2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızçeler ben çıkıyorum.
cocam almaya geldi beni bekletmiyim.
hepinizi çok öpüyorum görüşürüz yarın .
hayde hayırlı akşamlar size :79::79::79:

kızçeler ben çıkıyorum.
cocam almaya geldi beni bekletmiyim.
hepinizi çok öpüyorum görüşürüz yarın .
hayde hayırlı akşamlar size :79::79::79:

bende kaçıom kociş geldi yemek vaktii..beni bu gece göremezsiniz kızlarr malumm fatmagüllllllll var hmde sezon finali...hepinizi öptümmmmmmmm hoşçakalınnnnnn :))

Kızlarrr kımse kalmamış topıkte yaa anca geldım :)
Regencım ve hulyacımmm hadı ınsallah testte pozıtıfı gorursunuz halaya bende varımmm Sonuçlarınızı merakla beklıyorum cnm...

Screamawaycımm belkı yınemı dıyceksın ama boya yapmayınız bnm dosyada yazıyo :) Ne kadar bıtkısel olursa olsun boyada kımyasal maddeler vardır fln yazıyo...
Ayyyy sen resmen benım dosyadakı yasak maddelerın hepsını tek tek sayıyosun kızıcam amaa yıgenıme zarar verme sakınn

bitkisel boya denen sey zaten cok komik canim... boyanin bitkiseli ne kadar ''bitkisel'' olabilir ki???

insallah yaa pozitif cikar... bakalim ben yine test almadim... kizlar duyunca kesin kizacaklar

sen nasilsin fistigim??

ay kizlar ne zaman geleceksiniz yaa.... oh iyi oluyor diziler de sezon finaline giriyor artik burdan cikmazsiniz

bitkisel boya denen sey zaten cok komik canim... boyanin bitkiseli ne kadar ''bitkisel'' olabilir ki???

insallah yaa pozitif cikar... bakalim ben yine test almadim... kizlar duyunca kesin kizacaklar

sen nasilsin fistigim??

Aynen banada şu bıtkısel boya işi cok komık gelıyo.. Ama bazıları bnmkı bıtkısel zararsız fln dıyolarya dr heralde onun ıcın belırtmıs :)
Ayrıcaaa sen nasıl test almazsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... Bak sımdı bende cok kızdımmm, inşallah pozıtıfı goruceksın tatlım yaaa ama screamawayın dedıgı gıbıde içinden geldıgı zmn yapmanda en doğrusu...
Ben ıyıyım cnm bı yaramazlıgımız yokkk sızlere duacıyım :)

ya benimki is cikisi beni almaya gelmis... ben de gidemedim dolayisiyla test almaya.. test yapmayi istiyorum ama benim adet döngüm uzadigi icin gecen ay battan 4gün sonra gelmisti kirmizilar bekleyim bir kac gün daha bakalim... belki yine normal gecikmedir... :44::44::44::44: ama insallah degildir de bebistendir

kızlar bende bu akşam inanılmaz bir akıntı var,resmen ara ara su gibi ,renksiz,kokusuz,şeffaf,sanırsın arada su damlıyo yani,kasıklarımda kramp da var,regl mi olucam yoksa başka bişi mi ?Adaçayı :26:içmeyi bıraktım ,zaten bi dün akşam bi de bu sabah içmiştim,o mu yaptı acaba? noluyo ki,hiç böle bişi gelmedi başıma benim bugüne kadar,tırsmadım desem yalan olur valla

tatlim akintinin sebebi cok sey olabilir.. mesela benim adetten önce artardi biraz ama hamilelikte de akinti oluyormus böyle dedigin gibi su sanki... ya da mikrop kaptigindan ama kokusu felan yoksa mikrop kapmamistir... belki de caydan olmustur ama insallah hamileliktendir... benim de bacaklarim yaniyo resmen... esofmansiz oturuyorum yine de acayip sicak

ya canım dün adaçayı içmeden idrar testi yaptım ne olur ne olmaz diye,negatif çıktı,6 haziranda 2.9 olan değer düne kadar idrarda çıkacak kadar katlamaz mı?Hayır korktum noluyo diye,sonuçta alt tarafı adaçayı,fincana bir kaç yaprak attım,hani koca demlik falan içsem anlarım da,sana anlatamam şu anki durumu,kasıklarımda kramp gibi,ağrı gibi bişi var ve neredeyse sürekli su gibi geliyo

o zaman bilmiyorum tatlim keske wifeofdemon burda olsaydi o bir sey söylerdi... ama hamilelikte oldugunu duymustum...

aksamin bu saatinde nerelerdessiniiizzz guzelliklerrr...

tabi fatmagulun sezon finaline kitlendi herkesler zahirrrr....... kimiside fayans pesinde olabilirrrr!!!!!!

huuu yok mu ses verenn!!

aksamin bu saatinde nerelerdessiniiizzz guzelliklerrr...

tabi fatmagulun sezon finaline kitlendi herkesler zahirrrr....... kimiside fayans pesinde olabilirrrr!!!!!!

huuu yok mu ses verenn!!

ben burda sayilirim tatlim arada bakip geri gidiyorum malum baloya hazirlik

Yumurtluyor olabilirmisin tatlim anlattiklarini ben yumurtlarken yasarim genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…