- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.061
breshkacım, inşallah sen de hamişsindir. sizin için çoook güzel bi sürpriz olur, eniştenin nasıl sevineceğini tahmin ediyorum. ay benimki de bu ara yüzüme bakıyordu, nasıl ümitle bakıyordu, görseniz içiniz parçalanırdı, o yüzden kan testinin sonucunu söylemek çok zor oldu benim için. ama iyi durdu, hatta beni teselli etmeye başladı, canım benim.
ayy, kızlar bişey söylüyücem, benim bugün başım çok dönüyor, ağzımda da 2 gündür metal tadı var, demir yemişim sanki, ayyyyy bu kadar belirti varken kan testim negatiffffffffff, yok böyle bişey yaaa, daha görülmemişşşş, offffffff, çok bunalıyorum...
İnşallahBenimki de çok morali bozuk ya doktor doktor geziyor 1 aydır bide çocukları aşırı derecede sever kendinde olmayınca çok üzülüyor. Beni teselli etme gibi durumu olmaz onun olaylar karşısında benden çok tepki gösterir hatta sıkıntımızı ilk öğrendiğimiz de olsun canım dünyanın sonu değil ya bir sürü yöntem var deneriz gene de olmazsa sen varsın yeter bana dedim. Niye bu kadar iyi karşıladın ben olsam senin başının etini yerdim belki dedi onada üzüldü ..
Bu ara çok stresli günler geçiriyoruz inşallah bi mucize olur Rabbim bize de bi evlat nasip ederde eşim de bende mutlu oluruz ..
ayyy tatlim yazini daha yeni gordum kusura bakmaatelden giriyorum ya okuyup yorum yapip cikiyom sonra arada yine gelip okuyorum :) cnmmm iyiyim bgn kusmadim cok sukur dun dra sordum napabilirim diyee oda sabah hemen cubuk kraker ye dedi yedim kalkar kalkmaz :) simdide utu yapmam lazimm dag gibi olmuss
olsun güzelim hiç önemli değil. hımmmm çubuk kraker heee ilginç:44:
bizimde eşim çok sıcak oluyo... dünya tersine mi döndü nee.... cocamı hamile bırakmış olmıyım
breshkacım, inşallah tatlım, bekleyeceğim cumaya kadar, bakalım ne oluyor... ama obür hastanede pozitif çıkarsa, yakınımda olan bu hastaneye bi daha uğramiyicam, hatta şikayet edicem, hastanenin yönetimine. yeni reaktifler ilaçlar alsınlar laboratuar için, tabi eğer hamişsemmmmmm....değilsem, gıkım çıkamiyicak
slm kızlar,az önce doktordan geldim,kötü bi şey çıkmadı çok şükür,ultrasonla falan baktı,her şey normal,kist vs yok adet olmayı bekleyip stres yaptıkça olamadın büyük ihtimalle dedi,fizyolojik bir nedeni yok bu gecikmenin dedi .2 ay önceki tahlil sonuçlarını da götürdüm yanımda,onları da inceledi,bütün değerlerin çok güzel,tekrardan tahlil yapılmasını gerektirecek bir şey yok,çok sağlıklısın dedi.farlutal verdi ama istersen kullan,(ben ilaç kullanmak istemiyorum dedim ) istersen sonraki BAT ına kadar bekle dedi,son defa bhcg ye bakalım ,tekrardan yumurtlamış olabilirsin belli olmaz dedi.bhcg sonucunu aldıktan sonra karar vericem farlutal kullansam mı kullanmasam mı.İlaçların yan etkileri falan oluyo ya,pek istemiyorum açıkçası.
evet bak bu çok iyi bir haber canım. en azından kafanda soru işareti kalmadı. hadi bakalım geçmiş olsun.
ayyy tatlim yazini daha yeni gordum kusura bakmaatelden giriyorum ya okuyup yorum yapip cikiyom sonra arada yine gelip okuyorum :) cnmmm iyiyim bgn kusmadim cok sukur dun dra sordum napabilirim diyee oda sabah hemen cubuk kraker ye dedi yedim kalkar kalkmaz :) simdide utu yapmam lazimm dag gibi olmuss
olsun güzelim hiç önemli değil. hımmmm çubuk kraker heee ilginç:44:
hemde ne ilginc:) tuzlu oldugu icin mideyi bastiriyomuss yataginin basina koy dedi uyaninca at agzina 3,5 tane dedi aklinizda bulunsun kizlar :)
wifeofdemon bnm doktorum bahçelievlerde canım berra önsoy gidemez belki biliosundur... muhteşem bi doktor ve çok tatlı bi kadın tavsiye ederim
Allah seni ne yapmasın ya
Normalde benim eşimde çok sıcak olur ben bunalırdım şimdi o bana diyor bende çok şaşırıyorum hatta benim ayaklarım hiç ısınmaz hep üşürdü ...
Tuğçecim, JFK değil, Yaşam Hastanesi. JFK biraz uzak kalıyor. Yaşam'a yürüyerek gidebiliyorum. Ama cumaya kadar kırmızılar gelmezse, Hizmet hastanesine gitmeyi düşünüyorum.
Yeğenimize iyi bakıyormusun? Mide bulantısı ve kusmaları önlemenin bir yolu daha: aç kalmamak! sık sık az az yemek ye, sabah bulantısının ve kusmanın da sebebi sabah aç olmandır, kraker bu durumda iyi gelir, yada kavrulmuş leblebi.
Tuğçecim, hangi hastanededir senin doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?