- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.421
hülyacım ve regencim de test yapacaklardı ne oldu ki acaba :26::26::26::26::26::26::26:
inş onlardan da güzel haberler alırız allahın izniyle
galiba?????????? e hamilesin iste tatlim... olmasa cikmazdi yani
gözün aydin bitanem sen de katildin koca göbüslüler kervanina
Kızlar hikayemi anlatayım.....
Sabahım köründe yani 7 de uyandım.... Amacım test yapıp süpriz yapmaktı. Ve içimde çıkcak diye umut vardı...Çıkmasada daha erken adetime var diyip Cumayı bekleyecektim.... Testi yaptımmmm Ve silik çizgi çıktı... Çizgi görünce hiç acaba demedim.... Hamileyimmmm diyeee içimden haykırmak geldi ama asl süprizi şimdi yapacaktım....
Hemen bebşimin ağzımdannnn babasının babalar gününü kutlayannn bi mektup yazdımmmm ve test ile mektubu kutuya koyup hediye paketi yaparak eşime verdim.....
Çok güzel bi duyguyduuuuuuu. Allah herkese yaşatısın bu duyguyu inş.....
tatlim ben test yaptim... maalesef negatif cikti ama halne kirmizilar gelmedi o daha cok strese sokuyor beni... ahni gelse bari de yeni yumurtlama gününü saysam... geciktikce geciyo yaa.... böylesi daha kötü.. tamam olmayabilir Allahim bilir orasini ama bari su abet gecikmese de gpn de uzamasazaten belirtim de yoktu iki gün önce gün icerisinde bulantilarim oldu cesitli zamanlarda o yüzden süphelenip test yaptim... olsaydi cikardi zaten.. gögüslerim sinyal verirdi ya da... su kirmizilar gelecekse gelse bari... :97::97::97::97::97::97::97:
ayyy canım ya eşine unutulmaz bi babalar günü hediyesi olmuş allah mutluluğuzu bebekle taçalandırdı ne güzel rabbim bana inş nasip etsin
inan çok dugulandım canım bende bi hevesle her sferinde test yapıyorum canım ama hiç umduğum gibi olmuyo malesefaz önce eşimi aradım abalar günü kutladım o benim evimin babası yazık bu geçirdiği iknci babalar günü rabbim inş bidaha ki seneye bizde yavrumuzla kutlarız
canımmmm umudunu kaybetme kırmızlar gelmeden.... Benim geçen hamileliğimde adet günü yaptım çıkmadı.... 1 Hafta sonra yaptımmm yine çıkmadı.... Adetden 15 gün sonra adet söktürücü için dr gittim. Dr bişey yok dedi ama kullanmadan önce bi test yapalım dedi. O zaman testte çıkmıştı... Yani Allah o kadar büyük ki Ol demesi yeterli....
aminnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnn inş o günler de çok geç değildir artık bizim içinde vuslat yakındırİnş canlarımmmmmmmmmmm inşşşşşş.... Hepimiz buradan koca göbüşlüüüü olarak çıkarız ve olacak inanıyorummmmm.....
ahhh bitanem ya bu adet geciklemeleri kaderin bize kötü bi oyunutatlim ben test yaptim... maalesef negatif cikti ama halne kirmizilar gelmedi o daha cok strese sokuyor beni... ahni gelse bari de yeni yumurtlama gününü saysam... geciktikce geciyo yaa.... böylesi daha kötü.. tamam olmayabilir Allahim bilir orasini ama bari su abet gecikmese de gpn de uzamasazaten belirtim de yoktu iki gün önce gün icerisinde bulantilarim oldu cesitli zamanlarda o yüzden süphelenip test yaptim... olsaydi cikardi zaten.. gögüslerim sinyal verirdi ya da... su kirmizilar gelecekse gelse bari... :97::97::97::97::97::97::97:
Teşekkür ederimmm bitanemmmm... Hadi sizde gelin arkamdan İnş. Allahın izniyle....
Allah o kadar büyük ki Eğer Kaybettiğim bebişimmm doğsadı Temmuz ayında doğacaktı ve Allahımmmmmmmm boş bırakmadı göbeğimiiiiii.... Binlerce kez şükrolsun....
bilmiyorum canim normalde kizlar yapiyolar iste söylüyorya burda, adete bi iki gün kala bi iki gün gece hep cikiyor.. ama karnim agriyo.. gerci dünden beri zirt pirt activia yogurt yiyorum, icecegini iciyorum ondan dolayi da agriyo olabilir... artik her neyse tatlim ya... tek dilegim , kirmizilar gelecekse bir an önce gelsin son süret ve yeni bitsin calismalar baslasininsallah dedigin gibi gec belli olsa bari ona da raziyim... gecv olsun da güc olmasin di mi ama??
gecen hamileligin nasil oldu canim?? anlatir misin sakincasi yoksa??
aminnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnn inş o günler de çok geç değildir artık bizim içinde vuslat yakındır
ahhh bitanem ya bu adet geciklemeleri kaderin bize kötü bi oyunubelki günü günün de gelse bizde bu kadar heveslenip üzülmiycez ama işte ister stresten de ister homonlar da ne yine olan bize oluyo daha kırmızılarda yok canım belki geç döllenme falan olmuştur :26::26:
canım rabbim bidaha kötü olumsuzluklarla karılaştırmasın 9 ay sağlıklı bi hamişlik geçirip bebeğini kucağına görürüsün inş
benim de canım şimdi 4 aylık olacaktı nasip kısmet bu işlergeçen sene haziran ayında bu ayda hamiş kalmıştım inş yine senesinde olur canım allahım benim de yüzüme güler
Canım geçen hamileliğimde az önce anlattığım gibi geç döllenme olmuş dedi doktor.... Herşey normaldi ama 4. ayıma girdiğinde Yani Ocak sonunda bebekde ödem olduğu için alınmak zorunda kaldı...
Şuan ise Allah izin verirse tekrar hamileyim... Yeni umutlar artık başladı....Herşey güzel olacak inş...
kurban olduğum rabbim ne kadar büyük ne kadar hikmetli yoktan var ediyo yeter ki ol de olsuncanımmmm umudunu kaybetme kırmızlar gelmeden.... Benim geçen hamileliğimde adet günü yaptım çıkmadı.... 1 Hafta sonra yaptımmm yine çıkmadı.... Adetden 15 gün sonra adet söktürücü için dr gittim. Dr bişey yok dedi ama kullanmadan önce bi test yapalım dedi. O zaman testte çıkmıştı... Yani Allah o kadar büyük ki Ol demesi yeterli....
İnş bitanemmmm valla az kaldı hepimiz kavuşacağız bebişlerimize....
Canım geçen hamileliğimde az önce anlattığım gibi geç döllenme olmuş dedi doktor.... Herşey normaldi ama 4. ayıma girdiğinde Yani Ocak sonunda bebekde ödem olduğu için alınmak zorunda kaldı...
Şuan ise Allah izin verirse tekrar hamileyim... Yeni umutlar artık başladı....Herşey güzel olacak inş...
tebrik ederim canım... allah tamamına erdirsin... allah kucagına almayıda nasip etsinnn..
anlat bakalım taze anne.. ne zamandır ugrasıyonuz, kacıncı denemenız, bir tedavı goruyor muydun, bu ay ne yaptın fa fenkten sonra_?? soyle bakemmm
Canım ocakdan sonra 1 Ay korunduk... Sonra üç ay olumsuz.... Ve bu ay inşşşşş hamileyimmmm...Bu ay ben vitamin kullandım.... Hem vucut direncini atttırsın diye hemde döllenme olursa tutunsun diye...
Ve Allaha bol bol dua etttik....
Rabbim bana katından tertemiz bi soy armağan et şüphesiz ki sen duaları işitensin ...
Canım ocakdan sonra 1 Ay korunduk... Sonra üç ay olumsuz.... Ve bu ay inşşşşş hamileyimmmm...Bu ay ben vitamin kullandım.... Hem vucut direncini atttırsın diye hemde döllenme olursa tutunsun diye...
Ve Allaha bol bol dua etttik....
Rabbim bana katından tertemiz bi soy armağan et şüphesiz ki sen duaları işitensin ...
canım ne vitamini kullandın :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?