- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.081
inan seninle birlikte bende rahatladim...su test sonucunu ne zaman alacaksin??? hadi bakalim belli olmaz...peki akinti durumunu da sormus muydun canim??slm kızlar,az önce doktordan geldim,kötü bi şey çıkmadı çok şükür,ultrasonla falan baktı,her şey normal,kist vs yok adet olmayı bekleyip stres yaptıkça olamadın büyük ihtimalle dedi,fizyolojik bir nedeni yok bu gecikmenin dedi .2 ay önceki tahlil sonuçlarını da götürdüm yanımda,onları da inceledi,bütün değerlerin çok güzel,tekrardan tahlil yapılmasını gerektirecek bir şey yok,çok sağlıklısın dedi.farlutal verdi ama istersen kullan,(ben ilaç kullanmak istemiyorum dedim ) istersen sonraki BAT ına kadar bekle dedi,son defa bhcg ye bakalım ,tekrardan yumurtlamış olabilirsin belli olmaz dedi.bhcg sonucunu aldıktan sonra karar vericem farlutal kullansam mı kullanmasam mı.İlaçların yan etkileri falan oluyo ya,pek istemiyorum açıkçası.
cnm meltem hn a gidiyorum bnde... agustosa kadar randevu tarihlerimi simdiden verdi. dun kalp atislarini duydumm ama biraz moralimi bozdu cunku kesenin yapisi biraz bozuk dedi bu zmnla duzelebilirde dusuk tehlikende olabilir dedi
grisiniylemi besleyeceksin yeğenimizi?aaaaaaaa, kızıyorum bak haaaa3 ana 3 ara öğün. her türlü vitamine minerale, omega3, omega 6 vs.vs çoook şeye ihtiyacı var bebişin, zeka gelişimini etkiler balık ürünler ve omega yağları. sakın ihmasl etme, gözünü seveyim, midan almasa bile zorla yedir kendine. çok ye demiyorum, az az sık sık normal beslen. olurmu tatlım? gripli kişilerden de uzak dur, seni öpmelerine falan izin verme.
hangii hastanede bu dr cnm?
aaaaaa nedemekmis bu yaaaaaaa... e madem oyle ihtimal var onlemini alalim... yani..sende elinden geldigince dikkat et canim..
benimde sepet dolu utulenmeyi beklio..ustelik hamile de deilim:)))
inan seninle birlikte bende rahatladim...su test sonucunu ne zaman alacaksin??? hadi bakalim belli olmaz...peki akinti durumunu da sormus muydun canim??
silacim sorma yaa cok moralim bozuk dunden beri wc ye gidiyorum kanamam varmi diyebide dusuk sebeplerine bakiyorum kesenin bozuk olmasiyla ilgili bisey yokk... bide surekli ultrason resimlerine bakiyorum bozukmu diye :)) kafayi yedim yani Allahim sen koru o bi canli artik kalbi bile atiyo (
bende simdi utu yapicam ama kopamiyorumki sizden :)
selamm ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli
aman tuğçecim dikkat et. önemli olanları ütüle ve beslenmen çok önemli. beslenme yetersizliğinden benim teyzem 4 aylık düşük yaptı. kokusu tadı hoşuna gitmeye bilir hatta kussan bile içinde mutlaka vitamini kalır. doktorun verdiği listeyi uygula canım...
nerdesin kız kaçak..
dersler nasıl neler yaptın bakalım
hemserim benim rabbimin gucu herseye yeterrr......insallahcanim dualarimiz elbette seninle ama nolur cook da fazla umutlanma cukun gecende aynini olmus canim...hakkinda hayirlisi olsun...
ahh guzelim yaaa ...hakikaten dusundurucu bir durum.ama sunu soyleyebilirimki su sIkIntili gunlerinde insallah yuzun guler ve yavruna kavusursun... canim cuma gunu gelen giden olmazsa idrar testi yapabilirsin..yok kan testi yaptirabilme kolayligim var diyorsan oda olur...
kafani yorma ,dikkatini dagit diyecegim ama imkansiz oldugunu biliyorum... bende bekleyisteyim ve her ne kadar takmiyorum desemde saatlri sayiyorum..
hakkinda hayirlisi olsun canim.. sen daha iyi bilirsin de canim gec dollenme olayi olabilir mi?? ama adetlerin duzenliii....:26::26:
slm kızlar,az önce doktordan geldim,kötü bi şey çıkmadı çok şükür,ultrasonla falan baktı,her şey normal,kist vs yok adet olmayı bekleyip stres yaptıkça olamadın büyük ihtimalle dedi,fizyolojik bir nedeni yok bu gecikmenin dedi .2 ay önceki tahlil sonuçlarını da götürdüm yanımda,onları da inceledi,bütün değerlerin çok güzel,tekrardan tahlil yapılmasını gerektirecek bir şey yok,çok sağlıklısın dedi.farlutal verdi ama istersen kullan,(ben ilaç kullanmak istemiyorum dedim ) istersen sonraki BAT ına kadar bekle dedi,son defa bhcg ye bakalım ,tekrardan yumurtlamış olabilirsin belli olmaz dedi.bhcg sonucunu aldıktan sonra karar vericem farlutal kullansam mı kullanmasam mı.İlaçların yan etkileri falan oluyo ya,pek istemiyorum açıkçası.
migicim, senin adına çok sevindim, hiç bir sorununun olmaması güzel haber, inşallah daha da güzel haberler alıcaz senden inşallah!
tuğçecim, kese bozukmu dedi? o zaman sen biraz dikkatli ol, olurmu tatlım? bozuksa açılma ihtimali var demektir, kesinlikle zıplamak, koşmak sana ağır gelen her hangi bişeyi kaldırmak gibi şeylerden uzak durman lazım. ALLAHIM bebişini doğurmayı sevmeyi büyütmeyi nasip etsin tatlım!
kardaizcimmm, afiyettt bal şeker olsun, yarasın yeğenimeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?