- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.101
ayyyyyy yarım kilo erik yedimmmmm.... şiştim valla
renewalcim, berna isimli doktor ismi verdin, o nerde çalışıyor?
kardaizcim, bunu duyduktan sonra da gelmemezlik etmez değilmi? gelmiştir o gelmiştir, inşallah! ağzım fal gibidir haa, öylesine şaka yaparak bile olsa, söylediklerim bazen çıkıyor, hadi hayırlısı
bende istiyorummmmmm
renewalcim, çalışların neresinde?
breshkacım, arkadaşlık isteğini kabul tıklıyorum, olmuyor, normal giriş yapamadığım içindir, profilimde de her hangi bir değişiklik yapamıyorum.
ay canım öle mi dersin. inşallah canım yaaaa ... allahım herkese versin bekletmeden yormadan üzmeden ...
ayyyyyyy demesemiydim ya...:26:
ama mevsimi canım iş çıkışı alabilirsin hayatım yaaa. al ama aklım kalmasın
breshkacım, üzme beni kızzzzz, ağlama, beni de ağlatıcan, bu siteye normal giriş yapacağım güne dua ediyorum. binbir takla sonrası anca kavuşabiliyorum sizlere43:
evde var yüzüne bakmıyorum kaç gündür şimdi sen diyince canım istedi işte
eriiiiikkkkkk :84::84:
renewalcim, çalışların neresinde?
breshkacım, arkadaşlık isteğini kabul tıklıyorum, olmuyor, normal giriş yapamadığım içindir, profilimde de her hangi bir değişiklik yapamıyorum.
canim benim Rabbim o kucucuk cani korur insallah... cok da tasalanmaki etki yapmasin....silacim sorma yaa cok moralim bozuk dunden beri wc ye gidiyorum kanamam varmi diyebide dusuk sebeplerine bakiyorum kesenin bozuk olmasiyla ilgili bisey yokk... bide surekli ultrason resimlerine bakiyorum bozukmu diye :)) kafayi yedim yani Allahim sen koru o bi canli artik kalbi bile atiyo (
bende simdi utu yapicam ama kopamiyorumki sizden :)
ooohhh masallah benim hemserime...bak 1 senen bitti bile canim... memlekete gidincede aklina geleyim emiii... bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaa:84:selamm ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli
caniiiimmmmm, banada soyleseneeeee ozamannn........kardaizcim, bunu duyduktan sonra da gelmemezlik etmez değilmi? gelmiştir o gelmiştir, inşallah! ağzım fal gibidir haa, öylesine şaka yaparak bile olsa, söylediklerim bazen çıkıyor, hadi hayırlısı
ay deme kızzzzz :26::26::26:
dert oldu valla içime eve gider gitmez ye bari...
kızlarr napıosunuzz bi yaramazlık yok inşallahh :))
kızlarr napıosunuzz bi yaramazlık yok inşallahh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?