2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hülyacım ve regencim de test yapacaklardı ne oldu ki acaba :26::26::26::26::26::26::26:

inş onlardan da güzel haberler alırız allahın izniyle

tatlim ben test yaptim... maalesef negatif cikti ama halne kirmizilar gelmedi o daha cok strese sokuyor beni... ahni gelse bari de yeni yumurtlama gününü saysam... geciktikce geciyo yaa.... böylesi daha kötü.. tamam olmayabilir Allahim bilir orasini ama bari su abet gecikmese de gpn de uzamasa zaten belirtim de yoktu iki gün önce gün icerisinde bulantilarim oldu cesitli zamanlarda o yüzden süphelenip test yaptim... olsaydi cikardi zaten.. gögüslerim sinyal verirdi ya da... su kirmizilar gelecekse gelse bari... :97::97::97::97::97::97::97:

galiba?????????? e hamilesin iste tatlim... olmasa cikmazdi yani
gözün aydin bitanem sen de katildin koca göbüslüler kervanina

Teşekkür ederimmm bitanemmmm... Hadi sizde gelin arkamdan İnş. Allahın izniyle....

Allah o kadar büyük ki Eğer Kaybettiğim bebişimmm doğsadı Temmuz ayında doğacaktı ve Allahımmmmmmmm boş bırakmadı göbeğimiiiiii.... Binlerce kez şükrolsun....

ayyy canım ya eşine unutulmaz bi babalar günü hediyesi olmuş allah mutluluğuzu bebekle taçalandırdı ne güzel rabbim bana inş nasip etsin

inan çok dugulandım canım bende bi hevesle her sferinde test yapıyorum canım ama hiç umduğum gibi olmuyo malesef az önce eşimi aradım abalar günü kutladım o benim evimin babası yazık bu geçirdiği iknci babalar günü rabbim inş bidaha ki seneye bizde yavrumuzla kutlarız

canımmmm umudunu kaybetme kırmızlar gelmeden.... Benim geçen hamileliğimde adet günü yaptım çıkmadı.... 1 Hafta sonra yaptımmm yine çıkmadı.... Adetden 15 gün sonra adet söktürücü için dr gittim. Dr bişey yok dedi ama kullanmadan önce bi test yapalım dedi. O zaman testte çıkmıştı... Yani Allah o kadar büyük ki Ol demesi yeterli....

İnş bitanemmmm valla az kaldı hepimiz kavuşacağız bebişlerimize....

bilmiyorum canim normalde kizlar yapiyolar iste söylüyorya burda, adete bi iki gün kala, bi iki gün gece hep cikiyor.. ama karnim agriyo.. gerci dünden beri zirt pirt activia yogurt yiyorum, icecegini iciyorum ondan dolayi da agriyo olabilir... artik her neyse tatlim ya... tek dilegim , kirmizilar gelecekse bir an önce gelsin son sürat, bitsin ve yeni calismalar baslasin insallah dedigin gibi gec belli olsa bari ona da raziyim... gec olsun da güc olmasin di mi ama??

gecen hamileligin nasil oldu canim?? anlatir misin sakincasi yoksa??

Son düzenleme:
tebrik ederim canım... allah tamamına erdirsin... allah kucagına almayıda nasip etsinnn..

anlat bakalım taze anne.. ne zamandır ugrasıyonuz, kacıncı denemenız, bir tedavı goruyor muydun, bu ay ne yaptın fa fenkten sonra_?? soyle bakemmm

İnş canlarımmmmmmmmmmm inşşşşşş.... Hepimiz buradan koca göbüşlüüüü olarak çıkarız ve olacak inanıyorummmmm.....
aminnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnn inş o günler de çok geç değildir artık bizim içinde vuslat yakındır
ahhh bitanem ya bu adet geciklemeleri kaderin bize kötü bi oyunu belki günü günün de gelse bizde bu kadar heveslenip üzülmiycez ama işte ister stresten de ister homonlar da ne yine olan bize oluyo daha kırmızılarda yok canım belki geç döllenme falan olmuştur :26::26:

canım rabbim bidaha kötü olumsuzluklarla karılaştırmasın 9 ay sağlıklı bi hamişlik geçirip bebeğini kucağına görürüsün inş

benim de canım şimdi 4 aylık olacaktı nasip kısmet bu işler geçen sene haziran ayında bu ayda hamiş kalmıştım inş yine senesinde olur canım allahım benim de yüzüme güler

Canım geçen hamileliğimde az önce anlattığım gibi geç döllenme olmuş dedi doktor.... Herşey normaldi ama 4. ayıma girdiğinde Yani Ocak sonunda bebekde ödem olduğu için alınmak zorunda kaldı...

Şuan ise Allah izin verirse tekrar hamileyim... Yeni umutlar artık başladı....Herşey güzel olacak inş...

Son düzenleme:

insallah canim iste gec döllenmeye raziyim ben ama bi sonuc almak istiyor insan... ya kirmizilar ya da hamilelik haberi... böyle muallakta kalmak en beteri ya :44::44::44::44:

cok gecmis olsun canim benim... hamile olmak bi dert, sonrasi baska bi dert... Allahin izniyle yeniden basladin yoluna.. her seyin en güzeli en hayirlisi seninle olsun tatlim benim

kurban olduğum rabbim ne kadar büyük ne kadar hikmetli yoktan var ediyo yeter ki ol de olsun

İnş bitanemmmm valla az kaldı hepimiz kavuşacağız bebişlerimize....

inş gülüm inş allahım senin sesini duysun duan göklere ulaşsın canım

canım o kötü günleri boşver yaşandı bitti geçti canım düşünme artık

rabbim yine yüzüne güldü bu kez inş bu mübarek 3 aylarda herşey yolunda gider

Canım ocakdan sonra 1 Ay korunduk... Sonra üç ay olumsuz.... Ve bu ay inşşşşş hamileyimmmm...Bu ay ben vitamin kullandım.... Hem vucut direncini atttırsın diye hemde döllenme olursa tutunsun diye...

Ve Allaha bol bol dua etttik....

ayyy canım benım cok sevındımm.. nihanca nın dediği gibi Allah yuzune guldu... inş darısı tum isteyenlerın basına...

canım ne vitamini kullandın :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…