- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.121
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum dua edin benim için olurmu
sılacımm, söylerim tatlım, zamanı gelince...şaka, herşeyin zamanını ALLAHIM biliyor. ALLAHIM en kısa zamanda kvuştursun seni bebeğine, belkide artık kavuşturmuştur, hiç belli olmaz, kaçıncı günündesin siklüsünün?
renewalcim, evet aradım, buldum, peki doğumu nerde yaotırıyor? hangi hastanelerle anlaşması var?hizmet hastanesiyle varmıdır ki?
breshkacım, siteye giriş yapamadığım için bazı hile siteleri var, onları kullanarak giriyorum, bu yüzden herkesim yaptığı şeyleri yapamıyorum, ticketimi değiştiricem değiştiremiyorum, sanki adetim başlamış gibi duruyor ticketim, baksana.
cnm meltem hn a gidiyorum bnde... agustosa kadar randevu tarihlerimi simdiden verdi. dun kalp atislarini duydumm ama biraz moralimi bozdu cunku kesenin yapisi biraz bozuk dedi bu zmnla duzelebilirde dusuk tehlikende olabilir dedi
cnm meltem hn a gidiyorum bnde... agustosa kadar randevu tarihlerimi simdiden verdi. dun kalp atislarini duydumm ama biraz moralimi bozdu cunku kesenin yapisi biraz bozuk dedi bu zmnla duzelebilirde dusuk tehlikende olabilir dedi
migicim, senin adına çok sevindim, hiç bir sorununun olmaması güzel haber, inşallah daha da güzel haberler alıcaz senden inşallah!
tuğçecim, kese bozukmu dedi? o zaman sen biraz dikkatli ol, olurmu tatlım? bozuksa açılma ihtimali var demektir, kesinlikle zıplamak, koşmak sana ağır gelen her hangi bişeyi kaldırmak gibi şeylerden uzak durman lazım. ALLAHIM bebişini doğurmayı sevmeyi büyütmeyi nasip etsin tatlım!
aman tuğçecim dikkat et. önemli olanları ütüle ve beslenmen çok önemli. beslenme yetersizliğinden benim teyzem 4 aylık düşük yaptı. kokusu tadı hoşuna gitmeye bilir hatta kussan bile içinde mutlaka vitamini kalır. doktorun verdiği listeyi uygula canım...
CNM MORALİNİ BOZMA. kesenin yapısı düzeliyor. sorun yapma. kendine dikkat et. düşük tehliken varmış. bol bol dinlen. stresten de uzak dur. rabbim senin ve bizlerin dualarıyla korur meleğini.
canim benim Rabbim o kucucuk cani korur insallah... cok da tasalanmaki etki yapmasin....:
tuğçee sakın moralini bozma sakın bu çok normal bişey doktor sseni strese sokmuş sen dinlen bolbol bebğinin kalp atışlarını duyduğun için şükret olumlu düşün canım zamanla hallolur
gülüm ya aman çok dikkat et yeğenimize aman canım hep dinlen yat bebeğinin sağlığı herşeyden daha önemli kuzum allah korusunun seni de bebeğini de rabbim sağlıkla kucağında görmek nasip etsin canım
ayyyyyy yarım kilo erik yedimmmmm.... şiştim valla
kazlar ben geldimm
malesef yine hiç güzel haberlerim yok kızlarrdr yine vajinal ultrason dan baktı ve yumurtan istediğim boyutta değil dedi bu ayı es geçin dedi ve gözlerden yaş akamya başladı zaten o anda yine de olsa küçük bi ümitle bekliyodum işte rabbime sığınıyodum yine öyle ama şimdi çaresiz umutusuz bi bekleyiş o lanet kırmızıları beklemek :84::84::84::84::84: dr defalarca sordum bana komen mi yarnmıyo yetersiz mi kalıyo dedim iğne tedavisi varmış para hiç sorun değil gerekiyosa onu uygulayın ve dr söylediği tek şey bu ay yumurtanın gelişmemesi STRESE DE bağlı olabilir dedi 6 ay kadar klome tedavisi eğer olmzasa sonra iğne olur dedi ama şimdilik iğneye bile gerek yok dedi senin vucudun da yumurtanın gelişimine destek vermemiş olabilir dedi bu da çok normal:44::44: ben bi anormal durum göremedim dedi sen sadece sakim ol düşünmemey çalış dedi herşey yoluna girer zamanla.......
o anda canım kocişimdr sordu gerekiyosa aşılama yaptıralım eşim çok üzülüyo çok ağlıyo ben dayanımıyorum artık dedi düşünün arkadaşlarım ne kadar çaresisiz tutunacak en ufak bi dal peşindeyiz
dr yanında ki hemşire sağolsın elini omzuma koydu sabır kızm dedi herşey zamanla olur bu günler de geçer sen üzülme apğlama yeter dedio kadar çok ağladım ki dr yanın da resmen içimi döktüm yine klomen progesteron yazdı adetin 2. günü iç 11. gel dedi
işte böyle kızlar bi insanın kaderi gülmedimi gülmez işte rabbim bana sabır versin iyi ki bu zor günlerim de yanımdasınız allah hepinizden razı olsun kızlarr çok seviyorum siz
screamawaycım enden benim tarihimi silmeni istiyorum kuzum ben lanet kırmızlar gelince sana söylerim
odaki tarihi görmesem iyi olcak beklemek ve umut etmek için bi sebebim yok :84::84::84::84:
kockoca bir ayı çöpe attımallahım sen çok büyüksün yarabbim sana sığınıyorum duy sesimi
kızlarrr çok şükür bende HAMİLEYİMemir_bebek: :
çok mutlu ve çok şaşkınım pko vardı bende biliorsunuz ALLAH ım bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah tez zamandaa
kazlar ben geldimm
malesef yine hiç güzel haberlerim yok kızlarrdr yine vajinal ultrason dan baktı ve yumurtan istediğim boyutta değil dedi bu ayı es geçin dedi ve gözlerden yaş akamya başladı zaten o anda yine de olsa küçük bi ümitle bekliyodum işte rabbime sığınıyodum yine öyle ama şimdi çaresiz umutusuz bi bekleyiş o lanet kırmızıları beklemek :84::84::84::84::84: dr defalarca sordum bana komen mi yarnmıyo yetersiz mi kalıyo dedim iğne tedavisi varmış para hiç sorun değil gerekiyosa onu uygulayın ve dr söylediği tek şey bu ay yumurtanın gelişmemesi STRESE DE bağlı olabilir dedi 6 ay kadar klome tedavisi eğer olmzasa sonra iğne olur dedi ama şimdilik iğneye bile gerek yok dedi senin vucudun da yumurtanın gelişimine destek vermemiş olabilir dedi bu da çok normal:44::44: ben bi anormal durum göremedim dedi sen sadece sakim ol düşünmemey çalış dedi herşey yoluna girer zamanla.......
o anda canım kocişimdr sordu gerekiyosa aşılama yaptıralım eşim çok üzülüyo çok ağlıyo ben dayanımıyorum artık dedi düşünün arkadaşlarım ne kadar çaresisiz tutunacak en ufak bi dal peşindeyiz
dr yanında ki hemşire sağolsın elini omzuma koydu sabır kızm dedi herşey zamanla olur bu günler de geçer sen üzülme apğlama yeter dedio kadar çok ağladım ki dr yanın da resmen içimi döktüm yine klomen progesteron yazdı adetin 2. günü iç 11. gel dedi
işte böyle kızlar bi insanın kaderi gülmedimi gülmez işte rabbim bana sabır versin iyi ki bu zor günlerim de yanımdasınız allah hepinizden razı olsun kızlarr çok seviyorum siz
screamawaycım enden benim tarihimi silmeni istiyorum kuzum ben lanet kırmızlar gelince sana söylerim
odaki tarihi görmesem iyi olcak beklemek ve umut etmek için bi sebebim yok :84::84::84::84:
kockoca bir ayı çöpe attımallahım sen çok büyüksün yarabbim sana sığınıyorum duy sesimi
çok mutlu ve çok şaşkınım pko vardı bende biliorsunuz ALLAH ım bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah tez zamandaa
hüllaaaaaaaaaaaaaa yavrummmmmm nasilsin böcügümm????
nolsun be regentoşum..iç güveysinden hallice durumum...bakalım yine yeni umutlar yeşertiyoruz...Allaah tan ümit kesilmez..tek sıkıntım iğjeler göbekten ya acıyor muuu ???
yaa muhtemelen.. her igne kadar acitiyordur.. ama ilacin agirligina da bagli sanirim.. cünkü ben bi kere popodan olmustum ayyyyyyyyyyy cok kötüydü... oturamiyordum resmenkendin mi yapcaksin peki güzelim benim??? hafif olursa yapanin eli pek acimaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?