan kanserine neden oluyor..lütfennnnnnnnnnnnn boyatma kuşummm..boyatırsan da bitkisel boyalar ile boyatmalısınnn..ayrıca ev tipi kutu boyaların kimyasalları daha farklı oluyor, benim kuaförüm çok iyidir bu konuyu çok konuştuk biz onunla, çok yakın bir arkadaşımdır kendisi..bu ev tipi kutu boyaların bazılarında hata olabiliyor mesela, değil hamile olan, hamile olmayan insanlara bile telafisi imkansız zararlar veriyor..ben asla evde saçımı boyamam..o kadar cesur değilim yani..zaten bebek düşünmeye başlayınca saçımı kendi saç rengime boyattım..biliosunuzzz çok sevdiğim bir saç rengim vardı ondan vazgeçmeme neden olduuu bu bebek bekleyişi..sakın kendini riske atma screamawaycimm..

ayyy sonra face'e takilip birakmayin buralariiii... bende kacar giderim valla....

ben seni gormustum sanirim hulyacimmmmm, guzeldin sennnn cokkk... kizlar hakli....

ben de o gunden sonra koymadim daha... o gune ozel oldu o...

yok canımm yok ben faceee kaç zamandır doru dürüst girmiyorumm artıkk buraya takılıyorumm sizden kopamıyorumm

ayyy canımmmmmmmm çok saolll mersiii danke şönn thank youu..ay başka bilmiorumm

kızz şaka yaptımm bana hayrann kaldılarr diyee kimse alınmamıştır inşallahh :26::26:

ama ama ben seni göremedimm çok mrakk ediorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…