- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.141
umarım çok accımaz ccanım bide 2doz vrulcak..nysee beni boşverelim regentoş..senina baya geçti ya batın heycan yokmuuuu...inşallahh bebeişin seninledir bitanemmmmm
oohh masallah...neguzel haber yaaa...valla seviniyoruzz duyunca..darisi basimizza insallah...hayirli olsun canim..kuagina alirsin insallah...kızlarrr çok şükür bende HAMİLEYİMemir_bebek: :
çok mutlu ve çok şaşkınım pko vardı bende biliorsunuz ALLAH ım bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah tez zamandaa
yok kisssss hepi topu bir hafta gecti... bir keresinde de 10gün felan gecmisti o zaman baozguna ugradigim icin simdi hic orali olmuyorum.. tabiki özellikle de düsündükce bo hos oluyorum.. simdiden bakiyorum netten bebek gelisime.. his simdiye kadar 5.haftayi gecmek hic nasip olmadibakalim bu haftasonu tekrar yapcam test.. insallah o zaman cikar yaaa tabiki varsa cikar ehralde bir bucuk hafta gecince... aman yaa haftaya benimki de yok evde... ooohhhh eger hamissem ona süprizimi yapmak icin coooooooooookkkkkkkkk güzel olacak....
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy napsak bu aksam yaaa........... hic bi fikrim yok ööffff kaynim da burdakafami sisrdiler aksama kadar bebeleri dinledim simdi de bunlar bir ps oynuyorlar... hem de bagira bagira.. bir sey desen kötü olursun demesen ben sinir oluyorumm aman yaa............. nerden geldiler öff...
ay kizlar bu arada kendime bugün bi ceket iki de gömlek aldim... biri spor gömleklerin digeri biraz daha klasik yani kotla felan da cok hos duruyor... alt kisimlar bol... yani Allah nasip ederse söyle 4-5-6 aylik hamisken de giyilir yaniay insallah....
aminn bitanem aminnn inş benimde acım diner gözyaşlarım sevinçten akarcanim..bitanem..guzelim benimmm... cok uzatmicam n'olur atrikk AGLAMAA...... lutfen aglama..... vallahi kiyamiyorum.... insallah inaniyorum insallah olacakkkk... Allah'im cok buyuk.. sana yardim etsin bitanem... dualarim,yurekten dualarim seninle............
aynen kader arkadaşım artık kelimeler yetersiz cümleler anlamsız kalıyonihancımmm can arkadaşımm kader ortağımm..kelimeler o kadar kifayetsiz ki ! ben sana ağlama demicem canımm çünkü sende benim gibisin ağlamayınca rahatlamıyorsun..için rahatlıyosa ağla bebeğim...ama kendini harap etme..bizim de bebeklerimiz olacakk Allah ın izniylee Rabbim bizede nasip edecek...bizrbirimize destek olup dertleşirsek yükümüz hafiifler..ki hafifliyor da...canımm akadaşımm Allah ım duysun sesimizi inşallahhh tez zamanda HAYIRLISIYLA bizede nasip edecek o duyguyuu...
canım tebrik ederimm Allah tamamına erdirsin inşallahhh :)
canim üzme kendini yaa... böyle stres yapa yapa olacagi da varsa senin böyle yapman yüzünden olmayacak.. yaa nolur yapma.. bak hepimiz bekliyoruz tamam senin durumun daha özel.. yasadigini sen bilirsin tabiki ama sen psikilojini bozdukca daha kötü olacaksin, esin de üzülüyo bak iste ona da yazik... yarin birgün bebisin olunca sana bunlarihatorlatcam ve sen o zaman güleceksin
canımm tuğçecimm Allah ın izniyle bebişine hiç bişi olmaz..Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bitanem...dua et..canımm ama bolca dinlen..öyleeeeeeeee mutfak dolabı falannnnnnn sakınnn yani...bırak kalsın hiç yormamalısın kendnii
canımm kalp atışını duymuşsun ayrıca ne güzel bu
yok kisssss hepi topu bir hafta gecti... bir keresinde de 10gün felan gecmisti o zaman baozguna ugradigim icin simdi hic orali olmuyorum.. tabiki özellikle de düsündükce bo hos oluyorum.. simdiden bakiyorum netten bebek gelisime.. his simdiye kadar 5.haftayi gecmek hic nasip olmadibakalim bu haftasonu tekrar yapcam test.. insallah o zaman cikar yaaa tabiki varsa cikar ehralde bir bucuk hafta gecince... aman yaa haftaya benimki de yok evde... ooohhhh eger hamissem ona süprizimi yapmak icin coooooooooookkkkkkkkk güzel olacak....
aminn bitanem aminnn inş benimde acım diner gözyaşlarım sevinçten akarbiliyorum canım rabbim çok büyük eminim ki umutlarımın bitiği an göstercek büyklüğünü verecek hayırlısyla benim de meleğimi inş gülüm
aynen kader arkadaşım artık kelimeler yetersiz cümleler anlamsız kalıyobende canım senin gibiyim ağlamadn atamıyorum içimden doya doya ağlıyorum içimden akıp gidiyo gözyaşlarım gülüm benim 9 aydır gözümün yaşı dinmedi bunca zaman ne yaşadığımı bir ben bi rabbim bilir çok iyi bilirim sbahlara kadar ağladığımı üzüldüğümü rabbim biz kadınlara en kutsal şeyi armağan etmiş ANNE olmayı ANNELİK DUYGUSUNU ama ben daha hiç yaşayamadım bi çocuk anne diye selense içim parçalanır ya ben.....
inş gülüm rabbim tez vakitte bebekelrimizi bize gönderir canım arkadaşım
ayy regentoşş inşallahh bitanemmm hamiş haberi verirsin bizeeeeeeeeeee :))
ayynen nihancımm ben de ağlamadan rahatlayamıyorum...bnimde 1 sene oldu bitanemm bende ne sıkıntılar yaşadımm Allah bilir..benim doktorda kesinlikle stres yok dedi..olacağı varsada olmaz dedi..bnde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Allah tanm kuzenim geldii geziyoz kafa dağıtıyoz da çabuk atlattım...snde atlatırsın inşallah canım..her zaman yanındayız...
gicik ediyolar benim ikizimi yaaa........
isteriz isteriz fotosunu isterizzz............. aldiklari goster yaaa zaten canimiz sIkIliyo...buarada balodan bahsetmedin ve kirmizi elbiseni ustunde gormedikkkk.............
hürrem yine hamilee
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
İyi aksamlar lizlar ben geldimmmmm
yaniiiiii........bu son deil mi??? 4 cocugu vardi......dogursun bakalim...hürrem yine hamilee
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
aaaaaaaaaaa baöoyu ben unuttum yavrum dur koyayim resim ama sen yoksun simdi de cabuk gel... ikizim hissedersin beni sen.. geeeeeeelllllll.... enerji yolladim gelir simdi
yaniiiiii........bu son deil mi??? 4 cocugu vardi......dogursun bakalim...
yaniii unuutturmayiz bak.... ben hep buralardayim canim alisveris yapiyorumm...nettennnn...3suisse..
gelmem mi yahuuu.... his bu his...hadi canim cek bakalim..ay canim ikizim bizi hi uzmuyosun...kafamiz dagilir hem...ortak noktalarimizdan biri daha alisveris....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cagirdim ve ikizim hakkaten geldi
dur ben gideyim de aldiklarimin fotosunu cekeyim... digerileri pc de var zaten albume ekleyim...
kızlarrr kuppecim nasıl ya?? haber varmı merak ettim onu??? geçmişi okuyamadım..70 sayfam falan varrr :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?