2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizlllaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr fotolar tamam hepsi albümde... bakiverin hadi... nasilsa burdaki herkesler arkadasim herkes görebilir... yalniz ceket siyah oldugu icin hic güzel cikmadi idare edin artik yani belli olmuyor... ama giyince cok seksi oluyor yaaa................

ben bi tane gördüm tv'de... acayip hos bir sey bunlarin tarzinda yani kücük ama cok pahali... yapimida bi o kadar basit bir sey... elimde yapcam valla malzemem var... is de bitti nasilsa yapicam ve kullancam... tüllü tüllü bir sey hem de.... degisiklik olur yani ne güzel...

canımm gömleğee bayıldımmmmmmmm....boncuklu çanta tarzım değil ama güzel...ii günlerde kullanırsın inşallahh alırsan :)

regencim cicilerine baktim canim..hakkaten hoslar..gomleginasaleti bi baskayaaa.... cok severim gule gule giy sende...hamisligindede kullan insallah...ha onceki sayfaya ekledigim gomlek fotosuna baksana....

hhehehe silacim git bak hm'e indirime girmis ya su uzun ceketlerden acayip tatli yaa.. 50 eurodan inmis.. ya cok hoslaaaaaaaaarrrrrrrrrr bayiliyorum böyle tarzlara... gömler de hakkaten benziyo di mi?? kirkizi elbisemi giymedim canim cok abarti oldugunu hissettim siyah giydim gittim iste...

yani bebegim oyle gercekten....gomlekler bile benzior....
yap valla ..nette varsa bakip eklesene canim..belki bende yaparim..ugras olur...ayy bole seyler ii geliyor yaa kendimi mutlu hissediyorum... degisiklk sart..
canımm gömleğee bayıldımmmmmmmm....boncuklu çanta tarzım değil ama güzel...ii günlerde kullanırsın inşallahh alırsan :)

evet canim gomlek bomba...siyah cantayi da kullanabilirm demi normal gunllerde abiye kacmaz... alacam insallah...

bakacam... kapali oldugum icin nerde uzun sey orda ben!!!! temuzda solde lar, solden..... yani indirimler basliyorrr... aglatacam yaniii...........

3suisse duymadin mi canim...??almanyaya da var... hersey indirimde simdi dikkatini cekebilir..3suisse .de.. tavsiye ederimm...

tatlim nette yok yaa.. ben tv de gördüm iste.. ama nasil biliyor musun.. boyutunu sen ayarla cantanin.. kücük-büyük.. sonra tül parcalarini dikdörtgen sekilde kesmisler.. üstüste dikmisler... benim gelinligimin etegi kirpi modeli.. biliyor musun onun dikisi nasil????? uygun araliklarla yanyana üstüste dikiliyor.. bu da aynen öyle ama tek farkli öyle sivri degil dikdörtgen, onu da ortadan ikiye büküyorsun vwe dikiyorsun... astari fermuari sana kalmis... cok tatli duruyor böyle ucus ucus... kotla abiyeyel farketmiyor gece gündüz kullan

ay anlatabilmisimdir umarum

vallahi carsida görmedim tatlim... ama netten bakabilirim..
burda netten alisveris yapmak oldukca güvenilir.. o yüzden be de sicak bakiyorum netten alisverise hele de belli markalar..

valla hayatim ssen anlatabildinde ben anlayamadim....pek basmaz kafam ole islere... sen yap hele bi bakariz ona goreee..........
vallahi carsida görmedim tatlim... ama netten bakabilirim..
burda netten alisveris yapmak oldukca güvenilir.. o yüzden be de sicak bakiyorum netten alisverise hele de belli markalar..

canim carsisi yok zaten...netten sadece... evede katalog filan yolluyolar...odeme secenegide cok kolay..kredi kartina bile gerek yok.... tutarini yolluyolar eve 3aydan hesap numarasina yatiriyosun...yani 3ayda odemek icin zamanin bile var...

bengeen yaz bissuru biseyler almistim...

Kızlar merhaba,dün doktora gittim ve bebişimi gördüm,keseyi gördük,kalp atışlarınıda duydum,karnımdan baktı doktorum.
Her şey normal dedi,boyu 8 mm ve 6 hafta 5 günlük çıktı kuzucuğum,doktor son adetle uyumlu dedi,çok sevindimmmm ))

canim birlikte yazmisiz... cevaplarimi aldim sagolasin...

bu arada tugceyle aynisin o da 6 haftalik.....ama gununu bilmiyorum...onun bulantilari yogun sende durumler nasil...

guzel haberlerine coksevindim canim insallah kucagina alirsin...oksar oper seversin.....insallah..

bizleride unutmayin dualarinizda....

canımm neşelikızcım çok sevindimm ohhh maşallahhhhh :)) Allah ım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhhhh :))

eee hadi gözünaydin canim benim

Canım benim sizler hep aklımdasınız ama giremedim baya evet,çünkü geçen hafta sorunluydum baya,bulantılarım var,çok halsizim,sürekli uykum geliyo en kötüsüde midem çok şişiyo,gastritimi azdırdı hamilelik,sonra kabızlık falan yani zor günler geçirdim,bu hafta daha iyiyim,birde doktora daha dün gidebildim,artık kesinleşti yani tamamen.Sizler için hep dua ediyorum olacak olacak sizinde olacak

buldum tatlim katalog felan ücretsiz di mi??? bende siparis vereyim de gelsin... severim öyle seyleri

canımm neşelikızcım çok sevindimm ohhh maşallahhhhh :)) Allah ım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhhhh :))

eee hadi gözünaydin canim benim

Sağolun kızlar,inşallah bebeğimin resminide koyucam yani kesemizi ve içindeki noktacığı )
Bu sıralar çok yoğundum giremedim pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…