2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

umarım çok accımaz ccanım bide 2doz vrulcak..nysee beni boşverelim regentoş..senina baya geçti ya batın heycan yokmuuuu...inşallahh bebeişin seninledir bitanemmmmm

yok kisssss hepi topu bir hafta gecti... bir keresinde de 10gün felan gecmisti o zaman baozguna ugradigim icin simdi hic orali olmuyorum.. tabiki özellikle de düsündükce bo hos oluyorum.. simdiden bakiyorum netten bebek gelisime.. his simdiye kadar 5.haftayi gecmek hic nasip olmadi bakalim bu haftasonu tekrar yapcam test.. insallah o zaman cikar yaaa tabiki varsa cikar ehralde bir bucuk hafta gecince... aman yaa haftaya benimki de yok evde... ooohhhh eger hamissem ona süprizimi yapmak icin coooooooooookkkkkkkkk güzel olacak....

kızlarrr çok şükür bende HAMİLEYİM emir_bebek::
çok mutlu ve çok şaşkınım pko vardı bende biliorsunuz ALLAH ım bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah tez zamandaa
oohh masallah...neguzel haber yaaa...valla seviniyoruzz duyunca..darisi basimizza insallah...hayirli olsun canim..kuagina alirsin insallah...

hiiii tatlim..bendede oyle mesela gecen ay dongunun 40.gununde geldi... bende listeye 40gun donguymus gibi yazdirdim batimi ki ona gore heycan stresse yapmayayim diye.... hakkimizda hayirlisi olsun...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy napsak bu aksam yaaa........... hic bi fikrim yok ööffff kaynim da burda kafami sisrdiler aksama kadar bebeleri dinledim simdi de bunlar bir ps oynuyorlar... hem de bagira bagira.. bir sey desen kötü olursun demesen ben sinir oluyorumm aman yaa............. nerden geldiler öff...

ay kizlar bu arada kendime bugün bi ceket iki de gömlek aldim... biri spor gömleklerin digeri biraz daha klasik yani kotla felan da cok hos duruyor... alt kisimlar bol... yani Allah nasip ederse söyle 4-5-6 aylik hamisken de giyilir yani ay insallah....

gicik ediyolar benim ikizimi yaaa........

isteriz isteriz fotosunu isterizzz............. aldiklari goster yaaa zaten canimiz sIkIliyo...buarada balodan bahsetmedin ve kirmizi elbiseni ustunde gormedikkkk.............

aminn bitanem aminnn inş benimde acım diner gözyaşlarım sevinçten akar biliyorum canım rabbim çok büyük eminim ki umutlarımın bitiği an göstercek büyklüğünü verecek hayırlısyla benim de meleğimi inş gülüm
aynen kader arkadaşım artık kelimeler yetersiz cümleler anlamsız kalıyo bende canım senin gibiyim ağlamadn atamıyorum içimden doya doya ağlıyorum içimden akıp gidiyo gözyaşlarım gülüm benim 9 aydır gözümün yaşı dinmedi bunca zaman ne yaşadığımı bir ben bi rabbim bilir çok iyi bilirim sbahlara kadar ağladığımı üzüldüğümü rabbim biz kadınlara en kutsal şeyi armağan etmiş ANNE olmayı ANNELİK DUYGUSUNU ama ben daha hiç yaşayamadım bi çocuk anne diye selense içim parçalanır ya ben.....
inş gülüm rabbim tez vakitte bebekelrimizi bize gönderir canım arkadaşım

ah regencim üzlmemek keşke elim de olsa ama işte yapamıyorum arkadaşım ya dr bile diyo yumurtaların çok iyi geliştiği ay bile stresten olmayabilir dedi stres bizim için en büyük düşman bi kafamdan atabilsem biraz unutabilsem bende çok yoruldum benynim yorgun ben yorgunum evet canım eşime de yazık benim yüzümden baba olamıyo en çok ta buna üzlüyorum onun da hakkı ama ne yapalım herşey rabbimden ne veririse hayırlısnı iyisini versin inş gülüm

cnmm Allahim tez zmnda bebisinin kalp atislarini duymayi nasip etsin sanadaa... isin kotusu mutfak dolaplarini doktum ama esim, annem ve gorumcem yardim edecek bana bisey birakmazlar bile saolsunlar

ayy regentoşş inşallahh bitanemmm hamiş haberi verirsin bizeeeeeeeeeee :))

ayynen nihancımm ben de ağlamadan rahatlayamıyorum...bnimde 1 sene oldu bitanemm bende ne sıkıntılar yaşadımm Allah bilir..benim doktorda kesinlikle stres yok dedi..olacağı varsada olmaz dedi..bnde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Allah tanm kuzenim geldii geziyoz kafa dağıtıyoz da çabuk atlattım...snde atlatırsın inşallah canım..her zaman yanındayız...

yaşayan bilir canım çeken bilir zaten ancak bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz gülüm ahh canm sters stres stres bizim en büyük düşmanımız benim de canım annem gelicek bu ay sonuna kadar gelsin de bende kendimi toparlayayım biraz iyi olcak
bu günler de geçeck canım sabır yaaaa sabırrr :26::26:

gicik ediyolar benim ikizimi yaaa........

isteriz isteriz fotosunu isterizzz............. aldiklari goster yaaa zaten canimiz sIkIliyo...buarada balodan bahsetmedin ve kirmizi elbiseni ustunde gormedikkkk.............

aaaaaaaaaaa baöoyu ben unuttum yavrum dur koyayim resim ama sen yoksun simdi de cabuk gel... ikizim hissedersin beni sen.. geeeeeeelllllll.... enerji yolladim gelir simdi

hürrem yine hamilee

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yaniiiiii........bu son deil mi??? 4 cocugu vardi......dogursun bakalim...
aaaaaaaaaaa baöoyu ben unuttum yavrum dur koyayim resim ama sen yoksun simdi de cabuk gel... ikizim hissedersin beni sen.. geeeeeeelllllll.... enerji yolladim gelir simdi

yaniii unuutturmayiz bak.... ben hep buralardayim canim alisveris yapiyorumm...nettennnn...3suisse..

yaniiiiii........bu son deil mi??? 4 cocugu vardi......dogursun bakalim...

yaniii unuutturmayiz bak.... ben hep buralardayim canim alisveris yapiyorumm...nettennnn...3suisse..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cagirdim ve ikizim hakkaten geldi
dur ben gideyim de aldiklarimin fotosunu cekeyim... digerileri pc de var zaten albume ekleyim...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cagirdim ve ikizim hakkaten geldi
dur ben gideyim de aldiklarimin fotosunu cekeyim... digerileri pc de var zaten albume ekleyim...
gelmem mi yahuuu.... his bu his...hadi canim cek bakalim..ay canim ikizim bizi hi uzmuyosun...kafamiz dagilir hem...ortak noktalarimizdan biri daha alisveris....
kızlarrr kuppecim nasıl ya?? haber varmı merak ettim onu??? geçmişi okuyamadım..70 sayfam falan varrr :S

canim sanirim dun bi ara ugramisti hatta sana da yazmisti uzulmemen icin falan.. iyi dilekleri vardi... tedavisi bitmis ise baslamis....oyleee... onemli gunlerinde yine ugrar bilgilendirir bizi...
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…