2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inan seninle birlikte bende rahatladim...su test sonucunu ne zaman alacaksin??? hadi bakalim belli olmaz...peki akinti durumunu da sormus muydun canim??

cnm meltem hn a gidiyorum bnde... agustosa kadar randevu tarihlerimi simdiden verdi. dun kalp atislarini duydumm ama biraz moralimi bozdu cunku kesenin yapisi biraz bozuk dedi bu zmnla duzelebilirde dusuk tehlikende olabilir dedi

aaaaaa nedemekmis bu yaaaaaaa... e madem oyle ihtimal var onlemini alalim... yani..sende elinden geldigince dikkat et canim..

benimde sepet dolu utulenmeyi beklio..ustelik hamile de deilim:)))

zorliycam artk bundan snra drda beslenmen cok onemli dedi ... ztn esim geceleri zorla bi bardak sut ceviz findik ve badem yediriyoo drun verdigi yapmamiz gerekenler listesinde yaziyo bunlar :)

hangii hastanede bu dr cnm?

hastanede diil cnm çalışlar cad özel muayenehanesivar...muayene 100 tl hem uygun hemde acayip tatlı bi kadın... ben normal muayeneye çok korkuodum bunun ününü duydum fln gittim süper bi kadın genç zaten acayip tatlı... çok rahat ettim onun yanında... ben bide ilk evlendiimde 5 ay fln ilkişkiye giremedim o yüzden doktordanda çok korkuodum :) ama kızlık zarım esnekmiş onu örendim o gün boşuna stres yapmışım 5 ay die düşündüm :) tavsiye ederim kızlar feyste flnda var eltimi de o doğurttu

aaaaaa nedemekmis bu yaaaaaaa... e madem oyle ihtimal var onlemini alalim... yani..sende elinden geldigince dikkat et canim..

benimde sepet dolu utulenmeyi beklio..ustelik hamile de deilim:)))

silacim sorma yaa cok moralim bozuk dunden beri wc ye gidiyorum kanamam varmi diye bide dusuk sebeplerine bakiyorum kesenin bozuk olmasiyla ilgili bisey yokk... bide surekli ultrason resimlerine bakiyorum bozukmu diye :)) kafayi yedim yani Allahim sen koru o bi canli artik kalbi bile atiyo(
bende simdi utu yapicam ama kopamiyorumki sizden :)

inan seninle birlikte bende rahatladim...su test sonucunu ne zaman alacaksin??? hadi bakalim belli olmaz...peki akinti durumunu da sormus muydun canim??

her şeyi anlattım,şu anda sana şu nedenle gecikti diyemem,hiç bir fizyolojik nedeni yok dedi,test sonucu büyük ihtimal yarına çıkar,bu akşam 6 ya kadar belli olursa arkadaşım tlf la söylicek.Farlutal kullanmak istemiyorum,tekrardan adaçayı içmeye başlıcam yarından itibaren bakalım.doktor kesinlikle kullan deseydi alıcaktım da,seçenek sununca bekleyeyim diyorum.

aman tuğçecim dikkat et. önemli olanları ütüle ve beslenmen çok önemli. beslenme yetersizliğinden benim teyzem 4 aylık düşük yaptı. kokusu tadı hoşuna gitmeye bilir hatta kussan bile içinde mutlaka vitamini kalır. doktorun verdiği listeyi uygula canım...

selamm ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli

nerdesin kız kaçak..
dersler nasıl neler yaptın bakalım

sınavlar bitti 1.sınıfı bitirdim şükür görümcem geldi 3-4 gün onla uğraştım yarın kayseriye gidiyorum işte hazırlıklar ev temizliği falan uğraşıyorum

migicim, senin adına çok sevindim, hiç bir sorununun olmaması güzel haber, inşallah daha da güzel haberler alıcaz senden inşallah!

tuğçecim, kese bozukmu dedi? o zaman sen biraz dikkatli ol, olurmu tatlım? bozuksa açılma ihtimali var demektir, kesinlikle zıplamak, koşmak sana ağır gelen her hangi bişeyi kaldırmak gibi şeylerden uzak durman lazım. ALLAHIM bebişini doğurmayı sevmeyi büyütmeyi nasip etsin tatlım!

Sağolasın canım benim inşallah bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun ..

Çok sevindim canım .... böylece geçmiş olsun

sağol canım,acaip rahatladım valla,şimdi beklicem artık reglimi,ilaç kullanmak istemiyorum,doktor ister farlutal kullan istersen sonraki BAT ına kadar bekle dedi,bu ay yumurtlamadıysan ondan da regl olmamış olabilirsin dedi,ben de bekliyeyim diyorum,şunnu şurasında 10-12 gün var zateni,20 gün bekledim,bi 10 gün daha beklerim

migicim, tabi, bekle, adetin geldikten sonra bence adetinin ilk gününden itibaren ateşini ölç, böylece yumurtlayıp yumurtlamadığını anlayabileceksin ve sonrasında da hamiş kaldınmı kalmadınmı ateşinin gidişatından anlayacaksın.

kardaizcim, bunu duyduktan sonra da gelmemezlik etmez değilmi? gelmiştir o gelmiştir, inşallah! ağzım fal gibidir haa, öylesine şaka yaparak bile olsa, söylediklerim bazen çıkıyor, hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…