- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.241
ooooooooo bak eniste gercekten cok güzel cevap vermis
iyi oldu kız valla hiki yapmışım öle bişey çok hoşuna gitti.
e canım sen naptın test almamışsın ama neyse bekle bakalım ...
günaydın kızlar hoşheldinizzzzzzzzz
ay akşam güzel geçti ayollllll, kırdım şeytanın bacağını ama çok zor oldu varyaaa
hiç alışkın değilim öle şeyler giymeye. eşimde diyo 13 yıl aradan sonra nasıl oldu hayret
almadim canim yaa, sagol sordugun... öyle muallakta kalmak da cok kötü ama gecen aylarda da 4gün gecikmisti haftasonu gecsin bakalim bugün zaten cuma... eee artik bu da gecikmeys yuh diyecegim yani, vucüt benle dalga geciyor olacakhenüz hic bi belirtim yok, bir tek gögüs icinde böyle ince ince sizi oluyo sanki tek bi damar ya da sinir cekiliyormus gibi... arada gelip gidiyor... baskada hic bir seyim yok.. hamileysem bile, teste kadar bu denli belirti vermeden giderse, teshisi koyacagim: ben dogum sancisi da cekmem hatta dogumu bile farketmem bi sabah uyanirmisim, aaaaaaaaa dogurmusum
ii yapmışsın cnm benim bundan sora ara ara yapta sevinsin kocan... gerçi sana diorum bende daa hiç yapmadım ama yapıcam inş bi gün
heeeeee uşak kalkıyomuş sana bi şaplak atıyomuş anneeee kalkasan ben geldimmmmmmmm
valla bende de arada şeffaf biraz akıntı oluyo. sanırım bu dönemde normal..
akintinin sebebi yumurtlama olabillir mi tatlim??? bu dönem dedigine göre...
dünden beri belim agriyo ama öyle adet dönemindeki gibi degil.. agriyi tarif edince, yanimdaki bayan hamile olabilirsin dedi.. bi sevindim bi sevindimsonra bakti, hic yorgun bi halin yok ama hamis olsan gözlerin cökmüs olur dedi bu sefer de üzüldüm ayyy bence vücudumuzu cok dinliyoruz... su ictim kalkar kalkmaz, midem kaziniyor ve bulaniyor.. gideyim bir seyler yiyeyim sonra kocis kalkmadan dus alayim...
bana sölüyosun ama sen neyi bekliyosun anlamadım. zaten adam spordan vakit bulamıyo. bari sen değişik bişeyler yapta ilgisini çeksin canım
aaaaaa ama öle sık sık yapmam. tadında bırakmak lazım
kesinlikle öle alışmasınlar fazla.... ne bilim yaa yapmak istiorum bazende sinir oluorum ona haketmedğini düşünüorum bişi yapmıyorum valla bakalım zaman ne gösterirbigün hakettiğine inanırsam yaparım
Slm kizlar nasilsiniz.... Ben bugun itibariyle kirmizilari karsiladim umudum onumuzdeki aya kaydi yine......
merhabalar kızlarrrr uzun zamandır giremiyordum. var mı güzel haberler. iyi misiniz?
hoşgeldin canım nerelerdeydin evet yoktun baya zamandır.
regen ve hly dan haber bekliyoruz bakalım
scream de hamile biliyomuydun bilmiyorum...
kızlaaaaaaaaaar sayfamız 2. sıralara düşmüş nerdesinizz
Yumurtluyor olabilirmisin tatlim anlattiklarini ben yumurtlarken yasarim genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?