2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canimmm..hayirlisi tabikiii.... ben dongumun 36.gunundeyim tatlim.... gecen ay 40.gunde kahverengi ,44.gundede kirmizilar gelmisti...onun icin 1temmuza kadar sinir koydum kendime anlican 1hafta daha beklicem asagi yukari... zaman cok cabuk geciyor... yumurtlama gunlerimde cok net deil... canim nezaman isterse ozaman calisma oluyor yani.. Rabbim ol derse olur!!!

cnm meltem hn a gidiyorum bnde... agustosa kadar randevu tarihlerimi simdiden verdi. dun kalp atislarini duydumm ama biraz moralimi bozdu cunku kesenin yapisi biraz bozuk dedi bu zmnla duzelebilirde dusuk tehlikende olabilir dedi

CNM MORALİNİ BOZMA. kesenin yapısı düzeliyor. sorun yapma. kendine dikkat et. düşük tehliken varmış. bol bol dinlen. stresten de uzak dur. rabbim senin ve bizlerin dualarıyla korur meleğini.

kazlar ben geldimm

malesef yine hiç güzel haberlerim yok kızlarr dr yine vajinal ultrason dan baktı ve yumurtan istediğim boyutta değil dedi bu ayı es geçin dedi ve gözlerden yaş akamya başladı zaten o anda yine de olsa küçük bi ümitle bekliyodum işte rabbime sığınıyodum yine öyle ama şimdi çaresiz umutusuz bi bekleyiş o lanet kırmızıları beklemek :84::84::84::84::84: dr defalarca sordum bana komen mi yarnmıyo yetersiz mi kalıyo dedim iğne tedavisi varmış para hiç sorun değil gerekiyosa onu uygulayın ve dr söylediği tek şey bu ay yumurtanın gelişmemesi STRESE DE bağlı olabilir dedi 6 ay kadar klome tedavisi eğer olmzasa sonra iğne olur dedi ama şimdilik iğneye bile gerek yok dedi senin vucudun da yumurtanın gelişimine destek vermemiş olabilir dedi bu da çok normal:44::44: ben bi anormal durum göremedim dedi sen sadece sakim ol düşünmemey çalış dedi herşey yoluna girer zamanla.......
o anda canım kocişim dr sordu gerekiyosa aşılama yaptıralım eşim çok üzülüyo çok ağlıyo ben dayanımıyorum artık dedi düşünün arkadaşlarım ne kadar çaresisiz tutunacak en ufak bi dal peşindeyiz
dr yanında ki hemşire sağolsın elini omzuma koydu sabır kızm dedi herşey zamanla olur bu günler de geçer sen üzülme apğlama yeter dedi o kadar çok ağladım ki dr yanın da resmen içimi döktüm yine klomen progesteron yazdı adetin 2. günü iç 11. gel dedi
işte böyle kızlar bi insanın kaderi gülmedimi gülmez işte rabbim bana sabır versin iyi ki bu zor günlerim de yanımdasınız allah hepinizden razı olsun kızlarr çok seviyorum siz

screamawaycım enden benim tarihimi silmeni istiyorum kuzum ben lanet kırmızlar gelince sana söylerim
odaki tarihi görmesem iyi olcak beklemek ve umut etmek için bi sebebim yok :84::84::84::84:

kockoca bir ayı çöpe attım allahım sen çok büyüksün yarabbim sana sığınıyorum duy sesimi

cnm meltem hn a gidiyorum bnde... agustosa kadar randevu tarihlerimi simdiden verdi. dun kalp atislarini duydumm ama biraz moralimi bozdu cunku kesenin yapisi biraz bozuk dedi bu zmnla duzelebilirde dusuk tehlikende olabilir dedi

tuğçee sakın moralini bozma sakın bu çok normal bişey doktor sseni strese sokmuş sen dinlen bolbol bebğinin kalp atışlarını duyduğun için şükret olumlu düşün canım zamanla hallolur

gülüm ya aman çok dikkat et yeğenimize aman canım hep dinlen yat bebeğinin sağlığı herşeyden daha önemli kuzum allah korusunun seni de bebeğini de rabbim sağlıkla kucağında görmek nasip etsin canım

canim..bitanem..guzelim benimmm... cok uzatmicam n'olur atrikk AGLAMAA...... lutfen aglama..... vallahi kiyamiyorum.... insallah inaniyorum insallah olacakkkk... Allah'im cok buyuk.. sana yardim etsin bitanem... dualarim,yurekten dualarim seninle............

Açılma yok canım sadece şekli bıraz kıvrımlı gıbı tam oval şeklınde degıl yanı... Amınn ınsallah tatlım kazasız belasız atlatırım ıns 9 ayı

kızlarrr çok şükür bende HAMİLEYİM emir_bebek::
çok mutlu ve çok şaşkınım pko vardı bende biliorsunuz ALLAH ım bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah tez zamandaa

CNM MORALİNİ BOZMA. kesenin yapısı düzeliyor. sorun yapma. kendine dikkat et. düşük tehliken varmış. bol bol dinlen. stresten de uzak dur. rabbim senin ve bizlerin dualarıyla korur meleğini.

canim benim Rabbim o kucucuk cani korur insallah... cok da tasalanmaki etki yapmasin....:

tuğçee sakın moralini bozma sakın bu çok normal bişey doktor sseni strese sokmuş sen dinlen bolbol bebğinin kalp atışlarını duyduğun için şükret olumlu düşün canım zamanla hallolur

Kızlarr dünden beri araştırıyorum drun bana dedıgı sebepten düşük yaşayan bı örnek bulamadım Insallah benımde basıma gelmez...Başkada bı problem yokmus ıste sadece kesenın yapısı bıraz kıvrımlı gıbı o kdr...Annem bebek buyudukce duzelır korkma dıyor... Eşimde düşmeyecek bılıyorum dıyor ınsallah Allahım sen koru O kdr uğraştık olsun dıyee onu kaybetmek ıstemıyorum 25:

ayyyyyy yarım kilo erik yedimmmmm.... şiştim valla

ohh yarasın cnm bnm:)

Ah benm canım arkadasımmm ınsallah bı mucıze olur ve bebısın senı şaşırtır... Allahım hayırlısını nasıp etsın ınsallah bu ay olmadı önumuzdekı ay bebısın gelır ve eşinide senıde mutlu eder... Ağlama artık nolurrr bak strestende olmayabılırmıs dr bıle soylemıs...

çok mutlu ve çok şaşkınım pko vardı bende biliorsunuz ALLAH ım bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah tez zamandaa

Büşracımm tebrık ederım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsn tatlım :)

nihancımmm can arkadaşımm kader ortağımm..kelimeler o kadar kifayetsiz ki ! ben sana ağlama demicem canımm çünkü sende benim gibisin ağlamayınca rahatlamıyorsun..için rahatlıyosa ağla bebeğim...ama kendini harap etme..bizim de bebeklerimiz olacakk Allah ın izniylee Rabbim bizede nasip edecek...bizrbirimize destek olup dertleşirsek yükümüz hafiifler..ki hafifliyor da...canımm akadaşımm Allah ım duysun sesimizi inşallahhh tez zamanda HAYIRLISIYLA bizede nasip edecek o duyguyuu...

canım tebrik ederimm Allah tamamına erdirsin inşallahhh :)

canımm tuğçecimm Allah ın izniyle bebişine hiç bişi olmaz..Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bitanem...dua et..canımm ama bolca dinlen..öyleeeeeeeee mutfak dolabı falannnnnnn sakınnn yani...bırak kalsın hiç yormamalısın kendnii

canımm kalp atışını duymuşsun ayrıca ne güzel bu

aaaaaaaaaaaa bi hamis daha......... ayyyyy canim benim hadi gözün aydin

hadi bakalim Allah hayirli evlatlar nasip eder insallah

ay ne sevindim yaa..

canim üzme kendini yaa... böyle stres yapa yapa olacagi da varsa senin böyle yapman yüzünden olmayacak.. yaa nolur yapma.. bak hepimiz bekliyoruz tamam senin durumun daha özel.. yasadigini sen bilirsin tabiki ama sen psikilojini bozdukca daha kötü olacaksin, esin de üzülüyo bak iste ona da yazik... yarin birgün bebisin olunca sana bunlarihatorlatcam ve sen o zaman güleceksin

nolsun be regentoşum..iç güveysinden hallice durumum...bakalım yine yeni umutlar yeşertiyoruz...Allaah tan ümit kesilmez..tek sıkıntım iğjeler göbekten ya acıyor muuu ???

yaa muhtemelen.. her igne kadar acitiyordur.. ama ilacin agirligina da bagli sanirim.. cünkü ben bi kere popodan olmustum ayyyyyyyyyyy cok kötüydü... oturamiyordum resmen kendin mi yapcaksin peki güzelim benim??? hafif olursa yapanin eli pek acimaz...

umarım çok accımaz ccanım bide 2doz vrulcak..nysee beni boşverelim regentoş..senina baya geçti ya batın heycan yokmuuuu...inşallahh bebeişin seninledir bitanemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…