- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.181
Allah razi olsun canim...Rabbim sana da kolaylik versin insallah rahatca gecsin 9ayin..... anladim canim..tabi zor geciyor ama onlari dainsan yasayinca inan hamileligin tadina variyor...2-3haftaya daha rahat edersininsallah....Canım benim sizler hep aklımdasınız ama giremedim baya evet,çünkü geçen hafta sorunluydum baya,bulantılarım var,çok halsizim,sürekli uykum geliyo en kötüsüde midem çok şişiyo,gastritimi azdırdı hamilelik,sonra kabızlık falan yani zor günler geçirdim,bu hafta daha iyiyim,birde doktora daha dün gidebildim,artık kesinleşti yani tamamen.Sizler için hep dua ediyorum olacak olacak sizinde olacak
buldum tatlim katalog felan ücretsiz di mi??? bende siparis vereyim de gelsin... severim öyle seyleri
Sağolun kızlar,inşallah bebeğimin resminide koyucam yani kesemizi ve içindeki noktacığı)
Bu sıralar çok yoğundum giremedim pek.
Sağolun kızlar,inşallah bebeğimin resminide koyucam yani kesemizi ve içindeki noktacığı)
Allah razi olsun canim...Rabbim sana da kolaylik versin insallah rahatca gecsin 9ayin..... anladim canim..tabi zor geciyor ama onlari dainsan yasayinca inan hamileligin tadina variyor...2-3haftaya daha rahat edersininsallah....
valla canim, katalog beni yoruyor nette indirimlerinide takip edebiliyosun... sen bikere siteden randevu ver zirt birt reklam ,chek,promosyon falan yolluyolar eve zaten....dene valla ben yapiyorum no problemmmmmm
e hadi koy koy bekliyoruz........
Canım inşallah 2-3 haftaya kadar geçer ya da azalır ya,ben pek tadına varamadım hamileliğin o yüzden,çok rahatsızlık veriyor,pek bi şey yemek istemiyorum o yüzden.
Karnım acıkıyor ama yemek istemiyorum çünkü korkuyorum,kabızlık yüzünden 2 kere sancılandım,birinde gece uykumdan uyandım ağrıyla.Yani benim bebiş zorlu bi bebek olacak anlaşılan)
Şimdi de acaba kız mı erkek mi diye düşünmeye başladım)
Bugün kan tahlillerim yapıldı,idrar tahlilim yapıldı,pazartesi göstericem doktora.
silaaaaa senin gömlegi gördüm nette. 44,99 euro diyor yaabir de 44,99dan baslayan f iyatlarla.. yani sanirim beden degistikce fiyat da degisiyor...
anliyorum canim .. anliyorumdiyorum cunku ben cok cok zorgecirdim...bendede kabizliktan tutta burun kanamasina kadar...benimbacaklarada vurmustu...ayyyy ne zordu... tir tir titrerdim bayilma hissi gelirdi... amma velakin herkes imrendi 2-3aydan sonra super rahat hamilelik gecirdim... insallah sende rahat gecirirsin kalanzamanlari....
Allah yardimcin olsun...insallah saglikli hayirli olsunda kiz erkek farketmez...ha illaki gonlunde vardir biri....hangisine daha cok sicaksin!!!
canim bizde tum bedenler 50euro..lakin indirimi var 26euro.... demekki sizin orda indirmemisler henuzzz...sen takip et orda indirim sezonu nezaman???
bilmiyorum tatlim ne zaman.. ama nasilsa hergün pc basindayim kontrol ederim yaa... sagol canim.. sen peki otto yu biliyor musun? burda da otto var.. sistem ayni ya katalog geliyor ya da netten takip ediyorsun.. indirimler oluyor felan.. orda da güzel seyler var ama iste burda da bedene göre fiyat degisiyor... almanlar iri bedenler ya biraz bunu da paraya dökmüsler ya
tuuuhh regene yetistiremedim cantaciklari....siz bakin kizlar iciniz gitsinnnn benim gbi....hadi kizlar hepinize iyi gecelr ben yatiyorum acayip uykum var.. hepinizi öptüm cooooookkkkkkk
amaaan 4gozle beklicem..noktacigi...tugceninki virguldu.. seninki nokta... noktali virgul oldunuz..........oldular..
kızlarrr çok şükür bende HAMİLEYİMemir_bebek: :
çok mutlu ve çok şaşkınım pko vardı bende biliorsunuz ALLAH ım bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah tez zamandaa
Kızlar merhaba,dün doktora gittim ve bebişimi gördüm,keseyi gördük,kalp atışlarınıda duydum,karnımdan baktı doktorum.
Her şey normal dedi,boyu 8 mm ve 6 hafta 5 günlük çıktı kuzucuğum,doktor son adetle uyumlu dedi,çok sevindimmmm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?