2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

selammmm olsun herkese nasılsınız regen gelmedimi dahaaa yaaa onu merak ettim ne oldu die bide screamaway sen nasıl oldun kanaman vardıya 3 gün önce, doktora gitçektin bebiş nasıl die şuan yoksun ama gelince görürsün inşallah yazımı neyse arada yoklarım ben

Son düzenleme:
eriicccc oo yeeaaahh :) ayy bendeee istiyorummmmmm:18::103::104::108::121::121::121::121::121::125::125::125::125::125::131::131::131::131::131:acabaaaaa (demeyi isterdim)

renewalcim, çalışların neresinde?

breshkacım, arkadaşlık isteğini kabul tıklıyorum, olmuyor, normal giriş yapamadığım içindir, profilimde de her hangi bir değişiklik yapamıyorum.

kardaizcim, bunu duyduktan sonra da gelmemezlik etmez değilmi? gelmiştir o gelmiştir, inşallah! ağzım fal gibidir haa, öylesine şaka yaparak bile olsa, söylediklerim bazen çıkıyor, hadi hayırlısı

ay canım öle mi dersin. inşallah canım yaaaa ... allahım herkese versin bekletmeden yormadan üzmeden ...

bende istiyorummmmmm

ayyyyyyy demesemiydim ya...:26:
ama mevsimi canım iş çıkışı alabilirsin hayatım yaaa. al ama aklım kalmasın

evde var yüzüne bakmıyorum kaç gündür şimdi sen diyince canım istedi işte

eriiiiikkkkkk :84::84:

breshkacım, üzme beni kızzzzz, ağlama, beni de ağlatıcan, bu siteye normal giriş yapacağım güne dua ediyorum. binbir takla sonrası anca kavuşabiliyorum sizlere 43:

renewalcim, çalışların neresinde?

breshkacım, arkadaşlık isteğini kabul tıklıyorum, olmuyor, normal giriş yapamadığım içindir, profilimde de her hangi bir değişiklik yapamıyorum.

canım aydın üniversitesi orda diş fakültesi açtı onun tam karşısındaydı yanlış hatırlamıosam googleda ara adresini verir zaten...

canim benim Rabbim o kucucuk cani korur insallah... cok da tasalanmaki etki yapmasin....
selamm ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli
ooohhh masallah benim hemserime...bak 1 senen bitti bile canim... memlekete gidincede aklina geleyim emiii... bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaa:84:
kardaizcim, bunu duyduktan sonra da gelmemezlik etmez değilmi? gelmiştir o gelmiştir, inşallah! ağzım fal gibidir haa, öylesine şaka yaparak bile olsa, söylediklerim bazen çıkıyor, hadi hayırlısı
caniiiimmmmm, banada soyleseneeeee ozamannn........

sılacımm, söylerim tatlım, zamanı gelince... şaka, herşeyin zamanını ALLAHIM biliyor. ALLAHIM en kısa zamanda kvuştursun seni bebeğine, belkide artık kavuşturmuştur, hiç belli olmaz, kaçıncı günündesin siklüsünün?

renewalcim, evet aradım, buldum, peki doğumu nerde yaotırıyor? hangi hastanelerle anlaşması var?hizmet hastanesiyle varmıdır ki?

breshkacım, siteye giriş yapamadığım için bazı hile siteleri var, onları kullanarak giriyorum, bu yüzden herkesim yaptığı şeyleri yapamıyorum, ticketimi değiştiricem değiştiremiyorum, sanki adetim başlamış gibi duruyor ticketim, baksana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…