2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Allah razi olsun canim...Rabbim sana da kolaylik versin insallah rahatca gecsin 9ayin..... anladim canim..tabi zor geciyor ama onlari dainsan yasayinca inan hamileligin tadina variyor...2-3haftaya daha rahat edersininsallah....
buldum tatlim katalog felan ücretsiz di mi??? bende siparis vereyim de gelsin... severim öyle seyleri

valla canim, katalog beni yoruyor nette indirimlerinide takip edebiliyosun... sen bikere siteden randevu(ne randevusu ya..amma sacmalamisim,siparis olucak!!) ver zirt birt reklam ,chek,promosyon falan yolluyolar eve zaten....dene valla ben yapiyorum no problemmmmmm

Son düzenleme:

Canım inşallah 2-3 haftaya kadar geçer ya da azalır ya,ben pek tadına varamadım hamileliğin o yüzden,çok rahatsızlık veriyor,pek bi şey yemek istemiyorum o yüzden.
Karnım acıkıyor ama yemek istemiyorum çünkü korkuyorum,kabızlık yüzünden 2 kere sancılandım,birinde gece uykumdan uyandım ağrıyla.Yani benim bebiş zorlu bi bebek olacak anlaşılan)
Şimdi de acaba kız mı erkek mi diye düşünmeye başladım)
Bugün kan tahlillerim yapıldı,idrar tahlilim yapıldı,pazartesi göstericem doktora.

silaaaaa senin gömlegi gördüm nette. 44,99 euro diyor yaa bir de 44,99dan baslayan fiyatlarla.. yani sanirim beden degistikce fiyat da degisiyor...

anliyorum canim .. anliyorumdiyorum cunku ben cok cok zorgecirdim...bendede kabizliktan tutta burun kanamasina kadar...benimbacaklarada vurmustu...ayyyy ne zordu... tir tir titrerdim bayilma hissi gelirdi... amma velakin herkes imrendi 2-3aydan sonra super rahat hamilelik gecirdim... insallah sende rahat gecirirsin kalanzamanlari....

Allah yardimcin olsun...insallah saglikli hayirli olsunda kiz erkek farketmez...ha illaki gonlunde vardir biri....hangisine daha cok sicaksin!!!

silaaaaa senin gömlegi gördüm nette. 44,99 euro diyor yaa bir de 44,99dan baslayan f iyatlarla.. yani sanirim beden degistikce fiyat da degisiyor...

canim bizde tum bedenler 50euro..lakin indirimi var 26euro.... demekki sizin orda indirmemisler henuzzz...sen takip et orda indirim sezonu nezaman???

Son düzenleme:

Ay canım inşallah kalan zamanları çoook rahat geçiririm senin gibi.Ben artık yatıyorum kızçeler çok uykum geldiii
Herkese iyi geceler...

canim bizde tum bedenler 50euro..lakin indirimi var 26euro.... demekki sizin orda indirmemisler henuzzz...sen takip et orda indirim sezonu nezaman???

bilmiyorum tatlim ne zaman.. ama nasilsa hergün pc basindayim kontrol ederim yaa... sagol canim.. sen peki otto yu biliyor musun? burda da otto var.. sistem ayni ya katalog geliyor ya da netten takip ediyorsun.. indirimler oluyor felan.. orda da güzel seyler var ama iste burda da bedene göre fiyat degisiyor... almanlar iri bedenler ya biraz bunu da paraya dökmüsler ya

yanii canim sen bakar ol........ hiimmm duymadim ottoyu.. bi bakayim hemen .be si varmiymis.... 3suisse de ole cogu urunlerde beden/numara yukseldikce fiatta artiyorrr....

hadi kizlar hepinize iyi gecelr ben yatiyorum acayip uykum var.. hepinizi öptüm cooooookkkkkkk

Benim kırmızılar yine geldi malesef artık düşünmek istemiyorum beni listeden çıkarır mısınız....................

kızlarrr çok şükür bende HAMİLEYİM emir_bebek::
çok mutlu ve çok şaşkınım pko vardı bende biliorsunuz ALLAH ım bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah tez zamandaa

heyyyyy harika bir haber buu.. gözün aydın olsun canım. Allah kucağında görmeyide nasip eder inşallah

oyyyy yerim onun güm güm atan kalbini..
e gözün aydın hayatım. ama beslenmeye dikkat edin, öğününüzü şaşmayın. bu zamanlar önemli

nihancım ve hly canım bu kadar ağlayıp dertlenmenin strese girmenin yine size zararı var, eşleriniz kahroluyo, bizler burdan çok üzülüyoruz. evet ben bu tezi çok savunurum < yaşayan bilir > bende hasretlik çekiyorum ama etrafımdakiler ohhh karışanı yok, arabası altında geziyo diyolar ama öle değil, o kadar çok sıkılıp bunalıyorum kii kimseye derdimi anlatamıyorum... büyük insan güzel arkadaşlarım zor evet yerden göğe kadar haklısınız ve annelik sizin en büyük hakkınız ve hiç bir şey imkansız değil. kendinize elişleri ile ilgili bi hobi bulsanız hayatım. hem kafanızı dağıtırsınız hem kendiniz kullanacağınız bi süsleriniz olur.

tuğçe canım kesenin şekli zamanla düzelir bi tanem ondan korkun olmasın bu sebepten düşük yaşayacağını sanmıyorum. ama beslenme dikkat etmeni istemiştim. doktorun verdiği yemek listeni mutlaka uygula hayatım.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi bakalım bizim için güzel bir gün olsun ağlamayı sıkıntıları bir kenara atalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…